vivian27
25. dec 2016
83 

Moje veľké testovanie Hydrobalance Control

Tak som sa po škaredom črevnom víruse konečne dostala k PC a k napísaniu mojich postrehov z úžasného testovania.

Veľmi som sa potešila, keď si lekáreň Dr.Max spoločne s Modrým koníkom vybrali žienky na testovanie a medzi nimi som bola aj ja.

Táto výzva ma veľmi zaujala keďže priznávam - ja som na krémiky strašný "lajdák". Asi mesiac pred testovaním som manželovi rozprávala, že tento rok si od Ježiška prosím nejaké krémiky - predsalen 30 na krku čochvíľa a vidím, že tá moja pleť si to už naozaj vyžaduje. O to viac som sa tešila, že som nemusela nič ani hľadať, čo by pre mňa bolo vhodné a mohla skúšať niečo, o čom som ešte nepočula. A manžel sa tešil, že Ježiško nesravil v jeho peňaženke prievan - ale o tom potom 😀

Na balíček som sa veľmi tešila a o to väčšie prekvapenie bolo, že som nečakala žiadne zázraky keďže viem, že veľa žienok si tie svoje obľúbené krémiky hľadá dlhšie, kým naozaj sadnú na pleť.

Balenie krémikov je naozaj krásne a hneď som si ich dizajn zamilovala a vyhradila im čestné miesto na mojej poličke v kúpelni.

Balenie obsahovalo:

* Očný krém

* Sérum na všetky typy pleti

* Denný krém na mastnú a zmiešanú pleť

* Denný krém na suchšiu pleť

* Nočný krém na všetky typy pleti

Ja mám zmiešaný typ pleti, ktorý sa ale v zime mení na suchú pleť, a tak som si zvolila krém na suchú pleť.

Na testovanie som sa hneď pustila a čo ma prvé zaujalo bola jemná krásna vôňa krémikov. Ako prvý som vyskúšala očný krém, ktorý som ešte nikdy v živote neskúšala a hneď usúdila, akú chybu som robila. Krémik sa krásne roztrel, jemnú pokožku pod očami vypol a stiahol kruhy pod očami, čo som naozaj si všimla hneď.  Čo chválim, je okamžité vstrebávanie do pokožky a hoci krémik má len 15ml vystačí na dlhší čas, keďže naozaj ho stačí naniesť malinké množstvo.

V ďalšom kroku nasledovalo sérum, ktoré malo príjemnú konzistenciu a veľmi rýchlo sa vstrebávalo. Za mňa jediné mínus je malé 30ml balenie keďže treba sérum použiť aj ráno a aj večer pod denný a nočný krém. Hoci stačí malinké množstvo, sérum sa mi najrýchlejšie míňalo.

Posledný krok bol denný alebo nočný krém.

Tu som naozaj bola prekvaená. Denný krém na suchú pleť mi pleť krásne hydratoval, pokožku tváre natiahol, jemnulinko prevoňal (tej vôni sa neviem stále nabažiť 😀 ). Po 2 týždňoch pravidelného používania som si naozaj všimla rozdiely, pokožka hlavne okolo nosa nie je tak strašne suchá, netvoria sa mi šúplaty ako tomu bolo pred začiatkom testovania.

A v poslednom kroku bola pre mňa novinka nočný krém, ktorý som si vždy myslela, že netreba používať. Vždy som si pleť dôkladne večer po odlíčení čistila micelárnou vodou a myslela, že to stačí. Do momentu ako som skúsila nočný krém. Ten pocit pokožky keď som si ľahla do postele bol neopísateľný. Čiže nočný krém sa stal súčasťou večernej hygieny rovnako ako sprchovanie, či umývanie zubov.

Na záver by som hodnotila moje testovanie ako veľmi pozitívne. Hoci som chcela nájsť nejaké zápory (okrem malého balenia séra) som nenašla nič. Čomu sa veľmi naozaj teším, pretože som si našla kozmetiku ktorej budem verná. O tom svedčí aj to, že Ježiško (pán manžel) využil akciu v Dr. Max a celú sadu maminke pod stromček kúpil hoci ešte z testovacej sady mám čo to na míňanie 🙂 ale viem, že keď miniem, pokračujem určite v tejto značke.

Dnes sme na pár dní išli s krpčekom na vianočné prázdniny k mojim rodičom a hádajte čo v mojej kozmetickej taštičke nemohlo chýbať? 

Ešte raz veľké ĎAKUJEM 🙂

#test_nuance

Začni písať komentár...

Odošli