Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    trisha321
    19. okt 2021    Čítané 132x

    Testovanie s Yves Rocher Elixir BOTANIQUE

      Ahojte! 

      Keď som zistila, že som vybraná na testovanie novej kolekcie od Yves Rocher Elixir BOTANIQUE, naozaj som sa veľmi potešila. Keďže častokrát som siahla aj po drahšej kozmetike a nebola som spokojná, na začiatku testovania som bola dosť skeptická.

    Prekvapila ma hneď na začiatku konzistencia a vôňa týchto produktov, tento rad je darom morskej vody a cítila som sa neskutočne svieža už po prvej dávke. Kapucínka, ktorú obsahuje tento rad, má okysličujúce účinky a riasa Tetraselmis detoxikuje pleť, čo mi v tomto období a zhone mestského života neskutočne vyhovuje.

    Každá z nás vie, ako je na pleti krásne vidno nás životný štýl a to, akým spôsobom sa o ňu staráme. Aj keď som mamička, chcem, aby moja pleť vyzerala čo najlepšie, aj keď od puberty trpím mastnou T-zónou a čiernymi bodkami. Ale za posledné obdobie sa nielen zlepšením stravy, úsilím o najvyššiu starostlivosť o pleť a telo, akú dokážem popri materských povinnostiach vydať, moja pleť veľmi zlepšila, čo je pre mňa maximálna spokojnosť.

    Rad Elixir BOTANIQUE obsahuje denný a nočný krém, posilňujúce sérum a roll-on na očné okolie, čo na moje tmavé kruhy pod očami, s ktorými už pár rokov bojujem bol neskutočný dar. Až cítim morský vánok pri nanášaní tejto exkluzívnej kozmetiky, akú som mala možnosť testovať. 🙂

    Čo sa týka pozitívnych vlastností tohto produktu, chcela by som určite vyzdvihnúť konzistenciu, vôňu a cenu. Negatívne som nenašla žiadne. Odporúčam tieto produkty určite každej žienke, ktorá si potrebuje zlepšiť pleť, detoxikovať od mestského života a každodenného stresu.

    Francúzska kozmetika Yves Rocher ma sko prvá nesklamala po žiadnej stránke a som s ňou neskutočne spokojná. Hodnotím ju piatimi hviezdičkami a budem veľmi rada, keď do budúcna budem môcť testovať jej ďalšie produkty.

    #recenzia_elixir_botanique4

    Ďakujem za možnosť testovania ❤️

    Trisha 

    trisha321
    26. nov 2020    Čítané 111x

    Testovanie môjho Malého Gazdu

    Ahojte! 

    Na úvod by som rada napísala, že som naozaj možnosť takéhoto testovania nikdy nedostala, tak keď mi prišla správa, že som medzi vybranými maminkami, neskutočne som sa  potešila. 🙃

    Čakala som, kedy mi zazvoní telefón s tým, že môj Malý Gazda je už na ceste ku mne. Po dlhom čase som bola nedočkavá, ako malé dieťa. Keď konečne prišiel ten deň, s úsmevom na perách som vítala pána, ktorý nám Malého Gazdu doniesol. 

    Malá sa potešila tiež, nakoľko jogurty miluje a hlavne ovocné, smotanové. Skoro každý deň sme si spríjemnili s naším Malým Gazdom. Mňam, to bol pôžitok. Či na raňajky s ovocím, müsli alebo len tak, samotný. Nakoľko som veľká pekárka, tak som samozrejme spestrila aj pár mojich receptov s touto úžasnou pochúťkou, ktorá zreje priamo v skle. Je skvelá na trávenie, nafúknuté bruško maminky alebo aj bábätka. 

    Môj Malý Gazda zažiaril nielen v tomto úžasnom koláčiku, ktorý je hrejivou spomienkou na moje detstvo, ale dokonca aj v mojej narodeninovej torte, ktorá chutila aj tým najmenším. S kombináciou s lesným ovocným a mascarpone to bolo naozaj niečo neskutočne a narodeninová torta doslova zažiarila. ❤️

    Toto malé lahodné Ňuňu prekvapenie nám veľmi spríjemnilo dni a určite si ho budeme naďalej kupovať. Odporúčam ho každej maminke a dieťatku, ktoré miluje dobré, lahodné a kvalitné jogurty. Každá príchuť je pôžitok pre mlsný jazýček a ja veľmi pekne ďakujem za možnosť testovania a dúfam, že sa mi aj do budúcna niečo takéto pošťastí.

    S pozdravom, 

    maminka Trisha. ❤️

    #test_nunu #recenzia #nunu_jogurt_skusenosti

    #test_nunu

    Ahojte!

    Keďže som dnes čakala návštevu rozhodla som sa pre nich spraviť môj koláčik z detstva tzv. "oblíž prst"
    Padol celý plech a chutil aj tým najmenším.

    Do bieleho šľahačkoveho snehu som pridala aj dva biele jogurty od môjho Malého gazdu a vznikla z toho neskutočná pochúťka. Tento slovenský jogurtovy výrobok ktorý zreje priamo v krásnych malých sklenených fľaštičkach je na nezaplatenie. 🧡 Tie som si odložila a na niečo ich využijem.

    Zostalo mi ešte pár týchto skvelých jogurtov na zdravé raňajky alebo olovrant pre moju malú princeznú. 🙃

    trisha321
    Správa bola zmenená    19. nov 2020    

    #test_nunu

    Ahojte!

    Dnešné upršané ráno sme si spríjemnili našim Malým gazdom. Našej malej neskutočne chuti a mne tiež. Nakopnúť sa ráno takýmito zdravými a hodnotným raňajkami je to najlepšie čo môžete.

    Akákoľvek príchuť, všetko nám veľmi chuti, poprípade si to zmiesam s ovocím, hrozienkami, biely jogurt prichutím perfektným domácim medom. ❤️

    Vyskúšajte túto výživou bombu na začiatok rána a hneď sa budete cítiť lepšie, kultúry a živé baktérie ktoré obsahuje jogurt Malého gazdu sú skvelým riešením aj pre zlepšenie trávenia Vás a Vašich malých pokladov 🙃

    Pekný deň,

    Vaša Patrícia

    trisha321
    Správa bola zmenená    14. nov 2020    

    #test_nunu

    Ahojte 🙃

    Keďže mam zajtra narodeniny tak som si napiekla túto skvelú a ľahkú mascarpone - ovocnú tortu ❤️
    Pridala som do krému aj dva biele jogurty od Malého gazdu. Táto torta je obrovská maškrta nielen pre dospelých ale aj pre deti. Ľahká piškóta, lesné ovocie, super krém s mascarpone a bielym jogurtom, už teraz sa na ňu všetci tešia 🙏

    Ďakujeme ešte raz za dávku týchto perfektných jogurtov, ktoré chutia celej mojej rodinke 😚

    trisha321
    Správa bola zmenená    11. nov 2020    

    #test_nunu

    Ahojte!

    Na uvod by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za možnosť testovania týchto skvelých smotanových jogurtov. Ja som veľmi vyberáva co sa týka potravín, nakoľko od nového roka sa venujem cvičeniu a aj zdravej strave. Takisto však nezabúdam aj na zvyšok rodiny a preto vyberám aj v tomto prípade, jogurty pre malú ktoré viem, že sú nielen chutné ale aj zdraviu prospešné.

    Malého gazdu som zvykla kupovať aj pred testovaním tak ho poznám, veľmi ma zaujalo vždy zloženie a ta podmanivá chuť akejkoľvek príchute. Teraz som si trochu o malom gazdovi aj preštudovala. To ze obsahuje aj zdraviu prospešné baktérie som nevedela, tak teraz už viem 🙂 Takisto je podporný na zlepšenie trávenia, imunity, pomáha v boji proti nafúknutemu brušku a kolika mi pri babatkach a detickach.

    Chuti teda nielen mne ale aj mojej malej a manželovi,teším sa na pokračovanie testovania tohto skvelého produktu 🙏❤️

    trisha321
    Správa bola zmenená    23. feb 2019    

    To je ON, môjho srdca šampión ❤ ešte 22 dní 🍀

    trisha321
    Správa bola zmenená    7. nov 2018    

    Ahojte, no vyzerá to na malú princeznú Miu 😘 v piatok nás čaka morfologicky ultrazvuk a 4D sono tak sa neviem dočkat.. Ktorá z Vás to uz absolvovala? Ako dlho tam asi pobudnem a co vsetko ma caka? 🍀👼🏼

    Vhupli sme do 20 tt, ešte stale nevieme čo čakáme ❤🍀🙏🏻 buduci piatok nas čaká poradňa a 9.11 morfologický screening a 4D, tak snaď sa konečne dozvieme pohlavie 💋