zenulkaaa
24. feb 2017
139 

Deň s Mixou

Ak máte v obľube nejakú kozmetickú značku, tak nie je problém používať jej produkty počas celého dňa. Keďže #mixa poskytuje hlavne produkty pre starostlivosť o telo a pokožku tváre, celý deň s ňou nie je pre mňa žiadny problém. A vyhovuje mi.

Ráno

Každé ráno začínam s micelárnou vodou Mixa, ktorou pleť prečistím a osviežim. Jednoducho nanesiem na tampón a celú tvár ním prejdem. Jej hlavnými výhodami sú hydratácia a upokojenie pleti. Následne pleť nakrémujem hydratačným gélovým krémom Hyalurogel, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú a tá je pre peknú pleť nevyhnutná.

Pokiaľ viem, že sa budem zdržiavať iba doma, tak sa nelíčim. Ak sa však niekam chystám, tak väčšinou hneď po rannej hygiene pokračujem s celkovým makeupom.

Začnem podkladovým krémom - používam buď  s 8% alebo 10% obsahom glycerínu od Mixy. Oba mojej pleti sadli a hydratujú ju dostatočne. (Mimochodom, v mojej skupinke sa dočítate, aký je medzi nimi rozdiel, a po ktorom kedy siahať - http://i.modrykonik.sk/pridaj_sa_do_skupiny_Mixa )

Potom buď používam klasický makeup, no pri takom bežnom dennom líčení mi stačí BBaleboDD krém, ktoré pleť zjednotia, hydratujú a dodajú mojej bledej pokožke zdravú farbu.

Deň

Počas dňa veľmi často používam krém na ruky Mixa. Keďže moje ruky stále niečo robia, sú aj stále vysušené, a preto krémujem niekoľkokrát denne. Krémy striedam, Mixa má na výber 3 druhy, stačí vyskúšať a vybrať si svojho favorita. Momentálne je TOP za mňa Intenzívne vyživujúci krém, ktorý vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku rúk.

Večer

Večer nejdem nikdy spať bez toho, aby som sa odlíčila. Oči a očné okolie odličujem pre mňa doposiaľ najlepším odličovačom na oči, aký som kedy mala (a fakt to nepíšem len preto, že som ambasádorka Mixy), potom celú tvár navlhčím vodou a čistiacim gélom Mixa vyčistím. Následne dosuším vatovými tampónmi – áno, tampónmi, lebo uteráky na tvár nepoužívam – a následne nakrémujem Výživným krémom Extreme Nutrition, ktorý pokožku výborne hydratuje.

Na pokožku tela samozrejme nezabúdam, zvyknem ju po sprchovaní ponatierať niektorým ztelových mliek Mixa, aby bolo jemné, hladké, hydratované a voňavé. Hlavne tie moje suché nohy.

Dobrú noc!

Ja ju pouzivam a je Supeeeer

21. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli