1 / 1

    Skús si dať leukoplast na prsia a povec že ťa to boli a to tak aspoň týždeň dva a prejde ju to.znama tak spravila a v pohode

    1. aug 2018

    tak nedávaj nutrilon len preto, že ty si spokojná, dobre sa rozpúšťa a si platená za reklamu 🙄 asi dieťaťu nevyhovuje tak ako tebe. Skús iné mlieko.

    1. aug 2018

    pozeram ze uz ma vyse roka to uz vobec nepotrebuje tie umele blbiny..pokojne moze normalne mlieko
    a
    @sissy27 ma pravdu..to uz je len zaruka kvality ze sa dobre rozpusta..ked dieta nechce tak nenut

    1. aug 2018

    skúsiť nerozrábať UM vo vode ale ovsenom odvare... nebude problém fľaša ale mlieko

    1. aug 2018

    baby nemyslím si, že je problém Nutrilon - ale fľaša. Po mliečku ju nebolelo bruško a to je pre mňa prvoradé. Ona je len tvrdohlavá a závislá na mne - lenže ja už mlieka dosť nemám, vonku sú horúčavy, a ona viac pije ako je, a tak ako som dávala UM staršiemu do 2rokov z viacerých dôvodov (uspávanie, pridané hodnoty v UM, a odmietanie väčšiny príkrmov), tak chcem aj teraz pri malej - naučiť ju na UM.

    @sissy27 za testovanie platená nie si, iné mlieka som už skúsila pred tým, Nutrilon som chcela preto "otestovať" tiež - a aj preto som si istá, že to nie je mliekom (@dominci ) ale jednoducho tým, že je vo 🍼 a ona z toho piť nechce. Ale piť musí, však (a jo vodu popíja málinko a čaj ani vidieť)

    Preto som sa pýtala na pomoc, ako naučiť malú na fľašku a nie na dôvody prečo dávať - nedávať UM 🌷

    1. aug 2018

    @wayfarer "ona viac pije ako je" vs. "vodu popíja málinko a čaj ani vidieť" , tak ako to je, keď ty máš mlieka málo, fľašu nechce?
    A skúsila by som pohár, taký ten so sosákom, na vodu. Tekutiny sú dôležitejšie ako mlieko (v tomto veku).

    1. aug 2018

    @sissy27 no ako to je - že pije len moje mlieko, lebo všetko ostatné odmieta... ja už neviem ako to napísať, potrebuje piť viac, a nejde teraz tak ani ČO ale ako :D (btw, ani moje odsaté mlieko neche piť cez 🍼 )

    1. aug 2018

    @wayfarer ale uz flasu nepotrebuje..ma rok..doma daj pohar a vonku flasu so slamkou

    1. aug 2018

    @wayfarer keď nechce fľašu, daj pohár.

    1. aug 2018
    nesvadbovo
    AMBASÁDORKA

    @wayfarer drzim palce! Svagrina odstavovala malu asi v 14 mesiacoch a nepomohlo nic. Vyslusala vsetky mlieka na trhu vratane kravskeho, flias od vymyslu sveta, skratka nechcela. Nastastie, ona vypila za den pollitra vody aj viac a co-to zjedla, kojila ju uz iba navecer a v noci. Takze na mliecko nenaucila, doterz nepije ziadne. Kompenzuje to jogurtom, syrmi, maslom a podobne.. pravdepodobne to nie je ani mliekom, ani flasou. Ja mam s M. podobny "problem" s pitim vody. Vyskusala dom fakt trilion flias a nie.. teraz v tom teple da tych 150-200 ml za den, ale to uz je pre nas na oslavu 😉

    1. aug 2018
    nesvadbovo
    AMBASÁDORKA

    inak, mozno by stalo za vyskusanie dat jej to pomocou cievky popri dojceni, aby si zvykla na tu chut.. mozno ho potom vezme na milost aj z flase.. ja by som asi takto postupovala..

    1. aug 2018

    @nesvadbovo pocujem prvy krat, idem googlit, dakujem ❤️

    1. aug 2018
    nesvadbovo
    AMBASÁDORKA

    @wayfarer aj na mamile najdes postup, ak sa nemylim.. snad na nu najdes nejaky trik ✊️

    1. aug 2018

    @nesvadbovo ta cievka vyzera prefikane,, keby u nas neprsi, uz bezim do lekarne... (a s tym mliekom, ja by som na tom az tak netrvala, keby som v malej nevidela jej starsieho brata, ten tiez protestoval - ale len tri dni... a potom mi pil aj liter UM denne skoro rok...stale je na mlieku zavisly, kazde rano musi mat mliecny koktejl s bananom a poobede pohar mliecka... a tym ze nie je velky jedak, som vzdacna apson za to...)

    1. aug 2018

    Radka, myslim, ze znacka Mam ma take tie pohariky s vecickou, aby to netieklo prudom, ale iba pri sati. Neskusala si? Saska pila popri kojeni najprv z toho. Flasu tiez vobec nechcela.

    1. aug 2018

    @zuzka148 nahodou nemas fotku?

    15. aug 2018

    @wayfarer skusim pohladat alebo ti najblizsie cvaknem v DM. Ja uz pozeram malemu, ale mali iba jeden a cakam na krajsi obrazok 😊😂

    15. aug 2018
    15. aug 2018