konik_testuje
    28. okt 2019    Čítané 12799x

    Vaše skúsenosti s Yves Rocher – vianočná edícia

    Vôňa Vianoc je nákazlivá a šíri okolo seba šťastie a radosť. A práve príroda je neodmysliteľnou vôňou a symbolom tohto čarovného obdobia. Dotyk kôry stromov, hebkosť snehových vločiek či vôňa borovíc. Aj vy už cítite vo vzduchu to kúzlo Vianoc? Nie? Tak vzdajte hold prírode a nalaďte sa s rastlinnou kozmetikou Yves Rocher na magickú vlnu Vianoc a zimy.

    Čo budeme testovať 

    Spríjemnite si chladné dni v spoločnosti dvoch hrejivých a revitalizujúcich limitovaných edícií, ktoré sú čo najbližšie k prírode. Budete mať možnosť privoňať si a na vlastnej koži otestovať dve kolekcie telovej kozmetiky Yves Rocher.

    Neprepadnite vianočnému zhonu a stresu. Zastavte sa, relaxujte, vychutnávajte si čarovné chvíle a zhlboka sa nadýchnite. Kolekcia V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA spája lahodnú, sviežu a ovocnú zmes pomaranča a cédrového dreva, ktorá je ako stvorená pre tieto chvíle sviatočnej relaxácie a pohody.

    Počas Vianoc majú prechádzky jedinečné čaro. Slnečné lúče sa ligocú v kryštálikoch snehu, ktorý vŕzga pod nohami, a snehové vločky sa roztápajú na vysmiatej tvári. Tento pocit si však vďaka kolekcii PRVÉ VLOČKY môžete vykúzliť aj v teple domova, pod hrejivou dekou či pred plápolajúcim krbom. Kúzelná kolekcia s vôňou bielych mandlí pripomína jemný dotyk prvých snehových vločiek. 

    Keďže vieme, že každá žena si zaslúži chvíľku pre seba a starostlivosť od hlavy až po päty, potešíme vás balíčkom, ktorý je na tento účel ako stvorený. Balíček bude obsahovať 6 produktov z oboch kúzelných kolekcií.

    • Sprchovací gél
    • Sprchovací olej
    • Telové mlieko
    • Tekuté mydlo na ruky
    • Balzam na pery
    • Krém na ruky

    Nalaďte sa na vianočnú vlnu plnú kúzelných vôní, nájdite pokoj a rovnováhu uprostred lesov a spravte krok k prírode. Pre Yves Rocher je príroda tým najcennejším darom.

    Koho hľadáme

    Na toto kúzelné a voňavé testovanie hľadáme 10 žien, ktoré svojej pokožke rady doprajú zaslúženú starostlivosť. Tieto ženy by sa mali rady rozmaznávať, zaujímať sa o kozmetiku a vyhľadávať kvalitu a prírodné zloženie. Ak v sebe majú vianočného ducha a vône pripomínajúce toto sviatočné obdobie potešia ich nos, je to iba výhoda, ale nie podmienka. Musia byť však komunikatívne, akčné a foťák im nesmie byť cudzí, aby nám testovanie vedeli sprostredkovať prostredníctvom recenzie a fotiek 🙂

    Ako sa zapojiť

    Ak by práve teba potešil voňavý balíček tejto rastlinnej kozmetiky, ktorý je ako stvorený pre sviatočné obdobie, zapoj sa jednoduchým napísaním komentára. V ňom nám napíš, aké vône sa ti spájajú s obdobím Vianoc a zimy. Taktiež nezabudni spomenúť, aké produkty telovej kozmetiky bežne používaš. Či si vystačíš so sprchovým gélom alebo si rada dopraješ aj iné telové produkty.

    Čas na zapojenie máte do nedele 3.11.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Všetkým žienkam držíme palce 🙂

    konik_testuje