tanickaskorokubikova
26. jún 2018
242 

Koniec zaťažujúcim krémom! Mám predsa BOOSTER

Booster... "Čo to vlastne je ten booster?" To bola prvá otázka, ktorá mi preletela hlavou, keď som naň zbadala reklamu. (BOOSTER je zázrak, ktorý som potrebovala a ani som o tom netušila).

S kozmetikou Vichy mám výborné skúsenosti, ale tento produkt som vôbec nepoznala a ani som o ňom dovtedy nepočula. Čuduj sa svete, pár dní na to som natrafila na koníkovi diskusiu a dozvedela sa,  že je možnosť ho testovať. Tak som si teda prečítala nejaké základné info a rozhodla sa zapojiť. Už pár týždňov som totiž riešila, čo so svojou pleťou, minul sa mi pleťový krém a ja som jej nutne potrebovala opäť dodať “život”.

Krém, ktorý som používala bol fajn, ale začala som ho používať v zime, keď si pleť vyžaduje trochu inú starostlivosť ako v lete. Teraz som hľadala niečo... Niečo... Ľahšie? Menej zaťažujúce? Neviem… Proste niečo INÉ… Keď v tom prišla správa, že som bola vybraná testovať booster. Tak som sa potešila, že kým nájdem ten správny krém na leto budem používať booster, snáď moja pleť do vtedy “neumrie” 😀

Domov dorazil balíček presne na čas a ja som začala s dvojtýždňovým testovaním.

V prvom rade musím napísať, že som od boostra čakala niečo úplne iné. Ale moja chyba... Mohla som vedieť, že to nieje plastický chirurg 🙂 Ale nie, tak nejako som si z jeho popisu zafixovala, že je vyplňujúci. A preto som očakávala vyplnenie vrások. Nie žeby som mala nejaké hlboké vrásky, to nie, ale zopár prvých sa už na mojej tvári objavilo, a tak ako asi každá žena, sa s tým celkom ťažko vyrovnávam.  Takže po pár dňoch som bola trochu sklamaná, že nevidím výsledky aké by som chcela... Vôbec som si pritom neuvedomila čo sa s mojou pleťou deje. 

Pleť bola už po dvoch, i troch dňoch výrazne jemnejšia, to som si všimla samozrejme hneď. Deň čo deň som začínala aj končila boostrom, poctivo sa fotila či uvidím nejaké výraznejšie zmeny. Zo začiatku pozorujem každú vrásku či ju ešte vidieť.

Cca po týžni testovania som si uvedomila obrovskú zmenu, nebola však viditeľná, za to bola poriedne citeľná. "Veď ja vlastne ten krém už vôbec nepotrebujem!" Moja pleť je zrazu úplne dokonale hydratovaná, bez akéhokoľvek zaťaženia. Zrazu nepociťujem potrebu si tvár nakrémovať, dokonca ani po sprche či po použití odličovača. Moja pleť má dostatok vody počas celého dňa a to bez akéhokoľvek pocitu mastnoty, zataženia či upchatých pórov. Waaau, tak toto som naozaj nečakala, neverila som že existuje produkt, ktorý dokáže tak dokonalo hydratovať pleť. Tak som sa začala tešiť na aký poklad som to narazila a ku koncu testovania som si všimla že tie moje vrásky sa ozaj začali strácať. 

Takže ja za seba hodnotím Mineral 89 Hyaluron Booster veľmi veľmi pozitívne.

Zmeny ktoré ne sebe pozorujem po dvoch týždňoch testovania:

- dokonalá hydratácia

- vyplnenie vrások

- pleť je žiarivejšia

- jemnejšia na dotyk

- pôsobí zdravšie

- tón pleti je jednotnejší

Plusy:

- ľahučké zloženie

- nezaťažuje pleť

- rýchle vstrebávanie

- pleť nezanecháva mastnú ani "lepkavú"

- stačí malé množstvo (1-2 stlačenia) na celú tvár

Mínusy

- vôňa. Booster nemá vôňu a ja osobne milujem, ak pleťová kozmetika vonia 🙂

Tak a tu už je aj foto na posúdenie, ale ako som písala na začiatku, rozdiel nie je tak viditeľný ako citeľný. 

Tak a čo dodať na záver?

Snáď len toľko, že som veľmi vďačná za tento booster a za možnosť ho testovať. Naozaj mi otvoril obzor, čo sa týka starostlivosti o pleť a som presvedčená o tom, že v lete už po kréme nikdy viac nesiahnem 🙂 

PS: Ak váhate či ho skúsiť, choďte do toho. Možno sa zdá že cena nie je najnižšia, ale ako som písala vyššie, stačí ho skutočne trošku a míňa sa celkom pomaly. Takže je to rozumná investícia  😉

Majte krásny večer, s láskou Táňa :-*

#test_mineral89

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli