1 / 1

    Každu dovolenku trávime spolu...muž, ja a dieťa...

    29. jún 2022

    Bola som sama aj pri mori, ale pravidelne uz 20 rokov chodime 5 kamošiek 3x do roka na predlžený vikend na liptov. Bez frajerov, muzov, detí. Len baby.
    Nepríde mi na tom nič kontroverzné. Veď dieta nie je gula na nohe. Vieme odísť, zrelaxovat a spokojné, vyklebetene, vytancovane, vywellnessovane, vydrinkované sa vrátime domov.
    Inak samozrejme trávime veľa casu aj spolu ako rodina po roznych výletoch, lyže, more, spolu vsetci.

    29. jún 2022

    Všetky dovolenky trávime spoločne...

    29. jún 2022

    my vsetko spolu, stale by som na nich myslela… neviem si to predstavit bez nich… u vas ale chapem ze ked sa deti striedaju u rodiciv tak preco nie… mozno ked budu deti vacsie, asi zalezi aj od veku deti… predpokladam ze ked budu okolo 14 rokov mat tak zaujem o spolocnu dovolenku bude aj opadat

    29. jún 2022

    Chodíme na dovolenky (doma, aj zahraničie) aj bez dieťaťa. Aj s ním.

    29. jún 2022

    Ale ty mas uplne inu situaciu, kym su s otcom s ktorym predpokladam nezijes, ty si ides oddychnut.
    Bez deti sme s muzom chodili na predlzene viikendy

    29. jún 2022

    My chodime vacsinou aj s dcerou, ale boli sme par krat aj bez nej /avsak vtedy to bola ako druha dovolenka za rok, dcera je u babky stastna prestastna a jej sa pri mori paci menej ako u babky bez nas, neznasa more, ani slanu vodu, ani vlny, ani opalovacie kremy, ani cestovanie/, ona je fakt radsej u babky, a bezo mna, kedze vtedy s babkou nekecame a babka sa jej venuje cele dni a spolu si to uzivaju, kedze nebyvaju az tak casto spolu, lebo babka byva 250km daleko. Takze bez vycitiek aj bez deti

    29. jún 2022

    Mne sa nezdá že by na Tom bolo niečo kontroverzné. Prečo by si mama alebo otec nemohli oddýchnuť osamote? Sú ľudia rodinné založený kt. By to asi nevyhovovalo a potom samotari ako ja, kt si takto najlepšie oddýchnu. Len zas nebyť Uplny egoista a zobrat potom aj deti😊

    29. jún 2022

    @blanblan
    @ivuska027 Dievčatá, by ste sa čudovali. Už som sa stretla s názorom, čo som to za matku, keď idem bez detí. 😕 Je to veľká téma. Mňa osobne sa nedávno veľmi dotklo, keď som povedala, že sa teším hrozne k moru, ale že idem bez detí a dostala som od kolegyne, že ona by nikdy takto nešla, lebo by na každom kroku myslela len na deti, ako by sa im tam páčilo a vlastne nechápe, ako niekto môže bez detí ísť a užívať si.
    Nie som žiadna citlivka, ale za mňa to bolo dosť cez čiaru, hlavne pretože nikdy nebola v mojej situácii. Tiež svoje deti milujem, ale musela som si zvyknúť, že so mnou proste nie sú non-stop. Takže sa mi odchádza asi oveľa ľahšie než mnohým iným mamám, to uznávam.

    29. jún 2022

    @ivec16 To rozhodne, pamätám si poslednú dovolenku s našimi. Mala som 14, boli sme na Orave a povedala som si, že nikdy viac. :D Ale ich dovolenky som milovala. :D

    29. jún 2022

    @tratatundra tebe moze byt jedno ci na deti myslis v praci ci pri mori,
    Ty ich odovzdas ich otcovi a vtedy s nimi nemozes byt tak ci tak.

    29. jún 2022

    @elenkaba Presne, tiež sa mi zdá, že ma aj tak tie deti majú už plné zuby. :D Navyše, syn sa dosť bojí vody. Neviem, čo by som s ním pri mori robila.

    29. jún 2022

    @natalka13 Presne ako vravíš. Ale popravde, fakt si od seba radi oddýchneme. Aj oni odomňa. Oni sú s otcom len každý druhý víkend, ak mu to vyjde, takže si myslím, že si moju prítomnosť užívajú až až. 😅

    29. jún 2022

    Ono to závisí od každej rodiny, od množstva dovolenky, od toho, koľko majú peňazí, koľko si môžu dovoliť byť mimo domov, či majú niekoho na stráženie. Ja chodievam na víkend raz za rok s kamoškami, môj muž raz za rok na turistiku s kamoši, inak len s deťmi. Nemám nikoho, u koho by deti zostali (babky nezájem a u cudzích ich nenechám na dlhšie), nemáme ani toľko dovolenky a ani toľko peňazí, aby sme išli na dve rôzne dovolenky - raz s deťmi, inokedy bez detí. Takže ak ti niekto napíše, že nikdy bez detí, tak to môže byť len nemožnosť urobiť to inak.

    29. jún 2022

    Vždy sme chodili s deťmi,ja si aj na dov. s deťmi viem oddýchnuť.Ale sú už velké a chodíme prirodzene už bez nich.Teším sa,že pôjdeme s vnúčatkami,mne deti vôbec nevadia.je s nimi veselšie.

    29. jún 2022

    @tratatundra Poviem Ti niečo. Každého je velky prd do toho, čo robis, ako robís, kedy robis, ako žiješ. Učty Ti neplatia, nemusis sa im zodpovedať.
    Mne osobne je uplne u prdele, čo si kto o mne myslí. To vypovedá o nich, nie o mne. Ale tam prídeš, neboj, časom, vekom 😀 Je to veľmi oslobodzujúce 😉😘

    29. jún 2022

    Uprimne kedby som mala dovolenky na rozdavanie tak mozno by som zvazila. Takto som rada ked sa mi podari v lete vybrat 2 tyzdne a so zvyskom dovolenky zliepam ostatne prazdniny. A ked uz tak ju travime spolu ako rodina. Mame male deti.

    29. jún 2022

    V tvojej situácii tráviš predsa takmer každý druhý víkend bez detí, ako tisíce iných rozvedených. Takže dovolenka bez nich bude pár dní naviac bez detí - no a? Podľa mňa väčšina rodičov by uvítala aj dovolenky alebo aspoň víkendy bez detí, ale jednoducho si to nemôžu z časových či organizačných dôvodov dovoliť, keďže deti nemajú s kým zatiaľ byť.

    29. jún 2022

    @tratatundra kolegina nie je trošku precitlivela?🤔😊

    29. jún 2022

    Bože ako to závidím. Ja mám od nich Max dve hodiny za deň pokoj inak je mladší na mne vkuse zavesený ale hneď ako sa bude dať balím kufre a preč od nich :D samozrejme že ich milujem ale sme stále ženy a ľudské bytosti tak si zaslúžime trochu pokoja a oddychu a rozhodne nie si kvôli tomu zlá matka 🙂

    29. jún 2022

    @blanblan 😬😬😬 Zrejme to tak bude no.

    29. jún 2022

    @sima1415 🤗🤗🤗 Áno, čas s deťmi je vzácny. Ten bez nich často ešte viac. 🤪

    29. jún 2022

    @tratatundra naši chalani majú 14 a 11 a minulý rok sme si prvýkrát s manželom zarezervovali 5 dní na liptove.milujeme cyklistiku a s deťmi také trasy,aké chceme,nejazdime..nedajú to..tak sme ich dali do tábora a my sme išli..bolo to super a tento rok si to zopakujeme opäť..6 dní v čutkovskej doline s bicyklami a po ceste domov si vyzdvihneme deti v tábore.
    A nie,nie som Senecká..deťom sa venujeme celý rok,ale tak ako majú oni svoje záujmy ( dnes mi obaja odišli do skautskeho tábora na 12 dní), aj my máme svoje... Okrem matky som aj manželka. Chodíme bicyklovať aj s chalanmi,ale tie 70-100 km trasy proste nedajú.
    Na konci augusta ideme vsetci spolu na 16 dní k moru,tam si všetko vynahradime

    29. jún 2022