lilinka1983
    5. dec 2016    Čítané 119x

    Test Interpharm

    Veľmi sme sa potešili, že sme mohli vyskúšať a ohodnotiť veci u nás ešte nepoznané. 

    Nastal nový deň a my sme začali skúšať.

    Ako prvú si vybrala dcérka kozmetiku Bubchen. Napustili sme vaňu a skúšali penu do kúpeľa Bübchen Baby Bad 🐳. Vôňa krásna, pena parádna, čo viac sme si mohli priať. Asi len to aby fľaška vydržala čo najdlhšie. Pena bola šetrná k detskej pokožke a to je pre mamičky dôležité. Preto penu odporúčam a určite budeme používať ďalej. 

    Ďalší výrok na rade bol Bübchen Wasch-& Dusch creme. Tento sprchový krém obsahuje 1/3 telového mlietka a mandľovými olej. Krásne hydratuje pokožku dieťatka, vôňa je jemná (taká babätkovská) a používame ju všetci. 

    Po dobrom kúpeli nasledovala masáž telíčka s Bübchen Calendula Milk telovým mliekom. Toto mlieko obsahuje nechtík a má žlto-oranžovú farbu. Ma riedšiu konzistenciu, pekne sa rozotiera a hydratuje pokožku. 

    Na tváričku sme použili krém Bübchen Pflege Creme. Poviem Vám, tá vôňa ma dostala. Keď natriem malú, vonia z nej celá izba. Krásne sa rozotiera a má mastnejšiu konzistenciu, čo aj ja veľmi oceňujem lebo moja pokožka je dosť suchá. A používam ho už aj ja 🙂

    Franc Lait 2 a 3 u nás bohužiaľ neobstálo lebo moje 15-mesačné dieťa nechce okrem môjho mliečka žiadne iné vidieť a cítiť. Ja sama som ho však vyskúšala a malo príjemnú vanilkovú chuť a moja veľmi dobrá kamarátka  tieto mliečka používa, tak som ich ďalej darovala a tým zároveň veľmi potešila iných 🙂 vďaka Vám. 

    Skúšali sme aj antikolikovú fľašku Dr.Browns. Ale tým, že nevypije žiadne mlieko, tak ani tu sme neuspeli. Ale fľašku si odložím pre druhé bábo ;) 

    Ďalšia detská vec na testovanie bola zubná pasta Elmex pre deti od prvého zúbka do 6 rokov. Tu sme sa tešili všetci lebo sme videli ako.

    Odličovač 2v1 Long Lashes. Super rychlo splnil svoju úlohu, odlíčil krásne, oči nestípali. Má príjemnú vôňu. Takže tiež spokojnosť. 

    Ako ďalšie som testovala pleťové masky Prestige- upokojujúcu masku a masku na spevnenie a vyhlásenie vrások. V balíčku sa nachádzali dva druhy masiek po dvoch kusoch. Kedže mám 33 rokov treba niečo proti vráskam vyskúšať. 

    Masky majú jemnú konzistenciu, príjemnú vôňu. Moja tvár zostala po použití svieža a jemná. Akoby bola napnutá. Nakoľko bola mastná, tak aj moja pleť zostala krásne hydratovaná. Treba len dodržať pokyny a vyhnúť sa okoliu očí a všetko bude super. Takže masky ma tiež príjemne prekvapili. 

    Na rade sú výrobky Dr.Hoj-Vapo Hoj

    Tradičný balzam na hrudník s marhuľovým olejom. Tak na testovanie som použila chlapa. Podľa postupu som natrela hrudník, zakryla som a čakala, čo sa bude diať. Priateľ necítil ani teplo ani chlad. Prijemne vonia a určite objavíme ešte jeho skrytú silu. 

    Ďalší krém bol Vetro Hoj Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom. Nakoľko je tento výrok určený pre deti od 3 rokov nevedela som ho na dcérke vyskúšať. Tak opäť som natrela chlapa a pomasírovala ho. Ale vetry sa nepustili 😂😂. 

    Ako tretí výrobok od Dr.Hoj bol Zapar Hoj tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. Neviem prečo sú tie výrobky od troch rokov :( takže opäť som nemohla vyskúšať na malej a toto som nechcela vyskúšať ani na mužovi- asi viete prečo... takže ak k nám príde dieta staršie ako 3 roky určite mu pomôžem pri nejakých problémoch. 

    Kawar soľ z mŕtveho mora a mydlo. 

    Napustila som si vaňu, nasypala soľ a rozhodla sa relaxovať. Chýbala mi len vôňa, ale telo si oddýchlo, uvoľnilo sa a myslím, ze aj omladlo. Mydlo, ktoré tiež obsahuje výťažky z mŕtveho mora upokojilo a nevysušilo pokožku. Takže tiež super.

