konik_testuje
    10. máj 2018    Čítané 3429x

    Vaše skúsenosti s Plantur 21

    Stále viac mladých žien sa sťažuje na predčasné vypadávanie vlasov a ich nedostatočný rast. Stres, diéty, jednostranná strava alebo intenzívna športová záťaž môžu mať negatívny vplyv na vlasy. A to nehovoríme o problémoch s vlasmi po pôrode... Veď to určite poznáte.

    Na pomoc však prichádza nutri-kofeínový komplex v podobe prípravkov Plantur 21, ktoré budete môcť s nami otestovať.

    Čo testujeme

    Testovať budete silnú dvojku nutri-kofeínového elixíru a šampónu Plantur 21 po dobu jedného mesiaca, pre čo najlepší efekt.

    Plantur 21 Nutri-kofeínový elixír, 200 ml - tonikum, ktoré slúži ako intenzívna ochrana pred predčasným vypadávaním vlasov. Tento elixír bol špeciálne vyvinutý pre mladé ženy a zaisťuje ochranu pred vyčerpaním energie vo vlasových korienkoch a tým zabraňuje predčasným poruchám rastu vlasov. Elixír by sa mal aplikovať denne a bez oplachovania. Medzi účinné látky tohto malého zázraku patria kofeín, ktorý aktivuje korienky a zlepšuje rast vlasov, biotín, ktorý reguluje rovnováhu energie vo vlasových korienkoch, zinok ako rastový faktor, ďalej vápnik a horčík.

    Plantur 21 Nutri-kofeínový šampón, 250 ml - šampón, ktorý vďaka unikátnej receptúre necháva prenikať silný nutri-kofeínový komplex do vlasových folikulov už pri umývaní. Nutri-kofeínový šampón bol vyvinutý a je vhodný aj na farbené a poškodené vlasy. Obsahuje zvláčňujúce látky, ktoré naprávajú vlasy bez ich zaťaženia. Šampón nepredstavuje pre vlasy žiadnu záťaž, pretože neobsahuje silikóny!

    Rovnako ako Plantur 21 Nutri-kofeínový elixír, obsahuje Plantur 21 Nutri-kofeínový šampón biotín, horčík, vápnik a zinok. Sú dôležité pre zdravý a intenzívny rast vlasov a ich krásu.

    Oba prípravky sa odporúčajú používať denne pre čo najlepší efekt.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien po pôrode, čerstvé mamičky, ktoré trápi vypadávanie vlasov. Alebo ženy, ktoré už potrebujú skutočné riešenie ich problému s vlasmi a nie len posledné marketingové výmysly.

    10 žien, ktoré hľadáme, by mali byť mladé aktívne ženy, ktorým problémy s vlasmi ešte nespôsobil vek, ale hektický životný štýl, prípadne pôrod.

    Ako sa zapojiť

    Zapojíte sa napísaním komentára, v ktorom nám napíšete, ako sú na tom vaše vlasy. Ako vyzerali pred nástupom problémov? Ako vyzerajú teraz a ako sa kvôli nim cítite? Napíšte nám to všetko.

    Čas na zapojenie sa, máte do nedele 13.5.2018 a hneď v pondelok 14. 5. 2018 prebehne výber žien na testovanie. Vybrané ženy budeme kontaktovať internou poštou my.

    Držíme palce!

    konik_testuje