tita1107
27. aug 2018
271 

Naše letné prázdniny v spoločnosti voňavej dm drogérie

Ahojte, volám sa Martina a budem sa opakovať, ale aj ja som, spomedzi mnohých zapojených mamičiek do testovania číslo 17 v spolupráci Modrého koníka a dm drogérie, dostala tú možnosť, ohodnotiť a posunúť  vám svoj subjektívny názor na prvý pohľad úžasný letný box plný dm výrobkov zn. BALEA a BabyLove a SUNDANCE. Čakalo na mňa 12 známych, ale aj doteraz nevyskúšaných prípravkov. Balík dorazil a keďže bolo toto leto úžasné, prialo nám aj pri skúšaní, ovoniavaní, používaní a hodnotení... Budem rada ak si nádete pár minút a možno práve moja skúsenosť vám pomôže pri rozhodovaní, či vyskúšať a kúpiť niektorý výrobok po ktorom už dlho "pokukujete", ale nenabrali ste odvahu vyskúšať ho.

Zoznam produktov testovania dm č.17:

  1. Balea gél na holenie "Peach Love"
  2. Balea deodorant 24 h "Paradies- bluten"
  3. Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky
  4. SUN DANCE 15 , krém v speji na opalovanie
  5. Balea suchý šamón na vlasy "Tropical Coconut"
  6. Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu
  7. SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní
  8. Balea balzam na nohy Feel Well
  9. Balea krém na ruky Perfect Pink
  10. Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1
  11. Babylove osuška s kapucňou
  12. Babylove plienky na plávanie 

BALEA gél na holenie "Peach Love"

Tak, už prišiel čas na moje pichľavé nohy. Použila som gél na holenie "Peach Love" pre citlivú pokožku. Ide o limitovanú edíciu. Ja osobne tieto dámske gély poznám, tento má úžasnú sviežu vôňu broskyne a citrónu vhodnú práve na osvieženie v lete. Výhodou je zložka Aloe Vera, ktorá je šetrná k slnkom podráždenej koži. Rozotretím docielime super hustú krémovú penu a holenie ide ako " po masle". Z tohto balíčka pre mňa TOP výrobok prekrásna vôňa a aj po oholení ostrou žiletkou koža nie je podráždená a mala som pocit ako by som sa práve natrela mliekom, či telovým maslom. Nakoľko som jediná holiaca sa žena v našej rodine som rada, že sa o ňu nemusím deliť.

BALEA Roll- on 24h "Paradies- bluten"

Tak dievčatá, moje testovanie pokračovalo, aj keď sme trávili jeden z posledných slnečných víkendov v prekrásnych Kúpeľoch Luhačovice. Roll-on s vôňou kvetín nebude moja "šálka kávy". Veľmi výrazná vôňa, lepivá konzistencia, zanecháva biele stopy a výdrž určite nie 24 hodín...  Jedinú výhodu vidím v tom, že neobsahuje hliníkové soli... aj keď ma jedna mamička tu na MK upozornila, že tieto "guličkové deo" hliníkové soli neobsahujú. Nie som odborník, ale ako používateľ som tejto informácií rada. Na deň pre mňa nie moc vhodný, ale na noc po ľahkej sprche super voňavé, svieže potešenie.

Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

Musím pridať jednu skôr negatívna ako pozitívnu skúsenosť. Telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky. Za mňa vôňa nie veľmi identifikovateľná, že ani, ani. Veľmi sladká, až ťažka vôňa na leto, až na rozbolenie hlavy. Na to, že konzistencia je skôr gélovitá, ťažko sa rozotiera a nie je pekne výživná a mastná, ale skôr lepivá. Je dosť možné, že toto zloženie nevyhovje mne vzhľadom na môj vek (41) a potrebujem už mastnejšie zloženie vzhľadom na suchú kožu. Ale určite na tieto mlieka nezanevriem a  ešte niektorú z edícií vyskúšam.

SUN DANCE krém v rozprašovači na opalovanie faktor 15

Ešte minulý týždeň nám počasie prialo a stihli sme otestovať a vyskúšať opaľovacie mlieko s rozprašovačom a opaľovacím faktorom číslo 15. Keďže leto je pre našu rodinu NAJ ročné obdobie, krémov nikdy nie je dosť. Za nás výborná aplikácia, krásna vôňa, výhoda obsah beta karoténu pre rýchlejšie hnedé opálenie a myslím, že faktor 15 je dostačujúci pre dospeláka, ale aj dieťa v našom klimatickom pásme. Perfektne sa rozotiera, nezanecháva mastný film a určite odporúčam. Keď privriete oči, jeho vôňa Vás zavedie na slnkom rozohriatu pláž.

BALEA suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

Nebojte sa dievčatá, nie, nie som bláznivá Viktorka na splave. Iba moje vlasy už nutne potrebovali vodu a šampón, ale keďže bolo opäť naše ráno hektické, použitie suchého šampónu "Tropical Coconut" bolo super voľbou a tá vôňa. Mňaaaaaam, voniam úžasne a po rozčesaní vlasov po stopách šampónu ani ťuk. Dobrý a praktický výrobok pre každú uponáhľanú ženu. Vlasy ostanú svieže, voňavé a aj vy sa budete ešte zo pár hodín cítiť konfortne aj s "mastnými vlasmi". 

BALEA osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu

Osvieženie v týchto krásnych, horúcich, letných dňoch padne vhod nielen veľkým, ale aj malým princeznám. Nápad hodný medaile nosiť si voňavé osvieženie v kabelke. Nie som veľkým zástancom toho, aby za každú cenu musel sprej, či krém voňať, pri tomto spreji ma to neruší, aj keď za mňa vždy siahnem po klasickej verzií čistej vody. A určite odporúčam držať v chladničke, osvieženie a hydratácia pokožky je o 100 % účinnejšia a príjemnejšia.

SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2 v 1

Špinavé dieťa, šťastné dieťa, alebo keď stráži na ihrisku ocko. SUNDANCE sprchový gél a šampón po opaľovaní 2 v 1 má super sviežu vôňu po mandarinkách a litchi , čo oceňujem po všetkých sladkých jahodách, žuvačkách, či melónoch. Naozaj pekná vôňa. Hustá konzistencia zabezpečuje príjemnú krémovú penu. Pokožku príjemne schladí, odstráni všetky nečistoty z celého tela vrátane vlasov, osvieži. Je pH neutrálny, čo je super pre hlavne deti s citlivou pokožkou, ale pozor, vhodný je pre deti od jedného roka. Opäť TOP produkt!

BALEA balzam na nohy Feel Well

Prísť domov, vyložiť nohy a dopriať im malý relax. Na to je dobrý balzam na nohy Feel Will. Obsahuje zelený íl a ryžové mlieko a má super sviežu vôňu marockej mäty a nožičky si po dlhom dni oddýchnu a zrelaxujú. Oceňujem dobrý aplikátor, vo forme pumpičky, pekne si viem naniesť potrebné množsvo. Vôňa na 1*, svieža, príjemná, chladivá, nožičky príjemne ochladí, konzistencia nie je mastná a lepkavá a hneď sa vsiakne do pokožky. Odporúčam použiť aj v priebehu dňa, na večer by som skôr použila niečo mastnejšie. 

BALEA krém na ruky Perfect Pink

Umyť zuby, vycikať, pomodliť a nakrémovať ruky. Krém Perfekt Pink s vôňou ružového pomela, ochladzuje naše ruky počas teplých letných dní. Výborná starostlivosť o suché ruky aj v lete. Extrakt z ružového pomela z Korziky dodá pokožke vláčnosť a jemnosť. Konzistencia skôr gélovitá, ľahšia, vôňa svieža a príjemná, ale prošku lepkavá. Píše sa, že ruky udrží svieže a vláčne 24h, ale myslím, že ich treba prekrémovať viac krát za deň, jeden krát určite nestačí. Príjemná ľahšia forma krému na ruky. 

