#test_dm8
    Ahojte, volam sa martina, som manzelka jedneho muza a matka troch krasnych deti. Sme bezna rodinka, ktora ma bezne radosti aj starosti. Zdravime cely tym MK a spolocnosti DM drogeria market a v prvom rade sa chceme podakovat za moznost testovat opat uzasne vybrate vyrobky. S malou dusickou som sa zapojila a asi som velmi chcela, ked sa mi to splnilo ..... na moje potesenie prisla sprava, ze som ta šťastná a ideme na to .... huraaaaaa! Nedockavo sme cakali na balicek a kedze bolo kratko po sviatkoch sup s nim pod stromcek. Tesili sme sa, ze mame pod nim prvy darcek v roku 2017.... kedze mam rodinu uz skoro 20 rokov, drogeria DM ma sprevadza uz 2 desatrocia a som rada za kazdu novinku. Tak a ide satestovat 16 produktov z jej obrovskeho sortimentu.
    Nech sa paci ...

    01. Dm Bio Superfood tycinka Chia Kokos Cerveny pomaranc BIO
    Ako inak ako spravni gurmani sme sa hned vrhli na poziven, nemohli sme odolat. Hoci sme silni masozruti, tato tycinka ma prijemnu konzistenciu, nevtieravu chut a kokos milujeme... na viac je zdrava a urcite vhodna ako prva pomoc do kabelky, ked Vas prepadne hlad. Kvalitny vyrok, urcite odporucame.

    02. Hygienicke vreckovky Soft&Sicher
    Super napad testovat vreckovky v chripkovom obdobi, nakolko sme cela rodina usmrkana a hned ich kazdy testoval. Vyhoda je velkost balenia 15 baleni, su makkucke , 4 vrstvove, sik balenie a potlac iba vyzdvihuje iba kvalitu tychto super makkuckych vreckoviek. Kedze nas je plna chalupa uz mame nove balenie, urcite nie posledne.

    03. Balea MEN Natural Escape 3 v 1
    Chlapi nemali vela moznosti testovat, ale tento sprcho y gel vyskusali vsetci a boli spokojni. Podelili sa. Prijemna panska jemna vona, dobra konzistencia, vona citelna na pokozke aj po nejakom case a hlavne chlapci su hravi, pacilo sa im, zema dobru penivost amohli sa pohrat s bublinkami.... odporucaju, nesklamal ani ostre oko muzov.

    04. Balea BEAUTY EFFECT NACHTSERUM
    Kedze v mojej prichadzjucej 40-ke rada skusam taketo sera nasebe s pocitom, ze budemstale mlada a krasna, tak som toto nocne serum s peelingovym efektom hned zacala testovat. U mna zatial v pohode, jemna vona a gelova konzistencia. Plet zanechava vypnutu a natiahnutu, ale to tak ma byt, treba nanaplikovat klasicky nocny krem. Ja za seba musim povedat, ze som urcite omladla, citim sa dobre a to je hlavne .... urcite sa oplati vyskusat.

    05. Detska zubna pasta DONTODENT
    Klasicka detska pasta, aku sme ju poznali my ako deti. Vonava, sladka, s pokusenim ju zjest, vhodna prdmliecny chrup. NasejNinke velmi chutila sladka vyrazna jahodova chut, pretoze sa snazime prejst nabio pastu bez chuti, takze tuto mame vynimocne na prilepsenie. Za vsetky deti hovorime ANO

    06. Balea Deo sprej Magic Fairytale
    Deo slubuje az 24 hodinovu ochranu, proti poteniu. Ma velmi vyraznu vonu malin a magnolie. Vhodny hlavne po vecernej sprche. Telo ostane prijemne vonave a do ranavona pominie. Ja mam radsej bez zapachu deodoranti, urcite by som po nom nesiahla v obchode, ale plus je, ze je bez alu soli a vhodny pre mladsie dievcata ako deo aj vonavka, je velmi vyrazny.

    07. Tekute mydlo Balea creme seife Sweet Wonderland.
    Tieto tekute mydla pouzivame stale, nie je to pre nasnovinka a sme spokojni. Super husta konzistencia a pena, tato vona velmi prijemna, dobra volba a rucicky ostavaju ako v bavlnke hebke. Super produkt.

    08. Balea Dusche & Creme Sweet Wonderland.
    Rovnako ako tekute mydlo, super prijemna vova a konzistencia aj penivost. Vsetky sprchove gely su super a ani tento nesklamal.

    09. Vonny set Profissimo jablko-skorica
    Vyupratovany byt krasne prevonia set tekutej zmesi a drevenych paliciek ako odvadzacov vone. Pekny dizajn a uzasna vona Vianoc, ktoru milujeme. Vona je prijemna, nevtierava, vhodna aj nabezne dni. Milujem vonavy byt a vsetky osviezovace . Odporucam.

    10. Denk mit osetrujuci sprej na nabytok s antistatickym ucinkom.
    Nemam rada upratovanie a lestenie, ale tieto pomocky nam ulahcuju pracu. Nastriekat, vylestit a hotovo. Neviem to porovnat, ale je bez vone , nezanechava mastny film a nabytok ostal cisty a bezprachu. Za mna klasika, ktora plni svoju funkciu.

    11. Balea kupelova sol Lotosovy sen
    Uzasna sol, prijemna relaxacna vona, paradny oddych vo vani. Milujem tieto soli, uvolnia telo a krasne si oddychnem. Za mna pluz, zd je hrubozrnna, rada citim ako sa zrnka rozpustaju a zmensuju. Super na 100%.

    12. Bio zihlavovy caj s citronovou travou.
    Mam rada zihlavovy caj, nakolko cisti telo. Prijemna chut iba podciarkla prijemnu chut tohto cajika. Netrba ani dochucovat cukrom, ci medom je velmi chutny a hlavne zdravy ... !

    13. Bio detsku caj ovocny
    Vyhodou je, ze je bio, hlavne pre deti, ale ma nevyraznu chut, treba ho dochutit aspon medom. Za nas malo vyrazny.

    14. Prostriedok na riady Denk mit Aroma Intense rozmarine & minze
    Kedze k nam domov este taka vymozenost ako umyvacka riadu nedorazila, tak umyvame riad v rucickach a tento prostriedok je fajn. Prijemne vonia, zmena oproti citronovej voni, ktoru pouzivame a super penivost, konzistencia a setrny k rukam. Dobra volba.

    15. Das Gesunde Plus pastilky.
    Super balenie do kabelky, ovocno-puncova chut no parada. Fakt sa podarili. Vyvazena chut sladko-kyselkava a naviac milujem vsetky chute, ktore sa spajaju s Vianocami. Doma bola o ne bitka. Skoda, ze to bola limitka, ja som za obnovenie a opakovanie tejto limitky. Vzdy by v kabelke potesili. Mnaaaam.

    16. Balea pena do kupela Perlovy zazrak.
    Aj ked na kupanie nie je vzxy cas, penu sme si poctivo rozdelili a boli sme prekvapeni dobrou penivostou, robila aj prekrasne bubliny, prijemna vona a super relax. Bezne penu nepouzivame, ale ako spestrenie bola super.

    Nase testovanie je na konci, bolo vesele, dokazali sme sa pohadat, aj zasmiat, v nie om sme mali spolocny nazor, v niecom rozdielny. No 100 ludi, 100 chuti. My sme si to ako rodina uzili a stravili sme pri testovani par spolocnych chvil. Este raz dakujeme MK a DM drogeri. Prajeme vela novych super tvorivych napadov. S pozdravom Martina s rodinou.