Kočky raďte !!! Neviem sa rozhodnúť na farbe kočíka. Dizajn láska na prvý pohľad, ale mne sa aj farby páčia všetky no najviac Šedá a Modrá tak ktorý si vybrať ?
    Odmením sa ❤
    Ďakujem za tipy

    POZOR! dm hľadá 500 dm skautov, ktorí by radi vyskúšali novinku od Sensodyne, zubnú pastu Rapid Whitening. Zubná pasta porazí rýchlo bolesť citlivých zubov, obnovuje prirodzenú belosť skloviny a znižuje tvorbu škvŕn. Ak ju chcete otestovať, prihláste sa tu: www.dm-drogeriemarkt.sk/dmskaut-sensodyne. Na prihlásenie máte 24 hodín.
    #dm

    Jeeeeej už je doma moja výhra. Ďakujem #acernas #dm zajtra ráno pijem smoothie jedine z neho 😘

    #dm_sutaz
    Tak kedže je vás tu toľko a všetky ste super do súťaže dávam nie jeden, ale rovno päť takýchto krásnych dm boxíkov plných dekoratívnej a telovej kozmetiky 😊
    Podmienka súťaže je jednoduchá:
    Pravidelne prispievam tipmi na moje overené produkty z dm a teraz budem rada keď sa karta obráti 😉
    Napíšte mi pripadne odfoťte do komentára váš overený produkt z dm drogerie, ktorý používate pri starostlivosti o vaše telo napríklad telové mlieko,Peeling, sprchový gel ... (značka nie je rozhodujúca).
    Ja v nedeľu vyžrebujem a odmením 5 z vás 😉 všetkým drzim palce a prajem krásny den ☀️
    #dm

    #vybava
    Tento šuplik nazývame "prebaľ ma" 😊 plienky,obrúsky , podložky na prebaľovanie vsetko ma svoje miesto a prehľadne usporiadane aj pre manzela 😊 este mu tam napisem odkaz :"neboj tatino ty to dáš" 😂
    Pre všetky babylove maniačky, mamičky aj budúce mamičky šup šup nakúpiť do zásoby výrobky od nich #dm dáva cely mesiac 20-násobne viac bodov na nákup #babylove výrobkov 😉 kolko budíkov ste uz nazbierali ???
    Každú odpoved odmením 💙