zdenka13
    Správa bola zmenená    5. apr 2021    

    Problémy s trávením 🥣🥗🍳🥘🍰🍶🥤

    Tráviaci systém je jeden zo základných pilierov nášho zdravia. 💪 Tvoria ho žalúdok, tenké a hrubé črevo, pečeň a žlčník. Jeho súčasťou sú aj vnútorné žľazy. Ak sa chceme uzdravitť, musíme začať najskôr s očistou tráviaceho systému. V črevách sú bilióny baktérií. To spôsobuje infekcie toxickými a neužitočnými baktériami, mikróbmi, pliesňami, hubami, mykotoxínmi a vírusmi. 😕 Medzi najčastejšie problémy trávenia patria syndróm zvýšenej priepustnosti čreva, dráždivé črevo, žalúdočné krče, gastritída, reflux, pálenie záhy, nadúvanie, zápcha, hnačky, bolesti żalúdka, žalúdočné vredy, Crohnova choroba, kolika, hemeroidy.

    Medicínska komunita👨‍⚕️sa snaží nariadovať ľuďom s tráviacimi problémami rôzne diéty a obmedzenia konzumácie niektorých potravín. Je to spojené s užívaním tabletiek 💊 a probiotík. Ak sa nedarí odstrániť dlhotrvajúce zápaly, tak vám jednoducho povedia, že je to chronické a že sa s tým musíte naučit žiť. 🤷🏼‍♀️ Ked' si s tým nedokážu poradiť pomocou chémie a diét 💉💊, tak vám vyoperujú napadnutý žalúdok, časť hrubého čreva, štítnu žľazu alebo žlčník. Takto postihnutí pacienti bez orgánov musia potom doživotne užívať lieky 💊, ktoré im pomáhajú s trávením, alebo dostanú nútený vývod z tela.

    Existuje iné riešenie❓
    Podľa systému zdravia je potrebné vyčistiť telo, črevá od toxínov, parazitov, zbytkov bielkovín a hlienov pomocou bylinných zmesí. 🌿 Ďalej kvôli alkalizácii musíte začať jesť prevažne živé potraviny ako surové ovocie, 🍎🍐🍒🍓 zeleninu 🥒🥕🌶️🥦, byliny 🌿, klíčky 🌱 a šaláty 🥬. Očista tela a zmena životosprávy vám vrátia rovnováhu v tele a pomôžu s regeneráciu orgánov. 🤛💪