mariosmykal
5. nov 2015
7022 

Darujte rodine v núdzi Vianoce, my jej zdvojnásobíme finančný dar

Po troch úspešných dražbách s Ďakujeme.sk pokračujeme ďalej. Tentokrát je počet príbehov neobmedzený a navrhnúť ich môžete priamo vy. Vianočnú dražbu robíme v spolupráci s Nadáciou Orange, ktorá každý finančný dar zdvojnásobí.

Mám obrovskú radosť, ako sa pomáhanie u nás rozbehlo. Už dlhodobo funguje materiálna pomoc v skupinách (oblečenie, potraviny, hračky, apod.), osobná pomoc v mestách a pridala sa aj nefinančná pomoc so Srdcom pre deti a finančná pomoc s Ďakujeme.sk. Doteraz ste darovali množstvo oblečenia či potravín a príbehom z Modrého koníka ste pomohli sumou 7998€. A pokračujeme ďalej 🙂

Pre najbližšiu vianočnú dražbu sme sa spojili s projektom Darujte Vianoce. Je grantovým programom Nadácie Orange a jeho snahou je, aby sme si pomáhali navzájom. Požiadať o pomoc a finančný príspevok teda nie je možné pre seba a svoju rodinu, ale pre niekoho iného. 

Ak chcete niekomu z Modrého koníka pomôcť, teraz je ten správny čas 🙂 Žiadosti o pomoc môžete posielať do 11. novembra 2015 (do 24:00) prostredníctvom online systému e-grant. Pri vypĺňaní žiadosti je potrebné uviesť, že navrhovaný príbeh je z Modrého koníka.

Jednotlivé žiadosti bude posudzovať hodnotiaca komisia. Následne bude od 25. 11. 2015 každý schválený príbeh umiestnený na portáli www.dakujeme.sk a zaradený do vianočnej dražby v našej skupine Charitatívne dražby s Ďakujeme.sk. A tam sa to všetko začne 🙂

To najlepšie na celej dražbe je, že hneď na začiatku venuje Nadácia Orange každému z vybraných príbehov príspevok vo výške 10–50 % požadovanej sumy ako „štartovný dar“. A okrem toho znásobí každý dar v pomere 1:1 (do výšky požadovanej sumy). Ak si teda v našej skupine vydražíte handmade výrobok v sume 20€, rodina získa 40€.

Ak poznáte rodinu z Modrého koníka, ktorej by ste chceli pomôcť, požiadajte o pomoc pre ňu do 11. novembra cez tento online systém.

Budúci týždeň začneme zbierať prvé dary do dražby. Pripravené máme jedno veľké prekvapenie, už to nebude len handmade 😉 O priebehu a pravidlách dražby sa dočítate viac v budúcotýždňovom článku.

Pekný deň prajem 🙂
Mário Šmýkal
Modrý koník Team

#pomoc #drazby #vianoce #dakujeme

Tesim sa ;)

5. nov 2015
5. nov 2015

to je perfektne =) Tesim sa

5. nov 2015

Booombaaaa !!! Teším sas akou chutou sa všetci pripájajú a ako krásne sa rozbehli dražby na mk 😊👍👏

5. nov 2015

Toto je uuuuuplne perfektneeee! Uz mam pripravene veci do drazby a peniazky tiez 😀

5. nov 2015

Ked ma prvykrat napadli drazby na MK nikdy by som nepovedala ze to naberie take obratky tesiiim

5. nov 2015
5. nov 2015

Tlieskam 👏 ste super!

5. nov 2015

super 🙂

5. nov 2015

@30lenka veru, keď si začala kresliť obrázky pre Stanka a potom sme spravili srdiečkovú aukciu, ani sme netušili, že sa dostaneme až sem... a veríme, že pôjdeme len a len ďalej, ďalej...

5. nov 2015
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

Robíte super veci

6. nov 2015

Máme z toho obrovskú radosť.. A tešíme sa na ďalšie dni pomoci.
S láskou...

6. nov 2015

🔝👌

6. nov 2015

Ste super

6. nov 2015

Super, ja milujem granty, velmi ma tesi ze sa ich popularita zvysuje aj ti na mk.
Idem ja teda šíriť,pretože nepoznam.žiadneho kandidata.

6. nov 2015
6. nov 2015
6. nov 2015

ja mam taky napad, ze aj mmicky co sa venuju nejakej cinnosti typu sluzba - pecenie, upratovanie, fotenie by mohli darovat napr jednu hodinu svojej prace. Ja sama by som si rada vydrazila napr napecenie vianocnych kolacov, fotky dietata a pod.

6. nov 2015

@alantroj Bingo, uhádla si, aké bude naše prekvapenie 🙂

6. nov 2015

Modry konik nabral iny rozmer.Velmi sa tomu tesim🙂

10. nov 2015

Začni písať komentár...

Odošli