tweety22
1. nov 2019
178 

Čaj je naša vášeň!

Čaje patria medzi naše najobľúbenejšie nápoje. Milujeme ich všetky - ovocné, bylinkové, zelené, čierne, s príchuťou aj bez... Na testovanie čajov Mistral sme sa veľmi tešili. 

Balenie čajov - Mistral má mega pekný obal. Ako nebudeme si nahovárať, že obal nepredáva... Predáva, a tento ste vychytali. Retro štýl. Na chvílu ma to zavialo až do detstva, vďaka tým krásnym obrázkom. Na obaloch čajov je jasný popis s ikonami a vysvetlením ako čaje použivať.

Príchute - všetky príchute, teda aj urologický, prieduškový a aj čaj na prechladnutie, sú mimoriadne lahodné!

Zloženie - v každom z čajov sa nachádza veľký podiel byliniek, ktoré ako vieme sú liečivé. Veľmi si cením popis byliniek na krabičke čajov:

Uvediem príklad: Lipa poskytuje úľavu v prípade podráždenia hrdla. Má utišujúci účinok na hltan a hlasivky. Tymian prispieva k zdraviu dýchacích ciest, pomáha pri suchom kašli. Fenikel má upokojujúci účinok na ústa a hrdlo. Podporuje detoxikáciu organizmu. Sladké drievko pomáha udržiavať čisté dýchacie cesty a taktiež udržiava duševný pokoj.

Práve toto mi veľmi pomohlo a o rôznych bylinkách sme si čítali spolu s deťmi.

VÝHODY

  • lahodná chuť
  • vysoký podiel liečivých byliniek
  • krásne balenie
  • prehľadný popis o zložení výrobku
  • bez umelých prísad a farbív

NEVÝHODY

  • začala som byť na nich závislá 🙂

Chcela som, aby boli čaje, ktoré doma pijeme, bez umelych prísad a farbív. Aby boli čistej, lahodnej chuti a aby mali v sebe liečivé bylinky. Toto všetko čaje Mistral splnili. Pomáhajú nám v prevencii, a to je dôležité. Okrem toho ich pijeme non stop! 

Ďakujem 🙂

#test_mistral2 #test_mistral3

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli