Hovorim dcerke vecer....
    Som na teba velmi hrda, ako si zvladla tento polrok, aka si sikovna...
    Odpoved: Co na mna, ty bud hrda aku dceru si vychovala...😲 😍
    Aj slza na okraji oka vykukla aj mi trosku smiesno bolo ako to povedala 😀... je to moje ❤
    #hrda_mama

    Dnes je jeden z tých dní, ktorý sa mi vryje do pamäti. Pre niekoho sú to možno nepodstatné veci, hlúposti, ktoré mu neprídu ničím výnimočné. Pre mňa je to však dokonalý zážitok, pocit nekonečnej hrdosti že ten šikovný krásny chlapček je môj syn! Pocit motýľov v bruchu, keď som so zatajeným dychom čakala, či nespadne, či dokáže sám vyjsť na chodník, či to nevzdá a nerozbehne sa po štyroch. On však krásne kráčal sám, ako veľký chlapec a ja som si vzduchu uvedomila, ako ten čas nieže beží, ale cvála! Kde je to moje malé bábätko? Dnes sme totižto boli prvýkrát na prechádzke po svojich! 😊#hrda_mama 😍😍😍💋💋💋💙💙💙👶🏼

    modernirodicia
    13. mar 2017    Čítané 87x

    Dojčenie na verejnosti? Perfektný trik ako na to!

    O dojčení na verejnosti sa tu popísalo mnoho článkov. Sú tu zástanci ale aj tí, ktorým je táto skutočnosť nepríjemná. Mám s tým tiež svoje osobné skúsenosti. Bola som dojčiacou matkou dosť dlhý čas, preto viem čo pre ženu- matku znamená dojčenie. 

    Na jednej strane sú tu potreby bábätka a na druhej spoločenské okolie. A hlavne zvedavé pohľady. Ale poviem vám úprime, keby mala dojčiaca mamička po každej 1,5-2hodinkách utekať v lete domov, asi by to nebolo pre ňu komforné. Ale zasa vystavovať sa zvedavým pohľadom tiež nie je nikomu príjemné. Možno si niektoré z vás povedia "no a čo" ale pre tú druhú skupinku, ktorej vystavovanie prsníkov na verejnosti aj tak prekáža som navrhla Multifunkčný šál Mimi&Mami.

    Dovoľte mi, predstaviť vám túto skvelú pomôcku pre mamičku i dieťatko, o ktorej nepochybujeme, že si ju zamilujete. 

    Pokiaľ ste sa už stretli alebo aj odskúšali našu Modernú perinku Mimi originál už viete, že sme sa vybrali cestou originality a kvality. Našou prioritou sa stala praktičnosť! Snažíme sa uľahčiť mamičkám život praktickými pomôckami. Tento multifunkčný šál Mimi&Mami si zamilujete, rovnako ako my v našom tíme. Viete čo je na ňom úžasné?

    Narodillo sa vám bábätko a ste hrdou dojčiacou mamou. Takáto multifunkčná pomôcka sa určite zíde! Mimi&Mami mamičke zabezpečí potrebnú intimitu. A nielen to. Nájdete stovky spôsobov ako ho prakticky využiť.

    Pozrite si naše video:

    V jeden deň je pre vás pomocníkom pri dojčení, potom ozdobným doplnkom na krku, neskôr v chladom letnom večeri zástupcom štýlového cardiganu. A ak keď bábätko vyrastie, šál ostane obľúbeným módnym doplnkom.

    Materiál sme volili veľmi precízne. Na dotyk hebučký na pohľad moderná  estetická tkanina, neuveriteľne pružná. Po šírke sme prezieravo zvolili praktické gombíčky, ktoré zvládnete zapínať aj jednou rukou a vďaka nim vytvoríte tucty variácií nosenia. Veď ste originálna a nápaditá!

    Zloženie: 95%bavlna 5%elastan

    Farba je sneho biela, pretože je výborne kombinovateľná s akýmkoľvek oblečením, nepriťahuje slnko a pre nás je to “kráľovná farieb”, nositeľka puncu čistoty a elegancie.

    Veľkosť je univerzálna.

    Ale poďme si dať pár skvelých nápadov.

    Mimi&Mami pre dieťa:

    • zabezpečí intimitu a dieťatko nie je rušené pri dojčení
    • zabezpečí ochranu pred dotieravým hmyzom
    • dieťa je uchránené pred pohľadmi okoloidúcich
    • tienidlo na kočík či vajíčko pred silným slniečkom
    • upokojujúca zavinovačka
    • zavinutie s chránením hlavičky (nahradí aj čiapku)
    • prikrývka “mojkáčik”
    • pohodlný letný overalík
    • podložka pri prebaľovaní
    • prikrývka v kočíku
    • podložka do nákupného vozíka 

    Mimi&Mami pre mamičku:

    • zabezpečí intimitu pri dojčení
    • štýlový šál, šatka
    • bolerko
    • cardigan
    • zavinutie na kúpalisku (na plávky)

    Vy ešte stále váhate s kúpou?

    GARANCIA SPOKOJNOSTI: 

    Sme si takí istí, že budete spokojní, že vám dáme 14dní na odskúšanie a pokiaľ by sa vám čokoľvek nepozdávalo, jednoducho mám Mimi&Mami vrátite! Nič neriskujete a svoje peniažky dobre investujete.

    Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať emailom: modernirodicia@gmail.com

    S prianím pekného dňa,

    Michaela Kalaninová (autor Mimi&Mami)

    ♥ Špinavé deti = šťastné deti ♥ #stastne_deti #hrda_mama #spamujeme

    Milujem, keď povie: Maminka, chcem sa ísť s tebou pomojkať. Z celej sily ma obíjme a povie: Ľúbim ťa. Ťažko slovami opísať, čo vtedy cítim. Dnes to urobil v trolejbuse a spolucestujuci videli na mne ako sa rozplývam a tie staršie panie sa na mňa tak pousmievali keď videli s akou láskou ma hladkal. Aj keď ma niekedy nahnevá ale napriek všetkému som #hrda_mama