xxyy
9. jún 2013

Keď učarujú kamienky

Záhneda – kameň harmónie, odstraňuje frustrácie, depresie a negatívne emócie. Dodáva silu pri rozhodovaní, zaháňa strach. Pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikáciu.

Labradorit – ochranný kameň vnášajúci svetlo do života, ochraňuje auru pred urieknutím. Prináša nové myšlienky, potláča strach a neistotu. Uľavuje od stresu a bolestí očí. Prináša silu v dobe zmien.

Pyrit – blokuje negatívne energie, uľavuje od sklamania, dodáva sebavedomie a úprimnosť, zlepšuje pamäť

Iolit – kameň vízií, pomáha prejaviť vlastnú osobnosť a odpútať sa od očakávania druhých, znižuje tuk v tele, podporuje detoxikáciu tela a regeneruje pečeň

Tyrkys – kameň šťastia, prináša nebo na zemi. Je najúčinnejší liečivý kameň, ochraňuje pred psychickým útokom, upokojuje myseľ, pomáha pri vyčerpaní, dodáva žiaru tomu kto ho nosí, vhodný proti strachu.

Akvamarín - symbolizuje odvahu, potláča stres a ukľudňuje myseľ a odstraňuje z nej nepatriace myšlienky, zlepšuje vnímavosť, bystrí intelekt. Zmierňuje obavy, dobre slúži pri liečbe bolesti krku, opuchnutých žliaz a problémov so štítnou žľazou.

Turmalín – vytvára ochranný štít. Čisti auru, odstraňuje bloky, rozháňa negatívnu energiu a ukazuje riešenia špecifických problémov. Zvyšuje sebadôveru a potláča strach, priťahuje ku svojmu nositeľovi inšpiráciu, porozumenie, toleranciu a prosperitu, posilňuje pamäť. Premieňa zakorenené negatívne myšlienkové vzorce na pozitívne.

Andský opál - kameň obnovy, vedie nás cestou života, pomáha nám vyberať si ten správny smer. Pomáha nám zbaviť sa starých vzorcov správania, myslenia a cítenia, lieči emócie

Ónyx - je kameňom dodávajúcim silu, aby ste sa stali pánmi svojho osudu. Kameň prináša ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijímanie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru a pomáha vyrovnať sa s podmienkami vo vašom okolí.

Adulár – kameň nových začiatkov, ukľudňuje, vytvára emocionálnu rovnováhu, zmierňuje stres a napätie. Je to kameň prianí a nádeje, prináša všetko čo potrebujeme (pozor nie všetko čo chceme)

Granát - dodáva energiu. Prispieva k naberaniu nových síl a k ich obnove, dodáva odvahu a vnáša nádej do zdanlivo beznádejných situácií. Prináša veľa lásky. Vybrúsené granáty prinášajú šťastie v obchodných záležitostiach

Citrín – prináša bohactvo, kreativitu, hojnosť a hojenie rán. Dodáva energiu a tvorivé schopnosti. Dodáva sebadôveru, ničí negatívne emócie, tvorí optimistický pohľad do budúcnosti, dodáva mysli nové sily

Ruženín – priťahuje lásku a udržiava ju. Lieči zranené city a bolesti srdca, pomáha osamelým. Vdýchne vám nový život, pôsobí ako ochranný štít pred negativiou a urieknutím. Posilňuje partnerskú vernosť a pomáha nájsť pravého partnera

Ametyst - je mimoriadne mocný kameň s obrovskou ochrannou silou – kameň mieru a sily. Bráni nositeľa pred psychickými útokmi tým, že ich energiu premieňa na lásku. Ukľudňuje myseľ a povzbudzuje ju, zmierňuje obavy, umožňuje zlepšiť sústredenie a udržať pod kontrolou všetko, čomu sa práve venujete. Podporuje intuíciu, dodáva netradičné nápady, napomáha prijímaniu nových myšlienok, zlepšuje pamäť aj motiváciu, pomáha pri biznise. Odstraňuje strach, zlosť, obavy a hnev. Potláča smútok a ľútosť. Pomáha vyrovnať sa s prežitou stratou. Prináša lásku. Zmierňuje bolesti hlavy a uvoľňuje napätie a čistí krv.

