Od 20.01. vládne zverokruhu znamenie Vodnára.
    Ich šťastným dňom je sobota a šťastnými číslami sú 7 a 9 .
    Obľúbené farby sú odtiene modrej, tyrkysovej, šedá a lilavá.
    Vodnári sú mimoriadne prispôsobiví ľudia s veľmi dobrým charakterom. Zvyčajne majú veľké ideály. Typické pre nich je, ich vyslovene ľudské zmýšľanie. Mnohí z nich majú veľmi pevnú vôľu, ale často im chýba rozvaha. Vcelku sú premenlivej povahy. Ľahko sa nadchnú , rýchlo sa dajú oslniť zvláštnosťami nejakej osoby. Ale to im nikdy netrvá dlho , pretože za každým vzrušujúcim poznaním hneď prichádza ďalšia zaujímavosť ktorá od pôvodného objavu odvedie ich pozornosť. Sú milí a spoločenskí, prakticky založení a veci posudzujú z hľadiska ich užitočnosti.
    Táto inteligentná, zložitá osobnosť stelesňuje premýšľavého človeka ktorému jeho Vodnárska povaha prepožičiava predstavivosť, tvorivosť, priebojnosť, sebaistotu a vytrvalosť. Osobnosť Vodnára poskytuje svetu veľa zlepšovateľov a vynálezcov, pričom mnohí z nich sa priam vrhajú na moderné metódy. Sú to dodávatelia najrôznejších nových spôsobov ako realizovať staré úlohy. Zaujímajú sa o všetko – od posledného počítačového programu až po takmer neznáme relaxačné techniky objavené astronautmi v bezváhovom stave.
    🎉Všetko najlepšie drahí Vodnári 🎉

    #mgems #astrologia #polodrahokamy #kamene #charakteristika #vodnar #aquarius

    Zimný slnovrat nastáva dnes o 21.12. 2022 o 22:49.
    Je to prvý zimný deň, kedy slnko vstupuje do znamenia Kozorožca.
    Ide o nadlhšiu (najtemnejšiu) noc a najkratší deň v roku. Symbolizuje smrť a znovuzrodenie slnka, je to ideálny čas rozlúčiť sa so všetkým starým a negatívnym a privítať niečo nové a krásne.
    Naši predkovia sa snažili v túto noc ochrániť pred negatívnymi silami a priniesť si šťastie do domu na celý rok.
    Niektoré zvyky poznáme dodnes : -napríklad v tento deň si nosili domov z lesa ihličnatý stromček, ktorý zdobili jedlými ozdobami a na vrchu stromčeka bola🌟aby ich ochraňovala - bolo to poďakovanie Bohovi dreva
    -pre štastie a zdravie si robili oltáriky z dreva s červenou, alebo bielou sviečkou, ihličím, sušeným ovocím, bylinkami a koreninami - naše venčeky
    -nosili si domov imelo.
    Bol to deň na vyčistenie svojho príbytku, zbavovali sa nepotrebným vecí aby bolo miesto pre niečo nové, čistili ho od negatívnych energií a to soľou a bylinkami, rovnako tak aj seba kúpeľom v soli a bylinkách.
    Zapaľovali ohne s posvätným dubovým polienkom (obliate vínom alebo pivom) do ohňa prikladali polienka, každé bolo nejaké trápenie, čo ich v roku stretlo a chceli sa ho zbaviť, popol si nechali pre šťastie v dome, alebo zakopali na svojom pozemku.
    Čerpajme z múdrosti našich predkov a nezabudnime na zvyky a tradície pre zdravie šťastie 🙂každý nech si tu nájde to svoje.
    Zaspomínajte si na veci, čo Vám rok priniesol, za dobré poďakujte, zlé nechajte odísť.
    Krásny a šťastný zimný slnovrat.

    #mgems #astrologia #zimny #slnovrat #zvyky #tradicie #velastiastia

    mystery1
    Správa bola zmenená    24. nov 2022    

    Od včera je vládnucim znamením zverokruhu Strelec.
    Obľubená farba je tmavomodrá a purpurová. Šťastným dňom je štvrtok.
    Trošku z pozitívnej charakteristiky:
    Celkovo sú to veľmi štedrí ľudia, radi niečo darujú a potom sa tešia z radosti iných. Ak chcú niekomu pomôcť, vyhadzujú peniaze dosť ľahkovážne. Pritom sami nie sú veľmi nároční a poznajú aj hodnotu peňazí. Strelci sú podnikaví , dobrodružní, dobyvační a túžia po nezávislosti. Ich úsudok je logický, sú vytrvalí , stáli a zväčša sa nehodia pre život v meste. Sú čestní a konajú dobro preto aby iných potešili. Majú veľmi dobre vyvinutý šiesty zmysel na ktorý sa v praktickom živote môžu často spoľahnúť. Nadovšetko milujú pokoj a pohodlie.
    Všetko len to najlepšie drahí Strelci ♥️🍀🌹.

    #mgems #astrologia #strelec #polodrahokamy #krystaly

    🎑Zajtra 8.11.2022 nás čaká spln v znamení Býka u nás s čiatočným zatmením, no jeho silu pocítime.
    Novembrový spln sa nazýva aj bobrí spln, pretože v tomto čase sa bobry chystajú na zimu, veľa jedia a stavajú si pevné obydlia.
    Tento spln nám prináša stabilitu, vyrovnanosť, zodpovednosť.
    Mali by sme si uvedomiť, čo je pre nás v živote dôležité a uvoľniť vzťahy, situácie a vzorce správania, ktoré nám už neslúžia.
    Naopak môžete sa vrhnúť do nadväzovania nových priateľstiev a vzťahov a je šanca, že si nájdete ideálneho partnera.
    Chráňte si krčnú chrbticu a hlasivky.
    Dajte si pozor na prechladnutie, precvičujte si pravidelne krčnú chrbticu a nekričte 🙂

    #mgems #polodrahokamy #astrologia #splnmesiaca #ciastocnezatmeniemesiaca #november

    Od dnes sa stáva vládnucim znamením zverokruhu Škorpión.
    Všetko najlepšie drahí Škorpioni 🎊🥳. Ich šťastným dňom je utorok a obľúbená farba je červená.
    Tu je o nich pár pekných slov🙂
    Škorpionom veľmi záleží na priateľoch. Pre kamarátov sú ochotní obetovať všetko a nič im nie je príliš dobré, ak ich chcú vidieť spokojných. Ich myslenie neprijíma len vedomosti ale zároveň ich aj rozvíja. Ich typickou vlastnosťou je veľká genialita, prejavujúca sa slovami aj skutkami. Majú vždy nové a podivné nápady, často veľmi dobré, ale niekedy neuskutočniteľné. V spoločnosti sú veľmi zábavní a obľúbení. Svojimi spôsobmi každého ohúria a upriamia na seba pozornosť. Zaujímajú sa aj o mystické veci.

    #mgems #astrologia #skorpion #polodrahokamy #zverokruh

    Od včera je vládnucim znamením zverokruhu znamenie⚖️.
    Akejkoľvek spoločnosti sa dokážu veľmi dobre prispôsobiť. Nehádajú sa. Až do krajnosti sa dokážu ovládať. Majú vyvinutý zmysel pre krásu. Hovoria slušne a hrubé slová takmer nepoužívajú. Všetko robia s určitým čarom a vkusom. Milujú všetko, čo je pekné, vkusné, harmonické a pohodové. Zbožňujú návštevy kultúrnych podujatí, divadla, výstav, a iných akcií. Ich dobrosrdečnosť je v niektorých prípadoch až nekontrolovateľná. Musia mať vôkol seba šťastných a dobrých ľudí. Vo vzťahoch hľadajú naplnenie života a to pri milujúcom, chápavom a oddanom partnerovi. No, pre svoju citovú nespútanosť a nestálosť veľmi ťažko spájajú svoj osud s inými ľuďmi. Ich zmysel pre krásu a oddávanie sa svetským radostiam z nich robia vyslovene zmyselné bytosti.
    🎊🎉Všetko najlepšie drahé Váhy 🎊🎉

    #mgems #astrologia #vahy #libra #polodrahokamy #krystaly #crystals #gems #happybirthday

    Od dnes je vládnucim znamením v zverokruhu znamenie Panna♍Všetko len to najlepšie 🍀
    Tu je zopár pozitívnych vlastností🙂
    Zväčša sú veľmi šikovní, v ručných prácach rýchli a presní, niekedy až puntičkári. Sú veľmi úslužní a vždy ochotní pomôcť. Keďže sú veľmi praktickí nie raz ich ľudia žiadajú o radu. Vo svojom živote nechcú byť nápadní, pred akýmkoľvek ruchom unikajú. Neznášajú hystériu, výstrednosti a neuvážené jednania. Sú spoľahliví ako v práci tak aj v osobnom živote. Neboja sa práce a zodpovednosti. V niektorých prípadoch je pre ne práca aj terapiou.

    #mgems #polodrahokamy #astrologia #zverokruh #panna #virgo

    mystery1
    Správa bola zmenená    23. júl 2022    

    🦁od dnes 23.07 až do 23.08. vládne nad zverokruhom slnečné znamenie Lev 🦁.
    🎉🎊veľa šťastia, drahí Levy a Levice🙂
    Povahou sú veľmi veselí. Všade kde sa zjavia , šíria svoju prenikavú energiu a veselosť. Títo ľudia majú otvorenú a slnečnú myseľ, ktorou dokážu rozveseliť svoje okolie aj vtedy, ak je stiesnené zlou náladou. Vedia rozprúdiť energiu zábavy v každej spoločnosti, sú takí priami a svieži, že svojou spontánnosťou a dobrou náladou dokážu strhnúť aj ostatných. Sú nesmierne sebavedomí , úzkosť, obavy a neistotu vôbec nepoznajú a tak sa teda v plnej miere môžu venovať svojim záležitostiam. V prevažnej miere sú Levy ohnivé typy aj napriek tomu majú veselé a ustálené názory, jednoducho povedané, sú príjemnými spoločníkmi.

    #mgems #astrology #lion #sun #crystals #astrologia #lev #polodrahokamy