konik_testuje
24. jan 2021
12816 

Skúsenosti s dm – babylove, všetko pre tých najmenších

10 mamičiek z Modrého koníka so svojimi drobcami malo možnosť otestovať Plasmakosmetiku na vlastnej pokožke. Prečítajte si ich úprimné dojmy a pocity z testovania.  ➡ Skúsenosti s dm - babylove


Pred pár dňami sme vkročili do nového roka. Ten otvára dvere nielen novým príležitostiam, ale aj dobrodružstvám a zážitkom. Ako rodiča vás určite čaká veľa krásnych a nezabudnuteľných chvíľ. Ale čo si budeme klamať, určite prídu aj chvíle, ktoré so sebou prinesú chaotické okamihy. Avšak práve v nich spočíva tá jedinečnosť materstva. Na pomoc však prichádzajú produkty zn. babylove, vďaka ktorým si so všetkými situáciami poradíte hladko a s úsmevom na perách. 

Čo budeme testovať

Každá mamička má plné ruky práce s tým, aby bolo jej dieťatko spokojné a šťastné. Preto pre vás dm drogerie markt pripravila tento praktický balíček produktov zn. babylove, ktoré ocení každá mamička. A čo sa bude skrývať v balíku, vďaka ktorému budú každodenné povinnosti jedným veselým dobrodružstvom?

babylove jednorazové utierky - poskytujú šetrnú starostlivosť o pokožku vášho dieťaťa. Utierky sú vyrobené z extra mäkkého, jemného materiálu, sú obzvlášť odolné proti roztrhnutiu a mimoriadne dobre sajú. Papierové utierky sú ideálne na každodenné jemné čistenie detskej pokožky od hlavy po päty, sú tiež vhodné aj na každodennú jemnú starostlivosť o pokožku dospelých.

babylove papierové utierky - sú ideálnym spoločníkom v každej detskej izbe. Sú mimoriadne mäkké, 3-vrstvové a poskytujú obzvlášť šetrnú starostlivosť o pokožku vášho dieťaťa. Zároveň sú extra veľké, jemné, pevné a dobre sajú, vďaka čomu sú ideálne na doma i na cesty. 

babylove sensitive vlhčené utierky v boxe - jemne čistia a ošetrujú citlivú pokožku vášho dieťaťa už od narodenia. Vďaka zloženiu s čistými rastlinnými zložkami sú obzvlášť mäkké a dobre sajú. Jemný krém s mandľovým extraktom zvlhčuje, zlepšuje stav pokožky a môže zabrániť podráždeniu pokožky v namáhanej plienkovej oblasti. Sú vhodné aj na šetrné čistenie rúk, tváre a tela citlivej pokožky detí i dospelých. 

babylove sensitive umývací gél - šetrná a obzvlášť jemná starostlivosť o citlivú pokožku vášho dieťaťa. Umývací gél je ideálny na čistenie od hlavy po päty. Jemné zloženie s obsahom extraktu z rumančeka, pantenolom a biolipidmi čistí a ošetruje pleť, vlasy a pokožku vášho dieťaťa bez toho, aby ich vysušoval alebo dráždil oči. Je ideálny pre každodennú jemnú starostlivosť o pokožku a pleť detí i dospelých.

babylove sensitive púder - sa dokonale postará o pokožku vášho bábätka. Zásyp s extraktom z nechtíka, jojobovým olejom chráni citlivé oblasti pokožky a absorbuje nadmernú vlhkosť. Jemná receptúra chráni pokožku vášho dieťaťa a zaisťuje jemný a príjemný pocit na pokožke.

babylove krém do nepriaznivého počasia - chráni pokožku pred chladom, vetrom a vlhkosťou. Výživné zloženie s extraktom z rumančeka, pantenolom a slnečnicovým olejom chráni pleť pred vysúšaním a udržuje ju v prirodzenej rovnováhe. Na pokožke zároveň zanecháva príjemný olejový film, pokožku zjemňuje a robí ju vláčnou na dotyk. 

babylove sensitive mydlo - s výťažkami z bio harmančeka a jojobového oleja upokojuje detskú pokožku a chráni ju pred vysušovaním. Vďaka vysokohodnotnému prírodnému zloženiu je vhodné na šetrné čistenie detskej citlivej pokožky. 

babylove bezpečnostné vatové tyčinky do uší - sú vyrobené zo 100 % bavlny. Vďaka ochrannej zóne vyčistia uši vášho dieťaťa obzvlášť jemne a maximálne bezpečne.

babylove symetrický silikónový cumeľ na noc, 2 ks - upokojí vaše bábätko kedykoľvek počas dňa aj noci. Veľkosť 3 je vhodná pre deti od 16. mesiacov. Vďaka mäkkej sacej časti podporuje správny vývoj chrupu vášho dieťaťa a symetrický tvar cumlíka zabezpečí správnu polohu v ústach aj vtedy, keď sa cumlík otočí.

babylove čistiace vatové tampóny - sú ideálne na šetrné čistenie pokožky vášho dieťaťa od hlavy až po päty. Sú vyrobené zo 100 % čistej bavlny, vďaka čomu sú vhodné pre každodennú jemnú starostlivosť o citlivú detskú pokožku a oblasť plienok.

babylove hubka na umývanie – hubka s motívom zvieratka podporuje motoriku a vnímanie. Vhodná pre deti od 2. mesiaca veku.

babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých - je skvelým pomocníkom na cestách. Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky. 

babylove detský čaj - je skvelou voľbou pre doplnenie tekutín vašich najmenších. Je z prírodných, extra jemných surovín v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje jablká, šípky, červenú repu, mrkvu či čučoriedky, ktoré mu dodávajú vynikajúcu chuť. Je vhodný pre dieťa od ukončeného 4. mesiaca veku. 

babylove jahodové čipsy - sú skvelou pochúťkou pre malých i veľkých. Mrazom sušené jahodové čipsy majú lahodne chrumkavú chuť v 100 % bio kvalite. Sú vhodné pre deti od 4. rokov.

babylove ovocná kapsička - je vhodná pre dieťa od 1. roka. Ovocný príkrm z jablkového, mangového a banánového pyré s mrkvou je ideálny ako pochúťka na desiatu, olovrant či ako sladký dezert po hlavnom jedle. 

babylove ovocná tyčinka - je ideálnou pochúťkou pre vaše deti kedykoľvek počas dňa. Je vyrobená zo starostlivo vyberaných ovocných plodov v bio kvalite ako jablko, banán, hruška a arónia, ktoré jej dodávajú svoju sladkú ovocnú chuť. Vhodná pre deti od 1. roka.

babylove repkový olej - je vhodný pre deti už od ukončeného štvrtého mesiaca. Je ideálny ako prísada pri príprave dojčenských príkrmov. Obsahuje cenné omega-3-mastné kyseliny a je vyrobený zo 100 % ekologického poľnohospodárstva v bio kvalite. 

Všetky produkty značky babylove, ako aj mnohé iné, nájdete v e-shope mojadm.sk 🙂

Koho hľadáme 

Hľadá sa 10 mamičiek malých drobcov vo veku do 3 rokov. Drobci by mali byť zvedavé detičky s radosťou v očiach a s nadšením objavovať svet. A aké by mali byť mamičky? Musia byť komunikatívne, priateľské a ochotné zachytiť každodenné okamihy ich všedného dňa. Taktiež by mali byť aktívne, moderné a otvorené produktom, ktoré vedia uľahčiť ich povinnosti a ušetriť im tak čas, ktorý môžu stráviť so svojou rodinkou alebo samy si sebou.

Ako sa zapojiť

Ak sa chcete zapojiť a vyskúšať si všetky tieto produkty zn. babylove, stačí, ak nám napíšete komentár pod tento článok. Prezraďte nám, ako vyzerá taký váš bežný deň. Neváhajte pripojiť aj nejakú fotografiu! Taktiež nezabudnite napísať aj vek svojho dieťatka.

Čas na zapojenie máte do nedele 24.1.2021 a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše komentáre a fotografie. 

konik_testuje

#test_dm29

Autor komentár zmazal

Rada by som sa zapojila do testovania o vyrobky babylove. Pouzivame mliecko pre babatka na pitie od narodenia. Pil ho aj prvy syncek. Nas den zacina tak ze starsi syn ma vola rano s detskej izby ze si prosi papat medzi tym sa nam zobidi trojmesacny. Dame si ranajky a hrame sa. Malycky este pospinka a strasi mi uz robi spolocnost. Pomaha min s mladsim je to velky brat. Medzi tym upratujeme varime a ked sa zobudi mladsi ideme von. Potom sa spolu hraju. Su to moje slniecka. Poobede si kreslime so starsim alebo cvicime s mladsim. Den nam rychlo uteka. Padne sedem hodin vever a uz sa chystaju obaja do postele. Samozrejme kupel ,vecera, pusinka a rozpravka nesmie chybat 😘Strasi miluje mladsieho a je to vydiet na kazdom rohu. Rada by som testovala vyrobky aj kvoli starsiemu kedze nie kazde mydielko moze pouzivat. Tak by ske aspon mohli zistit ci mu babylove robi dobre alebo nie. Pri obidvoch detickach by som urcite vyuzila vsetko. Kedze aj starsi rad testuje vyrobky vseliakeho druhu s modreho konika. Starsi by sa potesil urcite s kapsiciek a tyciniek a tak isto s cajika kedze velmi lubi cajiky. Mladsi skor kozmetika. Danko ma 4 roky a Filipko ma 3 mesiace ❤

18. jan 2021

Ahoj. Joj, ja milujem produkty od babylove. 😍 presne pre nás testovačka. Tak ja mám 2 detičky, 3,5 ročnu dcérku a ročného synčeka. 🥰 Nás bežný deň vyzerá nasledovne. Ráno vstávame okolo siedmej, dáme raňajky, synček ide spinkať okolo desiatej. V tom čase keď spinká sa venujem dcérke, upratujem, varím. Okolo obeda sa synček zobudí a obedujeme. Po obede ideme von na takú hodinku sa poprechádzať, byť na čerstvom vzduchu. 🙂 Synček zas ide spinkať 😄, okolo tretej. Ten čas kým spinká zvykneme s dcérkou piecť, kreslime si, hráme sa s barbie domčekom. 🤭 Synček sa budí okolo piatej a vtedy chodí domov aj nás tatino z roboty. Všetci sa spolu najeme a zas ideme von sa prejsť. Potom ľahká večera, deti s priateľom spolu okupeme a okolo deviatej a idú spinkať. 🥰🙂

18. jan 2021

Rada by sme sa zopojili s naším Alexikom do testovania od značky Baby love💚pretože tu značku milujeme. Hlavne vlhčené obrusky Sensitive v praktickom boxe ktorý si mamička zamilovala 🙃 nás deň začína tak ze čakám kým sa nám malý poklad zobudí, prebalim ho a idem mu zarobiť mliečko značky Baby love. Keď sa napapa počkáme kým je je obed a ideme na vzduch. Vždy zaspi, miluje byť vonku☘️ keď prídeme domov opäť kolobeh napapať, pre baliť a šupky spinkať. Večer mame zaužívané kúpanie vždy okolo 7. A opäť rutina 😀napapať, spinkať ☘️synček ma 3 týždne

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania so svojim čoskoro 11 mesačným synom. Narozdiel od staršej sestry 3,5 ročnej vsetko rad ochotutna , tak myslím že by mohol byt vhodný adept 😊 čas trávime každý deň doobeda a poobede von. Medzičasom sa vo vnutri hráme, kreslíme, upratujeme 🙂 . Syn vo všetkom sekunduje dcére . Večer pred spaním vždy obehnú cely dom niekoľkokrát namiesto spánku 😊 ale nie je nič krajšie , ako cítit ako sa navzájom ľúbia a dopĺňajú

18. jan 2021

Paaaaaani, to je testovačka pre nás ako vyšitá...už len plienočky chýbajú a je to komplet 🥰😍 všetko sme vyskúšali a používame 🥰 a sme maximálne spokojní, či detičky ci rodičia 😊
U nás je každý deň iný...v závuslosti od toho akú má tato službu...ale pár spoločných čŕt sa dá nájsť...
Ráno sa zväčša u nás začína tým, že Matúško (9 mesiacov) zobudí seba a mňa okolo siedmej (ešte okolo piatej sa napije mliečka a pospinkáme do tej siedmej) úsmevom, bľabtaním, capkaním a štveraním sa na mňa. Medzi 7.20 a 7.30 k nám dobehne Mirka (takmer 3 roky) a už od dverí sa usmieva na Matúška a praje nám dobré ráno...asi po 10 minútach ma spod periny vyženie pokrik "cikať cikať, mami, daj ma cikať" a ja či chcem ci nie, letím na záchod s Mirkou. Potom ešte poleňošíme do osmej v posteli a pohráme sa. Potom sa prezlečieme, učešeme, naraňajkujeme...a potom sa rozdelíme - detičky sa hrajú a mňa čakajú upratovacie a kuchárske povinnosti. Keď ich splním, tak sa pridám s kávičkou k deťom a spolu sa zahráme. Matúško ide spinkať okolo desiatej a s Mirkou nás čaká dámska jazda. Počúvame rozprávky alebo tancujeme alebo si čítame, kreslíme, dovárame obed, dáme si ovocíčko (alebo mega chutné babylove ovocné kapsičky), mňamky (ovocne tyčinky babylove samozrejme 😉🥰)...a postupne sa nám priblíži obed. Miruška sa napapá a ja so sadnem, dám 2 lyžičky polievky a bežím za zobudeným Matúškom 😱🤦 mirka sa napapá, Matúškp nakŕmim. Slečna ide na WC a do postele. Kym Mirka spí, s Matúškom máme dámskopánsku jazdu. Okolo tretej Mirka vstáva, dáme si dobrotku, pozrieme rozprávku alebo pesničku a ideme von. Matúško si zvykne v kočíku zdriemnuť a Mirka prevetrá kolobežku alebo odrážadlo. A razom je tu čas večere. A potom si podľa nálady buď pustime Vlka a zakaca alebo zavoláme tete, ujovi a bratrancovi do Írska. Už len večerná hygiena, mliečko a postieľka. A je 21.00 a maminka si konečne môže vyložiť nohy a odkväcnúť do ďalšieho rána 😂🤣❤️

18. jan 2021

Aj takto vyzerá náš bežný deň s 2 mesačným a 2 ročným synom 😀 A inak babylove produkty sú u nás doma obľúbené a to nepíšem len kvôli tomu, že sa idu testovať.
Žijeme v malej dedinke v rodinnom dome s veľkou záhradou. A tak ráno vstaneme, dáme raňajky, keď sa dá, ja cvičím a potom ideme von. Úlohou je uspať bábo a unavit staršieho syna. Potom obed, spánok 2 ročného a poobede opäť ideme von, doma sa hráme, veľa čítame knihy a keď obe deti večer zaspia, ja som šťastná, že si vyložím nohy a len potichu čítam knihu 🙂

18. jan 2021

Ahoj... Milujeme babylove produkty z dm drogerie,malemu syncekovi tato znacka velmi sedi a najradsej mame vecer ked sa kupeme v pene od babylove,umyjem ho samponom a najsamlepsie si vychutnava kremovanie ci olejcekovanie telicka po kupani. Lubime aj prikrmy tejto znacky mame uz o tyzden 9.mesiacikov tak ze babylove pouzivame od narodenia,co sme s nou velmi spokojny. 😊❤ Radi by sme vyskusali a zapojilii sa do testovania produktu Babylove s nasim drobcekom. 😊

18. jan 2021

Tak ja som sa s babylove zoznamila az teraz pri tretom synovi.Syncek ma 21mesiacov starsi ma 10 rokov a najstrasi 18.nas den je same prebalovanie kedze nam idu posledne stolicky.rano vstanene skusame serblikovanie pri rozpravkach neskor ranajky a presviedcanie syna pri doneseni mikiny ze mnam mnam podme do obchodu v preklade ze nemusime denne tam chodit oblecieme a ideme von ci za tatinom do garaze kupili sme domcek no vyrabame este drevene skrinky tatino hobluje a nas adam rozhadzuje a jeduje tatina s hoblinami.inokedy zas samozrejme len lenosime napame sa pohrame a ide sa byvat.potom opat doobedna opakovacka bud von ci do garaze ci hranie sem tam navsteva ku kamaratke co na tiez male deti lebo lock dawn sa neda zvladnut aby sme deti nedali sa spolu zahrat.neskor kupanie vecera opat pohrat sa citat jadat sa aby nerobil bordel s nim a ide sa buvat aaa konecne ticho.v noci tri krat mliecko prebalovanie a opat dalsi den.zabudla som denne nuekolko dohadovania a presviedcanua ze ideme papat a ze aj on bude papat lebo v poslednej dobe je jak mimino a pyta si ken mlieko vo flaske iba v obchode chce vsetko mozne takze tak 🙂

18. jan 2021
18. jan 2021

Mám dvoch drobcov jeden je vo veku 10 mesiacov a druhá bude mat v aprili 3 roky . Nase dni sa prispôsobujú počasiu. Teraz sa snažíme co najviac sánkovať, ked je lepsie pocasie pasieme kozicky. Snažíme sa aj v ramci tejto situácie chodiť na vylety a tešiť sa zo zivota 🙂

18. jan 2021

Waaaau, tak toto je vyšité ako pre nás! 🙂 momentálne sa všetko točí okolo bábätka, zatiaľ tých produktov nemáme veľa odskusanych, ale na tuto značku som počula len same chvály a veľmi by som chcela vyskúšať aj iné produkty než len tie ktoré poznáme 😊

18. jan 2021

Ahoj, som novopečená mamička nášho prvého bábätka (bude mat 3 mesiace) naše bežné dni sú pravdupovediac častokrát rovno na odstrel 👉🤯, plné prekvapení, nečakaných situácii, plaču, zvratkov a 💩💩💩 ale aj napriek všetkým týmto “radostiam” sa z každého jedného 💩 vieme tešiť a každý deň objavujeme svoje skryté zásoby energie a prekračujeme svoje limity 😅 či už malá nezbednica, ktorá objavila svoje ruky a ich skvelú vlastnosť že dokážu všetko čo je na dosah dopraviť do pusy, alebo ja, večne unavená, ale stále optimisticky naladená v duchu hesla “je to len obdobie - vydrž!💪” objavujem tu povestnú silu ženy, vďaka ktorej ľudstvo stále existuje 🤱🏻👸🏻 P.s. za vynájdenie vlhčenych utierok a jednorazovych plienok by som udelila nobelovku za mier v rodinách 🙏

18. jan 2021

Náš deň veľmi prispôsobujeme starším bratom, školákom. Obvykle s Terku vstávame o siedmej. Kým majú synovia vyučovanie hráme sa, ranajkujeme. Po obede Terezka spí. V poobedňajších hodinách sme vonku na prechádzke, za skaredeho počasia sa hráme doma. 🙂Večer teplá vaňa, fľaša mliečka a spať 🙂

18. jan 2021

Jeeej paradna nadielka produktov na testovanie 👍
Nas bezny den je tento mesiac zas trochu nebezny, kedze starsia 4,5 rocna opat do skolky nemoze ...
Takze si dni uzivame v trojici, kym je tato v praci. Este stastie, ze nam bolo dopriateho snehu a tak kazdy den vyuzivame krasne slnecne pocasie. Vetrame sa az kym nemame omrzliny 😀
To, ze je Sarka doma ma aj vyhody, lebo Samko (11mes) sa nemusi len vozit v kociku, ale zauca ho do tajov smykania sa po snehu na roznych prostriedkoch 😀
A ked sme doma, tak sa hrame a testujeme vsetky hracky, ktore priniesol Jezisko. Aj ked pre drobca su samozrejme najzaujimavejsie hracky-nehracky, pripadne sestrine hracky🙂 Takze doobeda je rozbombardovana izba, nasledne upratujeme, ideme von a potom pokracujeme v tom, kde sme doobeda skoncili.
Ak sedime aspon chvilu v izbe, tak sa z toho celkom vytesujem. Kedze Samko zacal objavovat zakutia bytu a vsade sa stavat, tak ho len nahanam po byte a striehnem, aby si niekde nevybil tie 2 tesaky 😂
A takto nam bezia dni .... niekedy ani neviem ako zbehol den, tyzden 😉

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania o babylove produkty s mojin syncekom samkom 16m. Tieto produkty pouzivame velmi radi. Ked mu nesadlo mliecko co nam dala dr tak som siahla po babylove a hned sadlo na 1. Pije ho doteraz. Nas den vyzera rano po prebudeni s usmevom na tvari. Narankujeme sa a ide sa vonku. Potom sa este trocha hrame, naobedovat a spat. Spinka cca 3h. Do vecera sa hrame citame knizky robi sa aj bordel samozrejme. O 19.00 kupel samozrejme s umyvacou penou od baby love aj mliecko sa vypije. A o 21.00 uz spinka.

18. jan 2021

Ahoooj 👋 Testovanie babylove produktov by nas obidve potesilo, pouzivame ich uz nejaky ten piatok a sme spoko 🥰 Nase dni su velmi podobne - ranajky, cvicenie, varenie, spanok dcerky, papanie, prechadzka a jasenie sa a uz je vecer a caka nas nocny spanok 🙃 Nasa Adelka ma 18mes a je to nezastavitelny živel, potrebuje stale nejake aktivity 🙈
Prikladam fotku z jednej prechadzky 🤍

18. jan 2021

Nas den je je jeden velky kolotoc 🎡 🙃
Mladsi ma 16 mesiaov, pripajam vzacnu foto,kedy obaja sedia az 3 minuty kludne vedla seba na zadkoch 😂

18. jan 2021

Značku babylove máme veľmi radi používame plienocky mliečko 2 už teraz a taktiež vlhčené utierky fľašku cumlíky babylove vlastne skoro všetko.nas deň vyzerá tak že naše malé 8 mesačne šidlo sa zobudí o 7 potom papáme pliecko hráme sa o 9 ideme spinkať na pol hodinku potom sa hráme zase väčšinou stále vymýšľa a smejka sa potom ideme von o 11 papáme prikrm potom olovrant a tak máme celý dník večer o 6 sa kúpené o 7 ide spinkať...je to naše usmiate slniečko

18. jan 2021

Cauko bezny den zacne prebalom plienky hygienou ,ranajkami a teplym cajikom,priprava obeda,upratko a nasledne ideme von sa prejst na chvilku vybehat

18. jan 2021
Autor komentár zmazal

Aj my s Emkou(2roky) by sme sa radi zapojili 🙂 milujeme značku baby love a používame ju od narodenia 🙂 nie všetky produkty ale mame vyskúšané. Každé ráno sa u nás ešte stále začína vašim bio mlieckom ponom nasleduje hranie prechádzka po vonku poprípade návšteva ihriska neskôr obed spánok poobede zase hranie desiatka nakcastejsie kapsicka alebo spomínané jahôdky od Vás 🙂 večer kúpanie večera a zase mlieko baby love. Emka je veľký živel je nonstop v pohybe miluje jedlo a je stále veselá. Určite by sa testovaniu veľmi potešila 🙂

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do sutaze😀 banylove znacku pozname a aj vyuzivame niektore produkty. Mam 2 rocneho syna 😀 nas denny rezim -ranajky,hranie sa,prechadzka,obed,spanok poobedne santenie vonku potom vnutri -rozhadzanie celej izbicky😂 kreslenie a citanie su top momentalne,kupanie a spanie. Produktom babylove by sme sa velmi potesili

18. jan 2021

Den zacina o 7 hodine,kedy nas Mathias dvihne hlavu z vankusika ako surikata a vzdy vymysli novu hlasku typu,uz nechcem spat,uz som vyspany...a dnes,mama? Je tu strasny bordel. Este si pozrieme rozpravku v pyzamku pod dekou a miskou salatovej uborky,alebo kalerabiku,kym ja vyvetram cely byt a rychlo popracem. Obed sa uz vari medzitym sam a ja si pripadam ako upachtena chobotnica, mojim revirom je kuchyna. Medzitym pocujem asi 1000 krat slovo. Mama? Kdeje? Ranajky,kavicka,cajik...a pred spankom stihnut vonkajsie aktivity, hojdacka,pieskovisko,snehuliak,mlaky,kolotoc.. cela stastna,ked potvora zavrie oci a ja s nou. A co? Ano spim aj ja poobede a vooobec mi to nevadi, nestiham,ale radsej si dam sloficka,lebo ked Matas rozdrapi oci,sme zase v jednom kole jedenia,pitia,vymyslanai,hrania, upratovania,triedenia,besnenia a salenia. Ale vyhida je,ze nase dieta uz vie kedy staci a pride vecer za tatinom a vyhlasi. Tato? Mama ma dost, ma plne zuby ....Mathiasko potvora besna ma 2,5 roku a nudit sa urcite nenudime...

18. jan 2021

Dobrý deň,
máme doma 3 detičky 1r. Petríka, 2r.Sofi a 6 ročnú Sany 🙂 teraz keď sme všetci doma kvôli tomu čo sa deje je u nás riadne veselo 🙂 je super že sa vedia spolu pekne prehrať aj sami a nieje najstaršej až tak smutno za druhými deťmi keď skôlka nieje🙂 hráme sa, kreslíme, beháme l, lozíme 🙂 neustáli kolobeh 🙂) veľmi radi papajú všetci traja 🙂 a enrgiu by mohli rozdávať 🙂) značku babylove veľmi dobre poznáme a radi poskúšame aj iné produkty čo sme možno ešte nemali 🙂)prikladám aj fotečku 🙂 pekný deň Zuzana

18. jan 2021

Každý deň je u nas niecim inym zaujímavý.
Nas dve potvorky každý den cosi vymyslia 😄 Zvyčajne starsiu zavedieme do mš, potom uvarime, upraceme. Klaudika sa vyspi (1.5.r) maminka v kľude vypije kávu 😄 šup pre starsiu, na prechádzku a sa nenazdáme a uz je večer.

18. jan 2021

Ahojte nás bežný deň vyzerá tak, že ráno vstaneme, umyjeme zúbky, oblecieme, napapkáme sa,...(ranná rutina)
Chodievame von doobeda aj poobede, pred obednym spánkom si dáme obed spolu, následne si pospinkame (áno niekedy aj mamina ešte 🤣), večer, keď prídeme z prechádzky sa hráme už len dnu s autíčkami, poprípade môj veľký pomocník mi pomáha umývať stôl, skladať oblečenie,...a už len ideme spinkať 🥰
Môj anjelik má 2 roky ❤️

18. jan 2021

My máme doma 3 mesačné dievčatko. Náš deň začína medzi 06:00 - 07:00 keď sa zobudí. Na papá sa ide sa na chvíľku pohrať do kresielka. Asi po 2 hodinách ide zase spinkať. Keď sa zobudí opäť sa na papá a ideme sa spolu pohrať. Keď je unavená ideme spolu na vychádzku. Vychádzky má veľmi rada a vždy si dobre pospinká. Po zobudení sa na papá a potom sa ide pohrať pod hrazdičku. Poobede sa jej chvíľu venujú aj jej dvaja starší bratia 5 a 8 rokov. Večer si dáme tepľučký kúpeľ, dobre sa napapá a okolo 19:00 ide spinkať. Spinká celú noc bez prebudenia.

18. jan 2021

Zdravíčko 🙂 tak veľmi rada sa zapojím do testovačky s našou Julinkou ktorá má 1.5rôčka 🙂 Od vašej značky používame vlhčené obrúsky umelé mliečko od pol roka, čajíky a jedine mliečko ktoré nám sedí je vaše a sedelo aj u staršieho synčeka čo znamena pre mňa spokojné dieťa spokojná mamina a ocino 🙂 Máme strašne radi áno aj my cela rodinka presnidávky a mňamky pre drobčekov.A tak isto kupujeme cumlík na flašky jedine z vašej kolekcie iné nechce 🙂 a tak isto máme aj flašky. Som neskutočne rada že som ešte pri staršom Jakubkovi našla túto úžasnú značku a výrobcu som naprosto vďačna a preto som rada že môžem pokračovať vo vašej značke aj teraz pri Julke 🙂 a veľmi rada by som testovala ďalšie výrobky a podelila sa s mamičkami o skúsenosti ktoré viem že budú pozitívne 🙂 a ako trávime dni? Kedže škôlka neni tak ráno vstaneme naraňajkujeme sa a kedže máme sneh tak ideme sa posánkovať keď je škaredo prší tak sa hráme v izbičke počúvame detské pesničky dáme si papať deti idú spať mamina zatiaľ pospratuje keď vstanú naše poklady sa naobedujú ideme zasa vona večer sa hráme tancujeme čítame knižky pozrieme večerníček ideme sa kúpať a idú detičky spinkať a nemôže chýbať samozrejme čítanie rozpravočky na dobrú nôcku 🙂 pekný deň želáme 🙂 👌❤❤👨‍👩‍👧‍👦

18. jan 2021

My by sme sa tiež radi zapojili do testovania. Syn má čoskoro 14 mesiacov a od vašej značky presnidávky, krém, plienky a rovnako aj vlhčené obrúsky. Veľmi radi sa k tejto značke vraciame. 🙂
Náš deň trávime buď von alebo doma, hráme sa a naháňame. Večer zakončíme kúpeľom a to je v skratke náš celý deň.

18. jan 2021

Babylove značku som používala už pri prvej dcérke, pila dokonca aj mliečko s ktorým sme boli od začiatku spokojní ☺️ teraz vo vybavicke pre druhé mini, taktiež nechýbajú výrobky babylove a ja samozrejme pijem čaj od začiatku tehotenstva 😁 veľmi rada by som teraz vyskúšala viac vašich produktov 🤗 máme 3,5 ročnu dcérku, keďže nemôže chodiť do škôlky tak sme šťastní, že je vonku sneh, ktorý užívame od rána do večera 🤗 ale kým ideme von tak pozrieme peknú rozprávku, prečítame knihu, skladáme puzzle a také bežné veci ☺️ hlavne si užívame to že je teraz nás tatik doma ❤️

18. jan 2021

Náš Miki bude mať v máji 3roky. Je to veselý chlapček, ktorý si obdobie zimy a snehu užíva, správaním snehuliakov, sánkovaním. Aj doma sa celý deň hrá. Na kúpanie používame detský kúpeľ Babylove, vlhčené utierky počas celého dňa a tiež mu chutia detské sušienky alebo detské výživy Babylove. Testovanie by veľmi potešilo.

18. jan 2021

Dobrý deň,
mám už síce 3 ročného syna a druhý potomok má k nám prísť v máji, ale veľa z výrobkov stále používame. Náš bežný deň sa neodlišuje od bežného dňa iných mamičiek. Budíček, raňajky, nejaká aktivita, obed, trošku von na terasu alebo nákup. Večer už zvolníme, syn sa okúpe a ide spinkať 🙂 V zime sa toho veľa nedá robiť, tešíme sa na jar a leto, ale vždy sa snažíme o nejaké spestrenie počas dňa 🙂 Veľmi by ma potešilo testovanie výrobkov Babylove 🙂

18. jan 2021

Velmi by nás potešila výhra značky Babylove. Do predajne DM chodíme často a ešte nemáme vyskúšané všetky výrobky. Naše bábätko má dva a pol mesiaca, ale s výhrou by som sa podelila aj so švagrinou, ktorá má 20 mesačnú dcérku. A náš deň vyzerá tak, že zatiaľ iba často papáme, spíme, prebalujeme a trávime veľa času vonku v kočíku na prechádzkach. Každý večer samozrejme nesmie chýbať kúpanie a hygiena.

18. jan 2021

Ahojte žienky!
Volám sa Patrícia (ako moderátorka na MK som známa pod menom Trisha) náš každý deň je iný, nakoľko ho neustále spestrujem novými aktivitami aby sa nasa Mia učila novým veciam.
Ráno vstaneme, samozrejme si dáme raňajky, maminka kávičku, potom ideme von, varíme, upratujeme, pečieme, hráme sa, čítame (medzitým spinkame) ❤️ ja sa venujem potom svojej tvorivej činnosti, samozrejme cvičím, skoro každý deň a Mia sa snaží opakovať (kopa srandy) cez víkend chodíme do prírody, venujeme sa sebe, filmom, hraniu.
Každý deň je iný, no jedinečný, Mia bude mať v marci 2 roky. Milujeme nové výzvy a radi sa zapojíme do testovania Babylove produktov ✨🖐️

Tak teda veľa šťastia a pekný deň 🍀

18. jan 2021

Terezka bude mat o tyzden 15 mesiacov a je to velky zivel 🙂 stale musi nieco robit, spekulovat bud vo vnutri alebo vonku. Momentalne krem do zimy je nas najlepsi kamarat. 🙏 Znacku babylove pouzivame od malicka, plienky nature su jedny z mala co jej sadli 🙂 velmi rady by sme vyskusali a zhodnotili aj ostatne produkty tejto skvelej znacky👌🍀 uz len dufat a cakat, ze sa nam ozvete. Ahojte ❤

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili s Meli do testovania. Teda len Meli 😊 ja by som jej len asistovala. Náš deň vyzerá nasledovne. Ráno vstanene, nachystáme si raňajky, vypijeme čaj, rýchlo niečo popracem a utekáme von za snehovou nádielkou. Keď sa vrátime tak si uvaríme nejaký teplý obed, ktorý nas zohreje. Potom ide dcérka spinkať. Keď sa zobudí, dáme rychly olovrant a bežíme zasa von do snehu 🧣❄️ večer si spolu upečieme bábovku aby sme mali raňajky na nasledovný deň 🙌🏽 večer sa spolu pohráme, okúpeme, prečítame rozprávku a ide sa spinkať😴 to je v skratke náš deň a môj běžný deň na materskej❤️

Testovaniu by sme sa veľmi potešili...

18. jan 2021

Donedavna sa nas den zacinal vstavanim do skolky,teraz momentalne je skolka zatvorena,takze rano sa budime bud nato ze pride starsi syn(4 roky ) do izby,ze uz je hore,alebo vacsinou nato,ze mladsi syn(1 rok 4 mesiace) na mna vykrikuje z postielky. Vstavaju obaja skoro,takze u nas rano zacina o siestej az pol siedmej. Teda toho pocas dna aj vela stihame. Po rannej hygiene ranajkujeme,snazime sa vacsinou vsetci spolu,po ranajkach sa idu chlapci hrat,ja zatial navarim obed a cca 10:30 ideme von. Snazim sa s nimi chodit aj doobeda aj poobede,aby boli co najviac vonku,ked nam to pocasie dovoli. Tam si pobehaju,zahraju sa,pred dvanastou ideme domov obedovat,naobeduju sa,mladsi syn ide spinkat a so starsim synom sa vtedy hrame,kedze on uz nechce poobede spavat. Rada si kresli a maluje,vyfarbuje omalovanky,alebo sklada lego,takze sa vela zabavime pocas tych cca 2 hodin. Ked mladsi syn vstane,napapaju sa a znovu sa chystame von. Z vonku chodime okolo piatej,pol siestej,to je cas kedy mladsi papa mlieko,to proste musi byt 😃chvilocku sa chlapci este pohraju,potom sa idu kupat,kupu sa kazdy den,pretoze kupanie maju obaja velmi radi vydrzia tam aj hodinu 😃 po kupani veceraju,pred spanim sa este chvilu maju cas pohrat a o osmej chodia spavat. Precitame si rozpravku a ulozia sa spinkat. Tolko o nasich vsednych dnoch. Prikladam aj foto z nasich prechadzok vonku 🙂

18. jan 2021

S mojou ročnou Vladkou a skoro 3 ročným Vilkom zvládneme otestovať vsetko,rýchlo a kvalitne. Cez den pečieme,varíme, kreslíme,hráme sa,kupeme sa,chodíme do prírody...nebaví nás upratovať a ani poobede spať,radi pozeráme rozprávky a keď deti musia pozrú si i tlačovku 🤣🤣🤣

18. jan 2021

Ahojte rada by som sa zapojila do testovania týchto super výrobkov sama ich kupujem no menám ešte všetky vyskúšané. Mam 2rocneho chlapčeka Marecka a je to riadny živel co znamená ze sme stále vonku veľmi rad vymýšľa samé čertov iný kde sa vkuse zaspini a tiež by vkuse ochutnaval nové chrumky chipsy prehrabe mi všetky sufliky kabelky len aby si mohol niečo uchmatnut tuez sa veľmi rád kupka s autíčkami dúfam ze sa nám pošťastí

18. jan 2021

Radi sa s bambuľkou zapojime ❤

18. jan 2021

Ahojte 😊 volám sa Veronika a som mamičkou synčeka 2 roky a 4 mesiace a dcérky 3 mesiace. Náš bežný deň sa začína okolo 5 6 ráno postupným prebudením oboch detičiek. Potom nasledujú raňajky a moja káva. Dcérka cez deň ešte často spinká ale keď je hore rada sa na nás usmieva a dzavoce. Veľmi rada sa hrá s hračkami pod hrazdickou ale aj pasie koníky, ide jej to skvele lebo je veľká sikuľka. Starší Matúško cez deň ne obsadí na mieste ani chvíľu, stále niečo vymýšľa a objavuje nové veci. Veľmi rád sa hrá s vláčikmi, legom, loptou a balónmi. Často spolu čítame knižky a spoznávame rôzne zvieratká. Popri tom je aj veľký pomocník v kuchyni pri varení, pečení ale aj pri iných domácich prácach. So značkou Babylove sme už dlhú dobu spokojní iné plienky ani vlhčené už nekupujeme. A veľmi radi by sme vyskúšali aj niečo nové od tejto kvalitnej značky.

