zoh2011
18. júl 2018
216 

Dovolenková zábava s Pampers Pants a Splashers

Po minulej dobrej skúsenosti s plienkami Pampers Premium Care ma veľmi potešilo,  keď nás Modrykonik vybral otestovať plienky Pampers Pants a kúpacie plienky Pampers Splashers. Už sme sa s nimi stretli, ale zatiaľ sme nemali možnosť ich vyskúšať a kedže sa blížil čas letnej dovolenky, tak nám tento test prišiel veľmi vhod.

Test sme začali pekne z ostra a to rovno 15 hodinovou cestou do Talianskej Ligúrie. Nie že by nám tých 1100 km trvalo tak dlho, ale s 8 mesačným synčekom a 6 ročnou dcérou sme si museli robiť viac prestávok ako by sme chceli. Na cestu sme použili Pampers Pants a hneď od začiatku som ocenila ľahkú manipuláciu a prebaľovanie aj v zhoršených podmienkach na sedačke v aute alebo len tak na deke na trávičke. Pri prebaľovaní treba dávať pozor, aby ste neroztrhli bočné gumy, ktoré sa manželovi podarilo pretrhnúť dvakrát. Možno to urobil aj naschvál, aby nemusel ďalej prebaľovať nakoľko mne sa to nestalo ani raz 🙂

Pampers Pants ponúkajú oproti bežným plienkam zvýšený komfort pre vaše dieťatko nakoľko guma v nich je veľmi jemná a dieťa vôbec v nich nesťahuje čo sme ocenili hlavne na dlhej ceste a Filipkovi sa v nich aj veľmi dobre plazí a hrá. Ďalšou výhodou je indikátor precikania, ktorý som už vychválila  minule, ale až teraz počas cesty sa mi veľmi hodil. Aj keď Filipko zaspal mohla som veľmi jednoducho zistiť iba pohľadom či je treba prebaľovať alebo nie. Náš syn má veľmi jemný spánok a tak sme ho zbytočne nechceli budiť, keď už konečne zaspal po ceste a práve indikátor vlhkosti nám dával možnosť vidieť ako je na tom plienočka.

Menšia nevýhoda je pri plnej náloži, kedy sa plienka nedá až tak veľmi zbaliť do guličky a uzatvoriť tak “prekvapenie v plienke”  vnútri. Priložený lepiaci prúžok síce plienku zlepí, ale basketbal by som vám do koša neodporúčala ak nechcete mať náklad na zemi ;)

Keďže sme so značkou Pampers veľmi spokojní, boli sme radi, že máme možnosť otestovať aj kúpacie plienky  určené na plávanie Pampers Splashers. Po príchode k moru sme ich samozrejme aj využili.

Mala som obavu či sa plienka zbytočne nenapije veľmi vody a Filipko potom bude mat 5 kg vody na zadočku, ale našťastie moje obavy sa nenaplnili a plienky vôbec nepijú vodu z mora alebo bazénika. Po kúpaní môže váš miláčik kľudne ostať aj v splaschersoch nakoľko tieto dokážu vyschnúť v priebehu pár minút. Farebné obrázky sú veľmi milé, deťom sa páčia a z diaľky vyzerajú ako naozajstné plavky ;) Počas celej dovolenky sa nám nestala ani jedna nehoda a tak môžem splashers len a len odporučiť.

Pampers Splashers dostanete kúpiť v 3 rôznych veľkostiach pričom najmenšia veľkosť je vhodná pre deti od 6 kg. Splashers sú inšpirované Pampers Pants , čo umožňuje bezproblémové obliekanie a vyzliekanie dieťatka. Po kúpaní stačí plienku na boku jednoducho roztrhnúť a nasadiť bežnú plienku.

Oba druhy plienok nám veľmi uľahčili a spríjemnili dovolenku a po dobrej skúsenosti ich budeme využívať aj naďalej. Pants sa veľmi osvedčili aj pri synovych hrách a keďže už lozí o 106 tak mu v pohybe nič nebráni a môže objavovať svet. Naopak splashers sú veľmi príjemné pri kúpaní a dieťatko sa tak môže plne venovať vodným radovánkam a rodič nemusí tŕpnuť vo vode či na neho niečo nevyskočí. Určite odporúčam vyskúšať obe a uvidíte, že vás nesklamú.

#test_pampers2 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli