Šiesta #drazba nám končí v sobotu. Ešte stále si tak môžete vydražiť niektorý/é zo 428 výrobkov a pomôcť malému Peťkovi. Dražba prebieha v tejto skupine: https://www.modrykonik.sk/group/7813/detail/ Ďakujeme za každú pomoc.

    mariosmykal
    10. nov 2015    Čítané 1051x

    Zapojte sa do vianočnej dražby: Venovať môžete výrobky i služby

    Vianočnú charitatívnu dražbu handmade vecí rozširujeme na dražbu výrobkov a služieb. Ponuka tak bude najpestrejšia, aká doteraz bola.

    Za posledné mesiace som dostal viacero otázok, či je možné do dražby venovať aj iné ako handmade výrobok. Doteraz to nebolo možné, ale pred Vianocami robíme výnimku. Je totiž medzi nami množstvo šikovných mamičiek, ktorých práca je krásna a hodná vydraženia 🙂

    Do vianočnej dražby sa svojou prácou môžete zapojiť už dnes. Stačí v skupine Charitatívne dražby s Ďakujeme.sk zverejniť príspevok, čo do dražby venujete. Môže to byť handmade výrobok, fotenie, pečenie či iné ručné práce a služby.

    Celkový počet vecí v dražbe je tentokrát neobmedzený. Jediným obmedzením je maximálny počet 5 ks vecí od jednej osoby. A najsuper na tom celom je, že Nadácia Orange po ukončení dražby zdvojnásobí každý finančný dar.

    Dražba bude venovaná všetkým príbehom z Modrého koníka, ktoré budú navrhnuté cez projekt Darujte Vianoce. Požiadať o pomoc a finančný príspevok nie je možné pre seba a svoju rodinu, ale pre niekoho iného. Cieľom totiž je, aby sme si pomáhali navzájom. Príbehy je možné navrhovať do 11. novembra cez tento online systém.

    Ako to bude prebiehať?

    Do dražby bude zaradený každý príspevok uverejnený v skupine Charitatívne dražby s Ďakujeme.sk. Pridávať ich môžete oddnes do soboty 21. novembra (do polnoci). Dražba bude spustená v pondelok 23. novembra a ukončená v nedeľu 29. novembra.

    V prípade handmade to bude fungovať rovnako ako doteraz, teda je možné venovať len už vytvorený výrobok. Výnimkou je, že výrobky nebude potrebné zasielať na adresu Ďakujeme.sk, ale priamo víťaznému dražiteľovi hneď po ukončení dražby.

    Dodatok: Z vydraženej sumy sa budú pokrývať aj náklady na poštovné, ktoré darcom vzniknú v každej transakcii. Je teda potrebné zaslať náklady na poštovné darcovi a zvyšné finančné prostriedky poslať na zberný účet ďakujeme.sme.sk v Slovenskej sporiteľni 0189551083/0900 alebo v Tatra banke 2628076464/1100.

    Pri darovaní služby je potrebné uviesť aj odkaz/link na svoju prácu či portfólio. Je teda možné darovať svoje profesionálne služby, ktoré už v minulosti niekto využil. Či už fotenie, pečenie, plienkové torty, vlastnú kolekciu oblečenia, hračiek apod. Po ukončení dražby je potrebné ponúknutú službu zrealizovať do konca januára 2016.

    Pre celú dražbu platí výnimka, aby sme zabezpečili jej celkovú kvalitu. Vyhradzujeme si právo výrobok či službu do dražby neumiestniť. V prípade potreby budeme informovať cez internú poštu. Doteraz sme to však nikdy nevyužili a verím, že rovnako to bude aj tentokrát 🙂

    Dodatok: Z vydraženej sumy sa budú pokrývať aj náklady na poštovné, ktoré darcom vzniknú v každej transakcii. Je teda potrebné zaslať náklady na poštovné darcovi a zvyšné finančné prostriedky poslať na zberný účet ďakujeme.sme.sk v Slovenskej sporiteľni 0189551083/0900 alebo v Tatra banke 2628076464/1100.

