konik_testuje
    7. okt 2019    Čítané 9132x

    Vaše skúsenosti s kávou Barzzuz

    Káva dokáže zázraky. Postaví vás na nohy, dodá vám energiu, vyčarí úsmev na perách a teplo v duši. Jej chuť poteší chuťové poháriky a jej vôňa pošteklí nos. Či už si kávu vychutnávate ráno po prebdenej noci, počas zaslúženej pauzy alebo pri príjemnom stretnutí s kamarátkou. Káva jednoznačne spája a pôsobí pozitívne nielen na telo, ale aj na dušu.

    Čo budeme testovať

    Kávičkárky, ruky hore. Vlastne, radšej rovno na klávesnicu, aby ste sa stihli zapojiť do tohto kávičkového testovania. Vieme, že kávu nielen zbožňujete, ale mnohokrát doslova potrebujete, preto vám prinášame testovanie kávy Barzzuz. Doprajte si aj vy tú najkvalitnejšiu a najčerstvejšiu kávu praženú priamo v srdci Slovenska.

    Keďže vieme, že život s deťmi si niekedy vyžaduje veľké množstvo kávy, pošleme vám balíček, ktorý sa postará o slušnú zásobu tohto zázračného nápoja. Vo voňavom balíčku na teba čakajú 3 druhy kávy, všetky sú 100 % arabicy tej najvyššej kvality. Keďže každý deň s dieťatkom je iný a jedinečný, takto je vyskladaný aj výber káv. Každá z nich pochádza z iného kontinentu a vyznačuje sa inou chuťou. Budete tak mať možnosť ochutnať zo širokej škály káv, ktorú značka Barzzuz ponúka, a vybrať si svoju srdcovku.

    A keďže vieme, že popri dieťatku je niekedy predstava teplej kávy sci-fi, pribalíme vám aj Barzzuz termohrnček, ktorý sa stane doslova vaším záchrancom. Takto si budete môcť zobrať svoju kávičku kamkoľvek. A aké kávy sa budú skrývať v balíčku?

    Brazília Yellow Bourbon je najviac cenená brazílska káva, ktorá má stredné telo, jemnú aciditu a zároveň príjemnú čokoládovú sladkosť. Vďaka tejto odrode ochutnáte jednu z najkomplexnejších brazílskych káv.
    Indonézia Java Blawan, káva s výrazným telom a veľmi nízkym obsahom kyselín. V chuti sa v nej objavujú zemité, tabakové a ovocné tóny.

    Etiópia Sidamo Gr.2 je jemná a vzácna káva z pravlasti s príchuťou tmavého ovocia a zároveň mierne korenistú. Vyznačuje sa aj najnižším obsahom kofeínu.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien, ktoré si svoj deň nevedia predstaviť bez šálky dobrej kávy. Žienky, ktoré hľadáme, musia vedieť oceniť čerstvú a kvalitnú kávu. Musia vedieť zastaviť, spomaliť a vychutnať si dúšok tohto blahodarného nápoja. O celé testovanie sa s nami s radosťou podelia a sprostredkujú chuť a vôňu kávy aspoň prostredníctvom slov a fotiek. Musia to byť skrátka kávičkárky telom i dušou.

    Ako sa zapojiť

    Povedali ste si, že sme opísali práve vás? Do testovania sa zapojíte jednoduchým napísaním komentára, v ktorom nám popíšete svoj vzťah ku káve. Pokojne sa rozpíšte alebo pripojte fotku – presvedčte nás, že vy ste tou kávičkárkou, ktorú hľadáme. Jedinou podmienkou testovania je to, aby ste mali kávovar alebo mlynček na kávu. Keďže pre dobrú a kvalitnú kávu je dôležitá práve čerstvosť, pošleme vám zrnkovú kávu, ktorú si nameliete tesne pred konzumáciou. Preto nezabudnite spomenúť, ako si kávu doma pripravujete.

    Čas na zapojenie máte do nedele 13.10.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré oslovíme internou poštou a potešíme kávovým balíčkom Barzzuz. 

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše voňavé a lahodné kávové komentáre ☕

    konik_testuje