konik_testuje
    31. aug 2019    Čítané 31185x

    Vaše skúsenosti s LINDEX

    Opäť tu máme pre vás testovanie, ktoré poteší nejednu mamičku. Pre veľký úspech sa púšťame do druhého testovania a ďalších dobrodružstiev s detským oblečením LINDEX! 🙂 Jemné farby, čisté línie a vzory či pestrofarebný svet plný veselých farieb? Nech sa páči, vstúpte, LINDEX ulahodí každému.

    Čo budeme testovať

    Toto testovanie bude opäť vo vašich rukách. Bude len a len na vás, akými štýlovými a kvalitnými kúskami z LINDEX doplníte šatník svojho dieťatka. Dostanete poukaz v hodnote 60 eur, za ktorý si nakúpite to, čo potrebujete a čo sa vám páči. Spravte prievan v šatníku a vneste doň kvalitné, praktické a hravé detské oblečenie.

    Obzvlášť pri našich najmenších je potrebné myslieť na kvalitu. Detské oblečenie nemá byť iba pekné a rozkošné. Je dôležité myslieť v prvom rade na kvalitné materiály a pohodlnosť. Všetky LINDEX bavlnené odevy sú vyrobené z recyklovaných materiálov, 100 % organické a pýšia sa certifikátom GOTS. Ten zaručuje splnenie environmentálnych štandardov v každej fáze výrobného procesu, je v súlade so spoločenskými kritériami a stojí za jednoduchou a ohľaduplnou výrobou.

    Okrem krásneho dizajnu a kvality materiálov myslí LINDEX aj na praktickú stránku a využiteľnosť detského oblečenia. Ak ide o deti, fráza „rastú ako z vody“, sedí dokonale a presne. Niektoré kúsky oblečenie sa v šatníku nestihnú ani ohriať a už sú malé. Poznáte to, však? Snažte sa využiť oblečenie efektívne a potešte nielen svoju peňaženku, ale i prírodu. LINDEX prináša body, ktoré porastú s vaším pokladom. V rozkroku majú pridaný ďalší rad gombíkov a rukávy jednoducho šikovne zhrniete. Tieto základné kúsky oblečenia, po ktorých s radosťou siaha každá mamička, si tak zväčšíte o jednu veľkosť a veselo využívate naďalej.

    Spánok je pre mnohé mamičky cenná vec. LINDEX preto prináša ďalší „zlepšovák“, ktorý zachráni nočný spánok a uľahčí vám nočné prebaľovanie. Vďaka dvojitému zipsu, ktorý sa dá rozopnúť zhora aj zdola, dieťatko prebalíte či vyzlečiete skutočné rýchlo. Pretože každá mama vie, že čas treba využívať efektívne. Obzvlášť v noci ;)

    Koho hľadáme

    Hľadá sa 10 mamičiek s detičkami vo veku do 3 rokov, ktorým nie je svet módy cudzí. Musia svoje ratolesti rady parádiť, ale nesmú pritom zabúdať na kvalitu materiálov a pohodlie detičiek. Mamičky, ktoré hľadáme, by mali outfitmi inšpirovať ostatné mamičky, preto by mali vedieť pekne fotografovať a výhodou je, ak rady a pekne píšu.  

    Ako sa zapojiť

    Ak ste sa v predošlých vetách našli, neváhajte sa zapojiť. Kto by neprivítal prievan v detskom šatníku? Stačí, ak nám do komentára napíšete, podľa akých kritérií a ako často nakupujete detské oblečenie. Tiež nezabudnite spomenúť, akú veľkosť práve teraz váš malý poklad nosí a koľko má rokov či mesiacov. Ak nás potešíte fotkou svojej malej parádnice či malého parádnika, budeme sa len tešiť 🙂

    Čas na zapojenie máte do nedele 1.9.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré sa môžu tešiť na nákup detského oblečenia LINDEX a naozaj štýlové testovanie.

    Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje