Testovanie Zlatý Bažant Radler Svieži sa môže začať😊
    Prvé dojmy...je neuveriteľne nákazlivý, chuťou jemne kyslastý čo ma núti stále si usŕŕŕkať. Vravím si zbohom plavky, no vďaka cukru zníženému až o 30%, vidím svetlo na konci tunela aj pri dennej troche osviežujúcej odmeny v mojom balkónovom útočisku mestskej džungle.
    Dnes na programe: Svieži JABLKO
    Syn mi zvestuje, že tento ešte nie je v obchodoch...To vážne? Čo ja budem bez neho robiť? Ide sa gúgliť....To by bolo aby som ja niečo nezohnala...😆
    #testovanie
    #zlatybazantsviezi
    #jablko

    adiaca
    1. feb 2017    Čítané 2124x

    Život je ako obrovské jablko

    Život je ako obrovské jablko, no len málokto sa môže pochváliť zdravým, šťavnatým plodom.
    Mnohí doň zahryzli, keď bolo ešte nezrelé, a pretože bolo kyslé, nedojedli ho.
    Iným sa podarilo dopestovať pekný zrelý plod, no boli naň takí pyšní, že si ho dali na skriňu, kde po čase zhnilo. Ďalší ho neuchránili pred krupobitím, a tak na plode zostali odtlačky, ktoré ho znehodnotili.
    Na niektorých sa vytvoril pre nevhodné prostredie uskladnenia malý kaz, no keďže sa zdalo bolestivé vykrojiť ho, zdĺhavé váhanie spôsobilo hnilobu celého plodu.
    Zopár starostlivých chránilo svoju úrodu pred škodcami, no len raz sa pozabudli a škodca rozhlodal krásne jablká.
    Boli aj takí, ktorým niekto krutý vzal nôž, pokrájal jablko na tenké plátky a jednoducho ich tak nechal na slnku. Cítili krivdu a bolesť z neprávosti, no odpustili...

    Po čase bolo z týchto plátkov chutné sušené ovocie a stalo sa úžasným občerstvení v zimnom čase.

    Text a foto: Andrea Ággová