alohim
    16. jan 2019    Čítané 2806x

    Moji Essence a Catrice obľúbenci v roku 2018

    Každý má svojich "beauty obľúbencov", ktorých používa denne, na ktoré nedá dopustit a hoci je teraz internet plný článkov tohoto typu, urobila som si aj ja takýto prehľad. 

    Myslím že by to mohlo byť užitočné pre vzájomnú inšpiráciu. Veď každý má niečo 🔝, čo mu sedí a používa denne, nie? 😉 Takto som aj ja vďaka iným našla svoje nevyhnutné beauty vychytávky.

    Top Essence produkty


    Od tejto najpredávanejšej drogérkovej značky som si obľúbila toho viac a nie je pravdou, že je len pre tínedžerky (to mi potvrdzujete aj vy svojimi skúsenosťami v skupine) ;)
    Mojou stálicou sú už roky ceruzky na oči kontúrky, za ktoré sa podľa mňa neoplatí veľa utrácať, lebo sa rýchlo míňajú. Tieto navyše kvalitou konkurujú drahším, teda nie je o čom. Kontúrky na pery mám rada všetky typy, a ceruzky tieto vysúvacie Longlasting Eye Pencil - dostanete ich v rôznych odtieňoch a ozaj dobre držia. Najčastejšie používam hnedú, vínovú a fialovú.

    Ďalej už veľmi dlho používam laky, basecot a topcoat, z kolekcie theGel ktoré vo vzájomnej kombinácii vydržia na nechtoch cca 4-6 dní, čo ja na moje nechty výkon. Opäť je skvelý výber odtieňov, ja som ale favoritom klasiky - nude, ružovej a červenej.
    Medzi objavmi z noviniek som frčala na rozjasňovačovej paletke Go For The Glow The Warms a metalických očných tieňoch Melted Chrome, ktorých efekt je že wau✨. Ďalej rúže, na ktoré som v líčení zaťažená. Novinky išli kvalitou hore, a tak som si tekuté matné Colourboost Mad About Matte i krémové, veľmi príjemné Velvet Matte, z ktorých som totálne paf z odtieňa 04 Hungry Pink.

    Top Catrice produkty

    Od Catrice mám zasa veľmi rada produkty, ktoré sú takým základom - na prípravu pleti a jej líčenie - skvelá báza v tyčinke To Go Blur Stick je parádna do kabelky a prebehnem ňou čelo a miesta okolo nosa, kde mám póry. Makeup je u mňa už dlho najobľúbenejší drogérkový HD Liquid Coverage - skvele kryje, drží, ak sa nanesie hubkou, pôsobí prirodzene. Je to úplná báseň. Takisto korektor Liquid Camouflage, ktorý používam na prekrytie kruhov pod očami ale i na iné nedokonalosti. nezaostáva za ním ani ten hutný Camouflage Cream, ten mám radšej na prekrytie vyrážok a žiliek, dá sa použiť aj ako podklad pod tiene.  A púder Prime and Fine Mattifying Waterproof je môj naj, zmatní a drží mi aj v horúčavách. Nesmiem zabudnúť na novinku - lícenky Blush Box, ktoré sú veľmi príjemné, dobre sa nanášajú a majú na výber veľa odtieňov. Používala som dookola túto 050 Burgundy.

    Taktiež už veľmi dlho frčím na maskarách, Glam & Doll používam už roky a stále sa k nim vraciam. Príjemne ma prekvapila aj novinka The Little Black One Volume Mascara, ktorá ma ideálnu kefku na malé a vpadnuté oči a pekne riasy zahustí. Na obočie rada používam taktiež novinku gél Brow Colorist, ktorý má šikovnú kefku, obočie pekne vyčeše, zahustí a trochu aj zafarbí po pravidelnom používaní. Čo stojí za pozornosť je linka Catrice Liquid Liner Matt - matná, sýtočierna, úžasný štetček a výborná výdrž. 

    Zakončím to vecičkami na pery - z kabelky stále vyťahujem Dewy-ful Lips, tekutý farebný balzam, ktorý je teraz v zime ozaj pomocníkom, pery aj zafarbí a nelepí. A matné vysúvacie rúže Catrice Ultimate Matt taktiež, odtieň 010 takmer denne, hodí sa ku všetkému.


    A toto je líčenie, ktoré som najčastejšie nosila v uplynulom roku:

    Podeľte sa v komentároch o vaše najobľúbenejšie Essence a Catrice produkty 😉


    Miška