konik_testuje
    12. jún 2017    Čítané 6379x

    Vaše skúsenosti s dm - Deti a dovolenka

    Aktualizácia: recenzie mamičiek, ktoré so svojimi ratolesťami testovali letný dm balík nájdete v tomto fóre

    ----

    Mamičky, dm drogerie markt na vás stále myslí a opäť pre vás pripravila zaujímavé tematické testovanie. Leto je už tu, slniečko svieti, dovolenky máte už dávno kúpené, tak by sa vám aj zišlo niečo letné a praktické na dovolenku alebo výlet s rodinkou, no nie? A čo sa bude testovať?

    Samé užitočné produkty pre vašich drobcov. Tí si prídu naozaj na svoje a vy budete svojím prísnym a skúmavým okom hodnotiť a recenzovať.

    Čo testujeme

    Babylove BIO ochutená pramenitá voda – chutná voda v BIO kvalite nezostane dlho nedotknutá a spolu ju vypijete raz-dva.

    babylove BIO jablko, čierne ríbezle, baza – lahodný viacdruhový ovocný nápoj s neperlivou minerálnou vodou a 45 % šťavoy z ovocného koncentrátu poteší každý mlsný jazýček. Či dieťatka alebo ten váš.

    babylove BIO ovocné čipsy – chrumkavá zmes sušeného ovocia sa sama pýta, aby ste ju všetci spolu zjedli len tak na posedenie.  

    babylove maslové špaldové keksy – chutné keksíky do drobných rúk sú vhodné pre deti od 1 roku.

    babylove jednorazové podbradníky - užitočné jednorazové podbradníky vás zachránia na každom letnom pikniku či výlete.

    babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom - veľmi praktické balenie vám nesmie chýbať v žiadnej taške či kabelke. Veď všetci vieme prečo.

    babylove porciovač mlieka – doma, ako aj na cestách vám uľahčí prípravu mliečnej stravy pre vaše dieťatko. Je vyrobený zo starostlivo kontrolovaných materiálov a taktiež vhodný na uskladnenie potravín, nefarbené a bez zápachu.

    babylove detská športová fľaša – s touto fľašou, ktorá nekvapká, má jednoduché otváranie a zatváranie pomocou ventilu Push Pull si dopraje vaše dieťa dúšky vody pri každom pobyte vonku. Je vybavená praktickým klipom k upevneniu.

    babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg – plienky jednoduché na vyzliekanie, ktoré sú vyrobené z mäkkých, pružných materiálov a majú pohodlný tvar. Ponúkajú veľmi vysokú ochranu pred presiaknutím.

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30 -  príjemný sprej na opaľovanie zabezpečí, aby ani tá najmenšia časť telíčka nezostala bez ochrany. Má príjemnú vôňu a jednoducho sa rozotiera.

    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 20 – s ochranou proti UVA/UVB žiareniu je toto mlieko vhodné najmä na citlivú detskú pokožku.

    Koho hľadáme

    Hľadáme z pomedzi vás 10 mamičiek s detičkami, ktoré si budú leto užívať plnými dúškami, aktívne a veselo spolu s celou rodinou. Po skončení tohto testovania je potrebné napísať súhrnnú recenziu na všetky produkty, preto hľadáme také ženy, ktoré rady píšu a vyjadrujú svoj názor pre ostatných.

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti testovať sa zapojíte len tým, že pod tento článok napíšete komentár. Také jednoduché! Ale aby to nebolo príliš ľahké, dajte si na komentári záležať, buďte smelé, kreatívne, vtipné. Môžete sa aj rozpísať či vložiť fotografiu vašej rodinky. Kreativite sa medze jednoducho nekladú.

    Čas na zapojenie sa, máte do nedele 18.6.2017.

    Držíme vám všetkým palce a prajeme krásny slnečný deň,

    váš konik_testuje