18. jan 2021

S mojou skoro dvojročnou slečnou mame dni plné zábavy a niekedy keď už nevieme čo, tak skúšame stojky a kotrmelce 🤦‍♀️🤣🙏 moja malá je veľké šidlo, testovanie by nas veeeeeľmi potešilo radi objavujeme nové veci.💕

18. jan 2021

Velmi radi sa zapojime do testovania,dcerka zbožnuje kasicky,,dokonca ani starsia nepovie nie a to uz bude mat 7 rokov,,,pouzivame detsku kozmetiku baby Love,,ciže sme na nu nauceni.Velmi radi sa blaznia vo vani s penou,,niekedy mam problen,dostat ich z vane von a bez placu nasej 2,5ročnej to nejde.Tiez mame radi výzivku.Dcerky su velmi aktivne,plne energie.Pouzivali sme aj mliečko baby Love,ale nan sme už velky.Ale na ranajky kašou či vyživou nepohrdnu,,nakolko potrebuju silu a energiu na ich množstvo hier a aktivit.Preto velmi radi budeme testovat Vaše vyrobky,určite s velkou energiou a chutou pri roznych aktivitach.

18. jan 2021

Dobry dnik,my sme zavislaci na zn.Babylove a rada by som veci pouzila,za tyzden pride vonave bejbynko,uz sa nevieme dočkat 🥰 mam však este starsiu slecnu 6,5ročnu,kde som od zaciatku v starostlivosti o hygienu nasadila vyrobky Babylove a sme im dodnes verni 🙏Najviac vyuzivame vlhcene utierky v boxe,mame v kazdej izbe,a plienky boli za mna Top volba 🙂 dcerka bola velmi aktivne dieta,to jej ostalo 🤭 mydlo detske tuhe doteraz pouziva manzel (je psoriatik) a osvedcilo sa mu,nakolko sprchove gely mu pokozku vysusuju...no my sme jednoznacne cela rodinka "Babylove positive" takze rozhodne siahneme po vyrobkoch aj pri drobcekovi. 💙💯👌a budeme radi a otvoreni testovaniu 🙂👌Veronika

18. jan 2021

Náš deň vyzerá asi tak, že naháňa mačku, robí jej zle, ona sa pred ním schováva, on ju hľadá 😅 mame všetko kazí, uteká po byte, kričí, veľa papá, skáče na manželskej posteli a ja ho samozrejme musím chytať a robiť mu mantinel 😃

18. jan 2021

Krásny mrazivý deň. Výzvu prijímame s radosťou. Ako prebieha náš deň? Ten dnešný je úsmevný hlavne teda pre mňa, ale sú dni aj kritické a vážne. Dnešný deň... Pondelok... Poviete si - pri troch deťoch... Úplne bežný deň,ktorých sú počas 7 rokov rodičovskej "dovolenky" desiatky, a predsa nie je bežný. Ráno - krutá zima, otec, živiteľ rodiny, obeta jasná, čiapka na hlave, šál na krku a rukavice na rukách okrem ostatnej povinnej výbavy zimného alpského muža, používajúce ho tieto vymoženosti iba raz za celý čas doby ľadovej, teda až keď ľudstvo začína vymieňať, začína svoju púť do práce úplne inak ako zvyčajne. Ja osobne som nepocítila doma väčší chlad, ale bolo zvláštne vidieť manžela, ako sa babuší. Nuž ľadový muž vyšiel na svoju rutinu, odomknúť, nastúpiť, naštartovať, odísť a ľaľa...odomkol, nastúpil, nenaštartoval, :D dotiahol si druhú batériu, montuje, šróbuje... zrejme vyriekol omnoho viac modlitieb (naschvál píšem modlitieb, lebo určite aj nadával) ako zvyčajne. Našťastie išiel okolo sused, ktorý manžela naštartoval. Medzičasom sme s deťmi vstali (ja už predtým som sa zabávala na manželovi, lebo ma nervy každú zimu, pretože pre Boha, taká zima..kto by to povedal že v zime býva zima a v lete teplo...) robili každodenné činnosti, varíme obedík, nakoľko nie je škôlka, tvoríme mráz a cencúle a šuchtáme sa, keď odrazu telefón. Opäť manžel .... Auto neťahá, nafta pri mínus 25 zamrzla. Včera išiel tankovat, keďže sa chystal ráno preč. Vraj...aby mu nezamrzla nafta v nádrži. Pýtam sa, či keď natankoval, pridal aditivum... No niekde v garáži je. V nádrži sa samozrejme nenachádza. :D ... Manžel opäť zrejme využíva silu modlitieb , vraj doskákal do práce a našťastie v práci parkuje v garáži. Čo k tomu dodať. Dnešný nákup odkladám 🙂 stačia mi príhody manžela. Nemusím sa pridať ku skupine kemparov na ceste :D s tromi deťmi ak to nie je nevyhnutné. Hádam zajtra bude teplejšie. Deti si medzičasom spievajú hore brehom, dole brehom, zapadla nám chajda snehom, ľudia boží ráta, neprejdem cez vráta... hm, deti, keby ste vedeli... Ale teraz vážne - bežne chodievame s deťmi kade tade, využívame či doma či v pohybe mimo dom kopec veci z DM, ak mám menovať - plienky, vlhčené servítky, krém, masť na zadok, čaj, fľašu, častokrát aj balenú vodu, sušienky, chrumky, prípravky do kúpeľa pre deti, sprchové gély, aj pre manžela aj mňa, šampóny, zubné pasty, vrecia do koša, gély na pranie, prášok, ale aj produkty DM bio... kam sa pozriem, všade vidím produkty z dm. Všetko písať nejdem. Ja ako vrchný nakupovač pre rodinu, zastávam si DM produkty. Sú fajn, prijateľná cena, kvalita.

18. jan 2021

S našim 2mesacnym veselým chlapcekom Vladkom by sme sa veľmi radi zapojili😊 mam vyskúšané babylove plienky veľkosť 1,uz nosime veľkosť 2,používame vlhčené utierky babylove. Mozno aj preto sme taký usmiaty ze nas netrapi zapareny zadoček. 🤗😊 Rano vstávame okolo siedmej, niekedy o osmej, napapa sa, chvíľu postuduje veci a ludi okolo seba.. Najradšej sme na brušku a tak tam travime skoro každú volnu a veselú chvilku. Potom nas zase chyti pred obedom hlad, no pri papani väčšinou zaspí. Potom sa oblecieme a ideme na chvíľu von.. Neskutočne dobre sa mu spi na čerstvom vzduchu. Poobede po výmene plienky a doplnení zasob v brušku, študujeme zase svet okolo seba. To mu vydrží tak do piatej poobede, potom nasleduje kupanie. A keďže krpec ma aj 3 brady a ked sa chce páčiť hlavne mne musi to tam mat čisté 😊 takto čistý a voňavý sa zase napapa, zadriemka na par minút. Náš den konci vypnutím telky, okolo deviatej, kedy krásne pospinka aj 6 hodín v kuse. Jednoducho je to chlap, spokojný ked ma čisto v plienke a plné bruško. 😊

18. jan 2021

U nás je každý deň iný 😁Každý prebieha inak😊Ale v podstate je to stále klasika raňajky, obed, večera.. medzitým prechádzky, spánok, hračky a samozrejme neporiadok 😁😁🤷🏼‍♀️Drobec má 2 a pol rôčka a ďalší je na ceste a keďže používame väčšinu ak nie všetky veci z DM, testovanie by bolo pre nás ako stvorené 😁 Verím, že raz sa to šťastie usmeje aj na nás ♥️

18. jan 2021

Testovanie by nás veľmi potešilo 🙂 určite ako každú maminu. Všetky produkty používam a kupujem v DM pre moje detičky 🙂 My máme každý deň veselý, plný hier a spoločných aktivít. Dcérka, ktorá má 4 roky so mnou rada varí a pečie. Občas sa vie zahrať aj so svojím 8 mesačným bratom 😂😂 doobedu si kreslime, pripravujeme obed spolu s malým v nosiči. Keď sa naobedujeme, chodíme von aspoň na hodinku. Prejsť sa, sánkovať alebo stavať snehuliaka. Potom prídeme domov, urobíme si teplý čaj, hráme človeče a čakáme na ocka. Večer chodíme spoločne na prechádzku, po ktorej sa naveceriame. Potom okupeme deti, čítame si v posteli rozprávky a zaspavame všetci spolu v našej posteli 🙂

18. jan 2021

Som maminka dvoch šibalov (skoro 2ročný Mathiasko a 4mesačná Vivien).. náš deň niekedy ani nevieme ako prejde,a neviem kde mi stojí hlava 🙈 ale detičky sú dar predsa 🤎 vstavame,mojkame sa ešte v postieľke,umývame zúbky,raňajkujeme,spoločne varíme,upratujeme alebo tie lepšie dni sa len hráme s valčíkom.. a samozrejme odbehávame ku mladšej,alebo sa hráme všetci pri sebe .. náš deň je každý niečim iným,detská rýchlo rastu ,tak si toto materstvo užívam 🙃 testovanie vašich produktov by nás všetkých veľmi potešilo,DM drogeriu má maminka najradšej 👻

18. jan 2021

Nas Palko ma 5 mesiacov. Produkty babylove a celkovo DM je moja srdcovka. Zboznujem nakupy v tejto drogerii. Palko od rana ako vstane, je velky vymyselnik uz to nieje to male babatko, ktore kde polozim tam bude. Cely den sa hrame, trenujeme chrbatik, motoriku ruciciek, chodime kazucky den von. Je to moja laska.

18. jan 2021

S veľkou radosťou sa zapojim do úžasnej súťaže spolu so svojou polročnou Juliou🙂 Ak niekto povie, že materská je jeden veľký stereotyp, tak nemá pravdu, veď predsa každý deň je niečím výnimočným. Ráno vstaneme a každý deň vnímam, že vie niečo nové. Vie sa otočiť, ďalší deň sa schuti zasmeje alebo jej dávam k obedu objavovať prvé chute . Poobede sa jej venuje jej štvorročný brat aby som si mohla vypiť kávičku❤️ Samozrejme sem tam zaplače, či zúbky alebo prejav osobnosti 😃 je to v každom prípade najkrajšie obdobie na svete❤️

18. jan 2021

Tak toto sú úplne najlepšie produkty z tejto značky. Máme ich všetky obľúbené, takže by sa nám hodili. Naš deň začína hneď ráno raňajkami a nesmie chýbať teply čajík, keďže je vonku konečne sneh a riadna zima. Každý deň dopoludnia chodíme von, aby sme sa vyvetrali, po návrate domov začína každodenný kolotoč pre nás. navariť, upratať, napapať, dat spat malého a pranie. po zobudeni sa snažíme ešte vybehnúť von a večer samozrejme hygiena, teplá vaňa, večera, rozprávka a spanie. Syn má teraz dva roky

18. jan 2021

Práve dnes má naša Amelia 19 mesiacov .Náš deň je asi podľa počasia hráme sa,kreslíme,staviame kocky,chodíme po zahrade potom spinkáme a zase sa hráme a vymýšlame rôzne super skrývačky a nakoniec taký sme hladný že spapáme všetko.Tak radi sa zapojíme a budeme testovať.

18. jan 2021

Náš deň začína prebudením, pohladkanim, postiskanim, pozretím rozprávky, to všetko v posteli. Ptm prezlečiem Janika, umyjeme, osušíme ideme raňajkovať. Spoločne sa pohráme, navaríme obed a ideme vonku...a také klasické, neklasicke veci sa nám dejú každý deň, ako všade pri deťoch. Každý deň je iný, výnimočný. Produkty od DM, by nám každodennú rutinu spríjemnili... So skoro dvojročným synčekom Janíkom by sme sa testovaniu potešili, bol by to príjemný darček k blížiacim sa narodeninám 😊🥰

18. jan 2021

Môj syn má necelé 2 roky. Nás klasický deň začína, že sa malý nakoji, vypýta sa na nočník, pozrieme si rozprávku a spoločne sa naranajkujeme. Dvakrát denne chodíme von, či prší či sneží 😊keďže máme psíka. Pred spánkom vždy dostane niečo papať a potom do postele. Pred spaním a po každom pobyte vonku ide na nočník, keďže ešte nie je odplienkovany, občas je to boj. Večer príde tatinko domov a to začína vždy najväčšie jasenie. cez deň je syn velky pomocnik,keď treba vykladat umyvacku alebo vešať prádlo😊. Najväčšia zábavka je skrývať sa za dvere alebo do skríň.

18. jan 2021

Tiež by som sa veľmi rada zapojila do testovania.
Malého očakávame každú chvíľku.
A produkty z rady baby love by som ako prvorodička rada vyskúšala. Zatiaľ teda nemám preferovanú značku. Ale po dobrých skúsenostiach s touto radou, by som jej kľudne ostala verná. ☺️

18. jan 2021

Dobry den,rada by som sa zucastnila testovania babylove produktov,lebo nas 20 mesacny drobec vyuziva aj kozmetiku aj plienky aj papanicka.u nas mame veselo od rana kedy sa nas drobec dobija k svojej starsej sestre do detskej,aby isiel na obraz pc,kedze dcera ma kvoli korone vyucovanie cez internet a syncek silou mocou potrebuje ist vtedy do detskej.polovicu hraciek sme preniesli do spalne,kde sa hrame kym dcera skonci online vyucovanie..potom spolocne ranajkujeme,upraceme,poperieme,ideme kus von a prideme obedovat a spinkat.ked spinka syn,tak povarim na druhy den a aj teplu veceru,popisem s dcerou ulohy,kus odychnem a potom znovu hranie,cvicenie,papanie,pride muz z prace..ale sme radi,ze mame veselo az do vecera.vecer vecera,hygiena,kupanie,uspanie syna a ak vyjde cas,tak s manzelom nejaky film..inak kazdy den sa snazime vymyslat aktivity,aby sme sa nenudili a skusame cviky,kopanie lopty,robime v detskej bunkre,schovavacky,milujeme podskakovanie a tesime sa,ze sme spolu...

18. jan 2021

Nasa mala princezna ma rok a 2 mesiace.
Nas bezny den vyzera tak ze rano vstaneme umyjeme zubky ideme sa naranajkovat po ranajkach uprace. Casto s maminou triedim pradlo ja rozhadzujem a ona sklada.
Potom Ideme von a prechadzam sa alebo si pokojne sedim v kociari. Kedy ako sa mi chce. Okolo 12tej obedujem a idem spinkat. Po spanku idem von na cerstvy vzduch pritom spapam nejake jablcko ci bananik. Vecer sa uz len okupem a idem spinkat.

Velmi radi by sme sa zapojili do testovani produktov.

18. jan 2021

S obrovskou radostou by som chcela testovat Vase produkty, mam dcerku 2 rocnu ktora ma sklon k suchej pokozke, tak by sme poskusali, co povie Vasa kozmetika na nasu pokozku.Dakujeme vopreeeed

18. jan 2021

Ahojte 🙂
Nezapájam sa často testovačiek, ale babylove milujem od prvého tehotenstva a tejto značke sme celá rodinka verná už takmer 4 roky. Mám 3 ročnú Timejku a 3 mesačného Riška. Timejka zbožňuje babylove ovocné kapsičky, tyčinky a ďalšie mlsky. Vždy máme nejakú drobnosť pribalenú či už na prechádzku alebo výlet. Musím sa priznať, že ovocnými tyčinkami dobíjam energiu aj ja 🙂 v našej babylove výbave nesmú chýbať plienky, vlhčené obrúsky, sprchový gél, kremík na riťku, cumlík pre drobca a mnoho ďalšieho.
A ako vyzerá náš deň? No asi tak ako na fotke- hore nohami všetko! 😀 Hlavne odkedy pribudol do partie Riško. Je to náročné no zároveň krásne obdobie. Každý deň je iný, výnimočný. Zvyčajne však po raňajkách letíme von alebo cvičiť so staršou, keďže musí rehabilitovať. Rýchlo uspíme krpca a ideme si prichystať niečo na obed. A keď sa decká poobedie zobudia, tak opäť ideme či už na prechádzku alebo na záhradu za naším zverincom. Po olovrante sa väčšinou hrajeme alebo kreslíme. Obaja sa tešia z večerného šantenia vo vani. Ja už menej z následného odstraňovania potopy 😀 po kúpaní si väčšinou už len čítame, preberáme zážitky z celého dňa, užívame si tatina. Posledné dni sa dosť dlho pred spaním zabavíme s premietačkou zvieratiek alebo s tieňovým divadlom. A šup spinkať.. ale ako kto, mňa ešte samozrejme čakajú povinnosti v domácnosti, aby som sa ďalší deň mohla opäť naplno venovať svojím pokladom 🙂
Tamara

18. jan 2021

Radi by sme sa aj my zapojili do sútaže...
V našej domácnosti nikdy nechýbajú produkty babylove, ci uz plienky, alebo prchač, mydlo, atď...za nas super značka...a o umyvacom geli ani nevravim, krásne vonia, úplne super..
Už by sa mohlo aj na nás usmiať šťastie s testovaním...boli by sme veľmi veľmi radi...
Ale aj keď nevyhrame aj tak produkty neprestaneme kupovať, lebo za nás sú TOP..

18. jan 2021

Noool konečne niečo pre nás, produkty Babylove používame už 7rokov a sme nesmierne spokojní! Mame citlivú pokožku všetci aj obe dievčatá a vždy by sa len džabali🙈 či s krémom alebo vo vani s penou. Veľmi by ste nás potešili keby sme mohli tieto produkty takouto formou recenzií odporučiť ďalej 🥰💪🏻😎

18. jan 2021

Ahoj.
Veľmi máme radi babylove produkty.
Používala som produkty aj počas tehotenstva a vďaka tomu nemám žiadne strie.
Aj mojej milovanej dcérke som nakúpila babylove produkty, ktoré používame od narodenia.
My sme spokojní, keďze babylove profukty sú vegánské,cenovo nie sú predražené a veľmi vyhovujú nám.
Zajtra budeme mať 4. mesiaca a začíname s príkrmami.
Radi by sne otestovali všetky produkty, ktoré ste uverejnili.
S niektorými máme skúsenosti ale z väčšinou nie.
Testovala by som s mojou milovanou dcérkou Bellou

18. jan 2021

Takze,kde zacat....pohodicka si vravim kazde rano,ked mi o pol 6 zazvoni budik,zacne kazdodenny ritual....ranajky, desiata manzelovi do prace,detom teraz nerobim kedze 4 clenovia domacnosti ostavaju homeoffice....ja ucim online, pri mojich nohach syncek 2.5r sa hra a blaboce mi do mikrofona....najstarsi syncek v jednej izbe,stredny druhej izbe su pripojeni k PC ba vyucovanie....uf,cakam,kedy mi odbiju poslwdne minuty na zoom a frcim ku sporaku varit obed. Potom kooopec uloh nas caka dorobit a poslat ich spat, ideme vonku sa vysantit do snehu a je ru vecer....zalomim polomrtva o pol 10....a som stastna,ze som s mojimi 3 synmi den,co den

18. jan 2021

To je úžasná príležitosť zapojiť sa do testovania našej obľúbenej značky 😍
Naša Krolínka má 8 a pól mesiaca a výrobky z Dm babylove sa nám úžasne osvedčili. Čoskoro očakávame, že ku Karolínke pribudne sestrička a už teraz si robím zásoby kozmetiky aj pre očakávanú sestričku 🙂
S Karolínkou objavujeme každý deň nové veci a pravidelnou súčasťou bežného dňa sú práve aj kozmetické prípravky od babylove. Deň začíname tým, že urobíme základnú hygienu, naraňajkujeme sa a objavujeme svet 🤗 Výrobky babylove nás sprevádzajú vlastne už od môjho tehotenstva ako aj po narodení Karolínky. Používala som aj krém na bradavky a v pomere cena/kvalita sú naozaj tieto výrobky neskutočné 😍
Aktuálne, keďže nám prituhlo a napadol konečne sneh sme začali chodiť na prechádzky so sánkami a teda krém do nepriaznivého počasia by sa nám hodil 🙂 milujeme keď môžeme objavovať a skúšať nové veci 🙂

18. jan 2021

Táto testovačka je ako vyšitá pre nás😊 synček bude mať vo februári 2 roky. Milujeme výrobky z DM-ky. Kozmetika, mlieko, namky- všetko používame a kupujeme. Naše dni sa točia len okolo detí, keďže ešte máme 4- ročnú dcérku. Všetko sa prispôsobuje im, aby sa nenudili a hlavne niečo naučili🙂

18. jan 2021

Tato testovacka, je pre nas ako vysita. Milujeme dm produkty. Nas den vyzera tak, ze ma rano budi, momentalne krikom a placom, rezu sa jej zadne stolicky. Tak ju vezmem, dam cikat, prezleciem malu aj seba a dame si ranajky. Potom vybehneme vonku sa trochu vybehat. Potom obedik a ssup spinkat. Poobede papanie a nekonecne sa hranie, kym sa nejdeme kupkat.pol hodiny skace okolo vane, ze sa ide kupkat. Vecera a spinkat. Sofinka ma 2 roky aj necele 3 mesiacky a je uzasna. 😀

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania značky babylove 😊😊 mám 7 mesačnú dcérku Elišku a máme radi produkty od babylove ❣ náš deň začína že vstaneme prebalim malú prezlečiem potom ideme papať začíname raňajkami buď mliečkom alebo kašičkou potom sa hráme alebo ideme na prechádzku a ide spinkať potom papá dáke ovocie potom má obed ak je unavená ide spinkať o piatej sa ideme kupať vyšantí sa vo vode trochu sa pohrá a ide spinkať

18. jan 2021

Náš deň s Lukáškom (14mes.) začína prebudením o 8:00 ale ešte trošku poleňošíme, dá mi rannú pusinku a objatie a hor sa zabávať sa. Naraňajkujeme sa, pomôže mi naložiť práčku a potom kontroluje, či dobre perie 😁 Lukáško neobsedí ešte ani pri papani, je to živé dieťa ktorého všetko zaujíma. Rád skladá lego, krúžky na tyč,hrá sa s autíčkami, schovávame sa ale čo ma najradšej je, keď mu čítame knihy. Najradšej zvukové, kde sa učíme, ako robia zvieratká. Okolo obeda ideme spinkať, napapáme sa a na hodinku ideme von. Má rád spoločnosť, ľudí a hlavne detičky okolo seba. Hneď ako započuje detský hlas, hneď sa za ním rozuteká🙂. Potom čakáme, kedy príde tato z práce (to je radosti) poklebeti tatovi s tou jeho čínštinou, čo robil celý deň. Ešte sa pohráme, alebo počúvame Jaroša a tancujeme, okúpeme sa a ideme spinkať.
Noc nás trošku viac trápi, lebo nám idú zúbky (stoličky) tak si aj poplačeme a ťažšie sa spinká, ale inak je statočný chlapček.
Balíček by nás potešil, máme radi výrobky babylove najviac plienky, vlhčené utierky a mydielko 🙂🤗

18. jan 2021

Ahoj.
Nás bežný deň je momentálne chaoticky, mám druhaka a tretia a tí majú on-line vyučovanie.
No a najmladší má rok a 11mesiacov a chce tiež všetko ako oni. Takže sa tiež učíme.
Zbožňujem dm, len ju máme veľmi ďaleko a tak objednavame cez net už keď toho potrebujeme viac. Všetky výrobky sú super.
Výhra by nás o to viac potešila.

18. jan 2021
18. jan 2021

Oliverkovi (19mesiacov) a jeho mamine robí počas každého dna spoločnosť, hneď niekoľko pomocníkov,čo zvláda tu najvyššiu náročnosť.
Len čo slnko vykukne, plienka sa hneď z ritky vyhupne.
Vlhčené obrúsky a krém proti zapareninam zvládnu ošetriť všetky potrebné miesta
a hneď môže začať deň alá spanielska fiesta.
Susene ovocie,mlstne prikrmy a drobne dezerty nesmú na našom dennom jedálničku chýbať,
dadavaju nám obom energiu,keď nevládzeme sa už viac hýbať.
A keď slnko zapadne a všetko ide spat,
my nezabudneme sa ešte vo vani so skvelou DM kozmetikou okúpať.
Byt vybrani na testovanie by bola pre nás česť,
my na oplátku mame pre Vás všetkých veľa pekných gest.
Oliverko a jeho mamina ❤️🤱

18. jan 2021

Náš bežný deň si bez produktov značky babylove ani nevieme predstaviť. Pri dvoch deťoch (26mesačný a 9mesačná) sa každý deň zdá byť rovnaký a zároveň aj tak odlišný. Už hneď ráno siaham po vlhčených utierkach, keď prebaľujem dcérku, ktorá má vo zvyku naplniť plienku ihneď po zobudení. Samozrejme nesmieme zabudnúť na krém proti zapareninám. Synček medzitým odkladá svoj cumlík Babylove pod vankúš. Po rannej hygiene si zalejeme čajík, mamka pre dojčiace matky, Miško ovocný a Eliška feniklový. Počas dňa minieme veľké množstvo utierok, keďže stále sa niečo rozleje, zašpiní, alebo len tak sa Miško rozhodne, že je sestra špinavá a treba ju utrieť 😝. Papanie, hranie a znovu papanie, piškóty, chrumky, výživa, toto všetko u nás musí byť nakúpené v zásobách (keby nastala karanténa 🤣) Príde obed a obaja spia. Neskôr ideme vonku? - to je už nachystaný krém do nepriaznivého počasia. Líčka vyštípané mrazom, je čas ísť dnu a umyť si ruky. Zase hranie, papanie, neporiadok. Mamka sa nevie dočkať večera. Je čas na kúpeľ a už na oboch čaká šampón Babylove, s ktorým by sa najradšej umývala aj mamka a samozrejme nachystané je aj telové mliečko. Šup do pyžamka, napapať a spať.
Možno pre niekoho rutina - ale verte mi, mladšia sa každý deň učí novým nezbedám od brata a on je z časti odplienkovaný, takže ešte sa stanú nejaké tie nehody (keď mamka neodsleduje, že mu treba na WC) takže stále v strehu, aby ma ekoisti neukameňovali pre tú spotrebu vlhčených 🤷‍♀️ lebo čo má každá mama po ruke, keď treba niečo utrieť....

18. jan 2021

Dobrý deň, veľmi radi by sme sa s dcérkou zapojili do testovania produktov DM Babylove. Mnohé z produktov babylove sa stali už súčasťou života mojej dcérky. Má dva a pol roka a výrobky nás sprevádzajú už od narodenia, cez prvé mliečko, prvý kúpeľ, prvé výživy, prvé bobky 😊 Je vo veku, kedy je naučená na svoje denné rituály a veľmi sa jej to páči🤗 Ráno vstávame a hneď si dávame mliečko pri rozprávke. Potom ranná hygiena, prezliekanie sa a začína sa každodenné šialenstvo 😂 Hračky nás až tak nebavia, takže sme veľa času na dvore a v záhrade, zbierame vajíčka od našich sliepočiek, nakrmime ich aj psíka a mačičku. Potom mi slečna pomáha variť obedík a keď sa napapame ideme si ľahnúť na obedny odpočinok. Poobede príde ocko z práce a štafetu preberá on 😊 Pred večerou sa ideme okúpať a po rozprávke si ideme lažkať 🙂 Hanka miluje všetky možné krémy a ešte radšej sa nimi aj nátierka 🙂 Každý deň je v podstate rovnaký, ale predsa iný 😉 Veľmi by nás potešilo, keby sme sa teraz my mohli stať súčasťou vášho testovania ❤️ S pozdravom Martina a Hanka

18. jan 2021

Som maminou malej Ninky, ktorá bude mať v apríli 2 roky. Náš bežný deň spočíva v tom, že doobeda varíme, hráme sa s legom, kreslíme, semtam pozrieme rozprávku, hráme sa s babikami. Zbožňuje nášho psíka Mikyho, s ktorým sa tiež rada zahrá. Poobede keď sa vyspinká, ideme von. Má rada prechádzky v sánkach, zababušena v hrubom fusaku. Zbožňuje sneh a z chuti sa smeje, keď do nej hádžem snehové gule. Je to taký smejko. Výrobky babylove by sme veľmi rady testovali. Doma zopár vašich výrobkov máme, ale rady spoznáme aj nové.

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila tiež o zn. Babylove. Máme 4,5 mesačnú dcérsku Ellku je to naše zlatíčko taky naš bežny deň rano ja- maminka si spravimkvu a da raňajka zatial čo Ellka si potiahne do 9-10 spanok😃 a potom sa nachystame prebalime, nakremikujeme dame teplaciky a napapame a hrame sa spolu to vydrži cca tak 2hodinky a potom ide spinkať 2-3hod. Ja si zatial poupratujem, navarim, pozehlim poskladam a trosku oddychnem. Ked sa zobudi opät papame chvilku pockame po jedle a ideme von na prechadzku tak na 2-3 hodiny. Prideme domov zohrejeme sa obidve opät sa malej venujeme a vecer okolo 19:00 sa ide kupkať potom papanie a spinkat na nočny spanok. Noc mame trošku rušnu kedze sa budi na papanie kazde 2 hodinky , ale nevadi 🙂 je to naše všetko ❤️

18. jan 2021

Milujeme so syncekom a dcérkou produkty Babylove.. Nijaké iné ani nepoužívame, a to má staršia už 7rokov..veľmi by sa nám páčilo odskúšať si tieto produkty ❤️😊 Momentálne je celý režim rodinky nastavený podľa nášho 9mesacneho čertíka👻 ráno vstávame o 7:00 prebalime, utrieme zadocek, nakremujeme, oblečieme a papame. Neskôr sa oblečieme, natrieme tváričku do mrazu a ideme na prechádzku, kde si drobec pospi. Prídeme domov,prebalime, varíme zdravý obedík. Pohrame sa, ideme znova spinkať.. Náš Riško miluje večerné rituály, vaňa každý večer musí byť, ponatierame telíčko, urobíme večernú hygienu, vycistime uška a ideme spinkať.. Samozrejme s dudlikmi v každej ruke a v puse.. 😁 ❤️❤️❤️ Budeme dúfať, že sa na nás tentokrát usmeje šťastie 🥰😍 Riško 9mesiacov

18. jan 2021

Ahoj ahoj..
Som mamicka na plny uvazok ;)
Mam doma dve ratolesti. Starsiu 4,5 rocnu dcerku Elku a mensieho 2,5 rocneho Samka. Vzhladom k situacii mam obe deticky doma a mame svoj rezim.
Vstavame okolo osmej, nasleduju ranajky, take bezne dopoludnie ..ovocie alebo iny lahky snack a ide sa vonku 🙂
A to za kazdeho pocasia.. cas vonku vacsinou travime aktivne ..
Okolo pol jednej prichadzame domov, obed.. obedny spanok a po nom olovrant.. hry podla vlastneho vyberu, prechadzka.. vecera, kupel..spanok ;)

18. jan 2021
18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili. Máme veľmi radi babylove produkty a aj veľa produktov používame. Mám doma 2rocnu a 5rocneho😉

18. jan 2021
18. jan 2021

Jeej tak toto by bolo testovanie pre nas. Som mamicka 1,5rocneho a 5rocneho chlapčeka. Kedze sme dost aktivna rodinka tak vacsinu casu travime vonku. Rano sa zobudime, naranajkujeme, chvilu pohrame a rychle navarime a bezime na 2hodinky von. Deti sa vybláznia a potom sa vraciame domov kde sa naobedujeme a ideme spinkat. Po zobudeni znova bezime von, potom sa doma pohrame a ideme sa kúpať a spinkat.. 😉

18. jan 2021

Zapajam sa znova a verím že tentokrát to výjde ☘️☘️ niektoré výrobky už poznáme ale radi vyskúšame aj niečo nové, babylove je za nás top značka, kvalitou aj cenou 😉👏 držím si palce a verím že sa na nás v tejto ťažkej dobe usmeje šťastie ✌️✌️

18. jan 2021

Som mamka dvoch detí, Lejla 4 roky a Leuško 1a1/2. Veľmi radi by sme sa zapojili do testovania výrobkov babylove, nakoľko s nimi už máme skúsenosti a väčšinou sme boli vždy spokojní ;) Náš deň začína raňajkami, Leuškovi robím nemliecnu kašu ktorú pridávam do babylove mliecka, potom sa spolu hráme a medzi tým nasleduje desiata a obed, samozrejme, Leo má ešte plienky, takže celodenné prebaľovanie, potom poobedny spánok a zas jedlo 🤣 Momentálne v tejto situácii aká je na Slovensku chodíme vonku aspoň na prechádzky a teraz aspoň trošku na snezik s bobami a loparom. Každý deň ukončíme večernou hygienou, ktorú obe deti milujú 🙂

18. jan 2021

Jej tak toto by bola perfektná prvá testovačka s nasou 🐭 . Miška má 4 mesiace , je ukecana , vyrehotaná , a ešte mierne trpíme kolikami a bojujeme . Toto by nám spríjemnilo náš čas a potešilo. Veľmi by som chcela otestovať najmä krém do zimy, nakoľko práve nejaký hľadám, veľmi radi chodíme von a teraz je treskúca zima. Aby malá mala aj naďalej krásnu a hebku pokožku 💖 samozrejme aj ostatne produkty by stalo za to vyskúšať napríklad zasyp a utierky na tie som veľmi zvedavá . Nás deň , vstaneme podľa 🐭 kedy sa na to cíti, mamka sa ide napapat, a Miška sa pozera a rozpráva s mamkou. Neskôr sa presunieme do obývačky, kde je Miška najradšej, pretože tam na podložku a hračky a môže byt na brušku, čo má najviac rada. Hráme sa , ukazujeme si knižky, niekedy čítame. Keď už nevládze byť na brušku, tak si ešte zaspievame (mamka) a prečítame knižku (tiež mamka a Miška hltá každé jedno slovko) . Neskôr sa Miška napapa a ide spinkať, pospi si cca od 30min do dvoch hodín. Potom opakujeme hranie a papanie a neskôr ideme von s kočiarom, kde si drobec opäť pospinka. Po príchode domov sa mamka napapa , pohrame sa opäť, a tentokrát už aj s ockom. Mamička si chvíľku oddýchne a venuje sa sebe . Neskôr Miška spinka v nosiči, potom sa okupe vo vanicke s ockom , alebo mamkou vo veľkej vani. Po kúpaní sa nasleduje wellness , masáže a kremiky, aby mala Miška peknú a zdravú pokožku 🥰 po kúpaní ideme spinkať a v noci vstaneme asi dva tri krát na papanie a spíme až do rana 💖

18. jan 2021
Autor komentár zmazal

Rada by som vyskúšala produkty od baby love. Moja dcéra má 11 mesiacov. Ráno sa zobudíme, poobleikame sa a na raňajkujeme. Keď že je ten covid tak každý deň mám tu aj neterki 🙂 Tak, že máme babsku párty. Veľa učíme sa a hráme. Večer dievčatá idú domov. Mi sa naveciarame, potom ideme sa kúpať. Pomodlime sa, ešte prečítam rozprávku a ideme spinkať.

18. jan 2021

Rada sa zapojím :D Aktuálne lockdown-ujeme celá rodinka, drobček má presne dva mesiace, a aktuálne 6kíl, mliečko malej veľmi chutí. Rastie, čerpá energiu a tak ju oboznamujeme so svetom. Je to krásne.

18. jan 2021

Super príležitosť...my s mojou omrvinkou, ktorá má zajtra 7 mesiacov, veľmi často zavitame do DM, používame výrobky baby love, cez plienky k vatovym tyčinkam. Na niektoré výrobky z ponuky by sme už teraz vedeli napísať recenziu. No a náš deň? Podľa nálady 😊 začala loziť, takže sme aktívni, spoznávame v byte nové miestnosti 😃 veľmi rada papá, rada je vonku, miluje hudbu a tiež si rada pospi. Je to malý anjelik. 😇 a pripojiť jednu fotku z nášho dňa, je misia nemožná 😃 ale predsa aspoň niečo, fotka zo sánkovačky.

18. jan 2021

Náš bežný den?? To ani neviem , čo znamená, každý deň je niečím iným, vela sa hráme objavujeme svet. Dcérka Sára ma 2,5 roka.. každý deň sa snažím pomaličky ju pripravovať na škôlku učíme sa stopovať, obliekať, a komunikovať. Doobedu máme každodenné vychádzky vonku, tak na napapá polievočku a s usmevom ide oddychovať, poobede sú to hry v izbičke puzzle, to ju veľmi baví, veľa maľuje akvarelovymi farbami , farbickami. Poobede sa napapka a večer väčšinou šantime na pesničky tancuje me spievame... večer radi čítame na posteli všetci tatik, mamka aj dcerka 😀 a hura spať

18. jan 2021

Jej tak toto je moja obľúbená značka😁 milujem všetko od nich a používam ako pri dcérke, tak aj pri synčekovi (od plienok, vlhkých obrúskov, kozmetiky, cumlíkov, fliaš, pokračovacieho mliečna, kaše, výživky, čaje, keksy.. až po pláštenku na kočík, clonu, termo obal na fľašu, tašku na kočík, poistiek na nábytok a veľa iného). Sú to skvelé a kvalitné výrobky za super cenu. Veľmi rada by som testovala, nakoľko nám skoro všetko vyskúšané 😘

Náš denný režim vyzerá tak, že ráno vstaneme okolo 7:00 prebalim a nakrmim drobca, potom oblečiem a učešem dcérku, naranajkujeme sa, pripravím niečo na obed, ideme vonku, obedujeme, uložím deti spinkať, pohrame sa keď vstanú, najeme sa a zas ideme vonku. Potom večera, okúpať deti, umyť zuby, prečítať rozprávky, uspať oboch a konečne mám čas po celom dni trošku na seba (pocvicim si) a venujem sa mužovi♥️

18. jan 2021

Moje krásne detičky 😁

18. jan 2021

Ahoj, som Peťko a mám krátko po druhých narodeninách. Mamina má zapája do každého testovania, no ešte nás ani raz nevybrali. Som veľký sibal. Zobudzam sa s úsmevom na tvári a hneď hustim do maminky, že chcem bábo aby som sa mal s kým hrať, keďže sa nedarí tak sa musí so mnou hrať ona 😂 tieto dni trávime čo najviac vonku keďže milujem sneh. 🥰 Používame celá produktov od babylove a najmä plienky a vlhčené obrúsky, s ktorými všetko umývam 🤦 takže testovanie by nás určite potešilo.

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do sutaze s mojimi dvoma drobcami (syncek 2,5 roka a dcerka 4,5 mesiaca), takze by sme urcite vyuzili siroky rad vyrobkov, ktore sa budu testovat 🙂 a ako vyzeraju nase dni? Ja ich casto nazyvam cista psychiatria 😀 kedze chodime spavat az po 10, syncek spi dlho poobede (vdaka Bohu), asi chce dopriat domacej starostlivosti aj tatinkovi, ktory chodi poobede z prace, tak stavame tak okolo 8. Niekedy sme v pyzamach pol dna, inokedy zvladame rannu hygienu velmi rychlo. Doobeda rozpravka, ranajky, hranie, najcastejsie s autickami, kreslime si, nalepujeme. Potom ideme na prechadzku, preliezky ked sa da. Malicka vacsinou v nosici, lebo nesmie vynechat ziadnu aktivitu 🙂 priprava obedu a syncekova pomoc vo vezi, ktora niekedy skonci este vacsim upratovanim pre mamicku. Potom slavna chvila, spanok oboch deti, dcerka na terase. Nedavno sme sa prestahovali na dom a nevedela som sa dockat ako ju dam na terasu v kociku a ja budem mat chvilku pre seba. Realita je taka, ze kazu chvilu obliekam bundu a kocikujem 😀 po spanku prichadza tatino a vacsinou nieco vybalujeme, upratujeme na novom domceku, syncek sa hra a pomaha. Vecer plaveme vo vani, potom rozpravku pozriet, precitat a spat. Niekedy cez den nepocujem vlastneho slova, syncek ma dost hlasny prejav a dcerka si tiez vyzaduje dost pozornosti. Ale ten pocit, ked obaja zaspia a pocut ich dych (dcerka spi medzi nami, syncek ma detsku postel prirazenu k nasej), je nadherny. Vtedy si uvedomim, ze obaja su taki malinki a potrebuju na prezitie mna/nas. Ale ten kto to potrebuje viac som JA.

18. jan 2021

Ahojte tak náš deň vyzerá asi takto: Vstávame okolo 9:00 samozrejme ranná hygiena, obliekanie. Potom vypijeme jedno rýchlo kakauko a utekáme von s našim Pascalkom 🐕. Keď sa vrátime papame, varíme obed a okolo 13:00 si ideme zdriemnuť. Spíme 2-3h potom zas papame a hrame sa. Každý deň sa kúpeme alebo sprchujeme. Potom zas papame, hrame sa, ideme von alebo kukame rozprávky. A nakoniec zas večerná hygiena a šup do postielky. Naša Thea má 15m 😍

18. jan 2021

Náš bežný deň je typický ako bežný deň matky s dieťaťom ráno raňajky, potom pozeráme rozprávky idem von trocha na vzduch potom si dáme chutný obed pospinkáme na hod a pol, keďže je zima je skoro tma tak väčšinu času trávime vnútri a hraním sa, je to taký malý kutil, všade je a všetko chce robiť
volá sa Lukáško a budúci mesiac bude mať 2roky, posielame fotku ako sme spoločne piekli medovniky 🙂 pekný deň

18. jan 2021

Mám dve deti. 3 ročne dievčatko a mesačného chlapčeka . Náš deň je v skratke taký ,že si ešte stále hľadáme svoj systém a každý deň je iný :D ale snažíme sa variť papať , chodiť vonku , hrať sa , čítať si a pomedzi to uspavat ,prebalovat ,dojčiť , žehliť a podobne :D ..výrobky by som veľmi rada otestovala nakoľko mám doma novorodenca a nemám ešte žiadnu značku ,ktorú budem pri ňom používať. A pri staršej by som otestovala najmä komzetiku lebo ma detsky ekzém a hľadáme stále značku ,ktorá jej bude vyhovovať .

18. jan 2021

Ahojte. 🙂 dcéra má o 3 mesiace 2 roky 😉 vstávame okolo ôsmej, hygiena, prezliečiem z pyžamka. Kym pripravujem raňajky, dcéra si zapne rozprávky. Spoločne sa naraňajkujeme, zahráme, pozrieme spolu tv. Navarím obed, poprípade mi pomôže s varením, spolu dáme prať, poskladáme opraté prádlo zo sušiaka 🙂 dcéra ide spať na hodinu a pol. Ja si zatiaľ vyvesím prádlo, oddýchnem, vypijem kávu, pozriem čo nové vo svete 😁 potom sa zobudí, napapáme sa a ideme von. Keď sa vrátime domov, umyjeme rúčky a ďobneme si ovocie, čokoľvek na čo máme chuť. Potom už príde aj tato z práce, tak spolu trávia čas a ani sa nenazdáme a už je večer. Okúpať, napapať, umyť zúbky a do postele. A krásny deň za nami 😁 niektoré produkty poznáme, používame ale najviac ma zaujal krém do nepriaznivého počasia. Netušila som, že existuje a určite by stál za pokus 🙂 hlavne teraz, keď sú mínusové teploty a tá jemná pokožka potrebuje starostlivosť 🙂 ďakujeme za možnosť zapojiť sa do testovania

18. jan 2021

Ahojte🙂 Velmi rada by som sa s mojim stvormesacnym pampusikom zapojila do testovania. Onedlho nas caka prve papanie,kedze doteraz je vylucne dojceny, takze mame pred sebou vela objavovania. A nas bezny den... Popri dvoch skolakoch, ktori su momentalne bzdelavani online, je toho veru dost, ale zasa mam dvoch skvelych pomocnikov a nas najmladsi zasa skveleho brata a sestricku. Najradsej si s nimi cita knizocky, ktore uplne miluje🤩. Dufam, ze budeme mat moznost testovat a spoznat nove veci🙂

18. jan 2021

Dobrý deň. Veľmi rada by som sa tiež zapojila do testovacky, nakoľko babylove je moja obľúbená značka je pre detičky. Pomer cena kvalita nemá konkurenciu. DM mám 5 minút od domu, som tam každý deň 😂😂😂. Mám 13 mesačnú veľmi aktívnu a zvedavú dcérku Alicku a 13 ročného pubertálneho syna Adamka 😂. Náš bežný deň začína okolo 6:30 ráno kedy je Alica pripravená na nový deň. Naranajkujeme sa, pozrieme si rozprávku alebo sa hráme a bud ide spinkať dnu alebo berieme kočík a spinka vonku. Medzitým si mamina vybaví čo potrebuje (rozumej navštívi DM 😂 a iné skvele obchody). Prídeme domov, pripravíme obed, napapkáme sa a hráme. Opäť ide spinkať , bud doma alebo vonku. Miluje spánok v kočíku, ale nie vždy to vyjde. Poobede už robime všetko , najmä sa veľa hráme , otravuje brata alebo tatinka , pripadne babku či dedka 😂. Cez víkend chodíme na výlety , pozrieť zvieratká v rámci prechádzky , ktoré mame v neďalekom lesoparku 😍. Každý večer potom hygiena, kúpanie , zúbky , mlieko, dudlik a spinkať , lebo mamina tiež potrebuje čas pre seba . Inak ju milujem , aj keď je fakt náročné mat take akčné dieťa 😂😂😂. Takéto úsmevy sú u nás na dennom poriadku ❤️❤️❤️

18. jan 2021

Rada by sem sa zapojili do súťaže mám 4 detičky a mesačné bábätko kde používame produkty dm

18. jan 2021

Produkty babylove pouzivame uz od narodenia od kozmetiky az po dobrotky pre synceka. Ahoj mam 26 mesiacov a volam sa Damian. Davam mamke riadne zabrat. Rano ked vstanem dam si ranajky potom sa s mamkou hrame, ideme von na prechadzku. Medzitym musi mamka poupratovat to co nabordelarim ja a navarit pre mna obed ktory poslednu dobu odmietam a mamka sa so mnou velmi a velmi trapi. Tak ked sa rozhodnem tak si dam obedny spanok aby si mamka oddychla a niekedy ani nie 😀😀😀. Ked vstanem nieco male si zobnem a pokracujem dalej vo vystavovani mamky. Hrame sa zas ideme von. Potom popozeram rozpravku, umyjem sa mamka mi oblecenie pyzamko, dam si flasu mlieka, ideme si precitat rozpravky do postielky a potom zaspinkam. 😊

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania so synčekom Martinkom máme 21 mesiacov a sme veľký nezbednici a objavitelia. najradšej nakupujeme v DM tam dostanem kúpiť veľa produktov keďže sa trápime s potravinovou alergiou na bielkoviny kravského mlieka. Nás deň začína budíčkom okolo pol ôsmej ráno dáme si ranajky pohrame sa ideme na prechádzku von pobehame po vonku čo nás dostatočne unaví papáme na obed polievočku vypijeme mliečko a ideme si pospinkat cez obed ,potiahneme si dve tri hodinky a naberieme silu na nové šibalstva.Dame si nejakú dobrú maskrtku na olovrant a hráme sa do večera potom sa okupkame naveceriame oblečieme si pyžamko vypijeme fľašku mliečka a ideme spinkať 🥰

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania so svojim syncekom Danielkom, ktory ma skoro 7 mesiacov.
Pre nas je Babylove sucastou kazdeho dna a preto by sme s Vam skusenosti s vyrobkami radi zdielali.
S Danielom mame aktivne dni, kedze mame ai psika, sme vonku 2 hodiny predobedom a 2 poobede. Dni s Danielom sa menia kazdy den, aktualne je jeho oblubenou sucastou dna jedenie a kupanie, takze vyrobky Babylove by neostali nepouzite v nasej domacnosti.
Drzime si palce aby sme boli v testovacom time ale rovnako drzime palce aj ostatnym mamickam.
Livia & Daniel

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania, mam doma dvoch huncutov, ktory mi davaju kazdy den zabrat ale su zmyslom mojho života, ten starsi ma 4 rocky a je teraz doma kedze nieje skolka takze vymysla cely den, speivame, tancujeme, staviame bunkre, ale je super pomocnik pri mensom bracekovi pekne mu chodi spievat, ukazuje mu hracky, hrka mu hrkalkami a ked je napr v postieľke alebo v kreslieku celeho ho oblozi hrackami, maly drobcek sa zas nanho zato usmieva, ma dva mesiačiky, ale je velmi sikovny, vinmavy a usmievavy, najviac sa skeri ked ho ideme prebalit , velmi radi by sme testovali vase produkty, kedze plienocky, utierocky pouzivame kazdu chvilocku, taktiež masticky ci púder, na von by sa nam zisla masticka aby nam nebola zimuska 🥰 na prechadzky chodime kazdy den vyvetrat hlavu 😉dnes spolu pecieme 💗pekny dnik

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania, ja a moj syncek Samko. Drobcek ma 3 mesiace. Momentalne sa snazime si nastavit denny rezim, niekedy sa nam dari, inokedy nie. Zatial su nase dni vacsinou o papani, prebalovani, rozpravani, mojkani, spinkani a prechadzkach v kociku na cerstvom vzduchu.

18. jan 2021
Autor komentár zmazal

Toto je naše 14 mesačné slniečko ktoré spoznáva celý svet. Čas kedy všetko treba chytiť a samozrejme ochutnať 🙈🤗 babylove utierky mame veľmi radi a obzvlášť malá si na nich zgustne keď sa k nim dostane 😂. Používame z babylove relatívne dosť produktov, na plienky nedáme dopustiť. Vaše tyčinky vatové do uší si dokonca obľúbil aj manžel a iné ani už nekupujeme😄, waschlappen a wattepads sú u nás používané odkedy sme rodičmi, vyše 4 rokov. Griessbrei miluje naša slečna a sme spokojný aj s babylove waschgel.
Radi sa zapojíme do testovania vašich produktov a možno objavíme pre nás ďalšie novinky ktoré nás budú sprevádzať každodenným životom 🤗.

18. jan 2021

Aj ja sa zapájam do testovania.Hovorí sa všetko detké je dobré.🙂

18. jan 2021

My by sme sa tiež radi zapojili.. Mame radi babylove, naša princezná ma 5 mesiačikov a robí nám veľkú radosť... Zapojiť sa do testovania by bola pre nás super nová skusenost💕

18. jan 2021

Náš 10.mesačný Jurko vyrastá na Babylove mlieku, ako aj jeho staršia sestra pred pár rokmi 🙂 Babylove produkty mám rada kvôli ich kvalite, cene aj veľkému výberu. V DM-ke sa vždy rada pomotám a objavím niečo nové 🙂 Súčasťou nášho dňa je mlieko, výživy a vlhčené utierky nemôžu chýbať v žiadnej taške ani v kočíku. V prípade potreby s nimi aj umyjem kúpeľnu a nábytok 😀 Naše dni sú v poslednej dobe dosť jednotvárne... Testovanie nám ich dúfam spríjemní 🙂

18. jan 2021

Mam 3 detičky... Ester 13 mesiacov sofia 7 rokov a Sarah 19 rokov... Veru mame co testovať celý deň... Každá ma iny vek iné potreby a iné záujmy a v dm si nájdeme všetko pre každú z nás 💕

18. jan 2021

Toto je naša 5 mesačna Alicka a radi sa zapojime do testovania keďže v blizkosti Dm drogeria je dosť vzdialena ale čoskoro by sa mala otvorit aj v nasom meste tak sa budeme tesit na odskusane produkty a aj na nakupovanie.Alicka ma 4 ročneho braceka takze o zabavu mame poatarane od hrania sa a od spoznavania novych veci 😉

18. jan 2021

Toto je náš adept na testera 🙂 - čoskoro 8.mesačný Riško. Produkty babylove poznáme, no nie všetky menované. Riško rád papá, čo je na ňom aj vidno 🙂 a miluje večerné kúpanie vo vode. Má aj staršieho brata Jakubka (6r), ktorý je za každú srandu a spolu sú nerozlučná dvojka - ten by mal funkciu asistenta adepta na testera...a čo sa týka fotodokumentácie, starší Jakub fotí všetko a všetkým možným, takže by to bolo všetko odborne ohodnotené a zdokumentované 🙂

18. jan 2021

Detičky máme 3 takže by mal kto testovať. Najstarší syn bude mať 7 rokov a momentálne máme školu online takže vstávame o siedmej, raňajkujeme a začíname štúdium. Pomedzi to sa budí dcéra 3 roky a pýta Granko a ak mám šťastie tak syn 3 mesiace vydrží späť aspoň do konca prvej hodiny, keď nie za jazdy dojcim, hádžem prádlo do pracky a začínam chystať deti von, pokiaľ nerobia problémy tak to stíhame do 10:30. Poobede aspoň 2 z troch deti spia a potom už prichádza manžel, ktorý si tiež potrebuje občas zdriemnuť ale vždy chodíme ešte spolu von a uz je večer a keď si konečne všetci najedeni, umytí tak zaspávam medzi prvými 😱🤣

18. jan 2021

Naša akčná 21 mesačná slečna by určite rada vyskúšala tieto vyrobky, lebo plienky a vlhčené obrázky kupujeme len babylove a sú super na jej citlivú pokožku 👌🏻 Taktiež by maminka pridala recenziu aj na svoj blog www.Trendymama.sk 🤍

18. jan 2021

Moj syncek Eliasko oslavil nedavno 1 rok. Je to velmi akcne dieta, vsetko ho zaujima, zacina objavovat svet. Kazdy nas den je vesely, nikdy neviem co zase vyparati. Rano zaciname vzdy mlieckom v posteli. Nasleduju pesnicky na youtube, kym si maminka pochysta veci. Dobeda sa hrame, dostane maly snack pred obedom. Na obed zvykne spinkat. Ked sa zobudi naobeduje sa a vacsinou ideme na prechadzku. Vecer pred kupanim oblubuje detske vyzivy alebo jogurty s piskotkami. Kupanie je jeho najoblubenejsia cinnost. Miluje vodu. No a potom klasika vecerne mliecko a jeho oblubena pesnicka na dobru noc. Vyrobky Babylove pozname, nejake kupujeme a radi by sme dalsie aj vyskusali. Do DMky chodime casto a radi, znacka Babylove a jej produkty su mi preto velmi dobre zname. Vlhcene servitky Babylove Sensitive su moj najoblubenejsi produkt. Prikladam foto z nasho prveho sankovania ❄️❄️❄️

18. jan 2021

Velmi rada by som sa zapojila do testovania produktov babylove, ktore v skutocnosti pouzivame uz 4roky odkedy mame starsiu 4rocnu dcerku, no a teraz pri nasom druhorodenom 2mesacnom syncekovi sme sa opat prinavratili k tejto znacke intenzivnejsie.. nasa denna rutina je vlastne kazdy den trosku ina, kedze drobec si zvyka na tento svet a starsia segra ho nim s radostou a najma hlucne rada sprevadza. Ocinka mame doma na home office takze je u nas stale rusno a veselo a aj napriek terajsej situacii sa snazime zo zivota vytazit maximum, tesi nas ze sme vsetci spolu a sme zdravi. Kazde rano sa spolu napapame poobliekame, ja sa s detickami hram, ideme von, varime, opat papame oddychujeme a poobede travime cas uz aj s ockom.. dame si babylove ovocnu vyzivu alebo zdravu tycinku, bracekovi ukazujeme babylove hracky, utierame pripadne slinky babylove utierkami.. vecer sa okupkame. Zatial nepouzivane ziadne pripravky na kupanie, no radi by sme uz nieco vyskusali kedze sa blizi obdobie prikrmov a "vonavych plienok"🙃. Nakoniec ulozime deti spinkat a nechame nas rodicov vydychnut.. je uzasne mat deti, velmi si nasich dvoch loptosov uzivame, v com nam v nemalej miere pomahaju aj babylove vyrobky (napr. Na ich plienky nedam dopustit, ako jedine nam nerobia zapareniny, nezapachaju umelinou, nie su ako krepoveho papiera a este nas aj potesia peknym nakreslenym zvieratkom.. pripajam foto nasich dvoch deticiek ❤️

18. jan 2021

Dobry den prajem 🙂
Den asi ako kazda mamicka zubky tvar umyt sa prezlect ranajky 🙂 vzdy nieco ine robime potom obed uvarit pospat a zasa nieco vymyslame bud vonku alebo doma 🙂 byt mamou je vyzva 🙃🙂 a do sutaze sa radi zapojime potesi nas 😜

18. jan 2021

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania, mame 2,5 ročného zvedavého drobceka, ktorému nič neujde,. Teraz v marci čakáme prírastok, takže výrobky by sme radi otestovali

18. jan 2021
Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

Náš Olinko 2r. má najradšej keď prídu balíčky z DM. Každý deň sme v jednom kole.... vstávame... papať.. kakať... spinkať... kakať... papať....ale keď máme krabicu z DM máme neporiadok iba v jednej krabici a o bábätku ani neviem 🙂 veľkékrabice4ever 🙂😂

18. jan 2021

Dobrÿ deň rada by som sa zapojila do testovania výrobkov babylove aj s mojou 4mesačnou slečnou ☺️ Túto značku sme si obe obľúbili na vlhčné utierky nedám dopustiť, neviem čo by som robila v zime bez vášho coldcreamu, záchranná na tuto zimu 👏🏻 Každý deň na prekvapí aká šikovná už je ☺️ Deň začíname klasicky papaním a rannou hygienou potom sa pohráme, pocvičime a ide spinkať keď sa zobudí napapa sa a ideme vonku, pobyt vonku má veľmi rada dokáže prespať von aj 4 hodiny, keď sa zobudí tak sa ďalej hráme a potom je čas na večerné kúpanie. Toto testovanie by má veľmi potešilo, akurát pomaly ideme začať s príkrmi a počula som, že ten repkový olej je veľmi dobrý.
Takto radi spinkàme

18. jan 2021

Ahojte maminy, náš bežný deň začína približne 8:00, krásnym úsmevom a bez plaču, mojkáme sa, prebalíme prdelku, a nachystáme mliečko, keď sa napapkáme, pekne odgrgneme a začína zábava 🙂 skúšam kresielko, objavujem si rúčky, sledujem hračky a mamku ako varí obed pre ocka 🙂 pomáham jej svojim štebotaním 💟 potom zaspinkám a mamka žehlí moje plienočky a oblečko 🙂 ked vstanem ideme na prechádzku a potom sa znova napapkám 🙂 cely den dokola iba papam, cikam, kakam, hram sa a vystrájam vselijake srandicky 💟 vecer ma mamka okupe v super vonavom babylove geliku a natrie babylove olejcekom 💟 a mozeme ist spinkat

18. jan 2021

Wau,paradne testovanie👍
Do toho by sme sa tiez radi zapojili 🙂
Momentalne mame 14 mesiacov a nas den je veru kazdy den iny🤣
Moja Emka zacala chodit a veru denne vymyslame co najviac aktivit 🙂 Rano vstaneme,prebalim ju,oblecem,ideme spolu do kupelni kde si spolu umyjeme zuby a dokoncime obe rannu hygienu 🙂 slecinka je z rana vzdy hladna,tak sa spolu naranajkujeme a varime obed,po pripade sa povenujeme hrackam. Doobeda byvame vacsinou vnutri. Po vydatnom obede,nasleduje spanok. Samozrejme zas papanie a pokial pocasie dovoli ideme na dvor/na prechadzku do vinic alebo k babke pozriet domace zvieratka. Kazdy den sa kupeme,vanu zboznuje,stravi v nej aj 30min. A potom uz len vecera,prezreme spolocne vacsinu kniziek a spinkat. To je tak v kratkosti,ale dalo by sa o kazdom dni este co to povedat aj viac😊
Drzime palce aj ostatnym maminkam a dufame,ze jednou z tych stastnych budeme aj my🍀

18. jan 2021

@186mery pripajam aj foto z poslednych dni 🙂

18. jan 2021

Nas den so syncekom Nathanielom zacina okolo 8 rano, ocino je uz v praci a pomaha nam asistentka macicka Nahal ☺️ Polubime sa, prebalim mu ritku, troska sa este ponatahuje a pohra v postielke, ja zatial porobim co treba, vetram, robim si kavu, schovam riady, dam Nahal vodu, papat, atd
Natka potom presuniem do obyvacky, zapneme rozpravky a dam mu mliecko. Ja si porobim zase co treba, potom ide maly cvicit na puzzle koberec, hra sa s hrackami, obcas sa k nemu pridam aj ja, vymysla, plazi sa, tesi sa a smeje, je velmi radostny chlapec. Da si ovocie alebo ryzovo malinove mlsiky z dm, poumyvam ho, pojasime sa a ide si pospat. Ja dam prat, zlozim predosle pradlo, umyjem riady a vsetko co treba, ked sa zobudi, prebalim, nakrmim obedikom, vychystame sa a ideme na prechadzku spojenu s nakupom, alebo vecami co treba vybavit. Doma sa napapa a pocka ocina ktoreho zboznuje a saskuju... zase spinkat a zase plienka, samozrejme babylove, uz velkost 4 ruzove ☺️, spolu s vlhcenymi obruskami babylove, mame radi vsetky, najradsej tie s vyformovanymi gulickami 😌 a je vecera, polubenie, objavovanie sveta a ide jeho oblubeny kupel, zboznujeme palicky do usi babylove, drogeriu sme zatial este neskusali, ale velmi radi by sme, teraz v zime mava napnutu a suchu plet, obcas cervene fliacky...
Este sa uspavame a hajde do postielky 😚

18. jan 2021

ahojte :D velmi by nas potesilo testovanie babylove nakolko pouzivame plienocky a su jedine ktore nam sedia tak som si ista ze aj ostatne produkty budu topka :D syn ma1,5 roka :D nas den vyzera tak ze zobudime sa samozrejme este v posteli sa musi pomojkat a dat si mliecko 🙂 ano stale je kojený ved to je to najlepsie :D potom sa prebalime prezlecieme ideme si dat ranajky. a potom zacina sranda 🙂 hrame sa chvilku v izbe ale skor zvlada hracky do obyvacky :D ale ved nevadi .....vecsinou sluzim ako mojkacik alebo ako draha pre auticka 🙂 potom ideme von na prechadzku prideme domov da si papat a ide buvat ...ked sa zobudi zase ide papat a znova sa hrame alebo ideme von 🙂 poobede oblubuje ovocne tycinky babylove alebo kapsicky inu znacku po zlych skusenostiach ani nekupujeme 🙂 samozrejme sa zase hrame kreslime vymyslame a potom kupel jedlo mliecko a buvat 🙂

18. jan 2021

Ahojte, volám sa Matúš Eliot. Keď moja mamina zistila že sa na modrom koníku robí súťaž o získanie produktov babylove na testovanie, veľmi sa potešila a už aj sme išli nafotiť všetky vaše produkty bez ktorých si nevieme predstaviť denne fungovanie. Hlavne ja- Matúško, mám najradšej vaše fľašku, z iných nechcem ani čajík ani mliečko. Keď ocino jednu omylom rozbil ,museli sme ísť hneď kúpiť druhu do drogérie DM. V obľube mám tiež vlhčené vreckovky, hlavne keď ma mamina prebaľujem a potrebuje aby som vklude ležkal, vtedy som taký šikovný a ohybný že ich dokážem zobrať , nech sú kdekoľvek. Vaša dezinfekcia je tiež naša super kamarátka, tá je s nami stále na cestách, pretože ju mám pripnutú na mojom kočíku. Je vždy po ruke, s tým je aj moja mamina veľmi spokojná.
Boli by sme veľmi radi, ak by ste si vybrali nás na testovanie produktov, pretože babylove produkty máme veľmi radi
❤️Prajeme pekný deň- Matúško s rodičmi❤️

18. jan 2021

U nas doma sa všetko nakupuje v DM drogerii, takže by sme radi Vaše produkty testovali 😏 Naš deň je jedna velka anarchia završena kupelom a masažou, istotne sme vhodni adepti ❤️

18. jan 2021

S mojím malým drobcom Teuškom, ktorý bude mať čoskoro 9 mesiačikov deň začína už skoro ráno. Prebalime sa, prezlečieme a urobím mu pestré raňajky pri ktorých mi asistuje 🙂 po výdatných raňajkách sa presunieme do obývačky kde má Teo svoj hraci kútik a tam si majstruje. Vieme sa prehrať aj 3,4 hodinky. Medzi tým obľubujeme nejaké maškrty práve od značky BABYLOVE. Ovocné kapsičky sú u nás číslo jedno. Prichádza poobedňajši šlofik. Keď sa prebudí oblečieme sa na čerstvý vzduch a objavujeme každý deň niečo nové. Práve v tomto chladnom počasí nám pomáha krém do nepriazniveho počasia od BABYLOVE. Na rade je večerny kúpeľ kedy používame umývaci gél, mydlo, púder na ritku tiež od značky babylove. Vypijeme mliečko a chystáme sa na spánok. Práve preto sa zapájame do tohto testovania, pretože značka BABYLOVE je u nás súčasťou každého jedného dňa a jednoznačne u nej zostaneme.

18. jan 2021

Jeej tak takéto produkty je radosť testovať 💙😊 Náš deň nemôže začať bez mojkania a túlenia, je to naše prvé dieťa tak si ho užívam ako sa len dá 💙 A potom taká klasika upratujeme, varíme, hráme sa a samozrejme nesmie chýbať maškrtenie 😁 (keď vidí chrumku úsmev od ucha k uchu) A o tom ako za ním behám celý deň o tom nemusím asi ani písať to pozná každá mamička 10 mesačného dieťaťa 😀 ale čo by som neurobila pre tieto krásne šibalské očká 😍

18. jan 2021

Ahoj. Tiež by sme sa radi zapojili do súťaže. Značka babylove je pre nás TOPKA. Od kozmetiky, plienok, vlhčenych utierok, kremov, prikrmov, kašičiek, maškrt, čajikov, a dokonca aj gelik na ruky je súčasťou našej vybavy. Je to kvalita za super cenu. Veľmi by sme sa vyhre potešili.
Mám 2 chalanov 1rok a 4,5 roka.
Náš deň začína prebudenim drobčeka. Otvorí oči a hneď chce papať a drží ho to po celý deň. 😊 nasleduje prezliekanie. Zobudí sa starší brat a ja môžem upratať ,prať, žehliť... on je moja pravá ruka a veľký pomocník ktorý z drobčeka celý deň nespusti oči 😊 učí ho dokonca rozprávať 😊
Potom raňajky, rozprávky, hranie. ( medzitým varim)Ideme von na dvor a po návrate obed a drobček hajať. Vtedy sa venujem iba staršiemu...
Poobede hry a zasa trocha vonku. Večera a rozprávky. Zaspavame postupne od najmladšieho člena rodiny 😁 ale su aj menej idealne dni (zuby, bruško)

18. jan 2021

Náš bežný deň vyzerá tak, že ráno manžel sebe a dcérke nachystá raňajky. Občas ma nechajú pospať si, inak sa k nim na raňajky pridám, keď vyvetrám a usteliem, prípadne dáme hneď ráno prať. Po raňajkách nasleduje hygiena, umývame s dcérkou ruky, tvár aj zuby 🙂 oblečieme sa a hráme sa. Poslednú dobu rada maľuje. Potom, keď má čas, ju manžel vezme von a ja varím alebo pracujem. Najeme sa, slečna má poobedného šlofíka a my pracujeme. Po tom sa opäť hráme, ak máme energiu ideme zasa von a spravíme si večeru. Potom nasleduje vaňa, zuby, chvíľku rozprávka a ideme do postele. Nie je to vždy také ideálne ale každý deň je super.
Produkty babylove máme radi a radi ich otestujeme viac. Nie všetky poznáme. Dcérka má 22 mesiacov.

18. jan 2021

Ahojte velmi radi by sme sa zapojili so syncekom ktory bude mat 26teho svoj prvy rocik znacku babylove pouzivam od jeho narodenia a sme nadmieru spokojny 🙂... Nas den sa zacina o 6 rano s mliekom babylove ;) vycikame sa do nocnika prezlecieme, umyjeme zubky s kefkou babylove a ideme sa hrat kricat a vystrajat pocas celeho dna vyhadzujeme topanky, vsetky lopticky zo stanu, vsetky hracky poroztahujeme, spievame si, mamka medzicasom urobi co treba.... 2krat do dna si pospinkame pojdeme na prechadzku a o 18:00 sa ideme okupat umyjeme zubky nakremujeme sa(niekolkokrat denne lebo mame problem s ekzemom uz niekolko mesiacov) lahneme si do postele vypijeme mliecko citame rozpravky a spievame uspavanky a tu konci nas den najneskor o siedmej uz spime.... Kazdy den mame samozrejme iny ale cca to u nas vyzera takto.... Pripajam fotku kde sa drobec rozhol urobit inventuru plienok :D

18. jan 2021

Dobrý večer, syn má 19 mesiacov, niektoré babylove produkty používame denne a sme s nimi veľmi spokojný, takže možnosť testovať aj iné by nás potešila.
Náš deň začína približne o 7:15. Ideme si spolu umyť zúbky, pripravíme raňajky a napapáme sa. Potom sa oblečieme a ideme von (teraz v zime len na chvíľku, ale na vzduchu treba byť). Keď prídeme domov trošku sa pohráme, spravím malému mliečko a ide spinkať. Ja medzitým uvarím obed, aby sa mohol napapať keď vstane. Po obede chodíme zase von, teraz v zime na sánkovačku. Keď prídeme domov zase sa hráme, o pol 8 sa malý okúpe, dá si mliečko a ide spinkať.
Pridávam foto s Tobiho obľúbenou hračkou. 😊❤️

18. jan 2021

Dobry aj ja by som chcela testovat produkty cakam babo zislo by sa nam dakujem

18. jan 2021

Toto naše kukadlo Stelka, má tento týždeň 6 mesiacov. Značka Babylove je u nás denne používaná, keďže používame plienky, ale aj ostatné produkty od Babylove. Doteraz sme mali deň čo deň, taký istý, ale odvtedy máme doma staršieho školáka, tak sa musíme prispôsobiť jeho online štúdiu. Ale ako je malá z mesiaca na mesiac staršia a vnímavejšia, rozhodne sa nenudíme. Po rannom budíčku, zatiaľ ešte Stelka leňošívs bratom, mamina pripraví raňajky i mlieko. Starší sa ide učiť a my s malou varíme, poprípade, keď máme navarené z predchádzajúceho dňa, tak sa sa hráme. Po skončení vyučovania sa vychystame von a domov sa vraciame po cca 2,5 hodine. Nasleduje obed, krátky oddych a opäť von. Keďže máme teraz snehu viac než dosť, vyšantíme sa na sánkach na kopci. Prídeme domov, zohrejeme sa a už sa tešíme na večerný kúpeľ, bez ktorého si nevieme predstaviť ani jeden deň. Veci na sprchovanie od Babylove sme ešte neskúšali, tak sme na to veľmi dobrý adept. Veľmi by sme sa tejto príležitosti potešili 👍

18. jan 2021

Zdravim,mam 2deti, chlapcek 4r a dcerka 14mesiacov, vyhra by potesila, kazdy den papame, hrame sa a vonku sa ideme poprechadzat 😁

18. jan 2021

Do testovania by som sa rád zapojil JA Artur so svojou maminkou ! Okrem toho, že každý deň testujem mamine nervy (aj ocove 😄) tak by som rád skúsil produkty od Babylove , ktoré sa mi už na prvý pohľad ohromne pozdávajú. Mám 3🌙 mesiace a každý môj deň je úplne iný. Niekedy som kľudné bábätko parťák a pekne spinkám, papám, hrám sa s našimi a niekedy som malý čert a vtedy sa len nosím v nosiči, hompáľam a papám. Čo Vám poviem, som už raz taký 😄🤷🏼‍♀️

18. jan 2021

Nasu Tamarku 9 tyzdnovu by testovanie velmi potesilo. Kazdy den objavuje nove veci na tomto svete. Je vnimava a usmievava, zacala si uzivat kupanie. Kazdy den sa chodime prechadzat, nadychat sa cerstveho vzducbu, nacerpat vitamin D zo slniecka a krasne si pospinkat.

18. jan 2021

Babylove produkty používame sú úplné pre nás TOP😍😍😍aj keď nie všetky výrobky, ktoré ponúkate do testovania, ale rada by sme ich skúsili a testovali🙏🙏🙏💙💙💙💙Naš drobček bude mat 1 rok, tak to by nas veľmi potešilo 🍀🍀🍀🍀a taký náš deň je, že s našim synčekom zažijeme kopec ale naozaj kopec Zábavy, den zbehne6ako voda, ale naše veľké malé šídlo stále niečo nové vymyslí😂😂😂😂😂😂a ešte poznámka, že sa rád fotí a pózuje 😁😁😁😍😍takže nie je deň bez fotiek❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇😇😇

18. jan 2021

Radi by sme sa do testovania zapojili s našim malým, takmer 11 mesačným nespavcom Fifom 😀 každý by si povedal, že náš deň je každý deň rovnaký, hlavne v tejto dobe, keď človek vlastne ani nikam nechodí, ale to nie je teda pravda. Pre nás je každý deň niečím iný, nový, krajší a veselší. Keďže spánku veľa Filipko nedá cez deň zabrať, len tak hodinku denne, tak sa celé dni jašíme, čítame si knižky, papáme fajnotky (veď to aj na nás vidno ☺️) a keďže už vieme chodiť (áno aj maminka sa to naučila 😀) tak sa najradšej naháňame po dome. Okolo obeda keď je krásne slnečno chodíme von poobzerať autíčka a sniežik a poobede sa zas hráme, alebo si hráme na hudobných nástrojoch. Filipko zo všetkého najradšej trávi svoj čas za ockovi klavírom a tak mu maminka cez deň hrá na klavíri a spieva a keď príde ocko, tak hrá s Fifom on. To už sa dá aspoň počúvať ☺️

18. jan 2021

Takmer 10 mesacny Alexej, ktory je za každú srandu, aj parochnu si dal 😀
Nas deň, t.j. budicek okolo 6, ranajky spolocne, stvornozkuje si, mojkame sa. Pozerame nejake rozprávky, popri tom mrnči nieco sa mu nepáči.
Ptm ide spat, papame, hrame sa, papame, pijeme caj, jeme chrumky, sme vela vonku, aj poplače, kupeme sa , a ideme spaaaat huraaaa. Koniec dňa.
Chceme sa zapojiť do testovania 🐻

18. jan 2021

Naša dcérka sa vola Emka 👧🏻 a má 1 rok je to krásne šikovné a zvedavé dievčatko. Náš bežný deň nikdy nieje rovnaký vždy skúšame a učíme sa nové veci 😊😊 najradšej trávime spoločné chvyle ako rodina aj s tatinom keď nám to jeho voľný čas z prace dovolí 😊😊 veľmi radi by sme sa zapojili do testovania o úžasné produkty ❤️

18. jan 2021

Naša dcérka síce ma tri rôčky ale na ceste ma dalšieho surodenca a veľmi by nás potešil tento balik,zatial nemam vôbec nič nakupene a ked sa mi narodila dcérka všetko sme mali od babylove😊 U nas je každý deň iný,ked sa chodilo do škôlky bola v škôlke do 15h a potom sme sa doma hrali,pexeso,puzzle na pani doktorku vzdy jej niečo vymýšľam a teraz sme v karanténe tak je horšie 10 dni je dlhoo 😔

18. jan 2021

Keby ste do testovania vybrali nás, určite sa poteší aj môj synček Viktorko. On si totižto aj takto počas bežného dňa robí svoje vlastné testy a analýzy vecí čo v byte nájde 😄 toto je posledné testovanie zhodou okolností babylove plienok č.4. Vraj odporúča všetkými 10timi 🖐🖐 ,lebo su bez zapachu, super saju, nedaju sa prekakať aj ked sa velmi snaží ,a su ozaj lacne! (Dnes sme kupili 5 maxi paklov s 25nasobkom za babylove takže šupa )
A ehm 1.februára oslavuje 1.rôčik 🎂, takže by sa vôbec nenahneval kebyže mu príde plná škatula darčekov na testovanie od našej milovanej Dm drogišky
Prosím prosím vyberte naaaas 🙈

18. jan 2021

Ahojte dcerka sa vola Tamia ma 18mes. Mala velmi tazky start do zivota ktory nam neumoznil. Užiť si naplno cas ked bola malinke babo za to dnes si uzivame o to viac kazdy den. Kazdy den je iný stále nieco vymyslame skusame nieco nove a posuvame sa dopredu čoskoro dobehne rovesnikov 🙂 je to velky papkac (na. Prekvapenie lekarov a aj nas 😁) miluje vodu jedlo a ked sa jasime. Rano vstaneme mame svoju rutinu pomojkanie prezliect ranajky zubky tvaricka umyt natriet potom porozhadzovat vsetky hracky po byte kym si maminka vypije kavu 😁 kde tu co tu ked spracem po nej neporiadok utekame von vybiť energiu a konecne obed spanoook (obed pyta uz aso hodinku po ranajkach takze na rad prichadzaju kapsicky ovocie a vselico len nech vydrzi aspon do pol 12) po spani cuduj aa svete zasa papame 😃😃 hrame sa cakame tatika a opat von hladat zazitky. Vecer kupanie najlepsia prilezitost urobit v kupelni potopu vypit. Mliecko a spat. Medzi tym samozrejme mama musi nafotit kazdy moj krok a prd "doslova" 😂😂A mama moze oddychovat pri upratovaní a vereni 😊 velmi radi by sme vyskusali vase produkty nakolko sme skusili uz vselico a stale hladame co bude naj

18. jan 2021

Kubko je mimoriadne živé dieťa. Nepreháňam, prebral by aj kráľa Tutanchamona, keby sa ocitol v jeho blízkosti. A či by chcel alebo nie, donútil by ho prebrázdiť byt so všetkými autíčkami krížom-krážom až kým by mu neopadali obväzy 🤪 Azda tak nejako sa cítim ráno ja, keď moje usmiate 20-mesačné dieťa otvorí svoje veľké modré očiská a z plného hrdla zakričí MAMA! 😁😁😁 Občas sa nechá zlákať na (až) minútu trvajúce leňošenie a hneď potom sa snaží dostať zo spacieho vaku, odkiaľ sa za ním vykradne aj teplo a závan jeho plienky 😁 A on si veselo cupitá do kuchyne s prosebným výrazom a opakovaním v poslednej dobe najobľúbenejšieho slova - HAM! Dám ohriať mlieko, vmiešam doň ovocné müsli pre malé detičky, kým on už postáva pred chladničkou s fľašou mlieka a veľmi súrne ju potrebuje vložiť dnu 🙈 takže miešanie kaše prebehne rýchlo a už bežím zachraňovať mlieko. Alebo rovno fľašu i Kubka 😁
Keď chodíme von, obliekanie je síce za trest, no akonáhle sa dostane z bytu na chodbu, je nezastaviteľný. Valí sa chodbami hlava-nehlava a ak náhodou niekoho stretne, odprevádza ho so širokým úsmevom a mávaním, nad ktorým sa polovica paneláku vždy rozpustí 🥰🥰🥰🥰 a ja letím za ním, užívať si von zimu. Človek sa s ním nenudí, je mimoriadne vnímavý na všakovaké výmysly z ktorých vás rozbolí hlava alebo pustíte slzičku. Veľakrát od smiechu, niekedy bohužiaľ aj z bolesti, ktorou obšťastňuje všetkých doma, odkedy zistil na čo sú zuby. No a jeho domáca prezývka? PIŠKÓTA ❤️ Pre jeho mlsný jazýček a bruško - pupík, ktoré nejakou náhodou musel “zdediť” po Alfovi aj s jeho deviatimi žalúdkami.
V tejto chvíli behá po byte a priestor je plný jeho smiechu. Ja tak trošku odolávam stresu, či zas niekde v rýchlosti nenarazí a opäť si v zápale hry s bratom neublíži. No ak aj príde malé zakopnutie a pád, šmahom ruky ho rozveselíme a on sa obaja sa zase smejú tak veľmi, až nestíhajú dýchať 😁😁😁😁😁😁😁😁
Testovanie by nás potešilo, pretože obsahuje samé užitočné a dobré veci pre každé dieťatko 😊🍀 A babylove produkty ľúbime 🥰

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do sutaze naša miška ma 26 mesiacov a zachvilu knej pribudne sestricka. Krasne rozprava a vzdy vysvetluje aky kremik davame na rucky akyna ritku akym samponom sa umyva aku plienku dostane a hlavne ma rada poucuje co sa ako ma. Robit. Dokonca vsetko opakuje na babikach. Nato ze je taka malicka je velmi sikovna a samostatna. Nas bezni den vyzera tak ze sa budime okolo pol7 7 rano ideme na nocnik sama si vyberie vlhcenu a utrie sa. Potom si ideme umyt zubky tvaricku a rucky a pozerame chvilu rozpravku a ideme sa napapat potom citame knizky a okolo 10 tej ideme von dame psikom papat pobehame po zahrade a ideme dnu umyt rucky sama vylezie po schodikoch k umyvadlu zobere mydlo vykase rukavy a umyva si rucky utrieme popapame polievocku a ideme spat. Okolo pol 2 2 sa budime pisame na nocnik pozreme rozpravku a ideme von. O siestej sa napusta vana s kopou peny a po schodikoch vylezie sama do vane zobere si hubku da nanu sampon a umyva sa pyta sa ci si moze dat samponik a umyt si vlasky ci sa nebude mamka a tato hnevat 😁 po kupeli vecera a o 8 vypit mliecko a spat

18. jan 2021

Rád aby som sa zapojila do testovania s mojimi drobcami. Značku babylove používané či už na kúpanie, mliečko, plienky a iné 🙂

18. jan 2021

Ahojte, ako začať. Už dlhé roky milujem nakupovanie v dm. Doslova to je môj koníček, ktorý beriem už ako oddych. Či váš eshop či predajne. Ako tehotná som si výrobky mnohé vaše kremíky,oleje a aj potraviny obľúbila ešte viac ,taktiež produkty pre budúce mamičky a o prvých nákupoch pre vysnívané bábätko ani nehovorím 🥰 značke babylove sme verní od samého začiatku. Neváhala som , nakúpila som a veru dobre som spravila , pretože nášmu synčekovi Dominikovi, ktorý bude mat tri mesiace sa všetko páči. Od veselých plienočiek ,cez skvelé dudle až po nádherné bavlnené plienky s rôznymi motívmi (samozrejme vedie u nás tá s autíčkami). Naš deň vyzerá všelijako keďže o nejakom pevnom režime ešte hovoriť nemôžeme. Ale ..ráno vstávame okolo 7-8hodine , drobčeka prebalím, vyumyvam, natrem kremíkom a hurá papať mliečko.. cez deň sa pohrá, pospinka a zase papa a zase prebalujeme a takto cely deň až kým nie je večer. Okupeme drobčeka, natrieme, a zase hurá mlieko a poďme spať. Ale áno, už je to veselšie, už objavil aj ruky 😅 takže ďakujeme za utierky babylove a hlavne Nobelovu cenu tomu kto u Vas vymyslel tie s 99% vody. Tie už aj ja používam 😅 ..dni sú s vašimi výrobkami doslova skvelé, keďže všetko je bez nejakých alergických prejavov a Dominikova pokožka je vďaka značke babylove jemnučka a voňavá🥰
Balíček produktov babylove by nás veľmi potešil k malililinkej oslave 3mesiacov nášho drobčeka.. keďže rastieme čaká nás ešte veľa veľa testovania, onedlho nás čakajú prikrmy, keďže nám rastie rituľa tak aj plienky o číslo väčšie na nás čakajú v regály..takže či už nas vyberiete či nie .. ďakujeme za skvelú značku babylove 🙏❤

18. jan 2021

Tak rozhodli sme sa aj my skúsiť šťastie 😊
Opíšem vám v skratke náš bežný deň s našou 3mesačnou princeznou 👶
Ráno sa zobudíme o 8 🕗, cez deň sa našťastie malá zabáva sama vo svojom kresielku kým ja varím obed 🍲, poobede sa ideme prejsť v kočíku aby sa Simonka v kľude vyspinkala 😴, poobede sa spolu hráme a zabávame aj spolu s ockom👨‍👩‍👧, a večer okolo 22:00 ideme všetci do ríše snov 💤💤💤.
Podľa komentárov čo som v rýchlosti prečítala zopár, mám pocit že sme asi jediní, ktorí túto značku ešte nevyskúšali 🤦‍♀️ ale veľmi radi by sme ju vyskúšali 😁
Toto je naša malá princezná ☺️

18. jan 2021

Jeej toto je taká krásna súťaž ♥️
Takže môj syn Miško má 3 roky. Babylove značku používame od malička až do teraz stále . Nakoľko je veľmi kvalitná a cenovo výhodná ♥️..
Náš deň vyzerá tak ,že ,malý sa zobudí medzi 7-8 ,ideme do kúpeľne umyť ruky, zúbky a tvár, potom na wc. Prezlečieme pyžamko za domáci úbor a ideme do obývačky. Ja mu pripravím raňajky ,mliečko, kakavko a vianočku,alebo rohlík a on sa zatiaľ hra ,alebo pozerá rozprávky. Okolo 10 ideme na hodinovú prechádzku. O 12 spapa obed a idem si pospinkať. Keď sa zobudí dá si olovrant,buď ovocie alebo puding .. o 15:00 vyrážame von a vraciame sa okolo 17:00. Pohrá sa ,nasleduje večera ,kúpeľ ,umyť zúbky, prečítať rozprávky a spinkať o 20:00.
Každý deň je niečím iný a niečím výnimočný ♥️
Veľmi by nás potešilo keby máme možnosť testovať vaše produkty,ktoré síce poznáme ale nie všetky.
A samozrejme v takejto ťažkej situácii je takýto balíček veľkým darom a pomocou ♥️
Ďakujeme ♥️

18. jan 2021

No takto, všetky tie produkty používame denne, bežne 😂 okrem cumlíka.. mám doma 6 mesačnú dcérku a 3r a 4r synov. Takze dosť veľkú bandu na ohodnotenie výrobkov, keďže otestované už mame skoro všetko 😊okrem toho používame ak babylove umelé mliečko a aj plienky.. posledný týždeň som sa mordovala zo zaparenym zadkom dcérky, až kým som si nespomenula, že mám doma zasyp babylove. Neuveriteľne ale za jeden deň jej zaparenina zmizla😱 teraz to budem používať už každý deň po kúpaní, na noc... no už som sa rozkecala, pointa môjho komentára by bola, že by som sa rada zapojila do testovania a určite pozitívne ohodnotila výrobky, nie preto že som ich dostala zadarmo 😂 ale preto, že ich používame dlhodobo, od narodenie prvého syna (čiže už vyše 4 rokov) a sme nadmieru spokojný.. 👍

18. jan 2021

Dobrý deň! /Ahoj! 😊
Volám sa Vanda a rada by som sa zapojila do testovania. Som 10 mesačné dievčatko, ktoré rado objavuje tento veľký svet. Neposedim ani 5 minút, všetko chcem vidieť, vedieť a hlavne ochutnať. Preto každý deň objavujem všetky zákutia domu kam ma mama pustí. Veľmi mám rada aj prechádzky kedy objavujem okolitú prírodu, domy, stromy, ľudí, zvieratká...Okrem toho rada papám a všetko mi chutí. 😋 Rada sa hrám a tancujem na akýkoľvek zvuk. Preto každý deň je veselý a rozdávam úsmev na všetky strany. 🙂 A keď príde večer na kúpanie, cítim sa ako rybka vo vode. Preto by ma potešilo vyskúšať opäť niečo nové.

18. jan 2021

Ahoj. Tak polovicu tychto produktov aj mame doma 🙈, no urcite radi otestujeme aj dalsie. Mame doma 6 rocnu a 4 mesacneho krpca. Nase dni su teraz celkom narocne, kedze ma starsia zavretu skolku a priprava do skoly musi byt. No a drobec si uz zacina vyzadovat coraz viac pozornosti, no odplaca sa nam tym, ze prespi celu noc az do siedmej rano s jednym zamrncanim, ked dostane mliecko a spi hned dalej. Rano kym sa vsetci vyplazime z posteli a dame si ranajky si kazdy robi svoje: playstation, mamina pokuka do mobilu 🙂 malinky sa pojra na decke, povykrikuje na nas aj na hracky. Ak pocasie dovoli, vybehneme von na dvor alebo na ulicu. Dame si obed, tento tyzden uz zacne drobec ochutnavat 🙂 a pride na tri hodiny najstarsi bracho 11 rocny, teraz fungujeme v pandemickom rezime, tak chodi kazdy den na kratko. Chvilu sa vsetci pohraju, najedia a opat von. Potom tatino braska odvezie, a so starsou nieco pokreslime, spravime si nejake predskolacke ulohy, do sprchy a spat 🙂 medzitym vsetkym prebalujeme a uspavame a krmime a varime a pracujeme a odsavame. V noci uz ja poupratujem, kym napojim odsavacku, dobehnem veci do prace ak som cez den nestihla, lahnem si k drobcom, kedze samozrejme musime spat vsetci v jednej izbe :D a rano kolotoc znova 🙂 milujem to <3

Ps: vyrobky na papnie od 1. roka urcite ochutna nasa 6 rocna, mozete mi verit, ze vacsieho kritika na jedlo nenajdete nikde 🙈

18. jan 2021

No testovanie týchto výrobkov ma hneď oslovilo 🙂
Som mama 4 deti .najmenší bude mať 7 mesiacov.V DM nakupujem dosť často ,rada skúšam ich nové výrobky.
Ako vyzerá nás bežní deň ?
Prvý vstáva najmenší Tomáško cca okolo 6-7 hod.A postupne prichádzajú za nami do spalne naše ďalšie deti 🙂 rozprávame sa..
Nasledujú raňajky,hygiena...ak idú do školy vystrojim starších dvoch , teraz samozrejme online vyucko.
Takže taký klasicky deň kde treba navariť, upratať,naučiť sa s deťmi,pohrať,prechadzka..aj oddýchnuť si 🙂 poobede chodí domov manžel,to mám asi najradšej 🙂🙂 začína mi trošku veget..kedy mu deti hovoria čo robili cez deň a ja mám voľné ruky na chvíľku.
Neskôr nachystame večeru,spraceme neporiadok čo sa cez deň narobil.
Starší sa večer umývajú sami ,upratujú izby..
Mladších umyjem buď ja alebo manžel.
Okolo 20 hod.uz su všetci v posteli a my si môžme vylozit nohy 🙂.
Niekedy sú dni náročnejšie ,ale nemenila by som 🙂
A takto približne je to skoro každý deň .

18. jan 2021

Ahojteeeeee 🙂 volám sa Markus a mam 13mesiacov, som šibal, som všade a rad sa smejem na mojej 3,5rocnej sestrička keď vystraja zlotu. Radi sa zapojím do testovania 🙂
Ráno začína unas vždy keď sestrička Viky príde so izby a drobec už skáče ako kengura v posteli. Prichádza na rad ranná údržba 😁 plienky, oblečenie, umývanie, česanie a chystanie raňajok. Obe deti na kuchynskej linke, jednému varecha do ruky, druhému do ruky. Myslím si fajn môžem ísť robiť pečený chlebik 🙂
Chlieb v hriankovači, a vtom obe deti v pohybe, no do kelu musím ich inak zabaviť = chlieb zhorel 🤣 super dáme druhý pokus 🤣
Po úspešných raňajkách obliekam staršiu, vysupnem ju za dvere nech nečaká jak uvarená cibula dnu, drobec už vykrikuje brm brm, a čaká že pôjde do kocara. Vtom nasadzujem čiapku, márnosť rev akoby som mu prilbu dávala. Sup sup a za 20sekund sme vonku a už mu zrazu nič nevadí 🙂 až príde čas namna aby som sa obula a obliekla 🙂 vyndem von, dieťa sedí v piesku a zbadá zamrznutý bycigel a rozbehne sa,... Skôr ako za kričím nesadaj si už sedí a mokru sedačku utiera svojim zadkom, no paráda... Nevadí ešte ze sme ako cibula 😁 prídeme dnu, deti varia vo svojej kuchynke a ja vo svojej. Čas obeda, čas obedneho spánku. Myslím si,, už konečne začnem cvičiť,, samozrejme si užívam 1hodinu totálneho tichá 😊 deti sa zobudia hurá ideme sa hrať, zbožňujeme kocky, folklórne piesne a jazda na aute po celom dome. Deň ubieha rýchlo nasleduje druhý spánok mladšieho. Dcérka mi vari kaffe o 16hodine a prichádza tatik domov dotoho sa malý zobudí akoby ho cítil že už je doma 🙂 nasleduje hranie, a preteky v izbe,, kto viac hraciek rozhadze,, 🤣 už sa blíži 18hodina, na púšťam vanu, kúpeme obidvoch a sup do pyžamá, upraceme hračky, obaja dostanú mlieko a 19hodina je ta kedy strelame šampanské 🤣 obaja drobci idú spinkať 🥰🥰🥰 mňa čaká finál vo forme po zbierania toho co zostalo po deťoch 😁 a hádžem sa na gauč ako postrelena veľryba a relax 😊
Chceme sa zapojiť do testovania značky babylove 🙂

18. jan 2021

DM je znacka ako sa aj hovori tu som človekom tu nakupujem ☘️
Milujeme drogeriu DM od čistiacich po drogerku všetko
produkty mate top aj detske aj pre dospelych
Rano sa zobudime ranajky si spravime.... prebalime plienku umyjeme sa oblekanie to je na dlhsie 😄
nastavime obed varit a ideme upratat domacnost. nasleduje pobyt na vzduchu v kazdom pocasi ...
este ze mame krem baby love do kazdeho pocasia 🙏
potom nasleduje obed a poobednajsi spanok
poobede puding z dm ovocna tycinka a dalsia hodinka na vzduchu ☘️
neskor pozrieme rozpravku a chystame veceru nasledne sa okupeme pohrame sa dame dobru noc hrackam precitame rozpravku a ide sa na spanok o 20:30
Syncek ma 18 mes.

18. jan 2021

Ja mam doma 2 chalanov, jeden ma 2 a pol roka a ten druhy 7 mesiacov, takze obidvaja splnaju kriterium do 3 rokov 😉
Nas bezny den vyzera nasledovne. Rano ked sa vsetci zobudime a obriadime, nachystame si nieco fajnove na ranajky (väcsinou vlocky s ovocim, ktore starsi syn zboznuje), nasledne sa ocko poberie do prace (alebo do izby na home office 😂) a ja sa s detmi hram. Doobedu davam este mladsieho spat, tak si potom so starsim uzivame spolocne chvile pri hrani a citani. Na obed sa spolu najeme a snazime sa presvedcit starsieho syna, ze obedny spanok je super vec a mohol by ju vo svojom zivote praktizovat 😂 Nasledne davat spat aj druhorodene mladatko a ak sa podari, ze spia naraz, mam chvilku casu pre seba (s cokoladou samozrejme). A ked dietky vstanu, zase sa hrame, väcsinou doma v tejto korona dobe. Nase dni su vsedne, no o to viac si vazime kazdu chvilku, ked sa deje nieco vzrusujuce 🙂

18. jan 2021

Ahojte, prvý krát skúšam šťastie na testovačku, lebo Babylove aktívne využívame pre nášho ročného Felixa, ktorý po odhodení prsníka skočil hned na babylove mlieko 2, vlhčené obrúsky a plienky objednávame online a tie obrie balíky mi kamoš kurier vždy pomáha až k výťahu doniesť a vždy sa čuduje, čo si toľko v tej Dmke objednávam , kozmetiku kupujeme priamo na pobočke našej DMky, lebo si ju chcem vždy očuchať a všetky tie zdravé veci vyjedáme spolu s deťmi.
Naše dni nie sú rovnaké a niekedy naozaj náročné, hlavne pre maminku , kedže deti to asi nepociťujú, naše životy ovplyvnila veľmi súčasná situácia a tak bojujeme s homeofficom, ktorý striedame s kanceláriou, pomedzi to sa zľaďujeme s online vyučkom staršieho syna a tak často je nútená naše babylove produkty testovať aj naša babka, ktorá mi pomáha, aby všetko fungovalo ako má.

18. jan 2021

Milujem tuto znacku,používame takmer všetko od tejto značky. Moje deti s nou nikdy nemali problém a dobre ju znášali. Bez vlhčenych obrúskov si neviem predstaviť deň 😀 a decka vyrastali na príkladoch a kapsickach,kasiach a vladsi aj na mliecku tejto značky ❤
Takže by sme sa veľmi potešili, keby sa nám podarilo niečo vyhrať a určite aj posunúť ďalej,aby sme niekomu urobili radosť 🥰

18. jan 2021

Ahoj baby😁 z touto kozmetikou skusenost nemame.dcérka má 2roky a 2mesiace.do 2rokov som ju dojcila a po odstavení sme prešli na beba optipro .cumlik používame len pri zaspavani. Náš deň je cez týždeň v podstate rovnaký.nakoľko mame aj staršiu dceru (10) ktora ma momentalne dištančne vzdelávanie je potrebné mladšej vymyslieť program na cele dopoludnie.aktuálne je počasie dobre cize po raňajkách a obľúbenej rozprávke ideme von.sneh dcérka zbožňuje takze mame o zábavu postarané.Potom naobedovat a spat. Po obede vacsinou trávime cas pri skladani puzzle,lego ,spoločenské hry ,malujeme ,tancujeme a ďalších milion veci samozrejme nesmie chýbať večerná sankovacka😂 testovanie by nás potešilo .dcérka je riadna repetuľa a vie dat patrične najavo co jej chuti a čo sa jej páči

18. jan 2021

Ahojte..my si zatiaľ užívame posledné týždne v brušku (čo by sa koncom februara malo zmeniť ),zatiaľ nás vo výbavičke čaká krém na zapareniny od značky Babylove, ale radi by sme vyskúšali aj ďalšie produkty.

18. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania. Babylove znacku aj pouzivame. Nás den sa zacina okolo 7:30-8:00 kedy sa nas Dávidko budí, prebalím ho, prezleciem z pyzamka, nachystam ranajky jemu aj sebe. Postavim variť obed,pri tom ho zabavam hocicim co najdem pretoze on by mi rad pomahal😂o 10.00 ide spinkat, budi sa okolo 11.30, dame si obed a ideme sa hrat,o 14.00 ide znova spinkat,bud spinka pocas prechadzky alebo doma.ked sa zobudi, si da olovrant,hrame sa,pripadne ideme pozriet babku s dedkom.potom vecera, kupanie a okolo 19.30 ideme spinkat.cely den ho mame vsade v pätach,zo všetkeho by len jedol,musi vsetko chutnat,vidieť😁naša mala strela (ako ho volame) bude mat 11 mesiacov😊

18. jan 2021

Rada by som sa zapojila aj ja s mojimi drobcami. Mam 4 ročnú dcéru a 9 mesačného syna. Využívam veľa vyrobkov značky baby love ako sú napríklad plienky zvlhcene dudlik ale s kremikmi mpc skúsenosť nemám preto by ma to celkom lakalo pre porovnanie. Náš zvyčajný deň je budíčkom okolo siedmej až ôsmej hodiny. Ako prvé prebehne hygiena následne sú raňajky lebo to je základ dňa. Potom sa ide na nákup na varenie upratovanie alebo hranie sa s deťmi. Narad príde obed a stým aj poobedňajší spánok. Po spánku treba ísť s deťmi na čerstvý vzduch. Po celkom dlhej prechádzke alebo niakej aktivite vonku sa pravdepodobne už navečeráme a narade je večerná hygiena a spánok.

18. jan 2021

Každý deň je iný. Dcéra vstáva ráno o siedmej, napapa sa a ešte ide spať aspoň na hodinu a pol. Na desiatu máva väčšinou ovocnú výživu Babylove, pretože tie jej najviac chutia a hlavne nie sú presladené. Potom sa hráme, ak nespí doma tak ideme von. Obed nemáme presne stanovený. Večera o 18:00, 19:00 kúpanie a väčšinou zaspí do tej 21:00 a potom až ráno. Najviac drogérie pre ňu máme z DM aj z Nemecka ak zo Slovenska. Vlhčené utierky taktiež. Dcéra má 8,5 mesiaca

18. jan 2021

Nas den zacina tym ze nas mala zobudi, napapa sa, potom pokuka po svete, zdriemne a zas papa, ideme von zaspi, vecer kupel, potom vystraja do 10 tej poreve jak pavian a zaspi, su dobre dni a zle,,, pd znacky babylove mame zopar produktov a su super dakujeme, dcerka ma dnes 5 tyzdnov

18. jan 2021

Eliska 18m.
Eliska od 2 mesiacov nechce spávať nás deň sa zvyčajne začína okolo pól piatej dáme si raňajky chlebík na milión spôsobov ten by jedla od rana do vecera kasu len z môjho taniera 🙈 okolo siedmej vyprevadime manžela do prace a my ideme vonku či prší sneží ...( dnes to bolo ťažšie vysvetlit jej že ke vonku veľká zima -15 a mamke sa naozaj nechce ) domov prichádzame okolo desiatej niekedy až pred obedom po pól hodine placu pred výťahom aj dôjdeme domov :D trosku sa pohrame a po obede si ide ľahnúť (pól hodina uspávania 15 minút spánku ;( znova len jeme hráme sa a ideme vonku. O štvrtej už netrpezlivo čakám manžela a odovzdávam mu dieťa :D o ôsmej vaňa a spat . O deviatej zaspavame aj my dospeli pri telke 😂 mat dieťa je riadna fuška ale ten úsmev a pohladenie stojí za to ❤️

18. jan 2021

Znacku babylove milujeme cela rodina hlavne tie pochutky ...
A nas den vyzera takto rano okolo pol 6 sa maly zobudi prepbalime ho prezlecieme dame mu napapat on je molovnikom rozpravok tak mu ich pustime..
Okolo deviatej ho davam spat ja ten cas vyuzivam na upratovanie a varenie ..
O 11 vstava zase mu dam papat ...
O 12 ideme na prechadzku niekedy popritom zaspi...
Prideme domu hrame sa trosku ...
Dame zase papat inac papa kazde 3 hodiny...
Okolo 19:00 ho okupeme obleceme ...dame mu kasicku na dobru noc aby nam dobre spinkal a zaspi ...to by bolo vsetko

18. jan 2021

Mám 17 mesačnú dcérku Alenku. Náš deň je plný behania, čítania knižiek (je po mamine), jedenia (Alenka má extrémne dobrý apetít), počúvania gramofónu.... Plus každý deň ideme von na čerstvý vzduch. Výhra by teda bola naplno využitá.

18. jan 2021

Rady by sme sa s dcérkou 11m zapojili do testu Babylove. Používame vaše vlhčené od narodenia a obrovská spokojnosť. Keď ich chytím, cítiť,ako sú plné vody a nie nejakého parfumu. Plienky tiež super,prikrmy atd. Zbožnujeme DM drogériu. A ako bonus sme našli pred pár dňami také hviezdičky s príchuťou cvikly a malá ich úplne zbožňuje. Budeme sa tešiť,ak sa na nás usmeje šťastie🙂)

18. jan 2021

Rada by som sa s mojimi 18 mesacnymi dvojickami zapojila do testovania, nakolko my ich uz aj tak ako tak testujeme 🙈 od mliecka na pitie, po kapsicky, kase, obrusky, kremiky... 😂Takze by nas velmi potesilo, keby ste nas vyzrebovali.
Nas den tacina o 8,kedy sa dvojky i ja budime, a zacina ranny ritual... Prebalenie, krmenie... Potom si uzivam chvilku pre seba ako je kava a raňajky, vtedy su dvojky v postielkach. Prezliekam ich omolo pol 10,vtedy si idu hrat, o pol 11 maju desiatu o pol12 tej spanok.... Budia sa cca o 14,14:30...obed....hra alebo prechadzka vonku, 16.30 olovrant, 17.30 vecera...
O 19tej sa kupu kazdy druhy den o 19.30 postielka, mliecko a spanok 😂🙈

18. jan 2021

Dcérka Dominika bude ma o tyžden 1 rok vyrobky Babylove pouzivame radi 😇 nas deň začina medzi 7dmou a 9tou rano...ano Domča je spáč🤭 potom si da mliečko,ranna hygiena a beha po celom dome najradsej kutre kde sa len da potom tancuje na Mira Jaroša da si desiatu a spi casto zaspi uz v jedalenskej stoličke je to sranda🤣na ibed si pospi 2-3 hodky napapa sa idem trocha von hra sa s bratom smeju sa robia opičky a zrazu je vecer...velmi rada sa kupe nevadi jej ani sprcha a penu miluje umyjeme zubky vypije mlieko a spi do rana je to naozaj anielik 😇 velmi by nas potesilo ak by sa nam podarilo testovat značku Babylove 🥰 pripajam foto ako nam dokaže zaspať 😁😴

18. jan 2021

Dobrý deň, aj my by sme sa veľmi radi zapojili do testovania značky babylove. Niektoré produkty veľmi dobre poznáme a sme spokojní a preto by sme radi skúsili ďalšie produkty tejto značky. Mam uz skoro pol ročného chlapčeka Šimonka, ktorému sa snažím venom naplno. Je to naše prvé bábätko v rodine a tak mu je venovaná stala pozornosť zo všetkých strán 😀 Šimonko si to uz dobre uvedomuje a tak uz teraz nechce tráviť ani sekundu sám co je pre mna dosť náročné. U nas je každý deň iný, ale približne Vám ho rada opíšem 😊Ráno budíček cca 7:30 chvíľku sa pohrame, napapkáme ( stále kojím) a cca o 2 hodinky ideme opäť spinkať. Spinka tak pol hodinky az hodinku, takze vela času nemam na prípravu obeda pre rodinku a uz aj pre malinkeho. Po zodudeni sa opäť hráme a papame. Snažím sa vymyslieť stále nieco nové. O cca 2 hodinky ideme opäť spinkať skoro vzdy spinka na obed vonku v kočíku. Takze sup poobliekat malého, seba a spravím si prechádzku, kde sa aj ja pekne vyvetram. Poobede ma este jeden spánok no nie dlhy. Spinka opäť cca pol hodinky. Za ten čas sa snažím poupratovať a niekedy (nebudem klamať) tu krátku chvíľku využijem chatovanim a sledovaním noviniek na sociálnych sieťach. Po zobudeni ideme pozrieť babku a dedka a spoločne sa santime. O 19-tej prichádza kúpeľ ( Šimonko si kupkanie užíva od malička), cvičenie, kremovanie a samozrejme po napapkani unavený po celom dni pekne zaspinka.
Prikladám foto, kde sme zapojili aj Šimonka do cvičenia 😄

18. jan 2021

Skvela prilezitost pre nas zapojot sa a vyskusat pre vyrobky babylove...
Tak my to mame trosicka zlozite momentalne....
Mame to tazke mam 2 chlapcov jeden mal 3.9.2020 8 rokov a druhy sa 3.9.2020 narodil....
Maly martinko od narodenia je nespavec absolutny tomu staci z 24 hod spat 4-6 hodin celkovo....
Nemame teda ziaden rezim niekedy som rada ked aspon na dudke podrieme alebo aspon v tichosti prelezi pri mne aby som si trocha oddychla....cez den su nsse spanky kedy ako a kedy ako o ktorej ale tak pohybuju sa od 3 minut az do max.30
Starsi syn je skolopovinny a pri tom drobcovi nezvladal skolu tak sme to vyriesili tak ze mam rodicovsky orazdny byt o poschodie nizsie ako byvame my s manzelom tak on so starsim synom su v byte nasom a ja s mym skm v rodicovsko... je to tazke a najma pre mna kedze v noci som na maleho sama cez den je manzel v robote cize som tiez sama este mi rano momentalne donesie starsieho tak aj jemu sa venovat a teraz to ucenie je to narocne obdobie neskutocne a to som fakt rada ked niekedy stihnem aj navarit....

18. jan 2021

Ahojte 😊 Tak to je veľmi zaujímavá testovačka 😍 Už sme mali zopár produktov Babylove a veľmi sa nám páčili, navyše vždy túto značku veľa mamičiek aj odporúča. No keďže u nás DM nemáme, tak ju až tak často nepoužívame. Práve preto by sa nám páčilo tieto produkty vyskúšať, aby sme mali motiváciu za touto predajňou cestovať 😊
My máme 2 šibalov - 1 rok aj 3 mesiace a takmer 3 roky aj 6 mesiacov. Budíme sa ráno okolo pol 8 - 8 s mladším, starší sa budí okolo 8 - pol 9. Urobíme rannú hygienu, raňajky, potom ide mladší okolo 10 - pol 11 spať, so starším zatiaľ varíme alebo sa hráme, tvoríme, skladáme puzzle... Po zobudení sa spolu naobedujeme a vybehneme von alebo sa hráme spolu, prípadne si ide starší oddýchnuť a venujem sa mladšiemu. Okolo 15.00 - 15.30 nasleduje druhý spánok, kedy sa so starším opäť hráme alebo sa ja venujem domácnosti a on sa hrá, prípadne sme ešte vonku. Po zobudení sa chvíľu pohráme, prečítame knižky, upraceme hračky a pripravujeme postele, postielky, pyžamká, večeru, nasleduje hygiena, napapáme sa, umyjeme zúbky, pomodlíme sa, okolo pol 8 - 8 ideme spinkať a maminka sa tešííí, že si trošku vydýchne 🤭 Teda podľa toho, ako rýchlo sú deti schopné zaspať a mama pri nich 😁

19. jan 2021

Vstávam kojiť malého2 mes. Okolo 3 nad ránom... Potom cca každé dve hodiny... Okolo 5 prichádza do spálne starší 2 a trištvrte... Už sa tuli... Mojka... Tomu idem zohriať mliecko... Alebo manžel a ak sa menší zobudí kojím... Pri prebaľovanie používame detské utierky babylove,
Starší máva ešte na noc plienku, takže ráno si ju pýta preč... Ideš raňajkovať nejaké. Ovocie alebo roztek so salámou... Ideme von mala. Desiata so sebou... Kapsička ovocie džús... Vraciame sa okolo obeda... Navarím si rýchli obed... Ponúknem malého.
Ten klasický nechce... Takže to nechám... Tak....
Následne... Pozeráme tv.. A ideme. Poobede von, ostávame až do tmy... Berie sa olovrant a teply čajík... Prídeme domov okuoeme sa všetci... Pozeráme. TV hráme sa... Okolo 9 ideme po mlieku a kojeni spinkať...

19. jan 2021

Ahoj, rada by som otestovala babylove keďze čo chvíľa sa narodí Eliška ♥️ a ešte nemáme vybranú kozmetiku a produkty ktoré budeme používať... niektoré babylove výrobky poznám a používam ich aj ako ,, dospelák 😁,,
Testovanie by ma veľmi potešilo 🍀

19. jan 2021

U nas vyzera den nasledovne: mam 2 chlapcov 1r a 5r. Rano vstaneme okolo 7 najeme sa. Kym ja chystam obed a poupratujem chlapci sa hraju, potom ideme von vratime sa naobedujeme a mladsi ide na obed soat. So statsim sa hrajeme alebo pozrieme rozpravku. Ked sa mladsi zobudi hrame sa potom zasa ideme von alebo pozriet babku dedka, ked prideme domov naveceriame sa opat sa chvilu hrame potom vana mlieko mladsi soat a statsiemu citame knizku a zahrame si pexeso

19. jan 2021

My mavame taketo dni.rano budíček ranajky praceme s nasimi laskami navarime spokocne obed napapaju sa a idem von kedze nasi odmietaju obedny spanok tak travime vacsinu casu vonku ked sa da.a ked sa neda tak spoločne hry,učenie sa ..

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania, pretože značku babylove milujem. Mám dcerku, ktorá ma 5 mesiacov. Nevyskúšali sme zatiaľ všetky produkty, lebo ich je toooolko veľa, ale používame mliecko do kúpeľa, kremiky, či už na tvar alebo telo, potom plienky, ktoré sú krasneee s postavickovymi motívmi a aj vlhčené obrúsky. Zvyšné veci, zatiaľ, kým nepapame - sušienky, keksiky jem zatiaľ ja, malej som už kúpila, ale skončilo to v mojom žalúdku 🙈 chystám sa nakúpiť aj babylove kasicky, ochvilku začíname s prikrmami, takze zásoby musím dokúpiť 🙂 veľmi by sa nám zislo a pomohol nám balicek babylove, pretože u nás nájde využitie 🙂

19. jan 2021

Nas den zacina cca 6:30 kedy sa nas 14m syncek zobudi a uz skace a jaci v postielkea caka na jeho ranne mliecko. Nez ho spravim zobudi svojim jacanim aj starsieho syna a tata pokial nema rannu 🤦🏼‍♀️😁😁😁. Ked si vypije mliecko ideme do obyvacky kde mu pustim pesnicky a on v stolicke pozera. Ja spravim kavu a ranajky pre nas. Potom sa pripoji starsi syn 10r. na online vyucovanie a ja zacnem varit obed. Ked uz vsetko na sporaku bubloce, dam na desiatu malemu jogurt a dake tycinky 😉, ideme sa pohrat a o cca 10ej ide maly spinkat. Ked sa zobudi spapa obed a pokial neprsi ideme vonka na prechadzku a zoberiem aj starsieho syna. Najradsej chodime na priehradu a tam krmime kacky. Dostat sa z priehrady bez jacania je dost problem lebo maly musi vyobzerat vsetky kacky, holuby a psov 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Cestou spat sa stavime v obchode na maly nakup, po prichode dam maleho spat o cca 15ej. Ked sa zobudi spravim kasu a ideme sa opat hrat 😉. Neskor robim veceru pre starsieho syna, sebe a nasho tata. O 19:30 idem okupat drobca a pokupani si vypije mliecko a cca o 20ej uz spinka v postielke a ja si konecne vytuzene zapnem telku a relaxujem. Samozrejme nas den sa meni podla toho ci je tato doma a ake je rocne obdobie cez leto sme vonka stale 😁😁😁. Testovaniu by sme sa velmi potesili lebo vyrobky Babylove pouzivame ale este sme neskusili vsetky, budeme radi ak si vyberiete prave nas 🤗😁😁😁😁
PS: Starsi syn malemu vyziera😂 jeho vyzivky a najviac chutia samozrejme babylove 😉

19. jan 2021

Už dávno som premýšľala nad tým, ze by som začala spolupracovať s nejakou spoločnosťou, ktorá ponúka produkty pre detičky. Keďže produktov je mnoho a určite viacero skvelých. A ja som už zopár vyskúšala a osvedčili sa dcérke . No nemala som možnosť ich prezentovať počas dňa . Rada by som to napravila nakoľko pri prvej dcérke (5rokov ) som tolko času nemala. A Veľmi rada by som sa o svoje skúsenosti podelila aj s inými mamičkami . Keďže som typ co rada vyskusa a rada pomoze aj iným mamičkám aby vedeli po čom siahnuť 😊. Naše dni sú s dcérkou asi také, že rano vstaneme dame si ranajky chvilku pozera rozprávky potom si zahráme nejaké aktivity. Kedze obľuba dnešných detičiek ako aj mojej je tablet každý den sa pýta kedy budeme pridávať videá kde ukážeme ludom co cez deň robievame ako sa hrať, namaľovať nieco nakresliť a podobne . A nakolko dcérka je dost prírodný typ tak by veľa času trávila aj vonku čo aj mne vyhovuje nakoľko nám za 3 týždne pribudne ďalší člen rodiny chlapček s ktorým urcite budeme vonku . A tak budeme mat naplno využitý čas pri oboch a myslím, že krpcek môže od základu Vaše produkty vyuzit tak ako aj ja 😊.
Takže by sme sa radi zúčastnili tohoto projektu . Respektíve skvelej ponuky 😊😁

19. jan 2021

Ahoj 🙂
Nás deň začína krásnym úsmevom po dobrom spánku , trvá nám ešte niejaku tu hodinku kým sa ponaťahujeme.
Maminka má rada fotí keď sa hneď ráno usmievam . Potom sa ideme napapat a na prechádzku,zvyšok dňa sa mojkame a rozprávame . Keďže som ešte maličký prikrmy ešte napapame ale čoskoro budeme . A preto by sme sa chceli zapojiť do testovania a vyskúšať ako prvé prikrmy od babylove. Veľmi by nás to potešilo 🙂
Nás drobček bude mat 22.1. dva mesiace .
Narodil sa 22.11.

19. jan 2021

Veľmi rady by sme sa s Amalkou (17 mesiacov) o vyskúšanie produktov BABY LOVE. Keďže od narodenia používame ich plienky, ktoré sa nám ako jedine osvedčili rady by sme sa zapojili aj o iné produkty. Taktiež Amalenka si rada pochutí na jahodkach Baby Love, ktoré sú skoro vždy vypredané. Medzi naše obľúbené produkty patria aj jednorazové podložky a vlhčené obrúsky. Náš deň je plný šantenia, jedenia. Keď sa dá veľa času trávime vonku a spoznáva okolitý svet. Skôr ako povedala mama vedela povedat vtáčik 🤷🏻‍♀️😂 k večerným rituálom patri jedenie kaše BABY LOVE a taktiež horúci kúpeľ v tejto zime. Večer si vždy pozrieme nejakú rozprávku a uložíme sa na spánok. Niekedy zaspim skôr ja ako ona. ❤️🤷🏻‍♀️

19. jan 2021

Velmi radi by sme s Peťkou prijali možnosť vyskúšať produkty babylove. Naša Peťka je veľka modelka a náš ocko fotograf. 15.1. sme mali mesiac a možno sa to nezda ale naša kočka od narodenia nosi uz 2 plienky a velkost veci 62/68 😂🙈. Náš deň je každý deň iný. Ak máme dobrý den tak doobeda pospime a papame len 2 krát, na obed ideme von skontrolovat park a po 3 sa uz držíme hore, skúmame svet a telo, až do večerného kúpania o 20hod. Ak máme zlý deň tak nespime ani doobeda a maminka musi na našu Peťku vytiahnut všetky zbrane učitelky. Večer zaspavame s bielym šumom a mojkačikom.To je náš deň v skratke.

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania, mam doma malú 3-mesačnú, zvedavú princeznú. Náš deň sa začína jej krásnym veľkým úsmevom hneď ako otvorí očká. Napapá sa mliečka a hneď sa aktívne obzerá okolo seba, či sa náhodou za noc niečo nezmenilo 😀 u nás nehrozí, že by bola chvíľu v kľude a nemetala by s ručičkami a nožičkami 😀 stále musíme niečo robiť a tak počas celého dňa, vystriedame rôzne hračky, hrkalky, hraciu podložku, spievame si, tancujeme, debatujeme 😁 akoby nestačilo, že je od narodenia aktívna, momentálne nás prekvapilo skoré trápenie ohľadom vychádzajúcich zúbkov. Kľudná je len vtedy, keď spi, čo tiež nieje ktovie ako dlho, denný spánok ma rozdelený do pol hodinových zdriemnuti 😀 keby nebolo tých zúbkov, tak je to jedna veselá a zvedavá kôpka 😁

19. jan 2021

Ahojky 🙂 tak toto testovanie by som veľmi rada skúsila, keďže rada nakupujem v dm pre krpceka a zatiaľ sme všetky produkty veru nevyskúšali 🤭 náš bežný deň je plný hrania, denných prechádzok vonka(aj keď je zima) kedy si rád pospinka. Potom máme pred sebou obedik a znova sa len hráme, prebalujeme a večer máme rituál kúpania ❤️ najlepšie zakončenie dňa pre malého 💙 môj večne vysmiaty chlapček, s ním sa teda nenudim, môj zachvilku 9 mesačný chlapček ❤️

19. jan 2021

Ahojte rada by som sa zapojila nakoľko som slobodná mamička (5m)chlapčeka ktorému som dala meno Teo , dost mi skomplikoval začiatok nášho spoločného života lebo mal byť Emmka a všetko ružove mi stojí v skriniach ,produkty babylove sú úžasné lebo používame UM mliecko a je pre drobčeka najlepšie ,rada nakupujem v DM a náš deň je plný hrania blaznenia ,prvych slov ,blabotania ale taktiež aj starosti a aj únavy ,drobček má silný reflux a teraz sa nám aj tlačia zúbky 😔 bozvie čo tomu spánku nedá a o sebe nevravím ale som vďačná že mám úžasného a zdravého synčeka milujem ho 🙏♥️👶

19. jan 2021

Ahoj, náš deň začína z vesela. Zobudím sa na hlasné ANO, ANO, ANO. Otvorím oči a pozerám na usmiateho syna, ukazujúceho na fľašu a mlieko babylove 😉. Naraňajkuje sa, posedí na nočníku (už vie čo treba, len sa ešte nevie vypýtať), prezlečieme sa a uteká skontrolovať hračky. Kontrola prebieha a mama rýchlo raňajkuje, dá prať, poprípade varí. Potom si dáme desiatu a drobec ide spinkať. Mama medzičasom triely upratať, čo sa inak nedá 😅. Keď sa Miško zobudí dáme si obed a ideme von. Najlepšie unavý prechádzka, alebo sánkovačka. Dáme si olovrant a šup na poobedného šlofíka. Nasleduje tanec, spev, čítanie knižiek a hra. Aj telku občas pozeráme na stojáka😂. Navečer už iba čítame a pomaly sa chystáme na večerné mlieko a spánok. Prezlečieme sa do pyžama, dáme si mliečko, nesmie chýbať pusinka na dobrú noc a ideme spinkať. Mama beží nachystať veci na ďalší deň a potom si slastne vyloží nohy a odpočíva. Nedala sa mi pripojiť fotka, neviem prečo. Našla by som momentky 😀

19. jan 2021

Zdravíčko 🙂
Každý náš deň je čarovný. Zobudí ma štebotajúci Michalko a chvíľu sa len mojkame a smejeme 🙂. Nasleduje "ranná údržba" 😃, tak som pomenovala rannú hygienu a prezliekanie z pyzamka. Potom sa spolu napapame a hráme. Keďže ma malý ešte len 5 mesiacov, viackrát denne šlofíkujeme. Sém tam spolu, sem tam si zatiaľ porobím okolo domácnosti. Zvykneme si potrenovat, pocvicit v rámci zdravej stimulácie správneho psychomotorickeho vývinu. To nás baví 🙂 (aj maleho aj mňa).
A hlavne milujem spev, čiže u nás nie je ani chvíľu ticho a je vidieť, že sa to malému páči 💛. Cely deň prejde akoby lusknutim prsta a už nasleduje kyblik s teplou vodou a spánok. 🛁
Zatiaľ používame ešte len plienocky značky Babylove. No postupne chceme skúšať kozmetické prípravky ci prikrmy tejto značky 🙂.
Pekný deň 🙃

Ps: pripájam fotku nášho vysmiateho krumplíka 👶

19. jan 2021

Ahojte 🙂 tak nás deň začína asi takto
Okolo pol 7 naše vtacatko vystrici hlavičku z postieľky a začne debatovať...tak ho dám k nám a ešte sa mojkame hodinku spolu aj s tatinkom kým neodíde do práce.
Keď vstanem ideme sa poumývať, prezliecť, ucesat a konečne aj umyť naše prvé 2 zúbky 🙂 máme 1 rok 🙂 a až teraz nám vyšli 🙂 a šup na spoločné raňajky 🙂 medzi tým vyprevadime tatina do práce, občas s plačom 🙈🥰
A tak si už užívame dník dvojka 🙂
Hráme sa, upratujeme, medzi tým varím obedik.
O pol 11 ide drobec späť.
Vstáva okolo 12 napapa sa polievočky, poobliekame sa a ideme von
Prechádzka konci na ihrisku z ktorého odchádzame opäť s plačom 😁 prišlo nám obdobie že z ihriska len s plačom tak je aspoň veselo 😁😁
Prídeme domov dáme si druhé jedlo a hrame sa. Mlady pan si ide schrupnut okolo pol 5 na 2 hodinky 🙂 keď sa zobudí už čakáme spolu tatina. A potom preberá štafetu tatko 🙂 samozrejme spolocna večera, pred spaním kúpanie. Okolo 8 mliečko a spinkame 🙂 používame od narodenia vlhčené utierky 🙂 sú super jedine utierky ktoré mu nerobia zle 🙂 taktiež Samko miluje vaše vyzivky a mnamkyy všetkého druhu a momentálne máme aj kremík na tvár do chladného počasia je fakt super 🙂

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila s 3 mesačnou dcerkou Nelinkou🙂

19. jan 2021
19. jan 2021

Keže je teraz situácia aká je, som doma s dvomi deťmi. Starší syn má 3 roky a chodí do škôlky. Mladší ma 15 mesiacov. Naše dni sú dosť stereotipné. Ráno je ranna hygiena, rozprávka a mliečko. Potom sa hráme a popritom varím obed. Potom ideme vonku, každý deň aspon na 1 hodinu. Potom obed a obedný spánok. Poobede hra v izbyčke, zase aspon na hodinku vonku- otužovať sa treba, večera, potom ešte rozprávočka, kúpeľ a spinkáť. S niektorími produktami značky babylove máme skúsenosť ale radi by sme vyskúšali aj nové. Keby ste nás vybrali, veľmi by sme sa potešili. Dakujeme

19. jan 2021

Naša najmenšia mala v septembri 1 rok. Bežný deň terás je taký že doobedie sa učíme so staršou a keďže je vonku sneh tak manžel berie vonku najmenšiu a strednú skoro 4rocnu na vyhrať. Veronika rada sa hraje s vareskami, nájde sestrám fixky tak občas sa aj pomaluje. Tu už jedine s krémom to ide dole.rada sa kúpe . Taká kopa sranda kolo nej.

19. jan 2021

Radi by sme zapojili. Momentálne používame babylove plienky, vlhčené obrúsky, vatové štvorce a sme spokojní. Naša malá bude mať 5 mesiacov. Náš deň začína, keď sa zobudíme, napapáme sa a prebalíme. Ako ranný rituál urobíme prechádzku po byte, popozeráme von oknom a overíme si, čo sa za noc zmenilo. Najradšej pozeráme na rybky v akváriu. Potom sa zahráme a šup do postielky na doobedný šlofík. Keď sa zobudíme, zase napapať a mama varí obed s malým slniečkom v nosiči. Nesmie chýbať cvičenie na brušku a šup opäť spinkať. Poobede sa ideme vyvetrať na čerstvý vzduch. Večer sa znova zahráme, okúpeme, napapáme a pripravíme do postielky s uspávankou. Niekedy sa nám podarí zaspať skôr, inokedy neskôr. V každom prípade mama konečne vyloží nohy a zbiera sily do ďalšieho dňa.

19. jan 2021

Testovania na Slovensku už stačilo😂už mám na to slovo alergiu

19. jan 2021

Dobrý deň, radi by sme sa aj s malým Maťulom zapojili do testovania. Martinko mal 15.1. 1,5 roka. Je z neho zvedavý mladší braček 3,5 ročnej Simonky. S produktami od DM máme len tie najlepšie skúsenosti, kaše už skúšala Simonka, ale Maťulovi sme teraz kúpili BIO kašu, na ktorú najskôr divne pozerá, ale potom zpapá celý tanier. Náš deň sa asi nelíši od ostatných, keďže je lockdown a všetci to máme podobne. Ráno pred 7mou sa zobudí (v túto noc dokonca vyliezol z postielky, zobral si dudku zo zeme a prišiel sa ku mne pritúliť), ide sa hrať do izby, kým sa ja pozviecham a prídem za ním s mliečkom. Potom zjeme raňajky (pečivo+šunka alebo kaša), niečo poupratujeme, pohráme sa a ideme von. Keďže napadol sneh aj u nás, tak to využívame a ružovíme líčka vonku. buď sánkovaním alebo cestou do potravín. Po cca hodinke prídeme dovnútra, pohráme sa, varíme, zjeme obed a ideme spinkať Spíme 2-3 hodinky a potom keďže je už tma, tak buď si pustíme rozprávku z rádia alebo Bol raz jeden život, čítame si alebo sa len tak flákame. A samozrejme deti rozhadzujú a roznášajú hračky po dome. Večer okolo pol 8mej sa osprchujeme/okúpeme , vypijeme mliečko a ideme spinkať. Simi zaspáva oveľa ťažšie (ako prvorodená), ale Maťko bez váhania nasadí dudku a zaspinká sám v tme.
Veľmi by nás potešil testovací balíček.
Prajeme Vám krásne dni 🙂

19. jan 2021

Dcérka má 1 rok milujeme značku babylove. Používame plienky, vlhčené obrúsky, gél na umývanie, kremik na zadok papáme kaše značky babylove, ovocné tyčinky aj prikrmy ovocné. Táto značka je topka svoju kvalitou aj výbornou cenou. Mám dve dcérky staršia teraz 4 roky a mladšia 1 rok. Už od rána je u nás veselo. Obe detičky sú so mnou doma. Ráno začíname raňajkami rannou hygienou samozrejme s veľkým radostným krikom. Doobedie strávime spolu varením. Deti vo svojej kuchynke maminka zasa v tej svojej 🙂😄. Potom sa vyberieme von na sánky užiť si trocha snehu nech nám lepšie chutí obed. Poobedný spánok nesmie chýbať. Potom sa vyberieme zasa na vzduch a po vychádzke sa spolu hráme a nesie spolu pripravujeme večeru. Ukončíme deň kúpaním a šup do postielok 😄👍❤️ Milujem tie dni strávené s nimi ❤️

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila máme 2rocnu slecnu malú a teraz cakam babetko za mesiac by sa malo vypýtať von....okolo bude starosti z dvomi prckami ale teším sa a deň bude veselí ako teraz každý deň s malou

19. jan 2021
Autor komentár zmazal

@ludmila3 používame s DM mliečko ako sme kúpili aj malému prckovi som spokojná s babylove značkou a vyše veci odnich

19. jan 2021

Syncek ma 1,5roka. Je velmi zive a zvedave dieta🙂 od narodenia radi pouzivavame Babylove značku, nikdy ziaden vyrobok nesklamal, kupujeme stale dookola, preto by sme velmi radi vyskúšali vyrobky😉

19. jan 2021

Moj bezny den vyzera tak ze rano o 6 vstanem a nachystam sa do roboty a dcerku do skolky. O 3tej mi konci pracovna doba a udem pre dcerku do skolky. Ked prideme domov hrame sa a neskor vecer sa naveceriame a potom sledujeme tv rozpravky a ideme spat

19. jan 2021

Máme synčeka Dominika (2 roky 4 mesiace), ku ktorému čoskoro pribudne malá sestrička. Všetok svoj voľný čas venujeme syncekovi. Ráno sa umyjeme, naranajkujeme. Ideme von na prechádzku, v lete na preliezky alebo do záhrady. Blaznime sa, učíme písmenká, skladáme rozne puzzle, skladačky, hlavolamy, kreslime si, peciatkujeme. So vsetkym mi pomaha aj pri domacich pracach 😉 po obede ide spinkat a potom sa zase hráme, čítame si knižky. Kozmetika je veľmi dôležitá, používame ju denno denne. Radi by sme sa zapojili do testovania babylove vyrobkov, vyskusali a porovnali s inymi vyrobkami 🍀❤️

19. jan 2021

Keďže som ešte malička , tak nerozoznavam veľmi denný a nočný režim 😁🙈 zatiaľ len naberam silu aby som mohla s rodičmi spoznávať svet ❤️ Takze prebalovanie, papanie a uspávanie .... takto stále dookola 🌈🥰

19. jan 2021

Ahojte, mám dvoch chlapcov, jeden má 2roky, druhý 2 dni 🙂 Babylove produkty používam často a rada by som spoznala ďalšie. Môj malý výmyselník zo všetkého najradšej asistuje tatinkovi v dielni a mne v kuchyni pri pečení koláčikov 🥰 Zvyšok dňa trávime na slniečku, kreslíme si a samozrejme večerný rituál patrí dlhému kúpaniu sa a čítaniu rozprávok.

19. jan 2021

Mamka fici od rana do rana 😁 mame 2 drobcov. Starsi ma 2,5 roka a mladsi 2m ❤️ takze sa to snazim nejako zosuladit. Ked pocasie dovoli, beriem drobcov doobeda von alebo sa salime. Mladsi este vela spinka, tam sa to snazim nejako zosuladit, aby bolo postarane o mensieho a zaroven starsi sa necitil odstrceny. Pomaha nam aj tatino, ked moze. Vacsinou jeho cas prichadza poobede, ked pride z prace. A starsi je najstastnejsi, ked mozu spolu majstrovat v garazi. Alebo si spolu varime. Starsieho velmi bavi pomahat mi. Ja si porobim, co treba a starsi je nadseny, ze sa mu clovek venuje a ze on moze "pomoct" 🙂 pomaha aj s bratcekom- dava mu cumlik, ukazuje hracky. Ked mamka neustriehne, chce ho aj krmit jeho maskrtami 😁🤦‍♂️ kozmetika by potesila. Pri dvoch detoch jej teda ide statocne 🙂

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila do sútaže, nás bežný deň vyzerá asi tak že zobudime sa o šiestej ráno, okolo 7 pijeme za fľašku kakaa, potok okolo 8-9 nejaký roztek, potom ideme troška na prechádzku, prídeme domov na obedujeme sa ideme spinkať, zobudime sa niečo spapame, ideme zase vonka vrátime sa domov niečo malé spapame, a večer o siedmej sa prezlecieme do pyzamka, v postieľke vypijeme mliečko a ideme spinkať. Drobec sa vola Tomaško, máme skoro 19 mesiacov

19. jan 2021

Juhuu tak ja sa pripajam k davu mamiciek 😁 Nas bezny den uz veeelmi dlhu dobu je taky-obmedzeny..no co narobime,musime si vynahradzat volny cas,co sa neda porovnat s osobnym kontaktom, no snazim sa vynahradit detom kazdu volnu chvilku.Jedno stastie ze byvame v dome..mozem ich poslat vyvencit kym navarim 😂 starsia je skolacka 7r., mladsieho syna 22mes v pohode postrazi. Vela citame,syna zaujimaju pismena,skladame lego a zapajam ich do domacich prac 🙂 Vase paradne vyrobky s laskou budeme opatrovat a skusat 🤗 a recenziu radi posunieme dalej

19. jan 2021

Do testovania by sme sa veľmi radi zapojili s mojim 5 mesačným synčekom 🙂 naše dni trávime doma kde sa spolu hráme, objavujeme všetko nové a učíme sa novým veciam. Začali sme sa zoznamovať so zeleninou, ktorá drobcovi zatial veľmi chuti, čomu sa tešíme 🙂 samozrejme nemôžeme vynechať prechádzku za každého počasia aj do predajne dm, kde najradšej nakupujeme! Vašim výrobkom by sme sa veľmi potešili a radi vyskúšali aj nové veci, ktoré ešte nepoznáme 🙂

19. jan 2021

Radi bi sme sa z mojimi drobcami zapojily do súťaže nas deň vyzera asi takto moj syn 3 roky a moja dcéra 8 mesiacov ráno ako prvé sa raňajkujem pravda že dcérke dávam vizitky značky dm a kasicky naša kozmetika je väčšinou z dm drogérie keď že bývame na dedine a je aka je dobre tak máme obmedziť prístup do mesta tak by nás vyhrá veľmi potešila keď že ešte ani raz sme nič nevyhrali

19. jan 2021

Testovanie? Preco nie, my s krpcekom sme velmi zvedavy tím! Milujeme nove veci a materstvo je na to ako stvorene. Odkedy som mamickou, je kazdy den jedno uzasne dobrodruzstvo, v ktorom treba vela preskumat, vidiet, ovonat, ochutnat... Bala som sa rutiny, no s mojim Miskom je kazdy den original. Zaciname ho vzdy s usmevom a obrovskymi okalmi, ktorym sa neda odolat❤️ Cez den chceme vonat a byt zdravucki, tak vyuzivame vsetko mozne, co nam moderna doba ponuka- aj bio aj nebio, aj pekne aj sustave...hrame sa so vsetkym (najradsej s vlhcenymi utierkami, ktore tak zaujimavo sustia). Milujeme aj prechadzky, kupanie aj papanie...ved potom sa tak dobre spi😍 Mamicka vsetko rada foti a kameruje, nech mame pekne spomienky, ku ktorym sa mozeme vratit alebo nech sa pochvalime aj nasim kamosom😉 Bodaj by ste si nas vybrali, vycarilo by nam to takyto usmev:

19. jan 2021

Nasa mala Matilda mala teraz v Januári rôčik. Produkty DM mame v obľube a veľmi radi ich pouzivame. Náš bežný deň je taka klasika rano vstaneme trošku sa pomojkame a dame si ranajocky, prebalim, obleciemz umyjeme sa, potom sa hrame, tancujeme,pozerame telku ja pomedzi to samozrejme varim ,upratujem atd. Potom ide Matilda spinkat do kocika, ja v ramci chudnutia (😂) na prechadzku, na obed je hore ,potom sa zase hrame...ked prave nejdeme vdaka zakazu k babke tak sa hrame na dvore resp. Teraz na sanky. Potom ma Matilda poobedny spánok a hrame sa az do vecera kedy pride tato (zhora z izby, kde robi na HO) a hra sa s Matildou. Potom nasleduje večera, vaňa,zuby, spánok.
Asi toľko🙂
Budeme sa tešiť ak by ste nas vybrali 🙂

19. jan 2021

Naš malý, skoro už 2ročný chlapec, je obrovský beťar s krásnymi modrými očami :D každú noc sa ku nám prikradne, takže ráno začíname spolu v posteli kde mi otvára oči, aby som nespala náhodou dlhšie ako on 🙂 potom rutina: nočník, prebaliť, umyť zuby, raňajky 🙂 cez deň sa hráme, lepíme nálepky, čítame (najnovšie ho bavia kuchárky) alebo sa ideme na pešo prejsť 🙂 potom obed, spánok a všetko odznova. Najradšej má jedenie, ako je vidno aj na fotke (no dobre zbožňuje, keď môže jesť, prvá veta, keď niekam prídem je: prosím ham) a vyťahovanie vlhčených obrúskov.

19. jan 2021

Jupii, mam velmi rada DM a babylove! Uz len preto sa chcem zapojit do testovania 🙂 Mam 14 mesacneho syna, ktory ma obrovske modre oci a blond vlasky, sibalsky usmev a myslim si (bez hanby a pychy :D), ze je to uplny herec, ktory sa hodi do reklamy 🙂
Nase dni su niekedy narocne, no vzdy nam ich Misko rozveseli. Kazdy den zaciname okrem skoreho vstavania mlieckom od babylove (nad 1 rok). na desiatu ovocim, kasou alebo vyzivou tiez babylove a podobne aj den koncime, mlieckom ci dobrou ovocnou, krupicovou alebo ovsenou kasou.
Vyuzivame tiez vlhcene obrusky, ktore pouzivame na utieranie ruciciek alebo tvaricky.
Velmi by som sa potesila, ak by som dostala prilezitost testovat nase oblubene produkty 🙂 Prajem krasny den plus prikladam foto nasho maleho namornika 🙂

19. jan 2021

Ahojte! Aj my by sme rady otestovali 🙂 Výrobky Babylove zbožňujeme 🙂 Mám 4 deti (11r., 7r., 6r., 1r.) u nás bežný deň je v momentálnej situácii poriadný chaos 🙂 Nakoľko mám doma 6stačku a prváka,tak sa doma učíme. Je to veľmi náročné,lebo pri najmladšej ročnej,ktorá od svojích 11 mesiacov behá musím stále odbiehať. Bežný deň u nás vyzerá asi takto: ráno vstávame s najmladšou okolo 05:30 pravidelne 🙂 Prezlečieme sa,uvaríme čaje pre celú rodinu a zatvoríme sa v obývačke,aby sme ostatných nezobudili. Malá fičí na programe Senzi tak tancuje a tancuje -má svoje obľúbené pesničky. Potom spravíme raňajky. Keď mi najmladšia zaspí okolo 8:30 snažím sa rýchlo hodiť čo to do hrnca. Zamiesim,lebo každý deň pečiem pečivo. Práčku pre istotu chystám deň vopred,tak ju len zapnem 🙂 Veci obvykle vyberiem a povešiam až po obed niekedy až večer,vôbec nestíham 🙂 Inak spí max. hodinu,tak zatiaľ sa popri tom venujem starším + varím +upratujem. Okolo obeda máme hodinu akože telesnej výchovy,tak všetci ideme na dvor. Vďaka Bohu je sneh,tak sa môžu starší vyblázniť a ja len vešiam potom mokré oblečenie po celom dome 🙂 Najmladšia si tiež sneh vychutnáva. Po obede už len tak tv, čo to sa cez deň rozhádže,tak zase uprace 🙂 Deň nám ubehne veľmi rýchlo,večer najmladšia zaspáva okolo 19tej,tak už je väčší kľud. 🙂 Inak mám pocit,že celý deň len chystám hladošom niečo pod zub 🙂

19. jan 2021

Som mamina 10m princeznej a 6r veľkáča. Produkty z DM mám veľmi v obľube, no ešte som sa nestretla so všetkým čo ponúkate v testovaní. A tak sa hrdo hlásim a viem, že si opäť nájde u nás miesto niektorý z produktov.
U nás je veľký problém nájsť kozmetiku, ktorá by malej sedela... keďže od mala má extrémne suchú položku a vonkajšie mrazivé počasie tomu moc nepomáha....
Držíme palce, možno práve babylove bude pre nás to pravé.

19. jan 2021

Mäse rána sú také ze syn stane prvý zobudíma a potom ide dcérku prezlecieme sa spravíme raňajky ako kedy a potom si pýtajú ovocné tyčinky s babylove majú ich strašne radi.. Ideme na vychádzku kde nemôže chýbať antibakteriálny gél a z vychádzky prídeme a dostanú ovocné ťažký.. Od dcérky používame prípravky značky babylove... Dcérka má 4 a sym 17 mesiacov.. Deti by táto výhra strašne potešila

19. jan 2021

Dobry den.... radi by sme sa zapojili... vasa znacka mi je blizka... od narodenia vyuzivame plienky babylove... ;) nas mlady syn ma 1 rok a 3 mesiace... a zatial sme s vasou znackou spokojni... preto by sme radi vyskusali aj produkty z vasho programu babylove .. ;) budeme radi ak vyberiete prave nas... ;) nas maly huncut vam potom da spatnu väzbu ako je s nimi spokojny... ;)

19. jan 2021

Tak takéto testovanie by sa nám páčilo. Moja skoro dvojročná dcéra sa rada paradí a papá. 😉 Naše dní vyzerajú veľmi podobné. Ráno si dáme mlieko, potom si prečítame rozprávku a sme pripravené na zážitky, ktoré nás čakajú. Či už je to stavanie lega, hranie s plyšakmi, nejaké to tvorenie alebo prechádzka. Teraz sa trochu tešíme zo snehu. ❄ ☃️ Večer sa malá teší na plávanie vo vani so svojimi zvieratkami 🦆🐢🐒 😆.
Budeme sa veľmi tešiť, ak si nás vyberiete. 😉 🍀

19. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania, nakoľko sa nám v najbližších dňoch narodí synček. Chcela by som pre neho vyskúšať kozmetiku ktorá by mu vyhovovala už od narodenia. Odporúčali mi vašu značku aj iné mamičky a už máme niečo nakúpené na skúšku tak sa tešíme keď to vyskúšame 🙂

19. jan 2021

Rada sa zapojim do testovania. Mam doma 3 s manzelom 4 chlapov. Najmladsi mal v novembri rok.

19. jan 2021

Radi by sme s naším 4 týždňový drobcom otestovali našu obľúbenú značku kozmetiky. Naš deň je ešte trošku chaoticky, keďže mame doma ešte staršiu sestričku, hotové "torpedo" tak sa snažíme niektoré dni len "prežiť" kým príde ocko domov z práce.

19. jan 2021
Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

Mám 2 dcérky vo veku 2,5 roka a 4 mesiace...nas deň začína rovnako ako u každého...maličkú Mišku najprv prebalim, oblečiem a nakojim a súčasne sa prezlieka z pyžamka staršia Veronika...nasleduje hygiena a cesta do kuchyne...samozrejme raňajky pri rozprávkach a potom keď je to možné ideme na nákup a prechádzku von...nasleduje varenie obeda kedy sa detičky hrajú alebo mladšia spinká...bohužiaľ staršia Veronika odkedy sa narodila Miška poobede uz nechodí spinkať takže so buď kreslime, skladame lego,varíme alebo vymýšľam aktivity lebo je to dieťa plne energie, ktoré na mieste veľmi nevie posedieť...naobedujeme sa a hráme...dame si prechádzku ak cas a detičky dovolia a opäť hra...vecera ...hygiena...pyzamka a konečne spánok okolo 7-pol8...detičky kúpem každý 2.-3. Deň závisí od aktivít ktoré robíme...hoci obe by sa kúpeli najradšej každý deň ale tak trošku chcem šetriť vodu 😁...tak to je asi taká nasa kazdodenna rutina....balicek by veeelmi potesil😇😍

19. jan 2021

Musím sa priznať, že značku Babylove objavujeme postupne. Vždy si z drogérie prinesiem niečo nové a testujem, takpovediac, na vlastnú päsť, na synovi Peťkovi (13 mesiacov) a zatiaľ sa na nič nesťažoval. A ako vyzerá naš bežný deň? Klasika raňajky, desiata, obed, olovrant, večera, prechádzka dvakrát denne. Sem-tam sadneme na nočník, sem-tam sa snaží vyskočiť z jedálenskej stoličky, prehľadať celú kuchynskú linku, zapnúť práčku, upratať si v skrini a komode, vyhadzať knihy v knižnici...... No a zvyšný čas máme vyplnený behaním po dome, lezením kde sa dá i nedá, rozhadzovaním hračiek, týraním psa, kradnutím ovládačov. Vivat materská a rodičovská dovolenka!

19. jan 2021

Som úplne neplánovane mamou 4 detí. Neplánovane v zmysle, že som si seba nikdy nevedela predstaviť ako mamu, nieto multimamu 🙂 Všetky odrástli na produktoch DM - a hlavne, na ekologických plienkach, ktoré sa voľakedy dali zohnať len tam (popri látkových). Moje najmladšie dvojičky Lara a Jonáš majú rok, zajtra presne 14 mesiacov. Ťažko hovoriť o tom, ako u nás vyzerá bežný deň - pretože bežný deň znamená, že sa v kuse niečo deje. Sviatočný znamená, že išlo všetko relatívne v pohode a dokonca aj v noci sme dostali možnosť si pospať... a cez deň poležkať na gauči a prečítať knihu alebo zdriemnuť, kým sa niekto nepobije 🙂)) Teraz však dni idú v kolobehu - ráno všetkých nakŕmiť - iná dospelá osoba (vďakabohu za ne 🙂 ) berie malých von na spanie, s veľkými sa učím, malí domov, obed všetkým, s veľkými ak sa dá von v sprievode malých - príde tatík a zabáva malých do večera. A večere spoločne s tatíkom neznášame, pretože to je chaos nad chaos. A milióny potrieb, ktorá zrazu každý má... a v tej sekunde. :-O a my dvaja iba tú jednu, zaspať a už mať svätý pokoj. 🙂 Nikdy som sa do takéhoto typu súťaží nezapojila, teraz ma to oslovilo - možno aj preto, že to vyzerá na celkom zaujímavé spestrenie toho nášho cirkusu. 🙂 Resp. spestrenie mamičkinho "všedného" života 🙂

19. jan 2021

Aj my by sme sa veru zapojili radi do testovania DM produktov🤗 mame dvoch zvedavých saskov vo veku 11mes a 2.5roka..čiže u nás je veselo preveselo od rána do večera 🙈🤷‍♀️👬 nas bezny deň je momentálne trosku iný na aký sme boli zvyknutí vzhľadom na tento cirkus okolo, ale ani to nám neberie na nálade 🙂 chalani sú už celkom zohrata dvojka takze režim majú viac menej identicky..spolu raňajky, hratky, vystrajanie a privadzanie rodičov do šialenstva 🤣 obed(samozrejme co sa týka stravy tak majú ešte veľa krát rôzne a prispôsobené veku) i keď teda nas syn sa od začiatku zapaja aktívne do zavádzania prikrmov. Veľmi by nas testovanie potešilo, nakoľko sa držím hesla: nevyskusas = nevieš ☝ tak ako aj ja, i chalani skusaju nove veci veľmi radi.. pozdravujemee 🤭🤪

19. jan 2021

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania týchto produktov. Keďže u nás sa už toho veľa papá tak sa aj veľa čistí. 😅 Náš deň je väčšinou rovnaký, pokým nemáme zlý deň, vstať spraviť bordel najesť sa, dospať skoré ráno,ísť spraviť bordel do kuchyne, pootvárať šufliky (tie ktoré nemajú poistky), keď už nie je čo v kuchyni sa posilníme chrumkou. Po chrumke prečo neísť spraviť zle Adolfovi (zakrsly zajko ktorý je veľmi trpezlivý) však to je dobrá pestúnka na čas. Mama zatiaľ uprace a pustí Pištu (robotický vysávač). Ale keď je upratané sa najlepšie rozhadzuje tak znova. A konečne je obed, ktorý občas skončí všade. A ideme do zdriemnuť možno pokým sa zobudíme bude aj tatík doma a môžu sa robiť blbiny a mame nervy.😂 lenže už bude pomaly čas na večeru a teda zas veľká dilema, ale Alicka už mysli iba na to ako sa pôjde čvachtať do vane keďže jej kurzy plávania sú zatvorené. Samozrejme že prečo by sme nechytili druhý dych keď už sa chce mama učiť a pracovať, no nejde lebo sme konečne všetci spolu v posteli a môžeme sa lubenkať. Potom na cecík a spať. ☺️ To je náš (Alicka 9m a mama 23r) bežný deň cez ktorý mama aj skúšku občas stihne spraviť.
Každá časť dňa je fotodokumnetovaná niekedy aj video 😅 no jedna musí má teraz stačiť 🙂

20. jan 2021

Rady by sme sa s ročnou dcérkou tiež zapojili do testovania na produkty babylove nedáme dopustiť od narodenia nám robia každodennú spoločnosť plienky aj vlhčené obrúsky babylove nejaká tá kozmetika na citlivú pokožku, kadejaké dobroty do bruška a po novom sme dali šancu už aj mliečku. Náš klasický deň začína mliečkom a hneď potom to pokračuje vyhádzaním celého šuflíka s oblečením keď sa treba obliekať a samozrejme aj poličky s plienkami veď prečo nie mama to predsa rada upratuje, po raňajkách je konečne treba porozhadzovať aj hračky a hrať sa s nimi ani netreba na to sú predsa lepšie plastové fľašky. Keď už je bordel moc veľký treba sa zababušiť a utekať von pomedzi to nejaká dobrota do bruška a môžeme ísť domov na obed a spinkať. Poobedie u nás vyzerá vpodtate rovnako len celé naopak napapať utekať von a rozhádzať všetko čo sa dá. Večer to vždy zakončí bublinkový kúpeľ a mliečko samozrejme nesmie chýbať.

20. jan 2021

Radi by sme sa zapojili keďže od narodenia používame niektoré výrobky babylove máme 3mesacneho synčeka ktorý používa babylove plienky aj olej po kúpaní aj vlhcene a 7rocneho veľkáča ktorý dodnes okrem babylove sprchoveho gélu iný nemôže osobne ho používam aj ja tak by sme veľmi radi odskúšali aj zvyšné výrobky bolo by to super keďže s touto značkou máme zatiaľ len skvelé skusenosti

20. jan 2021

Ahojte 😊 my by sme sa veľmi radi zapojili do testovania Babylove, u nás niektoré výrobky sa veľmi osvedčili, ale nevyskúšali sme všetky 😊 Náš bežný deň? No, drobec je dosť aktívne dieťa, Jakubko 19 mesiacov za chvíľu, sa o hračky moc nezaujíma, večne vymýšľa v kuchyni, kúpeľni. Pri montovani sa mieša do roboty,tatinko má veľkého parťáka pri práci a ja v kuchyni 😂 mala prisavka,"otrava" naša krásna. Doobeda sa suredenci zvyknú učiť, Jakubko sedí na a kolenách a učí sa s nimi 😂 potom krátky spánok, trochu na dvor a potom už majstruje v dome aj do 22:00. Maminka odpadáva skôr ako on 😂

20. jan 2021

Úžasné produkty, veľa z nich nám známych a životu potrebných 😊😂👌 pri mojich dvoch strelách, dvojičkach Linde a Timči sú napríklad vlhčené obrúsky nutnou súčasťou našich výletov, či všedných dní, nakoľko ich ústa a ruky takmer nikdy nie sú prázdne, takže jedlé časti testovacieho balíčka by sme využili naplno tiež 😂 Bežné dni začíname tým že odprevádzame staršieho bračeka do škôlky a väčšinou zostávame vonku sa hrať, pripadne ideme na nákup. Doma ako inak obed a obedný spánok, ktorého zatiaľ neodmysliteľnou súčasťou sú "dudulky" babylove. Poobede zase pre bračeka a na prechádzku, či k babine na návštevu 😊 každý večer teplý kúpeľ s gélom na citlivú pokožku, ktorú baby obe majú a hajde do postieľok. Testovanie vášho balíčka by Linda, Timea (1r8m) aj ich brat Martinko (4r8m) určite odcenili vyskúšali naplno 😊😉

20. jan 2021

Veľmi rada by som sa zapojila, mam mesačného synčeka a trojročnú babiznu, tak by som určite produkty babylove ocenila a využila pri oboch 😊

20. jan 2021

Ja by Som sa tiež rada zapojila , značku Babylone mame veľmi radi ako aj 4 a pól rovný syn a druhý mesačný synček tiež obaja niečo využívajú takze určite by využili aj toto 🙂

20. jan 2021

Veľmii radi by sme sa zapojili , máme 15 mesačné dvojičky dievčatka produkty Babylove použivame od malička takze určite by sme nové prudkty ktore sme este nemali radi vyskúsali 🙂 Naš deň ako vyzerá? 🙂 úprimne rano vstaneme rýchloo prebalime už je krik že baby chcuu jesť 🙂 tak rychlo chlebik namastíme nakrmímee :D a pptom sa hráme 🙂 príde čas na spanie tak zasa rychlo prebalime nakrmiime a šup do postielky 🙂 a potom ideme s babamii na prechádzku a sa hráme 🙂 🙂

20. jan 2021

Dobrý deň.
Tak táto testovačka je presne pre nás 😊 za dva týždňa sa má narodiť malinky, moc moc sa na neho tešíme.
Keďže som prvorodička je to pre mna všetko nové a veľa si čítam o každom produkte čo idem kúpiť a mojej výbavičke určite nechýba značka babylove, vlastne som začala prvým výrobkom a to bol bio čaj pre tehotné 😋 do nemocnice nachystané babylove plienočky, vlhčené utierky, cumlík atd... všetko kupované v Dm kde mi poradila predavačka že budem spokojná s babylove 👍

20. jan 2021

Ahojte všetci, radi by sme sa zapojili do súťaže a podelili sa o skúsenosti s výrobkami. Niektoré už využívame dlhodobejšie. Už pri prvej dcére sme používali výrobky babylove, sú ozaj dobré a cenovo dostupné pre všetkých, teraz sme tiež verný niektorým produktom. Zatiaľ mame dve dcéry 12 a 17m a za chvíľku pribudne ešte malý drobček .
Podelíme sa aj o náš priebeh dňa 😉
Vstávame okolo 7:30-8:30 ( staršia dcéra pred 8:00 do školy ), ešte hodnú chvíľu sa hráme v postely, keď vstaneme máme zaužívané spoločné obliekanie sa návšteva wc (17m) spoločné umývanie zubov, raňajky. Keďže sme v tento dobe všetci doma, tak si naplno užívame spoločné chvíle, na niečo to je dobré byť takto všetci spolu 🤗. Po raňajkách upratujeme a potom sa hráme, učíme sa básničky, tancujeme ... Čas na desiatu . Každý deň chodíme von, ak počasie nieje úplný extrém. Keď sa vrátime čaká nás obed najskôr papá najmenšia, jej pomáhame, ale už vie narábať aj príborom. Po obede - umyť, prebaliť, obliecť a spať. Spáva von na balkóne v kočíku 🤪 cca 2-3 hod. Potom deň pokračuje spoločnou hrou, niekedy ešte vybehneme na chvíľu von, papanie... a je večer. Ide sa kúpať, najmenšia sa rada hra vo vaničke, keby do nej vošla aj staršia tak sa tiež hrajú spolu 🤣. Potom kozmetické procedúry, spapať kašu, prečítať knižku a spinkať. Mliečko jedáva v spaní cca 1hod po zaspatí ... Pekný večer pred nami ...

20. jan 2021

Zaciname od skoreho rana, po napapani si spolu pekne lahneme a bud obaja na chvilku zaspime, alebo nas Lukáško putuje po celej posteli a hra sa na prieskumnika. Kedze ma 7 mesiacov, je uz velky chlap a velky maskrtnik, na desiatu si dame nejake ovocie alebo ovocnu kasicku. Nachystam nieco dobre na obed, vacsinou si vtedy da mensieho slofika a poobedie patri ci uz vychadzke alebo hram. Najradsej na hracej decke, koberceku, s knizkami, plysakmi...No a ked sa blizi priblizne osma hodina vecer ideme pekne spat. Samozrejme nam k lepsiemu spanku pomaha aj vydatny kupel vo vanicke, v ktorej vycerpame poslednu energiu.

20. jan 2021

Dieťa ešte nemám, takže sa asi nemôžem zaradiť medzi záujemcov o testovanie, ale chcem sa podeliť o moju skúsenosť. Mám atopickú pokožku, miestami mastnú, miestami suchú, sem tam akné hlavne na ramenách a hornej časti chrbta, za celý svoj život som vyskúšala mnoho produktov pre dospelých trpiacich podobnými problémami ale výsledok bol buď minimálny alebo žiadny, tak som sa rozhodla skúšať detskú kozmetiku. Žiaľ čakalo ma sklamanie pri mnohých značkách detských produktov, ktoré deklarovali použiteľnosť na tej najcitlivejšej pokožke a ja ako dospelý človek som mala veľmi nepríjemné alergické reakcie...takže ani detská kozmetika nie je zárukou, že bude neškodná. Ale produkty BabyLove som ešte nemala možnosť vyskúšať. Keď sa mi však naskytne možnosť, určite ich vyskúšam a podelím sa s recenziou. Zatiaľ som z okolia počula na túto značku dobré ohlasy, tak verím, že ma nesklame. Želám vám pozitívne reakcie od vybraných mamičiek a detičiek♥️.

20. jan 2021

Rada by sme vyskúšali

20. jan 2021

Ahoj my mame 5 mesiacov ,ale nasa pokozka je taka citliva ze si nemozme dovolit pouzivat hocico,tak ,skusame babylove .Teraz mame krem proti chladu a vetru tak som zvedava .a milujeme vlhčene utierky z obsahom 99%vody na ktore nedame dospustit (a to sme vyskusali vsetko na trhu ,važne)aj ked mame este jednu znacku ktora je tiez skvela .Z pozdravom mala Eliška

20. jan 2021

Ahojte mamičky, aj my by sme sa radi zapojili. Značku poznáme a mame vyskúšané a sme veľmi spokojne.
Naš deň začína ráno o siedmej. Urobiť raňajky pre staršieho syna, dcérke mliečko a sebe kávičku. Zobudiť staršieho nech sa ide naraňajkovať a potom sup dat sa do poriadku a čakať na online vyučovanie. S dcérkou pri raňajkách pozeráme rozprávky a taktiež sa dáme dokopy..poumyvame, prezlecieme, useceme...
Postavíme variť, prať, upratať a medzi tým všetkým sa hráme ma schovavacku alebo naháňačku. Teraz doobeda nestíhame von 🥺 Dcérka sa naobeduje a ide spinkať. Skonci sa vyučovanie syna, naobeduje a pokračujeme v úlohách a vo vysvetľovaní. Keď sa zobudi dcérka, naolovrantujeme sa a hurá von (snažíme sa chodiť v každom počasí) na prechádzku, na ihrisko... Sém tam do obchodu.
Navečer prídeme domov,, urobíme večeru a relaxujjeme spolu. Potom vaňa, a dcérka mlieko a sup spat. Syn chvíľu ešte relaxuje a tiež vaňa a spat. A ja sa teším a plánujem ako si urobím welnes pri poháriku vína, ako si nanesiem masku na tvár, urobím manikúru pedikúru, a vonava krásna počkám muža z prace... No bohužiaľ viac krát sú to iba plány 🤣🤣 som rada ze sa osprchujem a zaspím už pri zaciatocnych titulkach pri telke 🤣🤣🤣

20. jan 2021

ahoj, radi by sme sa zucastnili testovania produktov dm babylove. Ani neviem kde zacat, ako prebieha nas den, pretoze popri 2rocnom a 5mescnom to neje sranda. Ked neplace jeden, tak pisti druhy alebo napak. Starsí bracho nevie rozpravat ale Mamí, mamí mamí...mu ide krasne. Drobec je zlatunky, pokladik takze je to vyvazene. Rano nezabudame na hygienu, hrame sa, do pracky, navarit, upratat ale samozrejme aj vonku kazdy den na vzduch chodime. Po obednom spanku v zime hracky a trosku vonku a v lete sme vonku vonku vonku...Dm pozname aj pouzivame ale nie cely sortiment ale myslim ze to stoji na vyskusane.

20. jan 2021
20. jan 2021

Aj ja sa pripajam pouzivam tiež kozmetiku. Plienky rada by som sa zucastnila súťaže pri dvojročnom a trojročnej dcére len chodia zamnov mami.

20. jan 2021

Tiež by sme sa chceli zapojiť ... používame veľa výrobkov babylove....Nás deň začína tím že vstanem nachystám im raňajky uvarím čajík a už len čakám.Pomaly po jednej vstávajú a keď už aj najmladšia vstane tak ju prevalil napapame sa.Najstarsia sa ide učiť my ostatné upraceme pohrame sa niečo navarime.Na obed sa spolu napapame najmenšia ide spinkať.My vyuzijeme čas na niečo čo sa popri malej nedá robiť.Ked vstane ju prebalim dám papať a ideme von keď je pekne.Ked nie sme vonku tak trávime čas spolu hrou a podobnými vecami.Vecer si dáme niečo dobré na večeru pozrieme telku a ide sa spať.

20. jan 2021

Velmi rada by som sa pokusila zapojit na testovanie babylove vyrobkov,predosle testovanie mi nevyslo, zn babylove poznam velmi dobre ,mam syna ktory ma 14 mesiacov a dceru 3 rocnu. Nas den vyzera asi takto, rano vstavame vacsinou vsetci spolu a ranajkujeme,deti maju radi vsetko aj uz vsetko papaju,niekedy sa stane ze im rano nechuti este jest, potom sa hraju ,maju rozne hracky odrazadla ,dcera dostala od jeziska kuchynku tak nam akoze vari. Zvykne mi pomahat s varenim ,pripravou obeda potom spolocne obedujeme, syn ide na obed spat na tu hodinku a dcera sa zatial hra, chodime aj na prechadzky ale teraz pocas pandemie ani velmi nie takze vymyslame ako vyuzit cas doma. Vecer prichadza na rad kupanie , vecera a rozpravky ,s mladsim si lahnem dcera zaspi uz aj sama 🙂 a takto fungujeme ..Bola by som vdacna keby sme mohli babylove vyrobky otestovat

20. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania produktov od DM babylove 🙂 náš bežný deň ešte nemá presný režim a každý deň je iný. Máme ešte len 16 dní a robíme všetko na požiadanie našej malej princeznej Mii. Takže spánok, prebudenie, prebalenie, papanie, pokukanie a porozpravanie a opäť spánok. Občas sa aj nosíme v šatke a večer samozrejme kúpeľ, ktorý má malá veľmi rada 😊
Bola by som rada za testovanie týchto produktov 😊

20. jan 2021

Produkty babylove by sme veľmi radi otestovali. Mame 2-ročného synčeka a bračeka čakáme o 2 mesiace 👶.
Naš denný režim vyzerá takto: ráno vstaneme okolo 8. Na raňajky si dáme pečivo s čajom alebo mliekom. Pohra sa s hračkami a na hodinu ideme von. Po príchode sa naobedujeme a ideme spať. Super 2-hodinový oddych 😁.
Po spánku sa najeme a opäť sa ideme von prejsť. Následne sa v izbe zahráme a okolo 19:30 máme večeru. Po kúpeli ho uložíme do postele a keď zaspí, pozrieme si z manželom film. 😀

20. jan 2021

Radi by sme zapojili do testovania s mojou 10 mesačnou princeznou. Naše dni trávime spolu aj so starším 12r synom keďže má online vyučovanie. Doobeda s dcérkou navariť, upracem, poobede ideme von, počkáme na nášho tatika. Víkendy zájdeme na výlet do prírody vzhľadom na situáciu.

20. jan 2021

Mam 1,5 rocneho syna a 4,5 rocnu dcerku. Kazdy den s nimi, hlavne teraz pocas pandemie, je aj vtipny, aj narocny, aj kreativny a obcas unavujuci. Deti su velmi vymyselne a zvedave, preto sa im snazime vymyslat stale novy a zabavny program. Momentalne sa chodime kazdy den sankovat.

20. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania produktov Babylove. Môj anjelik má 14 mesiacov. Náš deň začíname raňajkami. Potom sa hrajeme na podložke. Potom dám malú spať. Keď vstane ideme na prechádzku. Po prechádzke nás čaká obed. Tak ďalší spánok. Potom sa do večera len hrajeme. Večer nás ešte čaká kúpeľ a ďalší spánok.

20. jan 2021

Dobry deň, rada by som sa zapojila do testovania výrobkov drogérie alebo aj výživy pre deti. Mam doma 8 mesačne dvojičky ktore su velmi zvedavé lubia kupel vo vanicke a masážne po kúpeli hlavne s prípravkami ktore hydratuju ich pokožku a krásne voňajú. Keďže sa jedná o dve deti môžem povedať ze minieme nespočetné mnozstvo vlhcenych obruskou na ktorých si davam zvlášť záležať aby vyhpvovali detom pretože mala sa mi vie z niektorych druhov vyhadzat, taktiež papierových obrúskov pri kŕmení. Rada by som vyskusala aj znacku vasich potravin a oleja keďže v kuchyni strávim väčšinu dna pripravovanim chutnych pokrmov pre moje ratolesti ktoré mi po naplnení ich bruška venujú neraz úsmev a zaspavaju spokojnejšie. Predstavujem vam moje krasne dvojičky. 😊

20. jan 2021

Ahoj. Aj ja sa zapája do sútaže 😊naša 9 mesačná vikinka má deň ktorý vyzerá takto :ráno keď vstane už sa vie postaviť sama v postieľke 😊za co som na ňu veľmi hrdá a volá na mňa mama mama aby som ju prišla zobrať medzi nás do postele kde sa ešte chvíľu šatní 😍neskôr sa ideme napapať a pokračujeme v hraní, ideme variť vtedy sa najradšej motá okolo mňa a skúma nové veci, ktoré sa dejú v kuchyni.. Neskôr keď nastáva čas znova papať si dáme babylove ryžovú kašičku ktorú má veľmi rada.. Poobede sa vždy chodíme prejsť a natierame sa kremikom do nepriaznivého počasia taktiež od značky babylove.. Keď sa blíži večer okúpeme sa napapame sa a ideme spinkať ❤️❤️

20. jan 2021

Toto testovanie je pre nás ako stvorené. Moja dcérka Julka (2r)od narodenia pije mliečko Babylove. Áno, stále pije 🙂 Vo dne aj v noci 🙂 Okrem neho využívame aj mnohé iné produkty od dm. Náš bežný deň začína "pri najlepšom" ráno o 7mej pozeraním rozprávok. Keď už je ležanie v posteli nuda, nasledujú raňajky a každodenné povinnosti, pri ktorých mi dcérka veľmi rada pomáha.Každé doobedie sa snažíme ísť aspoň na hodinku von na prechádzku. Po výdatnej prechádzke mám asi hodinu pre seba 🙂 Po obednom šlofíku sa dcéra napapá a hráme sa, tancujeme do večera. Keď je pekné počasie, ideme ešte von. Večer okolo siedmej sa dcérka napapá, okúpe a medzi 20-21 spinká.🥳

20. jan 2021

No tak testovanie babylove prišlo práve vhod.. Mam 13 mesačného syna ktorý je živel.. A veľký papkač... Miluje vaše výživy... Mate ich najchutnejšie. Mliečko mame špeciálne, ale keby tomu tak nebolo určite pijeme od Vás... Kozmetiku sme síce neskúšali a ani sa tomu nebránim.. Potešilo by veľmi ak by ste vybrali práve môjho Mathiaska ktorý sa rád smeje, kúpe a ešte robí neplechu..

20. jan 2021

Ahojte, tak den u nas ani neviem ako zacina a uz som niekedy rada ze konci. Mame doma prvacku a teraz aj 7mesacneho chlapíka. Rana su rychle, raňajky, obliekanie, venčenie, rychlo zopakovať ulohy a uz je online hodina. Do toho drobec musi zlostit psa, rozhadzať hracky a po stvornozky vojsť aj kde sa nedá kym nezaspí. Obed nejakým zázrakom mame hotový a zase škola, ulohy, spanok mladsieho. Potom je čas na hry uz vsetci spolu, užívame si hlavne sneh aktualne, a ani nevieme ako a uz sa deti kúpu, večera a spat a rano zase to iste, dookola 🙈 a takto to milujem 😊🥰

20. jan 2021

Značku babylove poznám velmi dobre je to zbačka dostupná širokej verejnosti lebo je za rozumnú cenu a ķvalita je porovnatelná až nie lepšia od iných produktov ktoré môžeme vidieť v reklamách. Používam od laku na vlasy a krém na tvár až po odstraňovač vodného kameňa. Moje detičky majú 1.5r a 1.mesiac takže mam sa čo obracať . Vlhčené obrúsky a maškrty od babylove su u nás na každodenom poriadku . Kúpel bez levandulovej peny do kupela ani nemože byt. Príslušenstvo ako napr.kojenecke flašky alebo dávkovače mieka,plienky.....a samozrejme vrecká na špinavé plienky kt.sú na nezaplatenie moc odporúčam. Náš deň nikdy nieje rovnaky a ani nikdy neviem ako začne len viem ako skonči uspatim oboch detí. Ráno vstaneme teda staršia dcérka a mladšia ešte spinká. Tak sa venujem staršej prevalíme sa a dáme ritku do suchého potom mliečko a nejaka zdravá maškrtka alebo kašička. Snažim sa chodiť s nou čo najviac von tak sa oblečieme a ideme opatriť naše štvornohé slečny mame ich 4.(4xfenky polovné psy). Teraz v tomto obdobý treba mať pri sebe vždy vreckovku na soplík a na špinavé rúčky. Ak sa vyfúkané.vrátime dnu tak spravíme teplý čaj aby sme si ohriali ruky a aj bruška. Potom sa už vacšinou zobúdza mladšia dcérka 1mesiac stara a ideme nachystať veci na prebalebie a papanie kojím ale aj prikrmujem. Sú to moje poklady skúsala som rôzne značky co sa týka starostlivosti o ich pokožku ale babylove vždy zvýťazil v našej rodine má tato značka špecialne miesto. Mladšia dcéra je ešte v tom období ,že sa napapa a zaspí tak som vďačná moc za to ... okolo 11.00 ideme na povyné spanie keďže náš respektíve môj deň začína od 6.00 . Spinkame asi 1 h. až 2 h. Ideme papať a hor sa zasa von samozrejme ak je priatelné počasie nabalíme za sebou čajík zdravú tyčinku do rúčky. Aby sme mali energiu . To ideme všetky 3 popozerať čo je nové a akého psíka alebo mačičku stretneme. Takto pokračuje náš deň až do večera kedy sa staršia teší na bublinky z levandulovej peny do kúpela babylove vždy je problém ju dostať od nich. A ideme sa navečerať aby sme narástly na velké baby . Ak sa samozrejme podarí spomaliť moju staršiu dcéru a dá sa mi odfotiť tak vzniknu aj takéto pekné momenty (prikladám foto). Pred spaním . Každa mama chce to najviac pre svoje deti a ako každa vieme peniašky nikdy niesú na zvyš tak pozeráme čo kúpime a kolko toho kúpime. Môžem za seba a teda dúfam ,že aj za Vás ostatné maminy povedať značka babylove je skratka TOP. a hlavne vysoko kvalitné prvky za suer cenu a k tomu ak.je aj karta verného zákazníka tak este aj zlavy na nás čakajú.
Čo dodať je to super znacka babylove nikdy ma nesklamala vždy som bola prekvapena zo skvelého výsledku.

20. jan 2021

Pekný večer, rada by som sa zapojila do testovania Babylove produktov. Zboznujeme ich a tiež mame veľmi radi DM. Mam 2 detičky, chlapcov, 8rocneho a 18mesacneho.Nas deň začína budíkom drobca, raňajkami a online vyučovaním staršieho, stíhame desiatu, obed a potom si trosku ideme oddýchnuť vonku na zasnežený kopec u nás v prírode. Nasleduje olovrant, hranie, večera, kúpkanie, čítanie rozprávky na dobrú noc a okolo 20.30 mam čas aj trochu pre seba. Na výrobky by sme sa veľmi tešili, lebo ich aj teraz používame pre oboch. Teším sa na výsledok 😉

20. jan 2021
20. jan 2021

Tak aj my by sme sa radí zapojili do súťaže , môj synček ma rok aj pol veľmi rád sa kúpe , vimisla všelijaké hlúposti vo vode 😊 frka vodu úplne všade , nie a nie potom viliest z vane , používame tiež babylove vyrobky a radí bi sme vyskúšali aj tieto.

20. jan 2021

Pekný večer prajem, veľmi rada by som vyskúšala produkty babylove, myslím, že by to potešilo nielen mna ale aj mojich dvoch chlapcov 🙂. Volám sa Miroslava a mám dve detičky Adamko 2a pol roka, Samko 1 čerstvý rok. Náš deň vyzerá asi takto : ráno vstaneme najradsej mám rana keď sa zobudíme v nejakom normálnom čase, aby sme všetko postihali.. najlepšie je, keď si mozem chvíľku poležať s tým, že starší Adamko zabaví Samka a chvíľku sa pekne spolu hrajú kým sa ja preberiem 😁 samozrejme sa to nedeje každý deň.. nasledujú raňajky a môžme sa vychystat von, neviem si predstaviť jediný deň bez toho aby sme sa išli vyvetrať či už je -15 alebo +1 každý deň sa snažíme ísť von. Moje deti treba vybiť, aby poobede krásne spali takze nemám na vyber 😃 nasleduje menší obed a poobedny spanok.. po spánku mame další menší obed a venujem sa deťom hráme sa chvíľku, pozeráme rozprávky, čítame si .. každý deň sa snažím niečo nové vymyslieť 🙂 zvykneme aj poobede vybehnúť nachvilku von, alebo zájsť niekde na návštevu. Podvečer sa chystáme na kúpanie alebo sprchovanie... najväčšia zábava z celého dňa v kúpeľni mame síce potopu ale za tu detskú radost to stojí 🥰 po kúpaní večera a šup do postieľky prečítame si knižku na dobrú noc a spíme... keď už deti spia začína chvíľka pre mna.. toto je nás ukážkový deň samozrejme nemáme taký každý deň, jeden bojujeme so zubami druhý deň zas mame obdobie kedy starší vzdoruje a menší sa pridá však prečo by bol iný 🙂 sú aj lepšie dni aj horšie, ale svoje deti by som nevimenila za nič sú moje všetko ❤️

20. jan 2021

Rada by som sa zapojila. Moj syncek sa narodil v utorok a velmi sa z neho tesime 🙂. Urcite by sa nam tieto produkty zisli a radi ich vyskusame 🙂

21. jan 2021

Prajem pekný deň...Ja i môj 2,5 ročný synček Matiasko by sme veľmi radi vyskúšali produkty od babylove😊...
Som mladá mamička Lívia ,ktorú materstvo napĺňa a milujem dni s mojim synom, aj keď nie vždy sú dokonalé...
Bývame v malej dedinke v domčeku a náš deň začína nasledovne..
Sme veľkí spachtoši aj so synčekom, takže vstávame o tej 9 ráno ,máme spoločné raňajky a spoločnú rannú hygienu...
Samozrejme kým ja pripravím všetko čo treba k daným veciam, maličký sa hrá, pomáha mi a robí mi radosť 😊..
Každý deň sa snažím ísť s drobcom aspoň na hodinku von ,cez leto samozrejme na dlhšie...
Von sa vybláznime a šup naspäť domov na menšiu desiatu, zobudíme ocka ( je po nočnej) a vrhneme sa na obed, ktorý mávame taký skôr nepravidelný ( väčšinou o tej 13tej)...
Poobede sa hráme, kreslime, robíme neporiadok,máme zajaca dvoch psíkov, hráme sa s nimi, túlime sa...proste bežne vecí čo baví také malé stvorenie 😅
Okolo 16tej začnú domace práce, urobíme poriadok, operieme, počúvame pri tom hudbu..
Ja nevečeriam, ale mužovi a drobcovi spravím večeru, napapajú sa ,prečítame ešte knihu a pomaly napúštame vaňu...
Vykupeme sa , spravím malému večernú hygienu, ( od malička ho vždy po kúpaní kremujem a staram sa o jeho pokožku,chcela by som to praktizovať čo najdlhšie)...
Keďže pred spaním pije ešte mliečko, tak mu urobim, lahneme do postele chvíľku pozrieme rozpravku (väčšinou Shreka) 🤣 a od únavy obidvaja zaspime...
Zabudla som pripomenúť, že drobec už nemá poobedny spanok,takže od rana spolu fungujeme až do večera..
Toto je náš klasický deň, pokiaľ niekde nejdeme, čo samozrejme v tejto situácii ani neskúšame...
Nie sú ničím zaujímavé naše dni ,no pre nás dokonale a hlavne vzácne lebo sme všetci spolu 🥰

21. jan 2021

značku babylove používam uz od prváho babatka, nieje tak ani pri poslednom tretom, naša princezna ma rok aj 10 mesiacov. Naše klasické dni su skvelé, rano odprevadíme sestričky do školy, prechádzka hranie sa doma, po spanku ideme do školy po baby, potom kym sa ucime tak sa prehra s nimi. Veľmi rada oblubuje to ked je sama ale miluje ked je so setrickami. Momentálne je to tazšie kedze mame online hodiny, tak musim toho stihat viac, okrem matky, kucharky, upratovačky, pracky,.... je zo mna aj it specialista, učitel,..... medzi tym sa stiham venovať drobcovi, aby nechala sestričky učit sa. Vyhra by nas veľmi potešíla.

21. jan 2021

Dobrý deň, u nás sa na všetko používajú iba produkty DM drogérie. Zn.Babylove je s nami od 1.dna narodenia v podobe plienok a postupne sa k nej pridávajú aj ďalšie produkty tejto značky. Ja som maminou 3 detí🙂 Adam má 5, Magduska 3 a Dominik 10mesiacov , takže za hlavného testovača sa hlási práve Dominik;) Domiši ako ho doma familiárne voláme;) je usmievavé, spokojné, hravé bábätko. Vraj 3: dieťatko je za odmenu a teda na Dominika to úplne platí;) miluje vodu takže produkty Babylove v podobe mydla, či šampónu bude testovať s nadšením;) potom sa rád nakremuje telovym mliekom (občas už aj sám 🤣) Dominik je papkac a rád objavuje nové chute a kŕmi sa sám, takže babylove ovocné taštičky ho určite potešia;) Na pobyt vonku sa rád nakremuje kremikom do nepriaznivého počasia aby mal líčka stále jemné, pripravené na maminkine cmučkanie🙂
Verím, že si nás vyberiete a budeme sa tešiť na vzájomnú spoluprácu;)

21. jan 2021

Veľmi rada by som sa so svojím 7 mesačne synčekom zapojilo do testovania výrobkov Baby Lo tieto výrobky v podstate používame od jeho narodenia vo forme plienok podložiek lyžičky fľašky atď. náš bežný deň začína o 6 ráno s tým že Andrejko už na nás vykúka z postieľky a vykrikuje na nás, vezmeme ho k sebe do postele a chvíľu sa mojkame potom sa ideme prezliecť z pyžamka prebaliť ideme si nachystať raňajky samozrejme keď my jeme tak Andrejko musí tiež veľmi mu chutia chrumky.😊 po raňajkách ideme poumývať riad ktorý nám zostalo z predošlého dňa tam je Andrejko buď v stoličke detskej alebo sa na zemi pri mne hra potom podľa toho koľko je hodín ide z pinkať alebo sa ideme ešte hrať, kým spinka nachystám mu obed ak nemám doma čerstvú zeleninu tak vždycky mám poruke príkromy ktorí mu stačí zohriať. Po obede chvíľu oddychujeme a ideme sa zasa pohrať potom podľa počasia ideme na prechádzku. Potom ma poobedny spánok. Do večera sa zasa hráme a o19 nás čaká kúpeľ alebo sa ho utieram vodou s olejčekom dáme pyžamko plienku na noc a ide sa spinkať.

21. jan 2021

Rada by som sa zapojila do súťaže no mala sa narodí až teraz na začiatku februára. A ešte sa nevieme rozhodnúť na akú kozmetiku sa zamerame. Kebyže sa budeme môcť zapojiť tak budeme len radi 🙂

21. jan 2021

Rada by som sa zapojila do sutaze 🙂 prave dnes ma moja mala dcera Viktoria 1 mesiacik. Produkty Baby Love som pouzivala pri mojej starsej dcere a pokracujeme aj teraz 🙂 vlhcene obrusky, olejceky, pena do kupela, sampony, vatove tycinky, plienky....sme s nimi nad mieru spokojne a urcite znacku menit nebudem. Velka spokojnost

21. jan 2021

Mame skoro 10m synčeka Lukáška a mmt mame o zábavu postarané keďže ma tlačiace obdobie, všetko co mu príde do cesty, tlačí 🙂 Ved už aj stihol chytat nálepku rovno medzi oči pádom na hranu autíčka. Jaaj to bolo slziciek, ale nevadí, sestry ho vystiskali a pomojkali spolu s rodičmi a už hneď bolo zabudnuté. Všade sú hračky ako to pri takých drobcoch býva. Aj keď si nás nevyberiete, nevadí, pár vecí určite vyskúšame tak ci tak. Celý deň popísať by bolo na dlho 🙂)) Chvíľka ticha, keď najmladší spi...

21. jan 2021

Aj my sa chceme zapojiť 🤗 naš klasický deň začína vždy super raňajkami, ktoré krásne spapá náš hladoš 😁 potom za sebou upraceme, pustíme si pesničky a ideme sa zahrať 🙂 pred obedom ešte stíhame ísť vonku, keď sa vrátime, napapa sa a ide spinkať 🙂 po krátkom spánku si dáme druhé jedlo a zase si vymyslíme nejakú hru 😁 potom ideme opäť vonku, tak nasleduje večera, obľúbené večerné kúpanie a o 8 už spinká 😍

21. jan 2021

Tak ako vyzera nás bežný deň s 2x2??😅😅 rozmýšľam ako to ti zhrnúť lebo to je na napísanie knihy 🤣
Ranné vtáčiky sú baby. Takze prebaliť napapat a ešte trosku si pospať. A tak prichádzajú chalani, že dobre ranko 💙💙 Tak sa ideme umyť a prezliecť .. Čo sa umývajú a prezleču ja nechystám raňajky... Zatiaľ čo ranajkuju ja rychlo vypijem kávu a hodím niečo do seba 😀 a tak....
Keď sa najedia, tak za seba odnesú všetko do kuchyne..Chalani si pozrú rozprávku a idu sa hrať alebo maľovať alebo na záhradu.. alebo prídu pomáhať ak idem piecť pečivo alebo variť...To už si výberu...
Zatiaľ čo baby ešte spia tak naložil pracku a poskaladam už vysušené prádlo... Tak idem umyť riad a nachystat čo ideme variť na obed ak sa ten deň pečie, tak idem dorobiť cesto na pečivo ktoré si pripravujem deň pred lebo robim z kvasu... Chalani sa radi zapájajú do týchto aktivít... a keď nemajú svoj deň, tak sa len naháňajú a bojujú medzi sebou.. To už znamená, že to bude deň kedy budem robiť rozhodcu a nastavovať mier 😅😅😅
Tak keď vstanú baby tak sa prebalime a napapame a prezlecieme a ideme sa do ohrádky sa hrať .. Ak majú dobrú náladu tak sa pobraju ak nie tak im neni nikde dobre a mame uplakaný deň...
Pomedzi to sa snažím navarit obed pre nas a pre baby a dať pečivo kysnut...
Ak je všetko hotové, tak sa naobedujeme a chalani sa idu umyť aj zub a spat... ...
Ja idem upratať tu spúšť po nich... Ak baby zaspia, tak idem odložiť prádlo do skríň, umyť kúpeľni a wc a pozmyvat podlahy...Ak mám ešte čas, tak idem šiť...
Baby vstanú , tak zase to iste ako zakaždým 😅 Spravím si kávu a pohrame sa ...
Keď vstanú chalani tak sa oblečú a ide sa dať olovrant a hrať sa .. A tak sa prehráme a pripravíme niečo na veceru a ide sa kúpať a spat ...Keď už všetci spia, tak si pripravujem na noc fľaše a mlieko a umyjem riad a odložím..A ešte si zapnem tv a ukladám veci keď dosusila susicka ...
A čo k dm produktom ...
Používame dm výrobky pre deti a domácnosť a baby pijú dm bio mlieko aj kasicky ...

21. jan 2021

Som maminkou 20mesacnej Karolinky, na ceste mame druhe dietatko ktore sa coskoro narodi tak trpezlivo cakame a tesime sa. Karolinka je velmi aktivne dietatko, takze vymyslame kazdy den program, aktualne u nas idu sankovacky kedze byvame na Kysuciach, spolu vypekame cheesecaky, kreslime, pozerame rozpravky, hrame sa s plastelinou alebo sa ucime basnicky : kam kam kameniar (kom kom kominar 😂) alebo kukulienka de si bula, ajajaj ku ku ku asa aja ajunku ( ajajaj ku ku ku sedela som na buku😂)

21. jan 2021

Ahojte ... Som mamu dvoch malých šibaliek 🥰 jedna bude mať 3roky a druhá bude mať 1rok 🤩 nenudime sa , to vam poviem 😂 jediné čo je za celý deň isté je to, že pôjdu večer spať 😂 doobedie ubehne ako voda.. ranné vtáče dal doskače.. takže šichta začína cca 6:30 🤔 a už je ich plný dom (ešte že sú len dve).. prechádzky, rozprávky, lego, hojdačka.. rady ,,upratujú,, je toho veľa veľa.. aspoň že je každý deň originálny 😁🥰 a je tu obed 😁 chvíľka ticha, ešteže chodia dobrovoľne spať 😂 rýchlo upracem, aby to mohli následne baby ,, poupratovať,, podľa seba, 😂 poobedie ubehne rýchlosťou blesku, úplne cardio (nemusím ani do fitka) 😁 zastavujeme sa o pol siedmej pri kúpaní 😁 kde samozrejme babylove nesmie chýbať 🥰 tak isto su výrobky babylove bežnou súčasťou celého nášho dňa, od vlhcenych obrúskov, cez tyčinky,chrumky, mliečko,plienky,kremiky 😁👍 ste u nás top 👍

21. jan 2021

Ahojte, volal sa Olivia a mám 2 mesiace aj 6 dni... ❤️ Nás deň s maminkou je zatiaľ skoro stále rovnaký.. ráno keď sa zobudím, som hladná ako vlk po dlhom spánku.. hneď ako sa napapam, tak do plienočky mamke nachystam prekvapko... a ona naň hádam minie aj 6-7 utierok od babylove, ktoré mám najradšej ! Raz má teda utrela babka jednými z Kauflandu.. no to mi bola ale zaparenina 🙁.... takze utierky mame otestované. A sú skvele ! Ešte som malinká, ale už čoskoro začnem používať aj sprchovy gél... keď som mala týždeň, mala som suché nožičky.. ale mliecko do kúpeľa od babylove mi rýchlo pomohlo za 2-3 dni, a pokožku viac suchu nemám ani v mínusovej teplote ❤️ Dúfam, že si vyberiete moju maminku, aby sme mohli toho vyskúšať omnoho viac ❤️

21. jan 2021

Ahojte🙋🏻‍♀️ mamičky 🤱🏼🤰🏻
Dnes sme sa s Lili 👧🏼 vybrali do mesta🌬🌨🌆
Je jej skoro rok a pol a už si vyberá ,čo si oblečie ideálne sama, viď čiapočka🙈🙊 A ako správna mladá dáma, vie, čo pred odchodom z domu by mala spraviť každá z nás😂🤣😅
Babylove krém do nepriaznivého počasia, sme dostali od mojej ses3. Zháňali sme niečo na jej citlivú tváričku do tohto nečasu❄🐧.
A poviem Vám, že je to to pravé orechové🥜🥥🌰 pre nás a určite aj pre Vás.
➡️ Vy ktoré hľadáte vhodný krém jemný k pokožke Vášho dieťatka a to nielen na zimu🌨☃️🌫 ho musíte vyskúšať. 👉Naviac krásne vonia a 💸💳 nezaťaží peňaženku (lebo na materskej, sa každé euro počíta)👍🔝💰
"9 z 10 tich batoliat 👼🏼👶🏼odporúča nakupovať v DM,lebo tam vždy dostaneš viac "
Krásny deň Vám prajeme 🤗
Adri a Lili
https://www.google.com/search?q=baby+love+song&...

21. jan 2021

Mame vyskúšane niektoré z uvedených produktov a radi by sme vyskúšali aj ďalšie 🥰🙏
Sme dobrodružni rodičia úžasného synčeka Oskara, ktorý, veríme že bude v budúcnosti taky milovník prírody a dobrodružstva ako jeho rodičia ❤️ keď máme ocka doma najradšej vyrazíme niekam do prírody aby sme Oskarovi mohli ukázať vždy niečo nové a zároveň byť čo najviac na čerstvom vzduchu co prospieva nám všetkým 😃 💪 tešíme sa keď bude táto pandémia na konci a budeme sa môcť stretávat aj s ďalšími detičkami, ktoré ma Oskar tak rad.

21. jan 2021

Zopar produktov Babylove pouzivame, pozname, radi vsak vyskusame aj dalsie🙂 hlavne ma zaujima kremik do chladneho pocasia kedze zaciname objavovat caro sankovania❤

21. jan 2021

Ahoj, rada by som so svojími drobcami vyskúšala uvedené produkty. Som mamičkou 18 mesačnej slečny a 5 ročného chuligána😉. Niektoré produkty sme už vyskúšali, no väčšinu nie. Sme hlavne verní plienkam značky babylove❤.
Náš bežný deň sa opísať nedá, keďže pri takom vekovom rozdiele nás vždy niečo prekvapí. Vo všeobecnosti moje deti sú veľmi veľké živly a tak dajú zabrať, tobôž teraz v čase zatvorených škôlok.
Každý deň sme min.dvakrát vonku a je jedno aké je počasie, keďže bývame v bytovke a síce náhode vďačíme za hluchých susedov😊, no aj oni sem tam potrebujú kľud. Preto by som asi najviac ocenila krém do chladného počasia.
Potešila by som sa tejto možnosti testovania v prípade, že ma vyberiete.

21. jan 2021

Veľm rada by som sa zapojila do testovania so svojimi 7 mesačnými dvojičkami Maťkom a Emkou 🤗 práve začínajú objavovať svet a spoznávať nové chute nakoľko sme začali prikrmovať. Produkty Babylove milulujem, sama používam detskú penu do kúpeľa 😆 naše dni sú čoraz náročnejšie ale ráno krpci papajú mliečko okolo 8, potom vystrájajú a od únavy zaspia na polhodinku a na obed obaja plačú lebo chccú papať hneď ale hneď a najlepšie obaja naraz 😆 obed je asi najnáročnejšia časť dňa, nasleduje 3 hodinová prechádzka aby si mama oddýchla tiež 🙂 potom sa zase papaá mliečko a hráme sa až do 18tej kde nasleduje kaša (stále hľadáme tú najvhodnejšiu) kúpeľ a spánok -niekedy je to naozaj boj lebo sa navzáj budia 😔 ale veľmi by som sa so svojimi detičkami potešila keby sme sa mohli zúčastniť nášho prvého testovania 🙂

21. jan 2021

Toto testovanie by nás veľmi potešilo, niektoré produkty už odskúšané mame ale nie všetky čiže by to bola super možnosť ako sa k ním dostať , mame doma 18 mesačného Jozka s ktorým je každý deň neskutočne zaujímavý, krásny, náročný.
Náš denný program: ráno vstaneme, oblecieme sa, umyjeme tvaricku , zúbky , pripravíme raňajky napapame sa , nachovame psíka , zahráme , ideme na dvor, potom mame obed, ide spinkať vtedy ma mama čas na rýchle upratané domu 😂 keď maly vstane dám mu papať s zasa sa hráme alebo ideme ešte ns chvíľku na dvor keď nám to počasie dovolí , večer je na rade obľúbené kúpanie kde pláva cela kúpeľňa a potom mliecko a spánok

21. jan 2021

Ahojte🙂 ! Radi by sme sa aj my zapojili do testovania balíčkov babylove. Naše dievčatko Práve dovŕšilo rok a pol. Je neskutočne zvedavá, veľmi aktívna. Veľa času preto trávime vonku, no ani vnútri nezaháľame a objavujeme čo sa dá a preto sme často ufulane, preto radi maskrtime zdravé paničky do ručičky a preto by sme práve my mohli byť na toto testovanie ako stvorené. Radi sa podelíme o skúsenosti, aby aj ostatní objavovali všetky tie super veci ako my🙂

21. jan 2021

Momentálne nás bežný deň prechádzky aspoň takto vo voľnej prírode začo sme vďačný a nás Oliverko mal jeden rok ❤️

21. jan 2021

Zdravíme všetkých 😊 naša dcérka má 1,5 roka a je neskutočné šidlo 🙈 A ako vyzerá náš všedný deň? Ráno vstávame okolo 7, pri prebaľovaní a prezliekaní hodíme očkom na rannú rozprávku, o 8 sme napapaní, umytí a všetko poupratované. Nasleduje prechádzka vonku, obed a obedný spánok. Poobede si dáme menšiu svačinku a hejsa znova von, nakŕmiť havina, trochu sa ponáhať a povoziť na odrážadle 🙂 potom prídeme domov, dáme si olovrant a ideme sa hrať 🙂 Potom dáme večeru, rozprávku a ide sa spinkať 😊

21. jan 2021

Ja milujem vašu sieť predajní a keďže som mama 3 nezbedníkov vo veku 8 a 5 rokov a 4 mesačnej slečny, tak samozrejme aj zn. Babylove a nedám na ňu dopustiť 👍 Keďže je momentálne lockdown, tak naše dní sú dosť jednotvárne a deti to veľmi ťažko zvládajú (priznám sa, ja ešte horšie 😂😂😂) Ráno budíček, pretože začína online vyučovanie môjho šikovného tretiaka a keďže sa učí v detskej izbe, kde sú aj všetky hračky a ktorú majú spoločnú s dcérkou, tak tá sa motká somnou v kuchyni a pomáha mi pri varení obedu a zabáva svoju 4 mesačnú sestričku za čo som jej vďačná. Drobca uložím spinkať, synovi skončí škola, naobedujeme sa a zahráme si nejaké spoločenské hry (za celý svoj život som sa nenahrala toľko hier ako teraz pri tom zákaze vychádzania 😂😂😂) a ak to počasie dovolí a máme doma aj ocina, tak zájdeme na krátku vychádzku do prírody.Tak si dáme večeru, uložíme drobčeka, deti si pozrú večerníček a idú aj oni do postele. A nám dospelákom začína oddych 😉 Aj keď je rodičovstvo drina a hlavne veľká zodpovednosť, nemenila by som to za nič na svete a som "tomu tam hore" vďačná za dar byť MAMOU 💗

21. jan 2021

Ešte som zabudla pridať foto 💙

21. jan 2021

Môj denný režim v komiksovom prevedení... Ráno vstanem, umyjem zuby, odmetiem sneh, trošíčka sa pohrám a ide sa variť...skúmam svet, idem vyvenčiť pískajúceho Pluta, dám všetku svoju lásku svojej sestre, umyjem sa a hajde do postele.... No a teraz už len čakám kedy príde balíček od vás nech ho celý preskúmam aj s mamkou a jej foťákom nech môžem napísať recenziu 😜

21. jan 2021

@dudart mám 16m

21. jan 2021

Ani jeden deň ktorý som s Tobiaskom prežila od 6.6.2020 nie je obyčajný. Od prvého momentu sa z nás stali životní parťaci. Denne zažívame malé aj veľké dobrodružstvá, učíme sa a testujeme nové veci, ale najmä si užívame jeden druhého. Spoločné upratovania, prípravy najrôznejšich dobrôt, spoločný relax, či čas hrania sú vždy veľkou zábavou. Mrzí nás, že nemôžeme viac spoločne cestovať a objavovať okolitý svet. Zákaz cestovania nám však umožnuje dokonale spoznávať zákutia nášho mesta, poľné cesty, či tiché miesta dokonalé na načerpanie síl. Za 7 mesiacov sme už "nakočíkovali" viac ako 1 1OOkm. Počas dňa sa snažíme zachytiť všetky zaujmavé momenty, ktoré denne zažívame. Veríme, že s ďaľšími sa podelíme aj spoločne s Vami 🙂

21. jan 2021

Ahojte
Rada by som sa zapojila na testovanie DM babylove produktov lebo tu značku máme radi.som mamou druhý krát a po 15 rokoch☺️.
Mám doma 15 ročného syna pri ktorom som nemala možnosť vyskúšať tieto produkty a 3 týždňového synčeka a keďže používame plienocky,krém na zapareniny ,podložky,vlhčené obrúsky a aj krémik na nepriaznivé počasie radi vyskúšame aj iné produkty.
Náš deň začína asi tak že keď sa zobudíme prebalime sa ponatierame napapame a ideme spinkať .
Medzi tým sa snažím postihat domáce práce a starší syn keďže je v puberte😂😂 ťažko ho do niečoho dokopat,ale brata postráži.
Zobudíme sa a kolobeh začína od znova a takto 24hod ☺️.samozrejme medzi tým ideme von a kúpanie.

21. jan 2021

S mojimi dvoma princeznami je kazdy den nadherny. ❤ Nas den zacina o 07:30 ked sa ku mne pod perinu prikradne starsia dcerka. Mladsiu tiez vezmeme z postielky k nam a uzivame si pol hodinku spolocneho mojkania. V tomto case spolocne rozhodneme ci sa dnes pojde do skolky alebo nie. Kedze ma vela kamaratov a potrebuje spolocnost, vacsinou sa rozhodne pre skolku. Vychystat rano obidve deti je poriadna vyzva. Niekedy mi pomoze manzel, ktory pracuje z domu, inokedy som na to sama ked ma prave telefonkonferenciu. Odveziem strasiu do skolky a s mladsou idem na nakup ak nieco potrebujeme. Doobedie je typicke pre mamicku na materskej: dieta prebalovat, krmit, uspavat. Pocas spanku utriet prach aspon na jednej skrinke, pustit robota, navarit obed a pri troche stastia ostane cas aj na kratke cvicenie alebo kavu. 😊 Ked sa vratime zo skolky, casto pripravim nejaky kreativny program pre starsiu. Dnes sme napriklad malovali sadrovu sochu ktoru sme vcera odliali. Zabavame sa vsetky 3 spolu az kym tatko neskonci s pracou. Potom nasleduje vacsinou prechadzka, pripadne stavanie snehuliaka, alebo spolocenske hry, niekdy v takyto zimny vecer staci aj lenosenie na gauci a pekna rozpravka. Pocas lockdownu su sice moznosti obmedzene ale nastastie zijeme v krasnom prostredi. Vzdy je tu dost moznosti na prechadzky. Vecer idu obe pricezny, jedna za druhou do vane a potom postupne aj do postele. Ja skontrolujem a prichystam veci na dalsi den do skolky a uzivam si par minut pre seba kym zacne nocna sichta s babatkom 🥰

21. jan 2021
Autor komentár zmazal

Bežný deň matky na MD.... Ráno oči rozlepím kávu si hneď varím. Potom moje 4 mesačne dieťa dostane mliečko, zaspí. Na rad prichádza prvorodená 5 ročná dcérka, ktorá si stanovuje čo chce na raňajky l, ktoré jej trvajú zjesť aj 2 hodiny. Medzičasom sa zobudí syn, ktorý je samozrejme pokakaný, tak ho treba prebaliť, samozrejme už nespí, čiže nestíham nič. Hodím malého do kočiara, dokrmujem 5 ročnú dcéru tak malý vieska v kočiari. Potom zas musím pomáhať jej s obliekaním, nakoľko jej vždy odpadnú ruky keď sa ma obliekať. Takže ideme na prechádzku, na ktoré som totálne spotena z obliekania oboch detí, nezaberá už ani dezodorant 😆 Po prechádzke oboch vyzliecť, bežím chystám jesť dcérke, potom ohrievam mlieko synovi. Dopotena ako pes zas umývam riad, kým dcéra sa venuje synovi. Potom sa hráme spoločenské hry, ak sa nám teda podarí uspať malého v dobrom čase. Konečne prichádza večer a ja kupem najskôr dcérku, potom syna. Ona ide do izby kuká rozprávky a ja dávam malému opäť mlieko, spí konečne bude normálny večer, nie dcéra kričí z izby mamaaaaaaaaa, čo potrebuješ, som smädná, opäť bežím a podávam pohár vody, je 21.00 hod vypnem jej TV, pobozkám a idem z izby preč. A zas mamaaaaaaaaa, áno moja, ja chcem ísť kakať, po pol hodinovom kakaní ide do postele. Opäť poviem dobrú noc miláčik. A konečne sa odoberám do sprchy, unavená ako jedno hovado, ktoré už nevidí ani ci si púšťa teplú alebo studenú vodu, po sprche vystužená posteľ 😆😴

21. jan 2021

Náš deň vyzerá takto 😊 mam 2,5 ročnú dcérku a jedno rocnu dcérku.... Ráno ma zobudí bud jedna alebo druhá a sme hore ale ešte sa mojkame na posteli aspoň 15 minút tak ich dám na nočník mladšej dám plienku oblečieme sa a ideme sa umyť. Potom púšťame rozprávku a ja pripravujem raňajky, naranajkujeme sa, deti sa idú hrať a ja si dám v kľude kavicku( ale málokedy je to v kľude). Tak idem variť a deti sa bud hrajú alebo sa obsmietaju okolo mňa v kuchyni alebo sa vadia na hračkach 🙈🤣 a niekedy sú ticho ale to niečo nieje v poriadku 🤣 a keď mám navarene taka aj von ideme.... počas varenia aj pratam aj sa s nimi hrám a tak ideme obedovať, uspavat jednu tak druhu a tak chvíľka ticha a vtedy najradšej nič nerobím len relaxujem 🤩 vstanu tak o tretej a zase nočníky a olovrant a potom do večera sa hráme upratujeme a večer večera, kúpanie nie každý deň, mliečko pri rozprávke a uspavat jednu a manžel druhu ale väčšinou ja obidve a kým uspim je aj 21:30 trosku na telku a môžem ísť spať aj ja 🤣🙈 tak take dní my máme niekdy sú super niekedy hrozne ale nedá sa na ne hnevať 😍

21. jan 2021

S mojou 18 mesacnou princeznou den zacina rano 6:30 mliecko babylove, prebalovanie( plienky a vlhcene utierky babylove), prezliekanie z pyzamka, umyvanie zubkov a pozerame rozpravky hrame sa, pomedzi to nieco este spapame a nasledne prechadzka a 11:30 spanok potom sa opakuje kolobeh z rana oblubujeme vyrobky babylove takze by sme sa radi zapojili do testovania ze mozme vyskusat aj nieco nove

22. jan 2021

Velmi rada by som sa zapojila do testovania 🙂
Este len vcera sa naše drobatko začalo otáčať na brusko takze sme viac v pozore. Vcera som ani nedojedla (bol polozeny do hrádze) a dopadlo to takto 😀

22. jan 2021

Dobrý deň aJ my by sme sa chceli zapojiť mam dcerku v marci bude mat 3 rocky a od narodenia pouzivame babylove napr. ( mliečko, plienky, vlhke utierky, sampon, krem proti zapareninam, cumlik, ...) náš deň prebieha asi takto : Ráno vstaneme spravíme si raňajky ideme si umyť zubky ,učesat , obliecť sa a tak poupratujeme mala sa ide trošku pohrať alebo začina somnou variť obed alebo tatikom , potom si ide pospať keď vstane zahráme sa dnu alebo ideme von potom pozerame trošku rozpravky sprVime si veceru a ideme okupať dcerku a tak ide spinkať

22. jan 2021

Aj ja by som sa rada zapojila. Mam 2 ročného synceka ktory rad vyvadza.a vonku sme niekolko hodin. Rady by sme vyskusali.😊😊

22. jan 2021

Náš deň vlasne ani nezačína, novy sa opakuje každé 4 hodiny. Prebaliť napapat a vždy začína nové dobrodružstvo v spoznávaní sveta. Hráme sa, smejeme, spinkame...ok aj si poplačeme ale to patrí k tomu. Mame malú Chiarku, ktorá bude mat čochvíľa 3 mesiace

22. jan 2021

Ahoj tety z DMky.
Volám sa Dominika a svet objavujem už 2 mesiace. Maminka vraví, že sa mám aj s vami podeliť o všetky zážitky. A ja toho stihnem veru veľa. Keď som bola ešte v brušku, mamina vstávala do práce ráno o piatej. A či uhádnete, kedy vstávam ja? ☺️
Môj deň to nie je len papanie a prebaľovanie. Zbožňujem, keď maminka so mnou cvičí, masíruje ma (je v tom fakt dobrá), veľa sa rozprávame, robíme grimasy, z ktorých je tatino "na nervy". No keď sa na neho usmejem a zažmurkám, všetko je zas v poriadku, lebo je "na mäkko". Chodíme aj na prechádzky. Blízko môjho domčeka stojí starý hrad a je tam suprová cesta. Maminka ju volá tankodrom, mne to však nevadí, najlepšie tam zaspinkám, unavená z toľkej histórie. Vraj som princeznička v raji. Neviem prečo mi tak hovoria. Žeby preto, že sa tatino večer mení na môjho osobného wellness majstra a užívam si s ním kúpanie?.. a potom ešte vypiť špecialitku z maminkinho mliečneho baru a môžem ísť nabrať energiu do ďalšieho úžasného dňa.
A ozaj, aby som nezabudla. Už sa teším na nové plienočky a utierky od vás z obchodu, konečne prídu. Tie, čo teraz používam vôbec nie sú podľa mojich potrieb a maminkyních predstáv. Miško od susedov si ich chváli, tak som zvedavá.
Odchádzam za dobrodružstvom, dovidenia, tety!

22. jan 2021

Potešil by nas taky baliček naša mala ma 15 mesiacov a miluje od vas kapsičky a aj chrumky a použivame aj vlhčene a nas bezny den prebieha tak ze vela papa vela sa hrame hlavne miluje ked sme vonku to nechce ist ani dnu tak by sme boli radi keby dostaneme taky baliček velmi by sme sa potešili

22. jan 2021

Dobrý deň.
Veľmi rada sa zapojím do vašej sútaže. Mam doma 2 rocneho ( a 13 rocneho) , neposedného synčeka. Je to môj poklad. A ako každé dieťa je to veľký vymyselnik.
Kozmetiku od narodenia používame iba babylove a taktiež rada kupujem i prikrmy, či pochutiny, čaje..pre neho .
Fľašky, lyžičky, kozmetiku, drogeriu či veľa iného využívame práve od vás.
Syn má citlivú pokožku a trávenie .musím dávať pozor čo zje a čo na neho natriem, čím umyjem či čím ho utriem. A práve vaša kozmetika a produkty nám vyhovujú.
Rada vyskúšam možno to čo sme ešte nestihli a a i napriek tomu že väčšinu uz používame " otestujem " a podelím sa so svojimi skúsenosťami a poznatkami s inými mamičkami.
Ďakujem

22. jan 2021

Ahoj 🙂
Moje meno je Damiánko. Mám rok a pól a som veľmi živý, hravý a škovný chlapček. Môj deň vyzerá tak že sa hrám a papám. Milujem dobré jedlo a mliečko babylove 🍼pijem ho každý večer pred spaním. Veľmi radi by sme vyskúšali aj ďalše vaše produkty a podelili sa so skúsenosťami 🙂

22. jan 2021

Rada by som sa zapojila v tomto testovaní pretože čo chvíľa ( 4-5dní ) privítame na svet malého anielika čo nosím pod srdcom .... Ešte síce nieje na svete no ja už teraz milujem výrobky babylove tá neskutočná babätkovská vôňa je dokonalá a musela som kúpiť zopár vecičiek od nich (olejček, vlhčené servítky, krémik na ochranu tváričky a telíčka ). A celé tehotenstvo som používala na bruško práve olej od babylove 🤰👶❣.... Moj bežný deň ešte nevyzerá nijak zaujímavo teraz sa poväčšine venujem dokončovaniu izbičky pre malého 🥰

22. jan 2021

Tak naše dni sú vždy od rána veselé a nabité programom, keďže máme doma novorodenca (čoskoro 3 mesačného), dcéru 5 rokov a syna 8 rokov. Ten máva momentálne online hodiny, takže ako hovorím veselo🤭 Vymýšľajú, hrajú sa, samozrejme aj blbosti podrobia, ktoré veľa krát končia kúpeľom, keďže sa radi hrajú s farbami 🤭 Produkty babylove sú naše obľúbené, nevyskúšali sme ešte úplne všetky z hore menovaných a preto by sme sa radi zapojili do testovania a mohli sa podeliť o skúsenosti aj s inými maminami☺️

22. jan 2021

Nas den z Alexikom zacina nie kazdy rovnako. Vecsinou sa zobudime o 7, a hned’ sa venujeme prebalovaniu. Napapame sa, a uz sme vysmiati. Stava sa ze sme hore uz o 5, uz sa v postiel’ky hrame z hrackamy, a rozpravame. Od rana do vecera ako aj kazde 4-mesacne babatko viac krat papame, kakame a spinkame. Kazdy den je plny usmevov. Rada sa zapojime do testovania a podelime skusenosti.

22. jan 2021

Mam 1,5r. Syna pouziva vsetky vyrobky od tejto znacky...pnedlho nam pribudne surodenec a tiez budeme pouzivat tuto znacku

22. jan 2021

Deň s naším Tomáškom začína ranným zobzdenim v maminej a tatovej posteli. Trochu sa po hráme, pre balíme, prezlečieme z pyžamka a ideme sa na raňajkovať. Tomáš si dá ovocie a mama ak stihne si sa kávu 😁ak je pekne ideme sa von vyvetrať, počas prechádzky si v kočíku pospí. Keď vstane ide sa napapať, zeleninu, mäsko...
Hráme sa. Po obede sa prebrali vypije mlieko a ide opäť spať. No a večer sa o kúpe, rad sa clapka vo vode, ešte sa chvíľu po hráme, spapa kašičku. O takú hodinku mliečko a ide spať na noc. Tomáš ma 6 mesiacov

22. jan 2021

Dobry den. Chceli by sme sa so syncekom zapojit do testivania. Mame 2 a pol roka. Je to maly vymyselnik a maskrtnik. Cely den sa nezastavi. Od rana vypijeme mliecko, hrame sa a dame si dobre ranajky. V poslednej dobe hlavne kasu. Potom sa hrame, kreslime, upratujeme, pozerame rozpravky, varime. Dame si desiatu. Dobre ovocie, jogurty alebo nieco podobne. Medzi tym samozrejme maskrtime. Okoli pol dvanastej ideme spinkat lebo rano skoro vstavame. Okolo 6:00-6:30 sme uz na nohach. Po dobrom spanku pride obed, vychadzka a opat sa treba hrat, citat si, krealit az do vecere. Po vecery sa hrame s legom a potom si dame teply kupel s vela penou. Po kupeli sa ide do postele kde musi byt veeeeeela auticiek az kym sa nam nechce spat. Vacsinou spinkame az do rana. Velmi radi papame ovocne tycinky a tasticky. Chceme sa naucit na cajik. A kedze sa nam nedari odplienkovat vlhcene obrusky a plienky su u nas na dennom poriadku. A ani dudlov sa na noc nevieme vzdat 🤣.

22. jan 2021

DOBRÝ DEŇ 😊 ja som maminka Niki a toto je moja dcérka Ninka,ktorá mala 4mesiace ❤️ Zapojenie do testovania by nás veľmi potešilo, nakoľko používame množstvo produktov babylove a celkovo DM produktov a sme veľmi spokojní všetci doma ❤️ Ninuška už naplno skúma všetko okolo seba, objavuje nové vône, chute, obrázky..... miluje kúpanie 👌 Naš bežný deň zahŕňa činnosti ako mojkanie, cvičenie, prechádzky, spievanie a tancovanie, papanie, prebaľovanie, kupkanie, spinkanie, vymýšľanie, fotenie, objavovanie a užívanie si každej minúty ❤️

22. jan 2021

Som vo veku,kedy už moja vnučka začina byt slecna😀.no bez hanby sa priznavam,ze pouzivam vlhcene utierky a mydlo.kedze som alergicka,umyvam sa tymto detskym mydlom uz peknych par mesiacov.som celmi spokojna.a utierky?vzdy mam 1 v kabelke a druhe v aute.bez nich ani krok.uz dlhsi čas pouzivam vyhradne iba tuto znacku.takze pre mna Babi lov😄😄😄so znackou Babylove.

22. jan 2021

Rada sa zapojim do vasej akcie, mam doma dvojrocnu princeznu a v maji sa mi narodi dalsia malicka princezna, okrem toho mam uz aj slecnu 11 rocnu a spolu s nou aj ked sme uz velke kozy rady pouzivame aj my detsku kozmetiku lebo krasne vonia ;) rada do vasej akcie zapojim aj svoj instagramovy profil @zuzana_nanana ;) skuste pozriet budem rada

22. jan 2021

Ahojte 🙂 Som maminka jedného 19m huncúta, ktorému nezbednosť doslova srší z oči 🙂 Náš deň je akčný hneď po prebudení, keďže podľa synčeka je vylihovanie v posteli strata času :D Po nekonečnom kolotoči s názvom Raňajky, nás pri peknom počasí čaká prechádzka vonku, alebo “prieskum” terénu. Doma to už pozná a predsa vonku je iný svet, najzaujímavejšie sú mláky, potok, smetné koše a túlavé mačky. 👌🏼 Je to jedno dobrodružstvo 🙂 Kým bola situácia okolo covidu prijateľná a dovoľovala nám stretávať sa s inými deťmi a mamičkami 🙏🏼 väčšinu času sme trávili takto. Teraz je to už zložitejšie hlavne vymýšľanie aktivít kedy treba mat v zálohe vždy nejaký dobrý nápad. Väčšinou má “dobre nápady” synček, kedy vznikajú tie ikonické zábery z kuchyne s múkou, z kúpeľne kedy je toaletný papier všade ale aj fotky ako je tato moja 🙂 Taký je náš deň, plný krásnych okamihov. Prajem si mať toľko energie koľko on, pri tých každodenných povinnostiach ... moja mama mi vždy vyčíta, prečo sa toľko sťažujem, že dnešná doba nám neskutočne uľahčuje život a šetrí čas. Pre nás bežné veci pri starostlivosti o dieťa ako napríklad aj vlhčené obrúsky, ovocné taštičky, tyčinky plne vitamínov atd sa v jej dobre merali časom. Inými slovami mala smolu a musela si ich vyrobiť sama 🙂 Tieto produkty sme so synčekom ešte nevyskúšali a bolo by nám cťou ich preskúmať 🧐

22. jan 2021

Dobrý deň, aj my by sme sa radi zapojili do testovania vašich produktov, niektoré už máme vyskúšané a sme spokojný a rady by sme vyskúšali aj ostatné. Ú nás ten deň vyzerá všelijaké, teraz v tomto období je toho veľa, deti sa učia doma, treba po sťahovať úlohy, vysvetľovať ucit sa s nimi, ďalšie deti treba zabaviť hrami a aktivitami, a potom nás najmenší 2 mesačný potrebuje tiež trosku nehy... Popritom domáce práce, prerabka domu.... Takže u nás by sme sa potešili

22. jan 2021

Dobrý deň, u nás je momentálne veľmi veselo, keďže okrem malej strely (14m) máme celý deň doma aj staršieho brata, keďže škola je zatvorená. Čiže veselo je od rána do večera. Dcérka je vo veku keď všetko objavuje, je zvedavá a napriek tomu, že jej idú zúbky, dosť veselá a plná elánu a každým dňom ma prekvapí niečím novým, čo sa naučila. Je to riadny živel,nuda u nás veru nie je.
Veľmi radi by sme sa zúčastnili testovania, Babylove výrobky kupujeme pravidelne,od plienok, gélov na kúpanie, vlhčené utierky,mastičku na riťulku, spokojnosť veľká.

23. jan 2021

Tak ahojte 💋 moja meno je Žaneta a som maminka toho najkrajšieho synčeka Mattea, ktorý má za týždeň 7mesiacov 🥰 milujeme produkty z DM drogerie. Keď niečo pochybí hneď smerujeme tam. Najradšej mame vlhčené utierky, babylove drogeriu na kúpanie a tiež sme skúšali už aj mliečko od babylove ale zatiaľ sa nám viac paci mliečko z cicikov 🤪 uvidíme po čase či prejdeme na mliečko. Náš deň je zatiaľ len o hraní, prebalovani, papani prvých príkrmov. Matteo vyžaduje 100% pozornosť keďže je v domácnosti sám ako dieťa. Chce byt stredobodom pozornosti. Najradšej by sa len nosil na rukách ako pán. Je to maly vymyselnik. Čo môže dáva do úst. Čo nezje jeho spapá on. Vymýšľať aktivity to je naše 🤪 aj keď nebudeme vybratí rada som sa podelila o deň s mojim Matteom 💋 pekný deň kočky

23. jan 2021

Používame veľa výrobkov Babylove s mojou 2.5r slečnou. Náš bežný deň je že doobeda sa hráme/ideme von/varíme, potom obedujeme, uspim malú a poobede zas nejaká aktivitka/hry/prechádzka, čakanie na tatinka. Večera, kúpanie a spánok.
Moje dieťa je neodfotitelna, lebo je stále v pohybe

23. jan 2021

Dobrý deň, dcérka má 2,5roka. Bežný deň u nás je taký že dcérka chodí do jasličiek a ja do práce no keďže čakáme druhé dieťatko tak som momentálne doma a s dcérkou máme na seba viac času. Je veľmi živá a zvedavá ako každé dieťa v jej veku. Takže momentálne je u nás bežný deň taký že sa ráno najeme a ideme upratovať. Dcéra veľmi rada vo všetkom pomáha aj keď jej to veľmi nejde 😀 Samozrejme obedný spánok nesmie chýbať. A potom klasika hráme sa, učíme sa anglicky alebo venčíme nášho Majkyho.