    V balíčku bol ešte jeden produkt s vyrážkami z mŕtveho mora a bol to krém Medi. Krém je dosť mastný pre moju pokožku, jemný s príjemnou vôňou a rychlo sa vstrebáva. Čo viac si len môže jedna žena priať??? Aj mojej mamine sa zapáčil a tak som jej ho zaobstarala a dostane ho pod Vianočný stromček. 

    Ďalší obľúbený výrobok v našej domácnosti sa stal krém na ruky Flexitol. Krásne sa rozotiera, super vonia a rýchlo sa vstrebáva, takže nezostávajú ruky mastné.  Za mňa určite super výrobok. 

    Ďalší výrok od Flexitol bol prípravok na suchú pokožku nôh. Pena sa veľmi jednoducho nanášala, krásne sa vstrebala a pokožka ostala príjemne hydratovaná. Nakoľko moje nohy netrpia suchou pokožkou som vďačná tomuto prípravku za príjemne oživenie mojich chodidiel. Určite budem ďalej používať ;) 

    Ďalší top produkt je elektronický bezkontaktný teplomer od Microlife. Ľudia, lepší a jednoduchší  teplomer som ešte v rukách nemala. Je veľmi rýchly, spoľahlivý a pohodlný. Rýchlo zmeriate teplotu bábätka, vody alebo čohokoľvek, čo Vás napadne. Najdôležitejšie je, že pri meraní teploty bábätka ho nemusíte budiť ani rozbaľovať. Stačí len zamerať a teplomer všetko ostatné urobí za Vás. 

    Kto ho ešte nemá tak šup šup rýchlo kúpiť. Naozaj neobanujte. 

    A ako posledné prichádza recenzia na vlasové produkty značky Hélia-D. 

    Tým, že si pravidelne suším a žehlím vlasy, potrebujem poriadnu regeneráciu  tak často, ako je to len možné.  Ako prvé som vyskúšala sérum na suché končeky s arganovým, jojobovým a mrkvovým olejom.  Poviem Vám, že po 2-3 použitiach som videla ako sa moje vlasy zmenili k lepšiemu. Boli zdravšie, lesklejšie a jemnejšie. A to si teda ja na vlasovú kozmetiku potrpím veľmi. Takže 100 krát áno a nesmiem zabudnúť na tú úžasnú vôňu. Super!!!

    Trošku neskôr som vyskúšala regeneračný šampón na vlasy Hélia-D a vlasovú vodu. Tým, že stále kojím moje vlasy zredli a oslabli mi prišlo vhod vyskúšať niečo takéto. A nebanujem. Šampón ma prekvapil svojim prírodným zložením a vôňou. Po prvých umytiach som videla rozdiel vo vlakovej štruktúre. Zväčšil sa objem aj kvalita vlasov. A čo sa týka vlasovej vody som bola tiež milo prekvapená. Pumpička splnila svoju úlohu na jednotku a ja sa teším na každé ďalšie umývanie vlasov. Za mňa Top produkty.  Ale musím sa priznať, že keby som ich videla v obchode asi po nich len tak nesiahnem nakoľko majú nenápadný obal. Ale som veľmi rada, že som si ich našla v balíčku od firmy Interpharm. 

    Tak to bolo pár slov od mojej maličkosti. Dúfam, že som prípravky dobre opísala a niektoré mamičky navnadila. Prajem Vám krásny Advent, veľa pohody a lásky. Prežite krásneho Mikuláša a želám nám všetkým biele Vianoce plne lásky a pohody. 

    Posielame pusinky

    #sutaz aj pre male srdiecka mame srdieckovu cenu #moje_srdce_patri_rodine #jamieson ...vonave mlieko Bubchen #bubchen

    #sutaz Aj o takuto vonavu cenu si mozete zasutazit v sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson #bubchen

    #sutaz O taketo krasne srdieckove ceny sutazime v sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson 💙💙💙 #jamieson_vyhry_od_srdca #curaprox #bubchen #omega_3

    (3 fotky)

    #sutaz Aj toto vonave mliecko Bubchen mozete vyhrat v sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson #bubchen

    #sutaz A sutazime o taketo krasne srdieckove ceny v sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson 💙💙💙 #jamieson_vyhry_od_srdca #curaprox #bubchen #omega_3

    (3 fotky)

    #sutaz A o taketo srdieckove ceny sutazime v sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson 💙💙💙
    #jamieson_vyhry_od_srdca #curaprox #bubchen #omega_3

    (3 fotky)

    #sutaz V novej sutazi #moje_srdce_patri_rodine #jamieson si mozete zasutazit o tieto super ceny. #bubchen #omega_3 #curaprox

    (3 fotky)

    #sutaz Treťou cenou v súťaži #moje_srdce_patri_rodine #jamieson je Bübchen telové mlieko pre najmenšie srdiečko v rodine . Bübchen Telové mlieko zásobuje pokožku esenciálnymi mastnými kyselinami a hydratuje ju. Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky, zvyšuje jej elasticitu a hebkosť. Obsahuje slnečnicový olej a vitamín E.
    #jamieson_vyhry_od_srdca #bubchen

    Na www.pharmshop.sk je nový balíček Bubchen s praktickou a náučnou hračkou - ABECEDOU .
    http://www.pharmshop.sk/najnovsie-produkty
    #bubchen #e_shop

    (2 fotky)

    Ahojte dievcata mam pre vas specialnu ponuku na www.pharmshop.sk . Ak si kupite ktorekolvek mlieko France Lait dostanete k nemu ako darcek mlieko Bubchen. Pri kupe mlieka France Lait Premium Comfort dodtanete darcek mlieko Bubchen a balenie cumlov na flase Dr. Brown s. #akcia Akcia plati do 29.2. 2016

    #akcia Ešte v akcii do nedele na http://www.pharmshop.sk/akciove-produkty a iné kvalitné produkty.
    #jamieson #bubchen #e_shop

    (3 fotky)

    #akcia Ešte do nedele sú v akciovej cene na www.pharmshop.sk skvelé produkty , od vitamínov na imunitu, prípravkov na podporu chudnutia,či skvelý detský teplomer microlife , elmex sensitive rada , Bubchen kozmetika , ale aj úžasné dojčenské mlieko France Lait .. Členky skupiny Jamieson, cesta k zdraviu majú 5% zľavu na nákup, stačí mi napísať IP a pošlem Vám kód. cestu do skupiny nájdete, keď si kliknete na moje ambásadorské logo. #jamieson #bubchen #france_lait #microlife #cla #vitamin_d

    (4 fotky)

    #akcia V januári sú v akciovej cene na www.pharmshop.sk skvelé produkty , od vitamínov na imunitu, či prípravkov na podporu chudnutia, skvelý detský teplomer microlife , elmex sensitive rada , bubchen kozmetika , ale aj úžasné dojčenské mlieko France Lait .. Členky skupiny Jamieson, cesta k zdraviu majú 5% zľavu na nákup, stačí mi napísať IP a pošlem Vám kód. cestu do skupiny nájdete, keď si kliknete na moje ambásadorské logo. #jamieson #bubchen #france_lait #microlife #cla #vitamin_d

    (4 fotky)

    #akcia V januári sú v akciovej cene na www.pharmshop.sk skvelé produkty , od vitamínov na imunitu, či prípravkov na podporu chudnutia, skvelý detský teplomer microlife , elmex sensitive rada , bubchen kozmetika , ale aj úžasné dojčenské mlieko France Lait .. Členky skupiny Jamieson, cesta k zdraviu majú 5% zľavu na nákup, stačí mi napísať IP a pošlem Vám kód. cestu do skupiny nájdete, keď si kliknete na moje ambásadorské logo. #jamieson #bubchen #france_lait #microlife #cla #vitamin_d

    (4 fotky)

    Ochranný krém do vetra a nečasu
    V zimných mesiacoch sa naša pleť rýchlo vysuší zdrsnie a popraská. Tenká pokožka bábätka reaguje oveľa citlivejšie na teplotné rozdiely, ktoré môžu v zime bežne predstavovať 20 až 25 °C medzi teplotou v miestnosti a vonkajšou teplotou. Ideálnou intenzívnou ochranou suchej pokožky je Ochranný krém do vetra a nečasu. Počas vychádzok citlivú detskú pleť spoľahlivo chráni pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi.

    Použitie
    Pre jemnú a citlivú pokožku dieťaťa, jej ochranu pred chladom, vetrom a vlhkosťou. Krém stabilizuje vlhkosť pokožky a chráni ju pred vysušovaním. Ideálny aj pre dospelých. Špeciálny komplex prírodných účinných látok zásobuje pokožku esenciálnymi mastnými kyselinami a hydratuje ju. Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky, zvyšuje jej elasticitu a hebkosť, spoľahlivo ju chráni.
    Dôležité: nakrémujte Vaše dieťa (tvár, ruky) asi 15 – 20 minút pred vychádzkou.
    celý mesiac v akcii za 2,77 € na
    http://www.pharmshop.sk/bubchen-ochranny-krem-d...
    Balenie
    75 ml
    Zloženie
    S bambuckým maslom, s pantenolom.
    #bubchen #e_shop

