Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, prosim neviete? Mäsove guľky ako z IKEA, polotovar, kedysi mávali v Lidli, ale už dávno som ich tam nevidela, dajú sa zohnať ešte niekde inde? Napr. Billa?

    Ahojte, mate niekto skúsenosť s barefoot obuvou Groundies? Objednávali ste zo stránky groundiesslovakia.sk? Je to spoľahlivý eshop?

    Prosím vás, maminky detí, ktoré nosia vyberateľný strojček, ako často s nimi chodíte na kontroly?

    ZV prosím maminky kde vo ZV môžme kúpiť školský batoh pre chlapca piataka? Chcela by som, aby mal vystužený chrbát. Do ZV sa dostaneme až okolo piatej. Ďakujem!

    Prosím vás, stalo sa vám už, že sa vám zdrcla čokoládová poleva na koláč? Mamka mi doniesla nejakú čokoládu na polevu z Nemecka, tak reku skúsim, 50g masla, lyžica mlieka, lyžička oleja a 200g čokolády... Kde som mohla spraviť chybu? Studené mlieko? Ešte sa mi to nestalo...

    Dobre ránko, prosím vás, ktoré ste boli na výlete/dovolenke na Spiši, dá sa za jeden deň stihnúť Spišský hrad+ZOO v Spišskej? Ďakujem!

    Ahojte, prosím poradíte vami overené značky kvalitného oblečenia pre mužov- tričká mikiny. Nech sa to po pár praniach neskrúca, nežmolkuje a pod. Poznáte 😉 Ďakujem!

    Mamky košičanky, prosím poradíte, kde kúpiť školskú tašku pre prváčku, kde majú dobrý výber? My sme tu na prázdninách, nepoznáme to tu v tomto smere 😊

    Maminky pestovateľky, zdedila som takúto peknu "ružu" - sukulent, všimla som si, že z nej vyrastá nová, neviete poradiť ako ju môžem rozmnožiť? Iba odtrhnúť a zasadiť?