1 / 1
    6. feb 2018

    Keby to tak bolo aj za normálnu cenu -_-

    6. feb 2018

    Hlavne, keby táto značka mala tieto výsledky kvalitné. Už mi dosť ľudí povedalo, že m nerobia dobre a mne detto. Čiže aj pri kúpe bezlaktozovych výrobkov treba dobre vyberať. Dokonca naposledy aj v kaviarni má čašníčka upozornila, že majú len toto mlieko, či si teda prosím, lebo že veľa ľudí ho odmieta.

    6. feb 2018

    @abbey1 A čo je na nich nekvalitne? Ja môžem s kladným svedomím povedať, že ich za kvalitne považujem ;) nepočula som ešte o tom, že by mali niekomu spôsobovať problémy.

    6. feb 2018

    Mne problémy teda nespôsobili žiadne

    6. feb 2018

    @tinka.binka Podľa všetkého majú vyšší obsah laktózy ako niektoré konkurenčné výrobky. I neznášanlivist laktózy má rôzne stupne. Preto nemusia vyhovovať každému. Sunludia, ktorí ich tolerujú, sú i ľudia, ktorí musia siahnuť po výrobkoch, v ktorých je obsah laktózy nižší.
    Nedávno som nezohnala iný tvaroh a tento po zapečení pustil veľa tekutiny a zostal vysušený. Čiže za mňa nie.

    6. feb 2018

    @abbey1 skúsim sa na to spýtať ☺️

    6. feb 2018

    @abbey1 nech sa páči, odpoved priamo z Rajo, tak nakoniec to tak nie je, ako si písala:

    Vsetky Rajo Laktofree vyrobky maju max.mnozstvo laktozy 0,01g/100g, cize mnozstvo laktozy je znizene uplne na minimum. Konkurencia (Tami, MinusL) ma hranicu laktozy nastavenu vyssie - 0,1g/100g. Ak niekomu vadi uz aj taketo mnozstvo - teda 0,01g/100g, tak ma uplnu alergiu alebo neznasanlivost na laktozu. Nami uvadzane mnozstvo laktozy kontrolujeme v kazdej vyrobnej varke. Napriek tomu, ak ma niekto problemy s kvalitou nasich vyrobkov, nech sa na nas obrati na nasej internetovej stranke http://www.rajo.sk/sk/kontakt kazdu reklamaciu riesime.

    8. feb 2018

    @tinka.binka Nerozumiem, v čom to nie je ako som písala? Čo dokázala tebou pridaná odpoveď? Veď sa stále bavíme o intolerancii laktózy, teda ja o nej píšem od začiatku. Sama som uviedla, že sú rôzne stupne a každý toleruje iné množstvo.
    Našťastie, každý si môže na trhu nájsť výrobok, ktorý mu vyhovuje. Ja som písala o svojej skúsenosti a skúsenosti ľudí, s ktorými som sa stretla.

    8. feb 2018

    @abbey1 a čomu vlastne nerozumieš? Len som ti preposlala odpoved z rajo, kde je tvoje tvrdenie “podľa všetkého” vyvrátené a to, že si písala, že Rajo laktofree rada má vyšší obsah laktozy, ako konkurenčné výrobky. To nie je pravda. Taktiež názor čašníčky podľa mna nie je smerodajny. Ja sa ale s tebou nehádam 🤪ani nejdem nikoho presviedčať, aby si tieto výrobky kupovali. Pre mna sú ale fantastické a my si ich kupujeme aj keď nikto doma intoleranciou netrpime. A tiež poznám, aj tu z koníka, veeela ľudí, ktorým vyhovujú 😉

    8. feb 2018

    Možno keby si tie výrobky nekupovali ľudia ktorí ich nepotrebujú neboli by stále vypredané pre tých ktorí iné nemôžu -_-

    8. feb 2018

    @tinka.binka Ok. Aj ja sa nehádam. Píšem o osobnej skúsenosti mojej a iných ľudí v mojom okolí. To asi ty posúdiš ťažko, keď intoleranciou netrpíš. A z čoho usudzuješ, že v iných výrobkoch obsah laktózy nie je nižší? Už sa zapájať do debaty nebudem. Pridala som svoju skúsenosť. To je všetko.

    8. feb 2018
    8. feb 2018

    Za nás súper. Drobatko naše má intoleranciu,a v pohode papá maslo,mlieko do palaciniek,lebo pije ešte bezlaktozovy Nutrilon, cottage,ACIDKO 😘😘😘😘 takže za nás super,ja sa teším,používame denne.

    8. feb 2018
    8. feb 2018