Kedze som sa rozhodla,ze kazdy den Vam prinesiem jeden prispevok ako u nas prebieha testovacka #test_dm26 a vcera nebola moznost,tak dnesny den prinesiem 2 prispevky.
    Kedze sa u nas blizi stahovanie nasho najmensieho prirastku do izby k bracekovi a v utorok nam pride poschodova postel, tak deturence vcera stravili den u starych rodicov a my sme sa pustili do malovania izbicky. Urcite to poznate,ze po malovani prichadza poriadna makacka a to upratovanie 🙂
    Kedze naozaj trebalo vsetky naradia umyt a po nich potom ostala smrst vo vani,tak som sa rozhodla testnut Denkmit Nature - cistic na kupelne.
    Velmi milo ma tento pripravok prekvapil nakolko okrem priaznivej ceny 1,29€ za 750ml si poradil s cistenim aj naradia a aj vycistenim vane. Taktiez som vyskusala aj umyvadla a cistiacej schopnosti tohoto pripravku nemam teda vobec co vytknut. Jedine co vytknem je octovy zapach. Ak niekomu vona octu nevadi,tak ma vyhrate a moze za par eur mat naozaj skveleho pomocnika. Ja zial od 1 tehotenstva mam velky problem so 4 vonami ktore neznesiem a to chlor, ocot, kopor a panska vona Hugo Boss. A tak naozaj tento pripravok dokazem pouzivat len pri vyotvaranych oknach.
    Takze za mna tento pripravok dostane 8/10 (2 bodiky dole za zapach ktory ja fakt nemusim).