tratatundra
    22. jún 2021    Čítané 41x

    Sladkí kamaráti zo ZOO Sedita

    „Mamííííí, ja chcem tie zebrové!" „Ja tieeeeež!" „Tak ja tie mackové!" „Aj jaaaa!"

    Typickí súrodenci, čo má jeden, chce aj druhý. Ešteže nám Sedita ponúkla dosť zo všetkého. A o čo sme sa u nás doma takmer pobili? 

    Dôvodom našich svárov boli piškótky Seditky vo veselých zvieratkových obaloch. A tie nielen lákajú zvieracími obrázkami, ale tiež chutia! A ako? No presne tak, ako si ich pamätáme z detstva! 

    Priznám sa, moje deti sú, rovnako ako ja, odchované na piškótkach. Áno, aj v dobe, kedy mnohé mamičky zatracujú lepok a deťom cukor odopierajú snáď do puberty, moje deti v kočiariku „žužľali" piškóty. A moja mamina ich naučila na tie najmenšie mini piškótky. O to väčšia bola moja radosť, keď som zistila, že mini piškóty Seditky sú v regáloch aj v praktických mini baleniach. A tak spolu s fľašou s vodou nikdy nechýbajú v našej výletovacej výbave!

    A áno, Seditky obsahujú cukor aj pšeničnú múku. Avšak k tomu už len vajíčko a nič viac. Takže si stále myslím, že piškótky pre detičky nie sú vôbec zlo. Naopak, aj dospelým zaženú chuť na sladké. Ja osobne ich milujem s čiernym čajom. Namáčať si. 🙂 

    A čo ma prekvapilo je, že dlhé seditky sú bez cukrového posypu. Osobne mi tie s posypom nechutia, ale tieto bez neho v nedeľnom pudingu sú mňam!

    Jednoducho Seditky spĺňajú všetko, čo od piškót očakávam. Čisté zloženie bez pridaných zbytočností, chuť, akú si pamätám z detstva, veselé obaly, ktoré zaujmú deti a, verte či nie, okrúhly tvar. (Až na tie dlhé... 😀)

    A tak môžem povedať, že Seditky sú TIE PRAVÉ PIŠKÓTY a u nás doma majú svoje miesto.

    #recenzia #test_seditky #seditky_skusenosti10

    micinka1981
    13. jún 2021    Čítané 122x

    Sladké Seditky

    Naše sladké testovanie Seditiek 😋

    Kto by už len nepoznal staré dobré piškótky... 

    V obchode predávajú rôzne piškóty od rôznych výrobcov a my sme dostali možnosť testovať Seditky od firmy Sedita, tak sme s deťmi testovali.

    Dorazila nám pekná nádielka Seditiek, aj s milým prekvapením pre deti. Prišli malé, veľké, dlhé... a hlavne veľa. 🙂 

    Myslím, že piškóty už ochutnal hádam každý od útleho detstva, až po starších ľudí. 🙂 U nás ich máme radi a vždy máme nejaké v zásobe, keby sme dostali na ne chuť. 

    Zloženie Sedita piškót je z múky, cukru a vajec. Žiadne Éčka ani palmový tuk. 👍

    Seditky dlhé piškóty 🐧

    V balení sú po 2 x 110 g.

    Ako prvé ma zaujali dlhé piškótky. Aj vďaka peknému baleniu, ale hlavne mi pripomenuli detstvo a musela som ich ochutnať. 🙂 

    Majú ideálny tvar pre malé detské ručičky, sú mäkšie ako guľaté a sú bez cukrovej posýpky. Mne a deťom chutili najviac, aj keď chuťovo sú rovnaké ako guľaté, ale tieto sú krehkejšie, nadýchanejšie... Sú proste TOP!!! Pochutnal si aj synovček (17 mesiacov).

    Ideálne sa okrem maškrtenia „len tak" hodia do rôznych sladkých maškŕt. 

    Prvýkrát som do smotanovej torty použila dlhé piškóty, a čo ma potešilo je, že zmäkli rýchlejšie ako guľaté. Robila som ju okolo 13:30 a pochutnali sme si na nej pred 16. hodinou. Piškóty boli už mäké. 

    Dostala som aj pochvalu, že bola vyborná. 🙂 A naozaj aj mne veľmi chutila. 👍

    Ak ste tieto dlhé Seditky zatiaľ ešte nevyskúšali, isto vyskúšajte. SÚ VÝBORNÉ 😊👍

    Guľaté Seditky 🐻

    Klasické guľaté piškóty v 120 g a 240 g balení. 

