Deň detí za dverami, preto sme znížili cenu bezpečnostnej #klucky_s_poistkou a zámkom. Akciová cena na tento tyždeň 5,99€. Ako funguje naša #klucka? Má poistku ktorú treba stlačiť pre otvorenie okna. Dieťa sa snaží otvoriť okno silou a drží kľučku za spodnú časť. Preto pokiaľ sú deti menšie nedokážu stlačiť tlačidlo a zároveň otáčať kľučkou. Naviac sa dá kľučka aj zamknúť.

    afilko_sk
    10. máj 2016    Čítané 97x

    Prečo práve naše kľučky

    Ahojte spoznávam modréhokoníka a píšem svoj prvý článok. 

    Môj syn mal 3 roky keď som ho našla na posteli v spálni pri otvorenom okne, ktoré si sám otvoril. Odbehla som si na toaletu a za par sekúnd bolo zle. 

    Našťastie sa nič nestalo. No pot ma oblial revala som snaď hodinu. Syn mi povedal že chcel len tatinkovi zakričať niečo z okna. Určite si to viete predstaviť čo sa mohlo stať.  Mnoho z nás ma gauč, postel, či stoličky v blízkosti okien. Dcéra, ktorá ma skoro 2roky si už vie stoličku odtiahnúť kam chce. Preto sme hľadali s manželom bezpečné riešenie ako tomuto predísť. Dnešné plastové okna sa dajú ľahučko otvoriť nie je tam žiadna poistka. Keď sme boli my malý - drevenné okno trebalo riadňe trhnuť, preto to malé dieťa samé neotvorilo. Samozrejme postel pri okne bola tiež chyba.. No mali sme ju tam posunutú kvôli detskej postieľke, ktorú sme nechceli mat v blízkosti okna. Deti však radi pozerajú cez okná von. Všetko ich zaujíma ale nebezpečenstvo si stále neuvedomujú. Manžel našiel tieto skvele kľučky, ktoré sa dajú zamknúť.

    No majú aj tlačidlo, ktoré dieťa nezmačkňe. Takže momentálne máme v celom byte tieto kľučky. Vetráme len cez ventiláčku, alebo zamykáme dvere ak je okno dokorán. Kedže po našej skúsenosti si všetci susedia objednali klučky tiež, rozhodli sme sa ich ponúknuť aj ďalším mamičkám. Preto vznikol eshop www.afilko.sk . Dúfam že nikto z Vás/Nás už nič podobné nezažije. Dbajme viac na prevenciu a bezpečnosť v každej domácnosti.

    hashtagy #sompro #klucka #bezpecnostnaklucka #uzamykatelnaklucka #bojimsaosvojedeti #bezpecnadomacnost

        1 fotka