Jablkové pyré patrilo už od malička k obľúbeným dezertom mojich detí. Najskôr sme začali detskou výživou počas kašičkovania a plynulo prešli k pyré keď boli deti väčšie. Hlavný rozdiel spočíval v tom, že do detskej výživy som žiaden cukor nepridávala, ten som začala pridávať až keď boli väčší.
    Odkedy som sa začala zaujímať o tému pečenia bez vajec som objavila ďaľšiu skvelú stránku jablkového pyré. Toto dokáže dodať cestu ľahkosť a vlhkosť aké by mu normálne dodalo vajíčko a je teda skvelou alternatívou pri pečení.
    #jablka #detska vyziva

    V detskej sa "Vianoc asi nezbavím" ⛄🎄🤔
    ..
    .
    #vianoce#detska#zopa#

    shilou
    16. nov 2016    Čítané 71x

    Detská kozmetika

    Moje deti sú pre mňa úplne všetko. Ako každá mamka chcem pre nich len to najlepšie. Najprv k nám pribudol Ochranný krém do vetra a nečasu, potom k nemu pribudli cez MK aj ďalšie výrobky na skúšanie. Jupí.

    Najmenšia Zuzanka má od narodenia citlivú pokožku. Prvýkrát kožného lekára sme navštívili keď mala len 5týždňov. Najprv sme riešili vyrážky na tvári, neskôr sa jej spravili aj na zadku. S výberom krému som  bola veľmi opatrná kvôli jemnej citlivej pleti. Tento krém sa u nás osvedčil ešte minulý rok a keď sa nám minul, kúpili sme ďalšie balenie. Používam ho aj ja, najmä v tomto počasí. Obsahuje bambucké maslo, pantenol a čo je pre nás priaznivé - neobsahuje konzervačné látky, minerálne oleje ani farbivá.

    Moje deti sa veľmi radi kúpu. Máme taký rituál - ja povyzliekam deti a manžel im pripraví vodu. Ak sú už okúpané zavolá na mňa a spoločne ich oblečieme. Zuzanke pozerám na zadok a tam červené škvrny. Bianku obzerám, nemá nič. Beriem prípravok do ruky a čítam: Baby kúpeľ s harmančekom a pšeničnými proteínmi. Hneď mi to bolo jasné. Malá má alergiu na harmanček a nepostrehol, čo výrobok obsahuje. Nevadí, nabudúce už dáme pozor.

    Po kúpeli na rad prišla Calendula nechtíkové telové mlieko. Jemné zloženie, krásna žltá farba, ľahko sa rozotiera. Super. Dokonca chráni suchú detskú pokožku, s BIO-Calendulou. Krásny pocit jemnosti hneď po nanesení, pokožka hneď ožila.

    Na druhý večer deti opäť v kúpeľni. Tentokrát prišiel na rad Umývací a sprchový krém Classic s obsahom 1/3 detského telového mlieka a s mandľovým olejom. Bohatá pena sa spravila, ale nevydržala veľmi dlho.

    Na tento výrobok som sa tešila najviac. Ošetrujúci kozmetický krém s mandľovým olejom a bambuckým maslom. Zuzanka ho stihla aj ochutnať.

    Niektoré deti nechcú natierať tvár, moje sú výnimkou. Jemné krémové zloženie, ľahko si ho vedia natrieť aj deti. Nieje riedky, nestekal po rukách. Nezanecháva mastný pocit na tvári. Dokonca sme ho vyskúšali aj na popraskané(vyhorené) pery.

    #detska kozmetika

    #detska #izba od pondelka sama babrem, prerabam, keďže muž je na nočnej 😆

    (2 fotky)