1 / 1

    Hmmmm...mam doma hokajdo tak skusim...to len poukladas na papier na pecenie a kolko masielka davas?a na kolko a ako dlho pecies?dakujem

    8. nov 2017

    a to len tak samotné jete? Ci ako priloha napr k masu?

    8. nov 2017

    ja davam k masu ked sa pecie jedna mnamka 👌

    8. nov 2017

    Vcera som robila hokaido plnene mletym masom zo syrom a susenymi paradajkami.Odporucam ci uz samostatne upecenu alebo plnenu

    8. nov 2017

    Ja teraz pečiem aj so zemiakmi 😍

    8. nov 2017
    Komentár bol odstránený

    Tiez peciem takto a pred koncom dm zapiect na to syr a len tak samotne papame,chuti mi to ako pecene gastany 🙂

    8. nov 2017

    aj tekvica na pečenie je takto dobrá....

    8. nov 2017

    Aj my akurát pečieme, pánsku tekvicu s medom a orechami.

    8. nov 2017

    @nunus11 áno, tekvica na pečenie je tiež mňamka 🙂 nemáš náhodou aj ty
    @misinenka85 tu na pečenie?

    @lenochood toto je pre drobca, papká en tak, masielkom som potrela, inokedy dávam aj tenké plátky;) Manželovi ju pred pečením trošku ochutim hnedým cukrom a troškou korenia, tak to vraj robila jeho starká.
    @zenulkaaa
    @nifido s masom skúsim ;)

    8. nov 2017

    @tekvica chuti sladucko ;)

    8. nov 2017

    Ja tak upeciem a rozmixujem na polievku alebo omacku k masu 🙂

    8. nov 2017

    @tinka.binka Prosim Vas a kolko minut to peciete a pri kolkych stupnoch? 🙂

    8. nov 2017

    @tinka.binka taká otázka trošku mimo..... Nevieš prosim ťa, prečo jediné maslo od Raja má takú dlhú spotrebu? Včera som kúpila a spotreba je až do marca. Iné druhy maxmalne tak mesiac. Ćim to je? Je tam niečo pridané?

    8. nov 2017

    Aj mna zaujima na kolko stupnov

    8. nov 2017

    @vonava007 tak to veru neviem 🙂 ale skusim zistit!

    8. nov 2017
    8. nov 2017

    @vonava007 Netajime sa tym ze maslo Rajo ako jedine z nasich vyrobkov je vyrabane v Nemecku - v nasej materskej spolocnosti Meggle. Prave mimoriadne kvalitne technologie zarucuju kvalitu, ale aj trvanlivost masla Rajo. Maslo Rajo neobsahuje žiadne konzervačné látky, tie nie sú pri výrobe masla povolené, a neobsahuje ani žiadne iné prídavné látky 🙂

    8. nov 2017

    @tinka.binka bleskovka😘 🙂

    8. nov 2017

    @tinka.binka prosim este nam napis na kolko stupnov pecies tu tekvicu 😊

    8. nov 2017

    Mnamka a netreba ju ani zbavit sukpy, ta tiez krasne zmakne a usetrite si kopec roboty aj pripadny uraz ;-ň

    8. nov 2017

    @tinka.binka my jedavame radi pecenu tekvicu z plechu s jablkovym kompotom,opecenym reznom a zemiakovym pyre👍

    8. nov 2017

    @tinka.binka Prosiiim Vas ako dlho to peciete a na kolko stupnov?Dakujem za radu🙂

    8. nov 2017

    @dtinuskad
    @sandra89 baby ja nevieeeem, tak od oka ako vsetko 🙂

    8. nov 2017
    Komentár bol odstránený
    10. nov 2017

    @sandra89
    @dtinuskad na 200 stupnov horny + dolny ohrev, cca 25-30 minut, to je uplne makka, ci hokaido, ci tekvica na pecenie. Davam aj so zemiakmi, vtedy sa mi ale uz rozpadaju, lebo zemiaky peciem dlhsie. Ja tekvicu solim a s maslom.

    12. nov 2017

    @janka_v jeeej, super, dakujem krasne 🙂

    12. nov 2017