Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    taziarka
    17. jún 2019    Čítané 4889x

    Moje nové prsia od eveclinic Bratislava

    Ahojte, krásky,

    rada by som sa podelila o svoje skúsenosti a pocity, ako som to teda celé prežívala ja!

    Ako sa blížil môj veľký deň D, nervozita a obavy sa začali prejavovať aj u mňa. Už som sa začala viac zaujímať o to, ako to celé bude prebiehať, hľadala články a pozerala videá. Aj keď som si povedala, že takú hlúposť nespravím, zvedavosť bola silnejšia. Po príchode na kliniku boli sestričky aj pán Dr. Fedeleš zlatí. A upokojili ma, že sa nemám čoho báť, že všetko bude v poriadku a mnohé ženy to popisujú horšie ako to v skutočnosti je 😁.

    Zaviedli má na izbu, kde som sa prezliekla a išlo sa na vec. Prišla aj anesteziologička, ktorá sa so mnou tiež porozprávala, aby zistila všetko podstatné. Pán doktor si ma ešte raz pomeral, zakreslil všetko potrebné a išlo sa na sálu. Pamätám si, ako mi bola strašná zima. Všetko mi vysvetlili, čo mi na ktorú ruky pripoja, dokonca som dostala aj pochvalu, aké mám krásne žily 😂. Klepala som sa, ako keby som zbíjačku držala, tak sa snažili, aby som sa trošku uvoľnila. 

    Viac si už nepamätám, len ako som sa prebudila na izbe, že je po všetkom a že to prebehlo v poriadku. Bola som strašne unavená a tak som si ešte schrupla 😂. Fungovať som začala asi až okolo 16:00. Sestrička, ktorá mala službu, bola zlatá, pomohla mi pri vstávaní, podávala vodu. Jednoducho, vždy po ruke, keď som niečo potrebovala. Celá operácia trvalá 90 min. 

    Na druhý deň ráno ma bol skontrolovať pán doktor a prepustili ma domov. Dostala som inštrukcie, ako sa starať o rany, ako brať lieky a všetko potrebné. Priznám sa, že som mala strašný strach dať si dole podprsenku a ísť sa osprchovať. Čakala som, že to bude hrozná bolesť, že ma budú tie prsia ťahať k zemi 😂. No konečne som sa odhodlala a išla na to. Bolo to úplne v pohode, až úľava, že som sa konečne vyzliekla z tej " kazajky". A zbadala som ich prvýkrát.

    Skoro mi oči vypadli! Ja som mala prsia a nebola som tehotná 😋 HURÁ. Boli presne ako som chcela. Moja požiadavka bola mať prsia ako počas tehotenstva, pretože to bolo jediné obdobie v mojom živote, keď som bola s nimi spokoná. A pán doktor to aj splnil!

    Očká mi zasvietili, aj slzička šťastia vyhŕkla. Prvý týždeň som skutočne len ležala, oddychovala a nič nerobila. Prišla prvá kontrola, kde som sa dozvedela, že po ďalšom týždni už môžem dať pás dole. A o ďalšie konečne odlepiť lepku z hora z pŕs, ktoré strašne svrbeli, no nepovolili ani po každodennom sprchovaní. Po týždni som sa už odhodlala na také ľahšie úkony v domácnosti, ale opatrne.

    Dnes to je už 28. deň od operácie, stále sa šetrím. Asi si zamilujem aj fotenie 🤔 ktoré som doteraz neznášala. Takto vyzerajú dnes...

    #test_motiva_implantaty#eveclinic_ba

    taziarka
    13. máj 2019    Čítané 6546x

    Moje nové prsia od eveclinic Bratislava

    Ahojte, krásky. Tak ja som tá šťastná výherkyňa nových pŕs od #test_motiva_implantaty ❤️ #eveclinic_ba ❤️

    Po väčších prsiach som túžila už od strednej školy. Keď mi ich nenadelila príroda, skúšala som to tabletkami. No výsledok nebol dostatočne uspokojivý. 

    Po tom, ako sa mi zobrazila súťaž tu na Modrom koníku, ani na minútu som nezaváhala a povedala som si, že idem do toho. Veď za pokus nič nedám 😊. 

    Dala som koment, vypísala potrebný formulár a poslala fotky. Tak rýchlo som ešte pofotená nebola ako tentokrát 😂. Asi dva dni od zaslania som si všimla, že som bola označená v príspevku. Tak som išla čítať s takou malou dušičkou, že čo ma čaká. Neverila som vlastným očiam že práve ja som bola vybraná zo 400 žien do postupujúcej 5-ky. Radosť bola obrovská. Potom prišlo také malinké zamyslenie, že aké mám hrozné prsia, keď si ma vybrali spomedzi toľkých. Ale to ma rýchlo prešlo a začala som sa tešiť na takúto fantastickú príležitosť. Až teraz som o tom povedala partnerovi a mamine. Pretože bez ich pomoci by som to nezvládla

    Konzultácia sa konala 25.4 o 17h. Bola som nervózna, nevedela som, čo mám očakávať. Ako to bude celé prebiehať, keď sme mali prísť všetky na 17h. 

    Kočky tam už čakali, tak som sa ku ním pridala. Prehodili sme pár slov a trošku sme sa zoznámili. Nakoniec sme sa dočkali a zavolali si nás všetky do jednej miestnosti, kde sme sa predstavili a prehodili pár viet na odľahčenie. Konzultácie prebehli jednotlivo, aby ste si nemysleli, že sme stáli všetky za sebou v rade hore bez 😂. Každá povedala, akú má predstavu. Prešlo sa ku meranie a skúšaniu veľkosti. Bol priestor aj na otázky. Jasné, že mi žiadna nenapadla. Dostali sme darčeky a bolo nám povedané, že do konca týždňa sa rozhodnú, ktorá bude tá vyvolená.

    V piatok ráno mi zvonil telefón, tak som ho zdvihla. Asi mi aj srdce prestalo biť v ten moment. Bolo mi povedané, že sa rozhodli pre mňa. Bolo to neskutocné, vyhŕkla aj slzička šťastia 😊 Veď konečne sa mi splní môj vytúžený sen, aby som sa cítila krajšia a žensky. 

    Som mamičkou dvoch krásnych detí a dojčenie si vzali svojú daň. Tak z malých, ale pevných pŕs, mi, bohužiaľ, zostali ešte menšie a úplne prázdne, mľandravé. Moja predstava je prirodzené, ale plné prsia, ako som mala počas tehotenstva. Operácia je naplánovaná na 16.5... Už sa neviem dočkať, strach už trošku aj opadol. Veď to všetko prebieha tak strašne rýchlo, že si to ani nestíham uvedomiť. Strašne sa teším, keď už budem mať po operácii a všetko prebehne ako má.

    Tak mi držte palce, krásky.