23. jan 2021

prajem pekny den, velmi rady by sme sa zapojili do testovacky s malou Lili, o týždeň bude mat 10 mesiacov a mamine teda dava hodne zabrať. Je to mala temperamentná osobnosť 😁
náš den začína okolo 7mej, drobec vstane a čaká ci sa rozhybem alebo mi to musi pripomenúť hlasnymi pokrikmi z postielky. Vie vrieskat ako generál. Potom sa napapa a hrame sa. Rano sa jej najlepšie vstrebavaju informácie a este nie je taka rozlietana, tak doobedie využívame na hravé učenie sa nových vevi. Ide jej to skvele. Bývame s 86 rocnou starkou takže samozrejme tu musi ísť tiež pozdraviť a "prečítať" jej noviny. Po nej ich uz bohužiaľ neprecita nik 🙈 takze ak to starka dovtedy nestihla už ma proste smolu 😂 okolo 10tej pol 11 tej sa ulozi na prvý spanok, schrupne si tak hodinku a potom sa ide von. medzitým sa mama ide roztrhat na vsetky strany aby stihla porobiť co najviac kym drobec buva. Na dvore sa pohrame s nasou kamoškou border koliou Aishou vyberieme sa na prechadzku a poceste si skocime doobchodu. ked prídeme domov Lila sa napapa v poslednej dobe jej to trva hodne dlho pretože popritom saskuje, spieva a podobne 🙈 potom sa venujeme hlavne hrubej motorike. chodime na rehabky a cvicime vojtovku pretože toto dieta sa rozhodlo ze ma cas a teda len tyzden a pol dozadu sa zacala plazit ale neskutočne sa zlepsuje a teraz je takmer vsade 👀😂 o 3 tej druhý spanok do 4tej.No a potom sa presúvame k starkej kde neskutocne vystraja. Zboznuje tu zenu. Krasny priklad ze starí ludia a male deti k debe maju neskutočne blízko 🥰 asi aj preto je jej prve 2 slabicne slovo z 2 eoznych slabik "starka" 😁 a tak sa hrame co nas napadne. Staviame si bunker, spievame, drobec nas rad strasi, hrame sa kadeco. O pol 7 zaciname nocnu rutinu. Pred kupelom mi ešte muai zatancovat "hop cip cibirib" aby bola spokojna 😂 po kupelu sa kremujeme mastickujeme ceseme a vsetky tieto veci. O 7 mej uz papa vecerne mliecko a ide sa buvat. Spankovy rezim ale posledny tyzden je vsak zly (asi zuby) a mlada dlecna si chce ocividne nastavit uz len 1 denny spanok od pol 12 do 2 tak sa nam to zas pomeni.
PS: znacku babylove zboznujeme. Cenovo doatupna a kvalitna. Napr plienky uz ine nekupujem. Jedine, ktoré mi v noci neprecika 😁👌

23. jan 2021
23. jan 2021

Sme mladá bláznivá rodinka s troma detičkami a psíkom. Ja som pani učiteľka v materskej škole, tatko je ITečkar, ale momentálne sme spoločne na materskej dovolenke a užívame si našich malých drobcov. Na čele je náš trojročný Maroško, nasleduje ho presne o 2 dni dvojročná Julka a treticu uzatvára malá 8 mesačná Miška. A ako vyzerá náš deň? Bláznivo a dobrodružne. Myslím si, že kto ma takto tri malé deti ako my tak chápe, že celý deň sa točí okolo detí. Hráme sa, vymýšľame námetové hry, to je u nás gro všetkého, popri tom varíme, pečieme, tvoríme, lepíme, striháme, vonku beháme, medzi tým špinavé ústa, ruky od jedla umývame, toaleťáky z dupky vyťahujeme a upratovať nestíhame. Všetci sa tešíme na večer, keď deckám napúšťame plnú vaňu a babylove robí riadnu penu, takže detská zábava pokračuje až do 19:00 kedy sa ukladáme do postieľky a želáme si krásne sny 🙂 tak to sme MY.

23. jan 2021

Každý deň s našou čoskoro 7mesačnou Olíviou je veľkým dobrodružstvom, keďže prechádzame obdobím veľkých zmien - vychádzajú nám prvé zuby, do jedálnička zaraďujeme nové a nové maškrty, veľmi sa chceme pohnúť vpred, no zatiaľ sa darí len cúvanie.
Ráno sa zobúdzame s úsmevom na perách, Olívia je veľký spáč a často vstáva až o 9. Potom sa umyjeme, hráme a varíme spolu. Nasleduje obedný spánok, prechádzka, ďalšie hry a večerné kúpanie, ktoré si vždy užíva, vodu má veľmi rada. Práve večer sa chce aj najviac jašiť, je jej smiešne všetko - každá grimasa, pesnička či riekanka.
Okrem iného je počas dňa na programe aj časté kojenie, tancovanie, mojkanie sa a vymýšľanie, pri ktorom sa najzaujímavejšími hračkami stávajú plienky, papuče, papiere - všetko k čomu sa dostane a nie je určené na hranie. Olivka si užíva každú chvíľu, teší sa keď sa jej niečo podarí a nerváči, keď niečo nejde. Aj keď nie vždy sa len usmieva, všetky naše dni s ňou sú výnimočné.

23. jan 2021

Ako vyzerá náš bežný deň s deťmi? Pestro. Vstávanie som si rozdelila na dobré a zlé. Ako to delím? No starší 3 ročný syn spí väčšinou do 6:00 (a to je už luxus)...to je to zlé, zatiaľ čo mladší ročný vyspáva kľudne aj do 8:00. To je to dobré. A to už je luxus. Ten si však kvôli staršiemu nemôžem dovoliť 😅. Pokračujeme raňajkami. Deti sú živé a samozrejme počas celých raňajok veselé. Ja mám ešte zalepené oči. Najedia sa, urobia pekný neporiadok, zatiaľ čo ja pijem kávu. Stále mám zalepené oči. Dojedia, poupratujem, rozlepujem oči a ideme sa hrať. Niekedy je to lego, inokedy knihy. Najnovšie aj tie psíky čo každému pomáhajú (aby som reklamu nerobila 🙈). Sem tam príde nejaký výbuch, že sa im nedarí, že to nejde..sem tam po nich ostane neporiadok ako po výbuchu. A sem tam sa zasa "ujde výbuch" aj mne. Zasa mám zalepené oči. Alebo skôr jedno. Kontrolujem či neostáva monokel.... Našťastie som stále krásna, len oko trochu sčervenalo. Na rad prichádza obed. "Všetko" zjedené, zasa pol dňa upratujem. Detičky sú napapané, mladšie spí, staršie sa hrá, alebo pozerá TV, alebo kričí, poprípade vrieska, hádže sa o zem, alebo skáče po gauči. Bežný deň. Keď sa mladší zobudí, niečo si ďobneme. Ideme von, ak to počasie dovoľuje. Prichádza čas na kávu, ak vôbec nejaká je. Prežívam s kávou v ruke a s deťmi na záhrade. Našťastie prichádza manžel. Teraz sa už starám o tri deti. Krásne nám ubieha zvyšok poobedia. Detičky sa navečerajú, pohrajú, pobijú, pokričia, pobijú, zasa, a ide sa do kúpeľne a spať.
Samozrejme, že počas dňa pijú aj vodu, len som to nepísala 😋.

Mimochodom veci od babylove využívame počas bežných aj menej bežných dní. Tak možnosť otestovať výrobky od tejto značky, by potešila ☺️☺️

23. jan 2021

Moj syn Tamás, ma 18 mesiacov.
Zobudime o 7.rano. dame si ranajky a pozerame rozpravky.
Potom ideme von-cca hodinu. dalej nasleduje hra alebo kreslenie.
Po obede nasleduje spanok. Okolo pol tretej zobudi, hrame sa alebo pozerame rozpravky, ideme k starym rodicom alebo na prechadzku.
Okolo 6 dame si veceru spolu s otcom.
O 8 nasleduje kupanie a spanok.

23. jan 2021

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania produktov od DM drogérie, keďže sama sa venujem testovaniu produktov aj iných znaciek na sociálnych sieťach. Mam dve detičky Jakubko 11mesiacov a Emmka 4a pol roka. Veľmi by sme sa potešili, keďže nie všetky produkty poznáme 🍀 😊🙏

23. jan 2021

Bezny den u nas zacina takto ako na fotke... malá 5m zacne kricat spoza "mreží" 😁 dostane papat, čistú plienku a ideme sa hrat. Je to maly nezbednik, uz ju nahaname po izbe lebo sa plazí po podlahe ako had 😊 ma rada prechádzky vonku, najradsej v nosici nech ma prehľad o svete, rozpravky a pesničky Mira Jarosa 😂 miluje vodu a dlhe člapkanie vo vani. Na vecerné seánsy pouzivame sprchovy gel babylove, olejcek a vatove tycinky.. velmi sme spokojní so znackou babylove. Okrem toho mame doma utierky, prebalovacie podlozky, cajiky a mega super lyzicky na príkrmy... radi by sme vyskusali aj iné produkty, preto by sme sa chceli s vami zapojit do testovania a obohatit náš babylove set o nieco nové 😊👌❤

23. jan 2021

Dobry den. So syncekom Vinckom, 2r 9m, by sme sa radi zapojili do testovania vasich vyrobkov. Náš aktualny rezim je dost zly, ovplyvneny koronou. Kedysi sme boli von sj 3x do dna. Teraz som rada, ked sa nam podari ist raz..nejako si uz odvykol. A ako to teda vyzera? Rano sa zobudime, dame si mliecko, ranajky. Potom bud idem varit, alebo sa ideme prejst, pripadne nieco do obchodu kupit. Dame si obed, oddychneme a snazime sa nejak hrat. S autickami, figurkami, plastelinou...malujeme, citame knizky..ked je pekne, tak ideme von na trojkolke , aj ked s obliekanim musime bojovat. Potom sa vrátime a uz aj pomaly chystame veceru, potom mliecko, umyjeme zubky, tvaricku, ruky, pripadne sa cely okupeme s kopu peny a ideme bubat 🙂

23. jan 2021

Náš krásavec už síce bude mať za 2 mesiace 3 rôčky ale určite by sme veľmi radi otestovali všetky tie super vecičky od DM , keďže žiadnu nemáme vyskúšanú 🙂 snažíme sa čo najviac si vychutnať každú chvíľu so synčekom naplno , každý deň s ním je nové dobrodružstvo 😆 hráme sa , spievame tancujeme varíme pečieme pozeráme rozprávky chodíme na prechádzky ,..... Všetko robíme spolu 💕☃️

23. jan 2021

Dcérka, 7.5 mesačná a môj prvorodený psynček (na foto) 2.5 ročný. Nebol by deň bez toho, aby jej aspoň raz neukradol dudel a hračky 😀 a ja nič iné nerobím len 100x denne sterilizujem.
Naše dni prejdú síce rýchlo, no sú veľmi únavné. Malinká štvornožkuje ako blázon, začala sa stavať na nohy a neobsedí teda ani pár sekúnd. Mamine dá riadne zabrať. Pestovať sa tiež už odmieta, nakoľko je to veľká slečna a chce sama objavovať svet. Rada by otestovala niečo nové, a preto sme sa aj my zapojili do tejto súťaže 🙂

23. jan 2021

Waaw, radi by sme s Vikuškou (rok aj dva mesiace) otestovali ďalšie výrobky od babylove.
Vikušku zbožňuje hlavne ovocný čajík, bio tyčinky, chrumky....
Náše ráno je také iné, vstane, z postieľky má dolu zábradlie pri mojej strane, začne mi otvárať oči, pchať pršteky do nosa, sadá si mi na hlavu, mama zobuď sa, po prítomnosť som hore...
Dáme raňajky, po vysávame spolu, keďže natrúsi, prezlečieme, ešte dajakú mňamku, zvyčajne 🍏, a ideme vonka okolo tej 10 hod.
Pred 12 hod sme doma, dáme polievočku a ide hajať. Vstane, dáme obed a zase vonku, lebo aj havka máme, tak treba oboch vyvenčiť 😁😁
Prídeme dom, zase papať dáme, mama varí, aby sme mohli doobeda chodiť vonku, okupeme alebo len sprcha, mliečko babylove a búvať.
A mama sa môže osprchovať, na raňajkovať a vyložiť nohy 😀😀😀

23. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania, nakoľko radi nakupujeme v DM drogérii a zatiaľ z ich produktami nemáme problém. Takéto produkty detskej kozmetiky sme ešte neskúšali. Náš bežný deň pozostáva z papania, hrania, spania, každodennej prechádzky, ktorá nesmie chýbať za každého počasia. A samozrejme večerný kúpeľ ❤️🙏🏼👶🏻

24. jan 2021

Dnes je to pol roka čo mámd doma najúžastnejšie chlapčiatko 👶🏼🥰 náš deň začína hraním sa, kŕmením, doobedného šlofíka, obedom 🥦🥑🍆🍠🥔 a dlhou prechádzkou na čerstvom vzduchu a to za každého počasia ☀️🌦❄️ hranie sa na brušku ju u nás už rutina, nie a nie byt na chrbatiku 😀🤷🏼‍♀️ počas dňa používame baby love vlhčené obrúsky, ktoré musia byť vždy po ruke, plienky baby love4, pretože už sme veľký👶🏼 Večer máme svoj čas o 18stej kúpeľ so sprchovým gélom baby love 🙂 nakŕmime sa a ideme buvať 😴
Značku baby love používam veľmi rada, ale zatial sa nám nepodarilo vyskúšať aj ďašie produkty. Boli by sme veľmi radi keby sa nám táto príležitost umožnila ☺️

24. jan 2021

mame doma 16 mesačnú slečnu, ktorá nedokáže obsediet. na zadočku sedí iba keď papa aj to už musí sama. behom dna je toľkokrát špinavá že sa to nedá ani spočítať. takže sa musí často umyť, usušiť, nakremovat...... k tomu patrí aj trénovanie na nočník, umývanie si ručičiek atď.
pokožku svojej dcérky pravidelne ošetrujeme pretože ma suchu pokožku (zdedila po maminke, ktorá je ekzematicka).

24. jan 2021

Ak ste niekedy videli Kobru 11, tak presne viete ako vyzerá bežný deň u nás doma. Ja v podobe statného, hoci drobného policajta Semira naháňam po dome 13 mesačného zločinca Jonáša 🤣. Už od rána uteká pred mnou s ukradnutou tatrou a ja som mu v pätách s bagrom. Na desiatu dobije energiu napríklad aj babylove ovocnou taštičkou alebo tyčinkou, aby mohol predo mnou úspešne utekať v čase obeda. Tentokrát beží z kuchyne do obývačky a ja s lyžičkou v ruke sa šmyknem na drevenej kocke, 🤷‍♀️🤦‍♀️vtedy je na čase využiť babylove vlhčené obrúsky. V okamihu sa zločinec mení na upratovačku a musí mi pomáhať 😉👍😁 Poobede pokračujeme ďalšími nahánkami a večer to zavŕšime útekom do kúpeľne. Tam však zločinec Jonáš uteká s radosťou, hlavne ak je sobota, lebo vie že vo vani bude aj babylove super pena do kúpeľa 👌😊. Nakoniec ešte prichádza boj výmeny plienky 😭😭 ešte, že vydrží celú noc👍😉 ... A ako sa hovorí keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.... Na dobrú noc Jonášovi niečo pekné zaspievam a Semir mama aj zločinec syn Jonáš môžu ísť spať. 😁😊

24. jan 2021

Mám doma krásnu 6 mesačnú dcérku Zojku ❤️ je to moje prvé dieťatko s ktorou spoločne objavujeme čaro rodičovstva 🥰 Zojka je úžasné, usmievavé dievčatko ... Je radosť sledovať ako sa každým dňom zdokonaľuje, veľmi rada sedí, stojí a všetko skúma 😆 miluje prechádzky na čerstvom vzduchu, najviac sa teší z večerného kúpania 🛀 Veľmi radi by sme s mojou princezničkou testovali produkty značky baby love, nakoľko aj veľmi radi nakupujeme v DM ❤️

24. jan 2021

Naše malé šidlo má 10 mesiacov. Náš deň začína okolo 7 kedy sa napapame pohrame,ideme vonka, kde si dá slofička. Ked prídeme domov uvarím jej obedik a už aj papá 🙂je to malá nezbednica a zaujíma ju úplne všetko, takže cez deň skusame všetko čo sa dá🙂poobede ešte dáme jeden sloficek a potom už príde tatino z práce a trávia čas spolu, či už hraním alebo vonku ešte ideme na prechádzku. Večer máme kúpanie a spánok🙂 veľmi radi by sme sa zúčastnili testovania DM produktov, ktoré veľmi oblubujeme 🍀🍀🥰

24. jan 2021
24. jan 2021

my sme v očakávaní...máme 10ročnú dcéru...skoro 8ročného syna a cca o 2mesiace k nám pribudne bábätko 🙂

24. jan 2021

Chcela by som testovat vyrobky i ked mam iba 3 tyzdnove babatko 👶

24. jan 2021

Máme 2 výskumníkov Dianku (3r) a Martinka (1r). Testovanie by si užili obaja, dcérka ako prava žena, brata vyumyva a následne sa pobijú o dobrotky, už si to viem živo predstaviť 🙈🙈🙈. Radi papaju a skúšajú niečo nové a aj kozmeticky sortiment by nás moc potešil.

24. jan 2021

Mam dve detičky starší Mathiasko 3,4 roka a mladší Davidko ten má 7 týždne. Nemáme ešte nejaký režim, zvykám si každý deň je iný, ale o čo sa snažím aby sme boli každý deň vonku. Výrobky by nás potešili kozmetiku by som využila u oboch, dobroty by si zatiaľ dal len starší keďže maličkému stačí mamkine mliečko ❤️

24. jan 2021

Tak s mojimi 3 deťmi nie je asi ani 1 deň úplne bežný 😀 Ja furt hovorím, že mám doma malých dinosaurov a pubertiaka k tomu ... Ale tak pokúsim sa opísať, ako to vyzerá u nás. Pretože som 6 dní v týždni, od rána do večera s deckami sama, snažím sa každý deň vymýšľať nejaké aktivity, aby sme sa hlavne v tomto období doma nezbláznili. Každý deň sa snažíme chodiť von v v peknom čase aj nečase, občas sa dohodneme aj s nejakou kamarátkou, poprípade ideme pozrieť do práce ocka, ktorý je automechanik a stredný synček je v garáži ako ryba vo vode. Od jari do jesene je to oveľa jednoduchšie, pretože chodíme na záhradu, ktorú máme 5 minút od nášho bytu. Momentálne má najstarší syn online vyučovanie doma, takže mladším deckám hľadám také aktivity, ktoré ho nebudú rušiť, ak musíme doobeda zostať doma. Večer už posúvam hodinky očami, čakajúc na ocka ... Detváky najradšej večerajú s ním a s ním sa aj najradšej kúpu. To o koľkej chodia spať radšej ani písať nejdem, ja fakt nemám "normálne" deti 😀 Naša malá princezná má skoro rok a jej braček mal teraz 4 ... Babylove používajú nielen oni, ale aj maminka ... krásne vonia tá kozmetika 🙂 Prikladám aj foto našich anjelikov 😀

24. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do testovacky babylove s mojou malou bojovnickou. Naša Saška je predcasniatko, bude mat 8 mesiacov a od narodenia pouzivame plienky a obrusky babylove. Dodnes mam odlozenu mini plienocku tejto značky. Naše dni su takmer identicke s vacsinou maminiek ktore maju deticky v tomto veku. Cely den sa hrame, papame, prebalujeme sa. Vybehneme von, pokochať sa okolim. Teraz máme obdobie kedy sa plazime, ucime sa stvornozkovat, sadat. Tak si uzivame kazdy pokrok a zazivame kopec srandy 🤣😂

24. jan 2021

Máme 3 mesačného chlapčeka doma a každý den je iny, každý deň ma prekvapí niečím novým. Každý den sa hráme, rozprávame sa, chodíme na prechádzky. Značku babylove mame veľmi radi, no nestihli sme toho este veľa vyskúšať. Výrobky by nás velmi potešili 😍

24. jan 2021

Ako na horskej dráhe. 👨‍👩‍👦‍👦 Jazda každý deň rovnaká a predsa to čo platilo pred týždňom je už off... Prvorodený 3.8 ročný a jeho ročný brat nám dávajú zabrať. Ľutujem, že som nešla do značky babylove už pri prvom synovi. Bolo by mi to veľa veci uľahčilo. Myslela som si že topka sú plienky. Nie. Pokiaľ sme neskúsili kozmetiku 🛀. Keď som však pri online nákupe (čo chvaaaaalim keďže predajňu nemáme v dosahu ) spojila nákup potrieb na prebaľovanie a kozmetiky so smakotinkami pre deti už iné ani neskúšame. Teda celý deň sme s babylove. Ranné a celodenné 🙃 prebaľovanie. Veď prebalujem už skoro 4 roky 😆 koľko som už mohla peňazí a času s babylove ušetriť a o odpade ani nehovorím. "Niečo dobré" po raňajkách, aby bolo sily na prechádzku musí byť. Starší pýta aj poobede keď ročný spí teda zásoby musím mať. A čajík každé ráno samozrejmosť babylove. A večer tradičná pena do kúpeľa ktorá nám pomáha rýchlo dostať deti do vane...Teda hlavne ďakujem za BABYLOVE 😘

24. jan 2021

Tak toto by bolo super otestovať pre mňa a moju lásku, o pár dní 2 ročnú Adelku 🥰🤩💪🏼. My sme až moc akčné ženy 🙈. Náš normálny bežný deň začína kotrmelcom cez mamu 😂. Potom pokračuje maminou kávou, aby som stíhala tomu guľovému blesku 😂🙈. A potom už fičíme podľa toho, čo a kde treba. Staršia sestra do škôlky, čo musíme zvládať spolu 🙈 keď nie je tato doma, bývame takmer najbližšie, vždy nestíhame 😂🙏🏻. Potom nákup, rýchlo uvariť a dávaj si roboty kde mi pomáha 😂🙈. V práci uspať, rýchlo urobiť čo mladá nestihla, po zobudení najesť a šup po staršiu, cestou knižnica, alebo dvor s kamarátkami dievčat. No a večer nahnať tú "divočinu" do postele 💪🏼😅. Nečudo, že po náročnom dni zaspávajú ako prvé z deti z nášho okolia. Niekedy ešte stíhame aj návštevu starkej a pomáhame aj jej. Teraz sme veľmi spomalili, vychutnávame si rodinnú pohodu, ale už sa moc, moc tešíme, keď budeme opäť AKČNÉ ŽENY. Z testovania by sme samozrejme nevynechali ani našu lásku Lucinku, staršiu sestru a tú najlepšiu, akú si môj malý guľový blesk mohol priať.

24. jan 2021
24. jan 2021
24. jan 2021
24. jan 2021

Som mamička akurát dnes 1 ročneho synčeka a čoskoro 3 ročnej slečny. Náš deň začína zobudrním staršej, ktorá rada zobúdza mladšieho pusinkovaním a potom mu musí vyzliecť plienku. To robí najradšej konštatuje či cikal či kakal 😄 Potom idu obaja na šerblík malého pomaly skúšame dávať i keď zatiaľ nič z toho. Potom papaju a malý sa učí chodiť tak je všade všetko chce vidieť,vedieť no musí byť všade a ako správna sestra mu musí robiť zle. Keď sa dá ideme na prechádzku do prírody. Samí viete ako to je obliecť 2 malé deti. Doslova boj plus nabaliť vodu, daakú presnídavku, keksík, utierky atď. nebudem ďalej menovať s plnou taškou von. Potom keď prídeme napapajú sa pohraju učímr sa nové veci a večer spinkať. Nedá sa to presne opísať kedže každý deň je iný každý deň zažívame s nimi iné zážitky. Akurát idem uspať mojho mlafšieho nespavca no proste sova nepotrebuje spať

24. jan 2021

Radi by sme sa zapojili do súťaže testovania o produkty značky Babylove.
Som mamičkou 15 mesačného synčeka Samka a som v 25 tt v očakávaní dievčatka.
Náš bežný deň vyzerá naledovne:
Spolu so Samkom vstávame cca o 8-9 hod. ráno, zvyčajne sa budím skôr čo by som rada zmenila na aspon hod. a pol skôr aby som si v kľude stihla spraviť všetko potrebné pred začatím nového dňa. Samko takmer hneď po zobudení vylezie z našej postele (spí ešte s rodičmi) a ide skúmať svet. Ráno sa sním snažím pomodliť a vykročíme do nového dňa. Prípravím vodu na zohriatie, zohrejem mu mliečko, spravím čaj pre nás oboch. Po nakŕmení ho okúpem, dám čistú plienku a nechám ho hrať sa v detskej izbe. Medzitým riešim svoje ranné rituály. Deň pokračuje upratovaním, praním, raňajkami pre nás oboch, venovaniu sa jeden druhému, ekukatívnemu hraniu. Najradšej sa však hrá s vysávačom a jeho príslušenstvom 🙂 to jediné ho zo všetkých ostatných hračiek neomrzelo 🙂 okolo obeda sa nachystáme von na prechádzku, pri ktorej si dopraje svoj jednorazový 2-3 hodinový spánok. Zatiaľ moc na ihrisko nechodíme, ale plánujem to zabehnút do denného režimu. Medzitým vybavím čo treba, nákupy apod. Niekedy chodíme kočíkovať s kamarátkou, ktorá má tiež malého chlapčeka a potom spolu deti trávia čas buď u nás alebo u nich a naobedujeme sa všetci spolu. Neskôr sa vrátime domov, kde ma čaká ďalšie upratovanie, kŕmenie, prebalovanie, hranie sa so Samkom a príprava večere. Po večeri trávi so Samkom čas manžel. Samkov večerný spánok závisí od času jeho denného spánku. Okolo 9 tej večer ho pripravíme na spánok, prečitame s ním detsku knihu, pripravíme fľašu s mliečkom a manžel ho uspáva v našej spálni a popri kŕmení mu spieva uspávanku. Zvyčajne spí nepretržite aj 10 hodín.

24. jan 2021
24. jan 2021
24. jan 2021

Veľmi radi by sme sa zúčastnili testovania, milujeme túto značku. Máme 1,6 ročnú dcérku, ktorá miluje značku babylove a je kje pokožke aj telu úžasná. Náš deń začína svačinkou, ranná rozprávka musí byť. Poobede si dáme šlofíček s rozprávkou, pohráme sa, urobíme poriadky a zahráme sa zo súrodencami. Je to taký veľký malý šibal, naše sluníčko..😍 Zájdeme sa prejsť, momentálne milujeme sneh, minulý rok si ho tak neužila, tak tento na poriadok. Bývame na Kysuciach tkaže snehu tu máme, sánkujeme sa, staviame snehuliakov, malá je veľmi rada v snehu. ale na dlhé prechádzky jej nôžky nestačia, tak sa vyváža na sánkach 😀 Budeme radi ak nás vyberiete. Večerné rituály, dáme večeru, pyžamko a nejakú tu rozprávočku na dobrú noc. A hajame. Mliečko nesmie chýbať.

25. jan 2021

S našou presne dvojročnou láskou Vivien si užívame každý deň. Ráno začíname mliekom a rozprávkou, potom sa ideme za každého počasia vyšantiť von ( momentálne si užívame sankovačku a sniežik). Nasleduje podľa možností zdravý obed a obedný spánok. A poobeia závisia od počasia a našej nálady, niekedy si kreslíme, inokedy ideme von, alebo spolu "varíme" v detskeh kuchynke. Každý večer Vivu okúpem vo vaničke plnej peny, vyhrá sa tam veľakrát aj dlhšie ako hodinu. Potom nasleduje večerné mliečko , rozprávka a okolo 21:00 spinká.

25. jan 2021

Radi by sme sa zúčastnili testovania tejto skvelej značky a výrobkov pre deti. Máme 6 týždňové dvojičky. Eliška a Timejka sú už teraz moc zvedavé dievčatká, ktoré radi padajú, sponkajú a popri tom stíhajú aj obzerať všetky nové a zaujímavé veci. Rady sa kúpu a chodia von na prechádzky v kočíku. Preto by sme využili všetky výrobky vybrané na testovanie. 😊😊😊 Popri starostlivosti o dvojičky, ešte stíhame aj domácu školu s našou prváčkou. A to je ďalší dôvod na testovanie výrobkov, aby sme si trošku uľahčili a zrýchlili starostlivosť. 😊😊😊

25. jan 2021

Prečo práve my? Chcem, aby moja dcérka mala najkrajšie detstvo. Jeho súčasťou by jednoznačne malo byť objavovanie nových vecí. Nechcem, aby sa bála skúšať nové veci, ale naopak, chcem aby mala pocit, že má svet vo svojích rukách a na čom zapracuje, to môže mať. Pre malého objaviteľa ako je naša Eliška môže byť skvelým darčekom aj sada BABYLOVE z DM drogerie, našej najviac najnavštevovanejšej. 🙂

25. jan 2021

Dobry den...rada by som vyskúšala ďalšie produkty značky babylove... momente nepoužívam od značky olej na bruško keďže som tehotná olej natieram.kazde rano a večer a ani jedna stria a ani sucha pokozka. Dokonca manzel miluje jeho.vonu a to už je čo povedať. Máme aj staršie dcéry a tie používajú pletove krémy detské a telové mliecka...

25. jan 2021

Náš bežný deň je taký nejaký rýchly. Rýchlo raňajky, rýchlo zapnúť staršiemu online vyučovanie. Po vyučovaní rýchlo aspoň na hodinu von. Potom zbúchať rýchlo obed. Krpec rýchlo spať. So starším rýchlo úlohy. Potom si chcem rýchlo zacvičiť a ani sa nenazdám a krpec je opäť hore. O chvíľu príde tatino z práce a veľmi rýchlo chrápe na gauči. Tak ja robím rýchlo večeru, popritom je byt rýchlo hore nohami. Rýchlo sa chlapci najedia a šup do vane. A mne ten deň tak rýchlo ubehol, že si konečne otvorím telefón, spravím objednávku v DM na naše obľúbené produkty. Aby môj dvoj a sedem ročný syn mohli opäť rýchlo celý proces obnoviť.

25. jan 2021

Rady sa zapojím do testovania s mojou princeznou 17 m. Rady skúšame aj nové veci a veľmi rady sa podelíme so všetkými skúsenosťami s ostatnými mamičkami 🙂

26. jan 2021

Testovanie by nas urcite potesilo, pretoze milujeme objavovat nove veci a ak sme s nejakymi spokojne zostavame im verni. Moje nezbednice stale nieco vymyslaju.. Zatial, len 2.5 rocka Rebecka, no mladsia 6 mesacna Nina, ju s nadsenim sleduje a uz vidim, ako budu vtmtslat lumparne spolu ❤️

26. jan 2021

Rada by som sa zapojila do testovania. Náš bežný deň je ráno vstaneme dáme si nějaké cereálie Moja malá si pozre nějaké rozprávky potom ju učím farby písať a logické veci ... Naobedujeme sa Larka si pospi niekedy nie ideme na prechádzku potom sa dačo zahráme blíži sa ku večeru okupem ju niečo malé spapa umyjeme zúbky a ide sa spat Larka má 2 roky

26. jan 2021

Rada by som sa zapojila a výrobky by som dala sestre ktorá má malu 2 rocnu dcerku, ktora je nielen zvedava ale sa aj vsade najde a spolu s mojou dcerkou radi vymyslia a spestria nase chvile 🙂 ;) ❤️💝💖🥰 .... Vopred dakujem ;)

26. jan 2021

V našej domácnosti máme veľa výrobkov z Dm. My dospeláci používame Balea sprcháce, šampóny,krémy,masky, antiperspirant skoro všetko a čo sa týka upratovanie tak používame denk mit. Sú to produkty za dobrú cenu a sú kvalitné. Osobne som s nimi veľmi spokojna. DM svoje výrobky nemusí reklamovať ako konkurencia lebo sa predávajú samé. Kto vyskúša raz určite pri nich ostane ako my. Mám doma dve deti. Dcéra má štyri a syn zachvilku päť mesiacov. Pravdupovediac dcéra používa Baleu pre deti ale baby love som zatiaľ nevyskúšala. Preto sa chcem zapojiť do súťaže a vyskúšať túto značku s mojimi deťmi. 😊 Radi vyskúšame zhodnotíme a napíšeme náš názor a skúsenosť s výrobkami.

26. jan 2021

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@10anna, @11monca117, @12zuzik08, @12zuzka7, @186mery, @22evka22, @24zuza, @25jesss25, @30ivka30, @421215813, @8domcatko888, @9katika9, @ada510, @admontis, @adrianka7d, @adrica180888, @adusqua, @alaja10, @andres2508, @angu14, @ankasem, @annirons, @anulindulik, @apitko, @axaslnko, @axyna, @babajaga11, @babina09, @babitasisi, @baby2019, @balintovaveronika, @barbie77, @barboracimborova, @barborinka, @baska1609, @bazarik1510, @beckie, @bekky1701, @berenike86, @bibino22, @blbovina, @blskahruska, @boba83, @bomosa, @borka28, @brigib, @broleit, @bubibu, @bubik11, @buzby, @cecilia29, @chapsa, @chouette0157, @crazyinlowe, @crystalses, @d3niissa, @da_nie_la, @dadana157, @dadick10, @dadka65, @dadka_bb, @dadkadadus, @damnia, @dana179, @dana2017, @danusa63, @denka_pk, @denulam, @didinka8809, @diiidi, @domi0304, @domidomi8, @dominika_sk, @dominikada, @dominikakkk, @dudart, @efaz, @elenitas, @eliskaxixi, @elisse247, @elysska, @eninka27, @era111, @erika6390, @erikaah, @erikad82, @eva233, @evabbb, @evaglatz, @evelinvivien, @evi263, @evicaopica, @evily88, @gabika28s, @h2so4, @hanka280741, @helcanw, @hiddenobject, @hudmajka, @huncut496, @ikaja, @ikushka19, @inga127, @inka135, @iskierka27, @ivika99, @ivkafalcon, @ivuliacik, @iwike3, @iwusa14, @ja11dca, @janka1903, @janna94, @janulienka1103, @janulilienka, @janyikli, @javorkova18, @jessica45, @julie19, @justify, @kacena859, @kacenka1641, @kamcita, @kara1989, @karinhlavacs, @katarina0607, @katarina092, @katarinakrasicka17, @kate_cs, @kathy93, @katkamajko, @katlin7, @katushkas, @katynini, @katzi88, @keira13, @kennuliatko, @kikaa22, @kikadurkovic, @kikusa357, @kikuska1443, @kikuska9935, @kimmi17, @kkaciatko, @kotris, @kristin9875, @krstinymojhosyna, @larovnik, @laskavbrusku, @lejlinka868, @lemi7, @lenka1616, @lenka9g, @lenkafiedorova, @lenkalh, @lenulikus, @lenuskall, @lienka525, @lienkaam16, @lilmona, @livi333, @livs25, @lokorave, @lolinko, @los_andreos, @lubi051, @luciamj, @luciatimkova, @lucinka128, @lucinka7788, @lucka2011, @lucylliana, @lucymaty, @ludmila3, @lufinka46, @luli123, @lupa109, @lussy_s, @lusyf, @m2mysha, @maaji, @macka42, @magg424, @maggie20, @majka748, @majulka2612, @mama_veronika, @maminkazuzanka, @mamkatea, @mannia, @marikaheidi, @marketa1111, @marlenka222, @maroonka77, @martina075, @martina2207, @martina306, @martinape85, @martinaresutikova, @marusia674, @maryostler, @meggiw, @mendyyy, @michaela339, @michaela7667, @michaelabillova, @midoriraion, @miiceencoovaa, @mija0324, @milagros11, @mimi155, @mims_28, @miroslavan13, @mirushka36, @misinka0611, @misscelaneous, @misshelliness, @momik206, @monea, @monicka10, @monicka110, @monika1015, @monika409, @monikasliskova, @monique17, @monkika, @monkom, @monx3, @mystisch, @nakoro98, @nanuska123, @nataliamiskova, @naty2020, @nelka0810, @nicoll10, @nika147, @nika3033, @nika3333, @nikadamianko, @nikibur, @nikka2889, @nikol6581, @nikolapie, @nikushka2012, @nikyfriky, @nmhc, @ocko6, @onlytiny, @patha155, @patriss_r, @patycka, @pavla927, @petra0801, @petrasub, @petula93, @petulka00013, @petulka51, @petuska671, @piskota81, @pitusa, @pmajkap, @polykarpia, @pssssst007, @pufflerka, @puskaruka, @raduska101, @reni1512, @roxana123, @ruza88, @ruzova09, @sandirenata, @sandra432, @sandrasofia, @sandyzoja, @saninka33, @sasha016, @sawushka, @silvia062, @silvia1106, @silvias31, @simie10, @simona1912, @simonabelj, @simulienka9, @sjuzann_p, @slavka234, @slniecko3071, @slniecko87, @snehulienka0905, @sonkam, @sonulcicka, @sporttip, @staalienka, @stanusenka, @stefanydvorscak, @susannaa, @tamarina1, @taminka911, @tanihy, @teri29, @tichanska1, @tincek12, @tinkik, @tinuska_d, @tkmama, @tobinko28, @trisha321, @trnava91701, @urpin, @ursulienka1, @uzlenmiriam, @valpetrus, @veja254, @venuska11750, @veron1020, @veronic1, @veronica23, @veronika0203, @veronika2905, @veronika297, @veronikaa1998, @veronikamagatova, @veronikapandelev, @veve44, @vikinka0100, @viktoria1512, @viktoriagloria, @vikyha, @vladkova, @vviiktoriaa, @yuykaa, @yvanielka, @zaba18, @zaneta_004, @zanetrnkova, @zlatyk16, @zoeazari, @zuzanajarosiova, @zuzanarebi, @zuzik511, @zuzkablonde, @zuzkazp, @zuzu6612, @zuzu90, @zuzulka501

27. jan 2021

nech to testovanie dobre dopadne 🙂

27. jan 2021

Ďakujeme ❤️❤️❤️

27. jan 2021

testovanie by nas velmi so špuntikom potesilo miluje vodu a kupanie sa je to zivy chlapcek ale je nesmierne milujuce dieta ...nas bezny den pozostava z jedalnicka ktory samozrejme mi odporie a radsej zje nase jedlo kedze uz ma rok a pol rad ma prechadzky a santenie v snehu najradsej sa bobuje so starsiou sestrou..uz mame iba jeden spanok aj ked si myslim ze by rodicom mohol dopriat spanky dva 😁😂 je uzastny a neverila som ze este dieta niekedy budem mat ..dakujeme

17. feb 2021
Autor komentár zmazal

Začni písať komentár...

Odošli