veronique2508
25. jún 2018
645 

Spravme si poriadok v ženských veciach

Milé mamičky,

dovoľte mi, prosím, aby som sa vám predstavila. Volám sa Veronika a je pre mňa veľkou cťou, že som bola vybraná Modrým koníkom a skupinou MEDIREX  group ako vaša ambasádorka pre ženské veci. Túto možnosť prijímam s veľkou radosťou, ale aj s pokorou, pretože v tejto milej úlohe je aj veľa zodpovednosti.

Som veselá, komunikatívna, spontánna a občas prchká citlivka. Som jednou z vás, žena, manželka a mama mojej vytúženej dcérky Paulínky. Momentálne som mamička na materskej dovolenke, no aj napriek tomu sa snažím neustále vzdelávať, rásť po odbornej aj ľudskej stránke a byť aktívna. Povolanie farmaceuta, beriem vo svojom živote ako poslanie pomáhať iným. No to, že som mamou beriem ako dar, nie ako samozrejmosť. Mám rada knihy, prírodu, cestovanie, svoju rodinu, priateľky a svoj život. Ako každá žena, aj ja sledujem novinky z oblasti zdravia a krásy.

Množstvo momentov si vo svojom vnútri uchovávam aj vďaka ich jedinečnosti. Milujem vôňu domova, obľúbenej knihy, nového rána, letnej búrky, morského vánku, babieho leta či vôňu Vianoc. Najkrajšia zo všetkých však bola a je vôňa mojej dcérky.  Keď som ju prvýkrát držala v náručí, bola to láska na prvý pohľad. V tej chvíli, keď sa sama seba pýtaš, ako si bez nej mohla doteraz žiť.  Ten dotyk dlaní a pocit, že si sa stala mamou. Na všetko som zabudla. Zaliala ma len vlna šťastia. Moje dieťa bolo pre mňa odrazu celý môj vesmír a všetko zastalo len pre tú výnimočnú chvíľu. Vtedy som pochopila, že byť matkou je môj osud.

Hlavný dôvod, prečo som zareagovala na tento ambasádoring pre ženské veci, je, že zdravie a život je to najcennejšie, čo máme. Tiež vnímam skupinu MEDIREX group ako silného partnera vo svete zdravia a prevencie a s tými najlepšími to vždy dáva zmysel napredovať.

Mnohé ambasádorské projekty Modrého koníka denne pomáhajú. Je úžasné, ako veľmi si ženy dokážu citlivým prístupom tak empaticky a priateľsky navzájom poradiť, pomôcť a motivovať sa. Chcem  byť  jednou z vás a spolu s vami spoznávať nové veci i vaše príbehy. Budem vám prinášať zaujímavé články, rozhovory s MEDIREX odborníkmi v danej oblasti. Spolu sa pozrieme na novinky zo sveta zdravia, prevencie, laboratórnej diagnostiky, ale hlavne ženských vecí. Naštartujeme spolu výzvu #bezstresu a nebudú chýbať ani zaujímavé súťaže.

Od roku 2001 sa na Slovensku vďaka programu asistovanej reprodukcie spoločnosti Gyncare narodilo mnohým šťastným párom už viac ako 1500 zdravých detí. A to je skutočne úžasné. Každé dieťa je pre matku zázrak, no niektorým mamičkám na ich ceste k vytúženému dieťatku je potrebné pomôcť. Majme otvorené srdce a citlivý prístup. A nech to nie je len klišé. Doprajme možnosť stať sa matkou všetkým ženám, ktoré majú vo svojom vnútri túto silnú túžbu. Niekedy stačí povzbudiť. Inokedy môžeme urobiť oveľa viac. Už to nie je len v rukách odborníkov a lekárov. Už sme to aj my. A nie len muži, ale aj MY ženy. Liečba v centre Gyncare predstavuje pre mnohé ženy novú nádej, mať vo svojom náručí krásne a zdravé dieťatko.

Chcem sa poďakovať skvelým ľuďom z Modrého koníka, najmä Petre @nugat a tímu skupiny MEDIREX group za to, že si ma vybrali. Ich výber si veľmi vážim a verím, že pre vás všetkých, ktorí ste do mňa vložili svoju dôveru, nebudem sklamaním. Je mi potešením, pracovať spolu s vami na takom skvelom projekte, akým sú ženské veci.

Milé ženy, spoločne stojíme pred veľkou výzvou. Máme možnosť zlepšiť osvetu prevencie ženského zdravia a otvorene rozprávať o ženských veciach, túžbach o rodine, našich radostiach aj starostiach. Majte sa rady, starajte sa o seba a pamätajte, že zdravie je len jedno. Je čas spraviť si poriadok v ženských veciach. Na každej z vás záleží a každá je výnimočná bytosť. Verím, že spolu vytvoríme skvelý babinec, v ktorom sa nikdy nebudeme nudiť. Projekt ženské veci je predsa o vás a pre vás. Srdečne vás pozývam, do skupiny ženské veci: https://www.modrykonik.sk/group/10627/

Ďakujem vám za váš vzácny čas a úprimne sa na vás všetky teším.

               S pozdravom,

                                 vaša Veronika ♥

www.zenskeveci.com

www.gyncare.sk

www.laboratornadiagnostika.sk

#zenskeveci #gyncare #darcovstvo #medirex #laboratornadiagnostika #trisomytest #prevencia #bezstresu

Začni písať komentár...

Odošli