trisha321
19. okt 2021
132 

Testovanie s Yves Rocher Elixir BOTANIQUE

  Ahojte! 

  Keď som zistila, že som vybraná na testovanie novej kolekcie od Yves Rocher Elixir BOTANIQUE, naozaj som sa veľmi potešila. Keďže častokrát som siahla aj po drahšej kozmetike a nebola som spokojná, na začiatku testovania som bola dosť skeptická.

Prekvapila ma hneď na začiatku konzistencia a vôňa týchto produktov, tento rad je darom morskej vody a cítila som sa neskutočne svieža už po prvej dávke. Kapucínka, ktorú obsahuje tento rad, má okysličujúce účinky a riasa Tetraselmis detoxikuje pleť, čo mi v tomto období a zhone mestského života neskutočne vyhovuje.

Každá z nás vie, ako je na pleti krásne vidno nás životný štýl a to, akým spôsobom sa o ňu staráme. Aj keď som mamička, chcem, aby moja pleť vyzerala čo najlepšie, aj keď od puberty trpím mastnou T-zónou a čiernymi bodkami. Ale za posledné obdobie sa nielen zlepšením stravy, úsilím o najvyššiu starostlivosť o pleť a telo, akú dokážem popri materských povinnostiach vydať, moja pleť veľmi zlepšila, čo je pre mňa maximálna spokojnosť.

Rad Elixir BOTANIQUE obsahuje denný a nočný krém, posilňujúce sérum a roll-on na očné okolie, čo na moje tmavé kruhy pod očami, s ktorými už pár rokov bojujem bol neskutočný dar. Až cítim morský vánok pri nanášaní tejto exkluzívnej kozmetiky, akú som mala možnosť testovať. 🙂

Čo sa týka pozitívnych vlastností tohto produktu, chcela by som určite vyzdvihnúť konzistenciu, vôňu a cenu. Negatívne som nenašla žiadne. Odporúčam tieto produkty určite každej žienke, ktorá si potrebuje zlepšiť pleť, detoxikovať od mestského života a každodenného stresu.

Francúzska kozmetika Yves Rocher ma sko prvá nesklamala po žiadnej stránke a som s ňou neskutočne spokojná. Hodnotím ju piatimi hviezdičkami a budem veľmi rada, keď do budúcna budem môcť testovať jej ďalšie produkty.

#test_yvesrocher9 #recenzia 

#recenzia_elixir_botanique4

Ďakujem za možnosť testovania ❤️

Trisha 

Začni písať komentár...

Odošli