    #akcia Celý mesiac január sú v akciovej cene na www.pharmshop.sk skvelé produkty , od vitamínov na imunitu, či prípravkov na podporu chudnutia, skvelý detský teplomer microlife , elmex sensitive rada , bubchen kozmetika , ale aj úžasné dojčenské mlieko France Lait .. Členky skupiny Jamieson, cesta k zdraviu majú 5% zľavu na nákup, stačí mi napísať IP a pošlem Vám kód. cestu do skupiny nájdete, keď si kliknete na moje ambásadorské logo.
    #jamieson #bubchen #france_lait #microlife #cla #vitamin_d

    (3 fotky)

    #akcia Celý mesiac je v akcii na e-shope aj jemná a voňavá kozmetika pre deti Bubchen.
    http://www.pharmshop.sk/akciove-produkty
    #bubchen #e_shop

    (3 fotky)

    Bübchen Ochranný krém do vetra a nečasu - V zimných mesiacoch sa naša pleť rýchlo vysuší zdrsnie a popraská. Tenká pokožka bábätka reaguje oveľa citlivejšie na teplotné rozdiely ktoré môžu v zime bežne predstavovať 20 až 25 °C medzi teplotou v miestnosti a vonkajšou teplotou. Ideálnou intenzívnou ochranou suchej pokožky je Ochranný krém do vetra a nečasu počas vychádzok citlivú detskú pleť spoľahlivo chráni pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi.Pre jemnú a citlivú pokožku dieťaťa, jej ochranu pred chladom, vetrom a vlhkosťou. Krém stabilizuje vlhkosť pokožky a chráni ju pred vysušovaním. Ideálny aj pre dospelých. Špeciálny komplex prírodných účinných látok zásobuje pokožku esenciálnymi mastnými kyselinami a hydratuje ju. Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky, zvyšuje jej elasticitu a hebkosť, spoľahlivo ju chráni. Dôležité: nakrémujte Vaše dieťa (tvár, ruky) asi 15 – 20 minút pred vychádzkou. Obsahuje bambucké maslo a pantenol . Tento mesiac za akciovú cenu 2,77 € na http://www.pharmshop.sk/bubchen-ochranny-krem-d...
    #jamieson #e_shop #bubchen

    #darcek_od_jamieson Aj mamicka @linddi ma svoj darcek od Jamieson uz doma. #jamieson #bubchen

    #darcek_od_jamieson Dnes u mňa v blogu môžete vyhrať voňavý balíček Bubchen a krásneho plyšáčika. Stačí odpovedať na moju súťažnú otázku v pôvodnej správa:
    https://www.modrykonik.sk/blog/katarinka26/mess...
    #jamieson #sutaz #bubchen

    Produkty Bübchen Kids – na každodennú jemnú starostlivosť – šetrne čistia citlivú detskú pokožku a intenzívne ju hydratujú. Prírodné účinné látky vlasy posilňujú a dodávajú im hodvábny lesk. Umožňuje ľahké rozčesávanie. Špeciálny komplex účinných látok určený na jemnú detskú pokožku. Prírodné účinné látky detskú pokožku obzvlášť starostlivo ošetrujú intenzívne hydratujú a dôkladne chránia. Žiaden plač a slzy.
    #bubchen

    #darcek_od_jamieson Krásny voňavý balíček Bübchen je dnes pre Vás pripravený + milý macík. Súťažná otázka je : Budú štípať očká drobcov, ak sa im dostane do očí pena z Bübchen šampóniku ? Správnu odpoveď nájdete na : http://www.pharmshop.sk/bubchen-kids-sampon-a-s...
    alebo http://www.bubchen.sk/kozmetika-pre-deti-cisten...
    Svoje odpovede pridávajte do 21 h. Vyžrebujem jednu mamičku , ktorá ho dostane, a za každú odpoveď pošlem srdiečko. #jamieson #bubchen #srdiecko

    #tip_na_darcek Dnes nam prisiel kufrik s bubchen . Misko si uz stihol uchmatnut opicovy . Krasne vonaju 👍 http://www.pharmshop.sk/bubchen-kids-darcekovy-... ...a vyuzila som aj 5% zlavu na nakup 😉
    #bubchen #e_shop

    #tip_na_darcek Taketo vonave balicky si mozete kupit na www.pharmshop.sk za 8,94€ . Clenky skupiny Jamieson, cesta k zdraviu si mozu uplatnit na cely nakup 5 % zlavu. Skupinu najdete ked si kliknite na moje ambasadorske logo... http://www.pharmshop.sk/catalogsearch/result/?q...
    #jamieson #bubchen #zlava

    (2 fotky)