Lapis lazuli – kameň totálneho vedomia. Pomáha dosiahnuť nepoznané, posilňuje vôľu, ochraňuje od všetkého zla. Očisťuje telo a myseľ od toxínov a negativity. Rýchlo rozpúšťa stres a zvyšuje kreativitu, je kameňom mieru a pokoja. Je psychický „bumerang“, chráni nositeľa pred fyzickými i psychickými útokmi ako štít. Odráža negativitu späť na toho, kto ju vyslal. Je ako náš anjel strážny. Pomáha urobiť kariéru a nájsť si vhodného partnera. Podporuje lásku a vernosť v manželstve. Zvyšuje silu, chuť do života, chráni pred akýmkoľvek žiarením.

Malachit – kameň transformácie , pomáha pri zmenách a rozvoji, pretože nám dáva prístup k skrytým informáciám, chráni pred zlom a urieknutím. Ochraňuje pred negatívnymi energiami a dáva zdravie a pohodu. Posilňuje predstavivosť, schopnosť pozorovať a robiť rozhodnutia. Posilňuje intuíciu. Zbavuje strachu. Je to výborný kameň pre ľudí, ktorí majú problémy so zmenami, lebo pre nich uľahčuje prechody medzi rôznymi stavmi. Zelené kamene sa spájajú s prosperitou a blahobytom a malachit priťahuje peniaze. Niekedy sa nazýva „kameň podnikateľov a obchodníkov“.
Dodáva odvahu, vyrovnanosť a radosť zo života. Odstraňuje blokády v tele a pomáha pri vnútornom zmätku, dezorientácii, chýbajúcom zmysle života a neistote. Kameň priateľstva. Zvyšuje vraj ženskú príťažlivosť – robí ženu záhadnou a fascinujúcou.

Olivín - Uvoľňuje starú záťaž, ktorú si človek nesie na ceste životom, chráni auru. Odstraňuje staré problémy, pocity viny, pomáha porozumieť vlastnému osudu a zmyslu života. Zvyšuje sebadôveru a schopnosť presadiť sa. Má ukľudňujúci účinok. Uzdravuje a regeneruje tkanivá. Posilňuje metabolizmus a blahodarne pôsobí na kožu

Fluorit – kameň bystrosti, zvyšuje koncentráciu a pomáha pri rozhodovaní. Pôsobí na uvedomenie si potlačených emócií, dodáva sebadôveru, stimuluje myslenie a absorbovanie informácií (pomáha pri učení). Pomáha vidieť realitu v akejkoľvek situácii, dodáva telu potrebnú energiu a zvýšiť silu intuície a koncentrácie. Pohlcuje elektrosmog

Hematit - kameň rozumu, uzemňuje, ochraňuje a podporuje sebadôveru a pocit sebahodnoty, pomáha sústrediť sa, zvyšuje silu vôle, dôveru v svoje schopnosti, zvyšuje pamäť, odstraňuje negativitu, ovplyvňuje krv, pomáha pri chudokrvnosti, pomáha obličkám čistiť krv, pomáha pri nespavosti. Dodáva pevnosť, silu a odvahu v každodennom živote. Aj ťažkých chvíľach pomáha nájsť radosť zo života. Posilňuje a vzpružuje telo, regeneruje a dodáva stále novú životnú energiu.

odpadla som 🙂 a som v nebi

10. jún 2013

ďakujeme, teší nás inšpirácia 🙂 SA

10. jún 2013

ja krááásny

10. jún 2013

krasne a zasa nieco nove 🙂

11. jún 2013

úžasné čarovné vecičky 🙂

12. jún 2013

šikovné ručičky 🙂 krása !

13. jún 2013

kraaasne 🙂

13. jún 2013

Aj taketo vecicky niekde predavas? V zlatnictve za takych par kamienkov v zlate pytaju nekrestanske sumy (posledne som sa zamilovala do jedneho takeho za 800eur ) 🙂)))

13. jún 2013

náádhernéééé 🙂🙂🙂

14. jún 2013

Nádherné. Skvelý vkus a šikovné ruky. ;)

18. jún 2013

waaaaw nadherne

18. jún 2013

nadherne ! Krasa!

19. jún 2013

Úžasná šikulka 🙂, pochvala za pridanie popisu kameňov, teším sa na ďalšie a dalšie 🙂

22. jún 2013

daju sa od vas šperky kupiť?? ja si ale fakt neviem vybrať mate anjelske ruky 🙂 len tak dalej

11. jún 2014