    U nás najčastejšie používané piškóty. Radi ich používame do smotanovej torty, tiramisu, s banánom obliate čokoládou alebo do strúhaného jabĺčka, výživy... a samozrejme len tak 🙂

    Sú rovnako chutné ako ostatné Seditky.

    Špáratko ide do nich zapichnúť ľahko.

    Jediné čo by som im vytkla je, že nie sú všetky piškótky rovnako veľké. Ale to je len malá chybička krásy. 

    Seditky mini piškótky

    V balení po 120 g a 35 g

    Rovnako chutné piškótky. Chrumkavé a ideálne na výlety, na desiatu do školy, na ihrisko, super sa zmestia do kelímka s jogurtom, či na chrumkanie doma. 

    Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania Seditiek. 😉

    #skusenosti_seditky10

    mojmacik
    13. jún 2021    Čítané 111x

    Ako ma Seditky vrátili do detstva

         V prvom rade chcem poďakovať, že aj moja rodinka patrí medzi TIE, ktorým bolo umožnené testovať Seditky od Sedita, hoci nemám malinké deti, skôr už pubertiakov a to hneď trojmo, manžel o pár dní 60 (no bez piškót nie je káva kávou) a ja tiež veľa. 🤪

           Neviem, čím to je, 😀 asi sa usmiala na mňa šťastena, keďže pár dní predtým ako ma vybrali na testovanie, k nám dorazil balík, nie veľký ako svet, ale plný iného sortimentu tiež od Sedity, pretože som to jednoducho vyhrala... Teda posledný mesiac sa to u nás točí okolo Sedity. 

         Testovacia zásielka z Modrého koníka, ktorá v sebe skrývala piškóty Seditky sa tiež nedala zahanbit a veru veľmi potešila.

         Perfektne zabalená aby sa piškóty nepolámali, samozrejme nejaká milá pozornosť v podobe príveskov.

         Deti v rámci „Mamiiii, môžem niečo sladké?" hneď ochutnali výborné, mäkulinké a voňavé perníčky s jahodovou či slivkovou príchuťou. Veru ani kompletnú zostavu mladých 😉 som nestihla odfotit. 

         Ale poďme na to podstatné a to sú piškóty Seditky. Najprv ohodnotím vizuál obalov. Pútavé, s obrázkom zvieratka a keby moje deti boli ešte malinké, určite by ich volali mededíkove, pingiho alebo žebličkove... Viem, že gramaticky je to nesprávne, no píšem rečou malých detí. Prekvapilo zloženie len z troch ingrediencií: pšeničná múka, vajcia, cukor. Nejaké ďalšie kypridlá alebo iné prísady výrobca neuvádza. Z obalu som sa tiež dozvedela o charitatívnom rozmere Seditiek. 

        Ako prvé sme vyskúšali klasické okrúhle piškóty. Po otvorení úžasná čerstvá vôňa, neodolala som, hneď sa varila káva a už sa namáčali v nej a šup do úst. Tvar jednotlivých piškót, nuž akoby ich jedna mater mala, pekné okrúhle, všetky rovnaké, žiadne inotvary iných vyrobcov. Mäkké, lahodné, čo sa sladkosti týka, tak ja poviem akurát. 

        Druhé padli za obeť mini piškóty, opäť pekne okrúhle. Oceňujem aj mini balenie, či už na výlet, do školy na desiatu k jogurtu... Proste deti si hneď povedali: „Tie budú naše, dobre?" Nuž pretlmočím hodnotenie fajšmekrov... No fajné sú. 😉 A fakt jogurt u nás si bez nich už ani nevieme predstaviť. Z môjho pohľadu sú akoby málinko sladšie než klasika okrúhle, ale možno je to len taký môj pocit.

    A do tretice, dlhé - BEZ CUKROVEJ POSÝPKY . Jaaaaaaj moje detstvo, kde si? Konečne sa vrátili. Som veľmi milo prekvapená, to sú piškóty, hodné nosiť titul TOP. Áno piškóty, tvarovo 100% stvorené do detskej rúčky. V porovnaní s ostatnými testovanými sú pevnejšie, no stále nadýchané a veľmi chutné, také ako pred možno viac ako 40 rokmi, keď boli na trhu. Výrobcu neriešim, lebo fakt neviem kto ich vtedy vyrábal. Nepodstatné. Podstatné je, že sú znovu tu s nami. 👍 A práve od Sedita a chuť je tá, ktorá sa hlboko vryla do mojich chuťových pohárikov. Pevne verím, že z pultov nezmiznú, a ak budú v regáli chýbať, tak len z dôvodu, že budú vypredané a obchod čaká na ďalšie naskladnenie. 

    Na záver len napíšem, že použitie akýchkoľvek piškót Seditky je všestranné. Či už samotné, do pudingov, jogurtov, nepečených dezertov aj pečených. Nespomínam recepty, veď povedzme si, že googlit vieme všetci, keď chcem, nájdem si. Ešte raz ďakujem. Bolo mi cťou, určite zostanem Seditkám verná. 

    #skusenosti_seditky10

    vierkaviera
    13. jún 2021    Čítané 59x

    „Pikoty"

         Ak Vás mätie názov článku, tak nevadí. Môj Miško tak totižto volá piškóty a u nás ich teda voláme takto všetci. 🙂 

         V prvom rade by sme sa chceli poďakovať spoločnosti Sedita za možnosť testovať piškótky všetkých druhov. Balík to bol štedrý, a tak sme sa teda podelili s priateľmi, viac ľudí viac chutí. Veľmi sa tešili a v aute za 45 minút stihli zjesť skoro celý balík dlhých piškótiek, takže usudzujem, že im veeeeľmi chutili. 

         My sme začali s testovaním hneď, keď prišiel balík, a to klasikou. Piškóty s výživkou. a malé piškótky hodnotím veľmi dobre. Každá mamka totiž vie, že mäkké piškóty vo výžive sú pri hladnom dieťati nevyhnutnosť. A u nás to je tiež tak, keď je hlad, tak je hlad. A mladý chce jesť hneď a piškóty iných značiek mäknú vo výžive podstatne dlhšie ako Seditky. Myslím, že to bude tým, že sú ozaj nadýchané a vláčne. Počas testovania si moje deti chodili pýtať malé piškótky len tak do misky k rozprávke.

        Spoločnosť Sedita nám na koštovku poslala aj perníčky, a keďže testovanie bolo prioritne o piškótach, tak ich spomeniem len okrajovo. Jednoducho chutili, mne a aj malému Miškovi a aj tatikovi. Moja Emka pohŕdla, ale jej chyba. :D Boli mäkučké, šťavnaté a ku káve ako stvorené. Miško samozrejme kávu nemal, ale zjedol ho skoro celučičký celý.

         A dostávame sa k tomu najlepšiemu, čo bolo v balíku - DLHÉ PIŠKÓTY, tadaaaaaa! :D

    Tieto piškóty ma veľmi milo prekvapili. Po prvé, nejak som nevedela o tom, že Seditky sú aj dlhé a po druhé, nemajú na sebe cukor. :D Čo je super správa pre mamičky, ktoré deťom cukor obmedzujú, a aj pretože sa z nich tak nedrobí. :D Sú veľmi vláčne, nadýchané a ozaj mäkučké. Moje deti ich papali samé, no skúsila som ,ako inak, aj tortičku s kyslou smotanou a s marhuľami.

    Tieto piškóty máme permanentne v kočíku, ako rýchlu a overenú mlsku, keď na drobcov príde hlad a to je pomerne často. :D Aj pri našej nádhernej fontáne sme si mlsali jedna radosť a to, že v kočíku nebol neporiadok ako po II. svetovej, veľmi oceňujem. Nevravím, že sa z nich nedrobí, ale bez cukru je to podstatne menší neporiadok, keď sa papajú.

    A toto bola moja tortička piškótková, teda nie moja. Tatikova. Mal totiž v čase testovania narodeniny, a tak sme spojili príjemné s užitočným. Bola u nás aj babka a tá si tiež pochvaľovala, že aká dobrotka. Postnem Vám tu fotku piškótky zblízka, aby ste aj vy videli aké krásne póry má a aká je nadýchaná. A to pritom sú tieto dobrotky vyrábané len z 3 surovín - múka, vajíčka a cukor. Čo sa sladkosti piškót týka, tak sú podľa mňa a mojej rodiny sladké tak akurát.

    A tu už je spomínaná tortička, na ktorú som použila klasické okrúhle a aj dlhé Seditky piškóty.

    Na tortu som použila aj šľahačkovú a kyslú smotanu, práškový cukor, marhule a šťavu z marhúľ. Na pomer surovín sa ma nepýtajte, bolo to od oka a rýchlovka hlavne. o 16 som si zmyslela tortu a 16:45 sa už chladila. :D Čiže ak hľadáte niečo ozaj rýchle a chutné, tak určite skúste. Pridám Vám aj fotku v reze, no nie je to nič moc, lebo som trošku nedomyslela prerezávanie marhúľ a všetko sa mi ťahalo. :D A ukážem Vám aj, aké krásne póry majú piškóty, a aké sú krásne nadýchané.

       A keďže naše testovanie už skončilo, tak mi neostáva nič iné, ako tieto dobrotky odporučiť aj Vám. A to, že testovanie skončilo neznamená, že končíme so Seditkami. Práve naopak. Ešte len začíname a budeme s nimi pokračovať dlho dlho, pokiaľ sa nám neprejedia a verím, že to tak skoro nebude :D

    Ďakujem Vám za prečítanie a pozornosť a prajem príjemné mlsanie so Seditkami.  🙂

    Vierka a deti a tatik :D

    #skusenosti_seditky10

    pipinahege
    13. jún 2021    Čítané 68x

    Seditky, vždy po ruke maj a hlavne si ich s láskou vychutnaj...

    Ako každá správna mama, aj ja patrím medzi tie, ktoré nikdy neodídu z domu naprázdno. Vždy musíme mať zo sebou nejaký „snack". Pre moju dcérkou sú najobľúbenejšie produkty od seditky. Do kabelky sa mi vždy šikne hodiť jeden sáčok mini Seditiek a výlet môže začať. Piškótky od Sedity sme si obľúbili hlavne v horúcich letných dňoch, keďže neobsahujú žiadne polevy tak sa neroztopia, ale sú stále chrumkavé a hlavne poruke. 🙂

                                                      ČO SME VLASTNE TESTOVALI?

    Piškóty Seditky, a všetky ich variácie, sú úžasny produkt, ktorý ma, ako správnu mamu, zaujal aj svojim jednoduchým a zdravo vyváženým zložením.

    Vedeli ste že.....

    Tento jednoduchý recept spoznal svet pred stovkami rokov, v období historického Savojska. Mal vzniknúť na počesť návštevy francúzskeho kráľa a dosiahnuť taký úspech, že sa stal oficiálnym dezertom tohto vojvodstva.

    Podľa legendy si dokonca aj ruský cár Peter Veľký pri návšteve pochúťku zamiloval natoľko, že musel so sebou do Petrohradu vziať pekára, ktorý by mu ľahkú a chrumkavú sladkosť naďalej vyrábal.

    Tak ohúrili naše Seditky svet už pred stovkami rokov. 🙂

    Seditky mini piškóty 35 g

    Naša obľúbená pochúťka je vyrobená z kvalitných surovín, len z múky, cukru a vajec. 

    Seditiek nikdy nemáme dosť. :P 

    Z klasických okrúhlych, v kombinácii s dlhými bez cukrovej posýpky, sme si uctili návštevu milovaných starých rodičov, v podobe smotanovej torty. Samozrejme hlavnú úlohu zohrávali naše „Seditky".

    Dcérka sa klasicky pustila do pomoci maminke pri príprave torty a ako to už býva aj v rozprávke o Marienke a Janíčkovi v lese, keď išli na jahôdky - jedna do formy na pečenie a 5 do úst. 🙂

    Na záver by sme sa veľmi chceli poďakovať, za možnosť zúčastniť sa na testovaní práve našich obľubených Seditiek a musím vám povedať, že sme si to naozaj veľmi užili.

    A piškótky môžeme len vrelo odporúčať aj ďaľším nadšencom.

    S pozdravom Baška

    #test_seditky #recenzia
    #skusenosti_seditky10

    janicka11
    12. jún 2021    Čítané 60x

    Seditky,seditky naše naj ❤🤌

    Ďakujem za testovanie našich SEDITIEK.

    Najskôr chcem veľmi pekne poďakovať za také úžasné maškrtenie s piškótikami SEDITKY. 🙏

    Piškóty majú radi snád všetci, aj mladšie generácie, aj tie staršie. U nás si ich dokonca babka rada máča v kávičke, a zrovna SEDITKY... Čiže, v skratke, nie je to náhoda...

    Keď mi zavolal kuriér, tak som bola veľmi milo prekvapená. A to na rovinu, čakala som možno 5 balíčkov piškót. No mýlila som sa. Bola to obrovská a celkom tažká nádielka mašrtiek a ako bonus boli prívesky SEDITIEK. 🤗🤭😃

    Tak rýchlo to ubehlo a nám už ostalo len pár balíčkov. No čo, naše baby ich zbožnujú a hlavne tie mini balíčky sú nielen super milé, ale aj praktické - tak si ich pribaľujú naviac na desiatu...💋💋😘

    No, piškótam značky SEDITKY nie je čo vytknúť...

    Sú podľa mňa ľahučké, jemnučké a akurát osladené. Pre deti proste ideálne... Či už ako maškrta na doma, či do auta, či na výlete (ako to máme my)...

    Ako sa vraví V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA - SEDITKY SÚ IBA Z 3 PRÍSAD, PRETO SÚ NAJLEPŠIE!!! 💛 😄 A je úplne jedno, či sa bavíme o menšom balíčku, či o väčšom, či o dlhých piškótach, či mini balíčkoch... Všetky sú naše TOP PIŠKÓTY! Seditky, ste super. Každému odporúčam.

    #skusenosti_seditky10

    mia61
    9. jún 2021    Čítané 133x

    PIŠKÓTY SEDITKY

    Dostali sme možnosť zapojiť sa do testovania piškót od Sedity.

    Možno sa pýtate, čo sa už len dá testovať na piškótach? 🙂 Všetko sa dá testovať.

    Seditu poznáme všetci už roky a na ich výrobkoch vyrástli naše mamy, otcovia, ba aj naši starí rodičia. Predsa je to 70-ročná kvalita na našom trhu.

    Musím sa priznať, že som nikdy nečítala zloženie piškót a naozaj som ostala milo prekvapená, že sú upečené len z troch prísad a tými sú : 

    pšeničná múka,vajíčka a cukor.

    Mini piškóty

    V balíku sme dostali 2 rôzne balenia - jedno klasické 120 g a druhé mini balenie Seditiek 35 g. 

    Menšie balenie som nepoznala, kupovali sme to väčšie. Ako som si všimla aj v obchodoch, nie všade Mini piškóty 35 g majú v ponuke. Za mňa je to super, nemusím riešiť dózičky, či brať veľký sáčok, keď niekam ideme. Obľúbené u syna sú aj do domácej výživy či jogurtu.

    Okrúhle piškóty 

    Stará dobrá klasika, ktorú netreba ani predstavovať. Balenie obsahuje 120 g piškót. Obľúbené u veľkých aj malých. U nás okrúhle piškóty najčastejšie používame do pudingu. 

    Dlhé piškóty 

    Z týchto piškót sa veľmi teším, používame ich často na prípravu dezertov ako je tiramisu, nepečená torta či jahodové tiramisu. Od inej značky sa líšia tým, že nie sú posypané cukrom.

    Naposledy som robila jahodové tiramisu. Poobede som ho spravila, večer boli piškóty ešte tvrdé, plnku používam mascarpone so šľahačkou.

    No na druhý deň sú piškóty mäkké a majú aj dobrú konzistenicu, pekne držia pokope, keď sa naberá dezert na tanier. 

    Dlhé piškóty majú aj praktické dvojbalenie. Každé po 110 g. 

    Na záver by som chcela ešte upozorniť, že :

    Kúpou Seditiek podporujeme šport detí s mentálnym postihnutím.

    Pre mňa je Sedita TOP značka na Slovensku a tieto piškóty, Seditky, sa im podarili a ostávame im verní, ja a moja rodina, ďalšie roky rokúce. 🙂  

    Veľké plus sú aj milé zvieratká na každom balení Seditiek.

    Ďakujeme za možnosť testovať piškóty Seditky. 🙂

    #skusenosti_seditky10

    griska11
    8. jún 2021    Čítané 91x

    Piškóty a perníky od Sedity v našej rodine

    Túto recenziu na Piškóty od Sedity už píšem tretíkrát s musím povedať, že toľko slov som napísala, asi koľko piškót sme dostali na testovanie, keď nie viac. 🤷‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

    Ale ako sa vraví o dobrom sa ľahko píše. Takže ďakujem pekne za možnosť vyskúšať a otestovať výrobky od Sedity. Dostali sme na testovanie nielen piškóty, ale aj perníky. Najviac ma z celej zásielky prekvapili perníky a dlhé piškóty. Ale pekne po poriadku. 

    Ako prvé som pripravila maškrtu z dlhých piškót na spôsob Éclairs. Kvitujem, že nie sú obsypané cukrom, veď aj načo, keď sú tak akurát sladké. Zmizli rýchlosťou blesku. A vyzerali naozaj luxusne. Zmäkli naozaj rýchlo, čo ma tiež prekvapilo. 

    Nedeľný puding bez piškót je ako kocúr bez čižiem. Proste „must have". 

    A rozkošné a hlavne praktické mini-piškótky sú výbornou alternatívou ako mňamka na desiatu do školy alebo rýchla pomoc na hlad v maminej kabelke. 

    Nakoniec k tomu najlepšiemu, osobne nielen pre mňa, ale aj pre moje deti, k perníkom. Fakt ma milo prekvapili aké sú jemné a čokoláda nechutí umelinou. Mne najviac chutili so slivkovým lekvárom a dievčatám s jahodovým. 

    Odteraz bude výborným a stálym parťákom na našich výletoch. 

    Ešte raz ďakujeme. Zjedli sme ich do poslednej pištotinky-omrvinky. 

    Zuzana

    #test_seditky #recenzia #skusenosti_seditky10

    puskaruka
    7. jún 2021    Čítané 86x

    Testovanie piškót Seditky

    Testovaniu piškót sme sa potešili všetci doma, pretože všetci sme milovníci piškót. A to od veku 3 roky až do 41 rokov. Máme ich radi len tak samé, s mliekom, v pudingu, v rýchlom chladenom dezerte. Zásielka bola ozaj bohatá, posúďte:

    Ako prvé padli vhod jemné, v čokoláde máčané perníčky zlepené ovocným džemom a vôbec sa im nedalo odolať, lebo boli ozaj mäkučké.

    Potom prišli na rad piškóty okrúhle, mini piškóty vo veľkom a v malom balení a dlhé piškóty. 

    Všetky piškóty sú bez kypridiel, dochucovadiel, či iných prímesí. Sú len z múky, vajec a cukru. 

    Možno sa pýtate, čo sa dá na piškótach testovať, samozrejme, že je čo testovať, tvar piškót, chuť, tvrdosť, farba, jemnosť, mäkkosť... V porovnaní s piškótami iných značiek, u nás si tieto piškóty, Seditky, našli miesto aj v budúcnosti. Piškóty nie sú priveľmi tvrdé a ani priveľmi mäkké. Sú také akurát k nahryznutiu. Každá má svoj okrúhly tvar a sú do zlatista upečené. 

    Mini okrúhle piškóty Seditky v malom balení si deti vzali do školy ako menšiu desiatu.

    Okrúhle piškóty klasické nám chutili namáčané do mlieka, do pudingu alebo v rýchlom chladenom dezerte, ktorý sme urobili na Deň detí.

    Seditky dlhé piškóty prekvapili tým, že boli bez cukrovej posýpky, rovnako jemné a nadýchané ako okrúhle piškóty.

    Balenia piškót sú veľmi milé. Každé balenie má svoje zvieratko - medveď, zebra, opica a tučniak.

    Ďakujeme, že sme mali možnosť otestovať piškóty Seditky a týmto sme objavili piškóty, ktoré ozaj chutia. 

    #skusenosti_seditky10

    #test_seditky
    Doslovne sa topíme v seditkách
    Milujeme piškótky od seditiek lepší dôkaz neexistuje 🤣

    #test_seditky

    Moja láska somnou robila včera tortu pre svoju segru na jej dnešnú babskú párty 🥳🙋‍♀️🎂🙏Seditky sa nám veeeeĺmi hodili 🤗

    vierkaviera
    Správa bola zmenená    3. jún 2021    

    ... aby som nekomentovala len piskotky (postrehla som tu nazor, ze co uz sa len da testovat na piskotach 🙈)...

    Tak okomentujem aj pernicky, ktore sa dostali do testovania. Moje deti teda nie su pernikove, ked pernicek dostanu, tak ho zjem ja (ano aj tak vyzeram 🙈). Tymto pernikom dal sancu aspon Miso, Emku nepresvedcila ani jemna cokolada, ci ultra makky a cerstvy pernik .... aspon Misovi viac zostane 😆😆😆

    #test_seditky

    #test_seditky

    Pre manžela odmena za skúšku a pre dcéru potešenie,lebo sme s nádchou doma😔

    Dlhé piškóty som potrela džemom ,naplnila pudingom, ozdobila ovocím a karamelovym topingom....

    No proste úžasná mňamka...a tie piškóty sú fakt mňam❤️

    (4 fotky)

    #test_seditky

    Dnes MDD v škole ..opekačka....

    Mami, môžeš mi zabaliť ešte dáku sladkosť....
    Mamiiii nemusiiiš, už maaam....
    A čo máš?
    No predsa moje obľúbené piškóty...

    Tradícia zas a znova dodržaná... Každoročne nosí piškóty na MDD...
    Vyjadrenie dcéry....Mamina od dnes kupujeme len tieto SEDITKYYYY🙏🙏🙏🙏

    #test_seditky tak k tomu MDD všetko najlepšie dietky moje.....a k fajnovej nálade prispeli aj okrúhle aj dlhé Seditky, k tomu tvaroh, maliny... Na ozdobu pfysalis..(mojim deťom chutí)

    Aký by to bol deň detí bez nejakej dobroty....🍓 jahodové tiramisu pre môjho chlapčeka 💙
    #test_seditky

    (3 fotky)

    #test_seditky deň detí nemôže byť bez dobrotky...použili sme jeden balík okrúhlych piškót

    mojmacik
    Správa bola zmenená    31. máj 2021    

    #test_seditky klasika môjho muža či testujem či netestujem on proste kávu len s piškótami... Červený nápoj je prosím ovocný čaj..

    Ked mate na nieco chut a chcete pouzit tu kopu piskot, co doma mate... co urobite? Anooooo, piskotovu tortu ❤

    Ja som na svoju pouzila velke okruhle piskoty Seditky a tiez dlhe Seditky. A som nadmieru spokojna... krem je urobeny zo slahacky, cukru a kyslej smotany a teda som predpokladala, ze dlhe piskoty rychlo odvlhnu, ale som milo prekvapena. A su tak super vlacne, nadychane. Aj moj Misko chodi a pyta Seditky, pikoty

    Odfotila som Vam ich lepsie, nech vidite tie pooooory 😄🙈

    #test_seditky

    mojmacik
    Správa bola zmenená    31. máj 2021    

    #test_seditky u nás tento týždeň trosičku chorôbkovo... O nič nejde.. Len brušná migrena... 3-4 hodiny spánku a akoby sa nič nestalo.. Tak to aspoň u nás prebieha, jest však vtedy moc nechuti tak padli vhod dlhé piškóty... A poviem vám to sú piškóty môjho detstva pamätám ich ešte v žltej krabici s chlapčekom a dievčatkom ( priznávam neviem kto bol výrobca,deti to neriešia) , ktoré si pani učiteľky vystrihovali a v škole sme sa s nimi učili rátať... Je to už veľmi daaavna doba, ved už mám takmer 52...ale skúste pohľadať nejakú foto s malým dieťaťom z tých čias... Ak malo v ruke piškótu bola to táto dlhá... A samozrejme bez cukrovej posypky..... Ďakujem Sedita, vrátila som sa do útleho detstva... Sú fantastické

    Zajtra je deň deti.... Smotanova torta s piskotami.... Noooo neviem ci prezije ked ju zbadaju v chladnicke dozajtra🎂🤷‍♀️😉 na vnutro torty som pouzila medvedove okruhle piskoty a okraje pekne ozdobila zebra s dlhymi😉 piskotkami od Sedity

    #test_seditky

    (2 fotky)

    #test_seditky
    Uctili sme si babičku a deduška a oslávili sme krásnych 35 rokov ich manželstva. Smotanovo-piškótová torta naša obľúbená a vďaka piškótkam od seditiek s láskou pripravená mnou a mojou dcérkou. Ďakujeme

    (5 fotiek)

    Nedelny dezert, rychlo a raz dva, najlepsie čokoladový s banánom a piškotami.... Rokmi overená klasika, ktora neomrzi😍

    #test_seditky

    #test_seditky
    Bude dobrota, na ktoru sa velmi tesim 😋 Moje zdrave stravovanie ide na par dni bokom 🙈 Nevadi...

    #test_seditky desiata alebo olovrant v tejto kombinácii je u nás obľúbený, a vôbec nezáleží na veku...