konik_testuje
    14. nov 2020    Čítané 6290x

    Skúsenosti s Plasmakosmetikou

    12 žien z Modrého koníka malo možnosť otestovať Plasmakosmetiku na vlastnej pokožke. Prečítajte si ich úprimné dojmy a pocity z testovania.  ➡ Skúsenosti s Plasmakosmetikou

    O svoju pleť sa staráte, no aj tak máte pocit, že jej niečo chýba? Každá žena túži po krásnej a zdravej pleti, ktorá by rozžiarila jej tvár a osobnosť. A aj keď súhlasíme, že ženy zrejú do krásy, súhlasíme taktiež s tým, že každá pleť si zaslúži potrebnú starostlivosť primeranú veku. Preto vám prinášame testovanie, ktoré sa postará o vašu pokožku a pomôže jej k zdravému a mladému vzhľadu! 

    Čo budeme testovať

    Aj vy sa chcete cítiť dobre a sebavedomo vo vlastnej koži? Začať deň pohľadom do zrkadla a vidieť sviežu a zdravú pleť bez známok starnutia? Čas plynie a s pribúdajúcim vekom pleť postupne stráca svoju pružnosť a schopnosť regenerácie. Prvé vrásky môžeme pozorovať už okolo tridsiateho roku života. K prejavom starnutia prispievajú aj stres, výkyvy počasia, smog, časté opaľovanie či nedostatok spánku, ktorý mamičky poznajú až príliš dobre. Tieto prejavy však môžete zmierniť. V boji proti starnutiu vám pomôžu prípravky Plasmakosmetika. Táto unikátna kozmetika posilňuje bunečnú regeneráciu kože, regeneruje, omladzuje a ochraňuje ju.

    Tak čo, dámy, ste pripravené otestovať regeneračné a omladzujúce prípravky vo forme gélu a krému? Skúste na vlastnej koži, a to doslova, čo dokáže Plasmakosmetika.

    PLASMAGEL je účinné sérum na ochranu a regeneráciu pokožky. Tento jedinečný prípravok sa postará o podráždenú, poškodenú či porušenú pokožku a stane sa vaším verným každodenným pomocníkom. Je vhodný aj pre detskú, atopickú či psoriatickú pokožku, ako aj na pokožku namáhanú mrazom či slnkom. Ideálny je taktiež na jazvy, drobné odreniny, ľahšie formy akné a po esteticko-chirurgických výkonoch. Mamičky ho ocenia nielen v starostlivosti po nástrihu hrádze, ale aj na jazvu po cisárskom reze a na poranené, popraskané bradavky. A čím je Plasmagel taký jedinečný? Využitím unikátnej a špičkovej biotechnológie pre výrobu cenných krvných proteínov a urýchľovačov regenerácie R.A.F. Ide o jedinú kozmetiku s týmito zložkami, ktorá skutočne a viditeľne regeneruje už od prvej aplikácie.

    PLASMACREME je unikátny omladzujúci a vyživujúci krém pre extrémnu regeneráciu vhodný na citlivú, zrelú pokožku. Jeho zloženie z krvných proteínov, esenciálnych olejov, vitamínov a bambuckého masla sa postará o hĺbkovú výživu, regeneráciu, vyhladenie a omladenie. Vďaka urýchľovačom regenerácie R.A.F. omladzuje a posilňuje bunečnú regeneráciu kože, obnovuje vlastný kolagén a minimalizuje vrásky či kožné nedokonalosti. Bude vám vyhovovať aj v prípade, že vás trápi problematická, atopická, citlivá či ekzematická pleť. Nemá uplatnenie iba v boji proti známkam predčasného starnutia, ale pri opakovanom používaní pomáha redukovať hyperpigmentačné škvrny. Vďaka mimoriadnemu zloženiu je vhodný nielen ako nočný a denný krém, ale aj na citlivé očné okolie. Ľahká a príjemná konzistencia a vôňa po kvetoch ľanu sú iba čerešničkou na torte.

    Pre lepšie výsledky a skutočne hĺbkové a intenzívne omladnutie používajte oba produkty spolu aspoň dvakrát denne. Plasmagel je vhodné použiť ako sérum a po jeho zaschnutí následne na pokožku naniesť Plasmacreme. 

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 12 žien, ktoré by chceli svojej pleti dopriať potrebnú a zaslúženú výživu, vďaka ktorej spomalia jej starnutie a doprajú jej regeneráciu. Ženy, ktoré hľadáme, by si mali potrpieť na kvalitnú kozmetiku a mali by poznať svoju pleť, jej potreby i neduhy. Mali by to byť aktívne ženy, ktoré sa zaujímajú o poctivú kozmetiku a neboja sa výziev. Taktiež by mali byť ochotné podeliť sa s radosťou o svoje pocity a dojmy z testovania s ostatnými mamičkami. 

    Ako sa zapojiť

    Zapojte sa do tohto testovania a doprajte svojej pleti tú najlepšiu starostlivosť. Stačí, ak nám pod týmto článkom zanecháte komentár, v ktorom nám popíšete svoju pleť a to, ako sa o ňu staráte. Má vaša pleť nejaké rozmary, jazvy či iné nedokonalosti? Spomeňte nám aj tie. Aby ste mohli byť zaradené do výberu, komentár musí obsahovať taktiež váš vek.

    Čas na zapojenie máte do pondelka 16.11.2020. V priebehu týždňa vyberieme 12 žien, ktoré budeme o ďalšom postupe informovať prostredníctvom internej pošty. 

    Držíme vám palce ;)