BALEA MEN sprchovací gel Surfers Paradice 3 v 1

Keďže mám doma troch dospelých chlapov, po tomto sprcháči sa u nás len " zaprášilo".

V dm- ke často siaham po sprcháčoch Balea nakoľko okrem manžela ho používajú aj moji dvaja synovia ( 20r, 16r) a v tomto veku sú ako medvedíky čistotné, tak aby sme neskrachovali ... hahaha. Sú husté, majú super krémovitú penu, výraznú vôňu a keďže chlapci jeden sprcháč používajú od vlasov až po prsty na nohách je tento gél 3 v 1 správna voľba. Limentková vôňa s brezovým extraktom osvieži, pokožku chráni a nevysúša. Je PH neutrálny , aby chlapcov neštípal v očkách. Paráda, chválim, odporúčam.

BABYLOVE osuška s kapucňou

Napriek tomu, že máme dievča, prišla stuhou previazaná osuška tmavo modrá, ale vôbec nám to nevadí, lebo na funkčnosti jej to neubralo. Veľkosť je 80 x 80 cm a aj napriek tomu, že dcérka má už 5 rokov určite využijeme, nakoľko je 100 % frotá a výborne saje vodu. Je super hrubá, ale napriek tomu nie je tvrdá a nedráždi a neškriabe detskú pokožku. Musím tiež priznať, že som si tento tovar nikdy v predajniach nevšimla, tak dávam do povedomia, že aj v dm drogérií sa dá kúpiť takýto sortiment v super kvalite a netreba siahať po čínskych verziach nevhodných pre deti. Tiež by som možno ustúpila od výšivky na kapucni, ostane po opraní tvrdá a deťom tam asi chýbať nebude. Výborný produkt!

BABYLOVE plienky na plávanie

Tento produkt sme nevyskúšali na vlastne koži, keďže dcéra má 5 rokov a už plienky nepoužíva. V minulosti sme tiež plienky kupovali, boli super v porovnaní cena a kvalita. Nikdy nepustili, čo mali udržať, boli príjemné na pokožku, netlačili, pokiaľ sme použili správnu veľkosť. Vyrábané sú v 3 veľkostiach pre všetky vekové kategórie a musím ich iba pochváliť. Toto testovacie balenie sme posunuli susedovcom pre ročného chlapca a boli spokojní, aj oni, aj syn. Komfortné plienky na plávanie, príjemné a dieťa nič neruší pri užívaní vody a plávania. 

A je tu koniec. Dostali sme sa až na záver. A čo dodať?  Milé dámy, vážení páni, tím MK a dm drogéria. Ďakujem, bolo mi cťou! Ak čítate tieto riadky, som rada, že som vás neskromne zaujala ja a moje pocity, alebo niekoľko úžasných výrobkov, ktoré nájdete v sieťach dm drogérie. Testovanie u nás prebehlo vo veselej nálade, oživilo nám letné dni, veľa sme sa nasmiali, stále sme voňali. A aké sú letné produkty drogérie dm? V prvom rade svieže, schladia nám telo aj zmysly, majú ľahšiu gélovitú konzistenciu a v porovnaní cena a kvalita opäť dokazujú, že dm- ka si už roky drží svoj vysoký štandard na našom trhu. Mňa ani moju rodinu nesklamali, aj keď nie všetky výrobky sadli môjmu nosu, alebo môjmu telu. Ak ste zvedavé/ví ako ja a nie na všetky Vaše otázky bolo v recenzií odpovedané, alebo sa Vám zdá, že vy to cítite inak ako ja, píšte, pýtajte sa.

Prajem vám ešte pekný neskorý nedeľný večer.

Martina s rodinou. 

#test_dm17

#recenzia

Ja tie značky balea, babylove, sundance zbožňujem oplatí sa do tichto značíek ist a tie plienky na plávanie si moje deti strane obľúbili

26. aug 2018

Začni písať komentár...

Odošli