    Pripojte sa a pomôžte nám vybrať čo najviac peňazí pre dobrú vec 🙂 Ďakujeme!

    Prajeme pekný deň 🙂

    Mário, dakujemesk, jasenka a 30lenka

    mariosmykal
    11. sep 2015    Čítané 0x

    Dražíme pre Lilinku: Operácia jej choroby je možná len v USA

    Dnes sme spustili druhú charitatívnu dražbu, do ktorej ste venovali 96 výrobkov. Výťažok bude venovaný pre malú Lilinku a mamičku @zigy.

    Lilinka potrebuje získať 3000€ na operáciu choroby IDF (infantile digital fibromatosis), ktorá jej spôsobuje rast tumorov na všetkých prstoch rúk a nôh (okrem palčekov). Je to veľmi zriedkavé ochorenie - na Slovensku ju má len Lilianka a v ČR jeden chlapček. Nevie sa o žiadnej liečbe, ktorá by zabrala. Kým tumory rastú, nie je možné ich operovať, takže teraz "sa čaká", kým prestanú rásť, aby jej ich mohli vyoperovať. Táto operácia zatiaľ nie je pre Lili možná, no napriek tomu sa na Slovensku nenašiel chirurg, ktorý by bol ochotný túto operáciu urobiť. Máme však kontakt na kliniku v USA, kde by to skúsili. Celý príbeh nájdete tu.

    Draží sa v skupine Charitatívne dražby s Ďakujeme.sk, kde nájdete bližšie informácie o priebehu a pravidlách dražieb. Pripojte sa a pomôžte nám vybrať čo najviac peňazí pre dobrú vec 🙂

    Dražba trvá od 11.9.2015 do 20.9.2015 do 24:00. Draží sa pod každou fotografiou a prihadzuje sa ľubovoľne.

    Toto sú výrobky venované do dražby:

    Draží sa v skupine Charitatívne dražby s Ďakujeme.sk. Ďakujeme za každú pomoc.

    Špeciálne Ďakujem! patrí @jasenka, @30lenka a @tigrica182, ktoré sú dôležitou súčasťou dražieb. Bez nich by to nešlo 🙂

    Mário
    Modrý koník Team

    mariosmykal
    6. aug 2015    Čítané 0x

    Prvá dražba handmade výrobkov s Dakujeme.sk začína

    Trvalo presne 20 dní, kým sa finančná zbierka pre a.n.j.e.l.i.c.e.k dostala do svojho cieľa 🙂 Ďakujeme!

    Pôvodne sme plánovali zbierku podporiť dražbou handmade výrobkov mamičiek z MK, no financie na polohovacie zariadenie pre Timoteja sa vyzbierali aj bez nej, čo sme naozaj nečakali. Radi by sme však v našom pláne pokračovali a historicky prvú dražbu handmade výrobkov venovali a.n.j.e.l.i.c.e.k, ako sme pôvodne oznámili.

    Do dražby je venovaných 24 výrobkov vlastnoručne vytvorených mamičkami aj nemamičkami z MK. Výťažok z dražby bude využitý na preplatenie striekačiek na kŕmenie, stravu a rehabilitačné pomôcky, ktoré sú pri každodennej starostlivosti o Timoteja potrebné.

    Do dražby sa môže zapojiť ktokoľvek, kto má chuť aspoň kúsok pomôcť. Začíname dnes 6.8.2015 a končíme v nedeľu 16.8.2015.

    Dražiť sa bude v skupine Charitatívne dražby s Dakujeme.sk, kde nájdete bližšie informácie o priebehu a pravidlách dražieb. Pripojte sa a pomôžte nám vybrať čo najviac peňazí pre dobrú vec 🙂

    Toto sú výrobky venované do dražby:

    Dražiť môžete oddnes v skupine Charitatívne dražby s Dakujeme.sk. Ďakujeme.

    Mário

    Modrý koník Team