veronikapandelev
13. sep 2019
335 

Ako sa mi páčila kozmetika DOVE

Ahojte kamoši.

Moja maminka ma posledné dva týždne len natierala a masírovala, čo sa mi veľmi páčilo. Niekedy ma vodička až tak unavila, že som prespal celú noc. Maminke sa to náramne páčilo, ale predsa toľko radosti jej nemôžem robiť každý deň 🤭

Mamina konečne vymenila olejček za telové mliečko, čo bolo super, lebo som sa nelepil o každé pyžamko. Takže telové mliečko sa mi páčilo, to si určite nechám.

Celkom dobré boli aj sprchové gély, príjemne voňali a najlepšie na nich je to, že sa po vytiahnutí z vaničky nešmýkam. Bola to síce sranda, ale maminke sa to nepáčilo. Rýchlo sprchové gély odložila ku vaničke a odfotila tým škaredý bleskom, aby náhodou pri jej materskej skleróze v obchode nezabudla, ktoré to boli.

Najviac sa mi páčili obrúsky na riťku, tie sú šupa. Krásne voňajú, konečne necítim nič chemické, a tak super šuštia, že je to jediná vec, ktorá ma dokáže zabaviť. Dokonca som párkrát nachytal maminku, ako ich používa aj ona, to sa mi ale moc nepáčilo. Však som ich dostal ja!

Mamina mi čosi patľala aj na riťku, keď som veľa kakal a mal som ju červenú. Idú mi zúbky, tak som niekedy prekakal cely deň. Mne sa tento krém páčil, lebo nebol moc hustý.
Kozmetiku, ktorú sme dostali, mám veľmi rád, dokonca ma maminka odfotila, ako sa pri nej smejem a teraz to dokola ukazuje všetkým v rodine. Nie je to nič moc, lebo som tam v pyžame a nie pekne oblečený.

Myslím si, že maminka je taká spokojná s DOVE kozmetikou, že mi ju dokonca niekedy aj na intrák pribalí. Veľké ďakujeme a odporúčame aj iným bábätkám. Možno aj vaše maminky budú také nadšené ❤️

#test_babydove2 #recenzia

Aj u nás je najväčšia zábava so šušatúcim obalom vlhčených utierok 🤣

15. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli