tratatundra
22. jún 2021
41 

Sladkí kamaráti zo ZOO Sedita

„Mamííííí, ja chcem tie zebrové!" „Ja tieeeeež!" „Tak ja tie mackové!" „Aj jaaaa!"

Typickí súrodenci, čo má jeden, chce aj druhý. Ešteže nám Sedita ponúkla dosť zo všetkého. A o čo sme sa u nás doma takmer pobili? 

Dôvodom našich svárov boli piškótky Seditky vo veselých zvieratkových obaloch. A tie nielen lákajú zvieracími obrázkami, ale tiež chutia! A ako? No presne tak, ako si ich pamätáme z detstva! 

Priznám sa, moje deti sú, rovnako ako ja, odchované na piškótkach. Áno, aj v dobe, kedy mnohé mamičky zatracujú lepok a deťom cukor odopierajú snáď do puberty, moje deti v kočiariku „žužľali" piškóty. A moja mamina ich naučila na tie najmenšie mini piškótky. O to väčšia bola moja radosť, keď som zistila, že mini piškóty Seditky sú v regáloch aj v praktických mini baleniach. A tak spolu s fľašou s vodou nikdy nechýbajú v našej výletovacej výbave!

A áno, Seditky obsahujú cukor aj pšeničnú múku. Avšak k tomu už len vajíčko a nič viac. Takže si stále myslím, že piškótky pre detičky nie sú vôbec zlo. Naopak, aj dospelým zaženú chuť na sladké. Ja osobne ich milujem s čiernym čajom. Namáčať si. 🙂 

A čo ma prekvapilo je, že dlhé seditky sú bez cukrového posypu. Osobne mi tie s posypom nechutia, ale tieto bez neho v nedeľnom pudingu sú mňam!

Jednoducho Seditky spĺňajú všetko, čo od piškót očakávam. Čisté zloženie bez pridaných zbytočností, chuť, akú si pamätám z detstva, veselé obaly, ktoré zaujmú deti a, verte či nie, okrúhly tvar. (Až na tie dlhé... 😀)

A tak môžem povedať, že Seditky sú TIE PRAVÉ PIŠKÓTY a u nás doma majú svoje miesto.

#recenzia #test_seditky #seditky_skusenosti10

Začni písať komentár...

Odošli