Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Nevie mi niekto vysvetlit prečo nikde nedostať riadne vložky, iba ultra?
    Ja pouzivam always classic ruzove a nikde ich nedostať, a nie len tie, zo vsetkeho su len ULTRA 😭😭😭
    Bola som uz aj v tescu aj v DM a len ultra vlozky zo všetkého.

    Dobrý deň vie mi niekto poradit aky rozdiel je medzi papuckami manik a rak? Máme rak a velaci odporúčajú zmenit na manik ked budeme kupovat nove

    Dobrý deň zase ja 🙂
    Chcela by som sa spytat este vec ohladom cestovania.
    Ideme robit dcérke pas, ked chceme cestovať nám dospelym staci OP alebo musíme mat aj my pas?

    Pekný deň prajem.
    Pevne verím že si tento prispevok prečíta niekto KTO CHOVÁ KOZY. Dostali sme kozu a rada by som sa poradila s niekym, kto chová kozy a má s nimi skúsenosti ako sa treba starať o kozu, čo jej dávať okrem sena pšenice vody a slamy.
    Ďakujem pekne každej dobrej dušičke ktorá poradí.

    Prosím vás vedeli by ste mi poradit niečo na upchatý nos? Netečie mi z nosa len sa mi upchá a ťažko sa mi dýcha. Pouzivam sprej Otrivin mentol ale uz som naň navyknutá a bez neho nevydržím lebo sa mi vždy upchá.
    Mám doma spreje Aspecton, Quixx extra, Panthenose, Stop nádcha sprej, nič nepomáha len Otrivin.
    Soľné naparovanie tiež nepomáha.
    Prosím máte nejaké zaručené recepty alebo triky na uvoľnenie dýchania?

    Covid19 nás neobišiel.

    Na Valentína som dostala darček, ktorý som naozaj nečakala. Pozitívny test na Covid19.
    Večer 13.2. som sa začala čudne cítiť, bolela ma hlava, bolelo ma hrdlo a celé telo. Celú noc som sa potila, všetko ma bolelo a nevedela som spat.Ráno 14.2. som išla na Ag test, ktorý mi vyšiel pozitívny. Pokračovalo to bolesťou celeho tela a celkovou slabosťou. Vybavila som si PCR testy na ktoré som dostala termín hneď na druhý deň, a aj tie mi vyšli pozitívne. Na 3.deň mi prišla zase bolesť hrdla, ktorá trvala 2 dni. Ostatné ťažkosti ubudli. Na 5.deň mi bolesti vystriedal kašeľ ktorý sa podobá kašlu pri zápale priedušiek.

    Beriem C a D vitamíny, prvé dni som brala aj paralen, dr mi predpísala aj antibiotiká a probiotiká. Chcela mi predpísať Isoprinosine, ale ten nemôžem keďže mám dcérku ktorú ešte kojím.

    Dcérka mala necelé 2 týždne pred mojim pozitívnym testom 5 dní vysoké horúčky, odmietala mi papať riadnu stravu chcela len kojenie, boli sme s ňou na Ag teste ktorý potvrdil NEGATIVITU, aj keď je pravdepodobné že bola nakazená keďže mala tie horúčky a nechcela papať, možno necítila chute.

    5 dní po mojom pozitívnom PCR teste boli aj ostatní čelnovia v domácnosti predvolaní na PCR test, môj partner je NEGATÍVNY, partnerov otec nemal ráno čuch a chuť, všetko ho bolelo a vyšiel mu NEGATÍVNY výsledok a partnerova mama bola v deň testovania bez príznakov, príznaky jej prišli deň po testovaní, mala horúčku, bolesť hlavy a celého tela, stratila čuch a chuť a vyšiel jej POZITÍVNY výsledok.

    Tak pokračujeme v karanténe a dúfam nás to prejde a bude už len obchádzať.

    Kľudne napíšte do komentárov vaše príznaky, zážitky, čo ste užívali atď.

    Ďakujem za prečítanie a váš čas.

    Moja láska milovaná včera mala meninky a dneska krásnych 9 mesiačikov

    Dobrý deň nevie mi niekto poradit? Nikde na nete to nie je dostupné, ci u niekoho alebo niekde by som nevedela najst malý model auta skoda octavia 2 combi? najlepšie v ciernej farbe ale neni to podmienka. Ak sa u niekoho nahodou povaluje alebo vie kde by som to vedela zohnat velmi by som bola rada za správu. Dakujem velmi pekne

    Tak sme sa rozhodli ze princezničke dáme náušničky... Trochu poplakala ale ma to krásne, neni to ani zapalene ani ju to nebolí keďže sa toho nedotýka

    tammy8
    Správa bola zmenená    20. sep 2021    

    Dnes je presne 7 mesiacov čo prežívam tu najkrajšiu , najčistejšiu a najúprimnejšiu lásku od mojej už dvojzubej milovanej dcérenky .
    Prešli sme si spolu dve samé ľahkými aj ťažkými chvíľkami ale dali sme to a dávame aj naďalej a s novým oteckom,ktorý nás obidve ľúbi a veľmi si vážim že som našla niekoho kto nás prijme obidve spolu a spraví pre nás všetko čo len vládze.

    (2 fotky)

    Ženy hladam film ale neviem jeho nazov .. je to o bratovi a sestre,brat jazdil na cross moto sutazil a stala sa mi nehoda a sestra isla namieato neho na preteky a tusim ich aj vyhrala . Rodicia jej zakazovali cross moto ale ona strasne chcela jazdit a napriek tomu isla namiesto brata sutazit .

    Chcela by som sa spýtať čo máte alebo ste mali kočík Rafpol white lux- koľko malo mesiacov vaše bábo keď ste vymenili vaničku za športovú časť?

    Nejake napady na narodeniny 5 rocnemu dievcatku ?
    Hracky ma plno az moc, sladkosti a slané neje... ja vobec neviem ...

    Dobrý den rada by som sa spýtala o rady tých čo maju TESCO PLATOBNÚ KARTU, ako to vlastne funguje ? Su na nej peniaze a koľko miniem tolko musim previezt napsat ? A cislo uctu mi pride s kartou ? S tesco bodami je to ako ? Rovnako ci dvojnasobok ? Vedel by mi niekto podrobnejsie vysvetlit ako ta cela karta funguje ? Uz neraz som videla v tescu predo mnou s takym platit a uvazujem nad tym ale najprv by som chcela vediet ako to funguje .

    Dievčatko sa cez pusinky dostalo až do perinky.Krásna hlávka, jemné vlásky, toto je náš výtvor lásky.Nech ta láska pretrváva, neúnavná, neskonalá.Narodila som sa dňa 20.02.2021 o 13:20 v Nových zámkoch , s mierami 3040g a 49cm. Maminu som potrápila ale obidve sme v poriadku.

    Baby po porode- mohli ste používať v nemocnici tento sprej po porode? Nerobili s toho problém že ste zelená zo spodu od neho? Aké mate skusenosti s nim?

    Tak dnes je rad na mne a vystúpila som na schod s číslom 25 🎂

    Začíname 24.tt.
    Pohlavie ešte zatiaľ nevieme.
    Zajtra test na cukor, ďalšie sono kvôli pohlaviu.
    Už teraz si milované drobátko 💖

    Baby čo kočík Rafpol white lux?

    Zas a znova... Ďalšie bolesti, kŕče, tvrdnutie bruška.... Ale už je dobre držíme sa

    Žienky ktoré máte skúsenosti, ako sa vybavuje pri narodení dieťaťa aby malo otca na rodnom liste sle priezvisko po matke?

    Drž sa drobček.... Verím ti...
    Ráno som mala mierne bolesti v podbrušku, potom mi začalo jemne tvrdnúť a krčovať, hovorím ide sa do nemocnice lebo je zle. O pol 11 ma prijali na pohotovosti, vyšetrili ma a povedali že mi hrozil potrat a mala by som zopar dni zostat na pozorovani.
    Brali mi krv, vzorku moču a dali infuziu magnezia.
    Terazsi oddychujem na izbe, už je dobre...

    Dobrý deň má niekto skúsenosti s týmto výrobkom proti komárom a kliešťom?

    Baby ja sa tak teším. .. včera sa mi konečne ukazali dve čiarečky 😍😍😍👶
    Čo všetko ma bude čakať? Pocity,ťažkosti, čo sa nesmie,čo sa môže.....