konik_testuje
    22. sep 2017    Čítané 3147x

    Vaše skúsenosti s Popradskou kávou

    Aktualizácia: Voňavé recenzie na Popradskú kávu nájdete v našom fóre tu

    ---

    Jeseň už klope na dvere a čo môže byť lepšie ako sedieť s dobrou knihou, zakrytá dekou a popíjať teplú kávičku? Deti pokojne spia alebo sa hrajú, a vy oddychujete a užívate si ten okamih. Len vy a vaša káva. Počujete to ticho?

    Dámy, vieme, že kávu milujete, preto vám prinášame nové testovanie s Popradskou kávou.

    Čo testujeme

    Testovací balíček bude obsahovať tri skvelé, voňavé a lahodné kávičky. Navyše, Popradská káva je čerstvá káva, pretože je pražená na Slovensku, a tak nemusí cestovať tisícky kilometrov  zo zahraničia, aby sa dostala na váš stôl. Slovenská a čerstvá, čo si viac priať od kávy? 🙂

    Extra špeciál - je pražená káva, 100% zmesou odrôd káv arabika. V šálke poteší svojou jemnosťou, bez zbytočnej horkosti, ale zato s intenzívnou arómou. Či si ju už pripravíte ako espresso z kávovaru alebo z mokka kanvičky, jej chuť bude vynikajúca.

    Classico - pražená káva je zmesou arabiky a robusty z južnej a strednej Ameriky či Ázie. Classico espresso si vás získa silným, mohutným telom plnou chuťou a výraznou arómou. Vďaka svojej sile povzbudí každou jednou šálkou. Ideálna pre prípravu espressa, ale aj cappuccina či caffé latte.

    Crema - pražená káva je zmesou výberových odrôd kávy arabika z najlepších plantáží južnej a strednej Ameriky. Crema espresso je v šálke vyvážená s jemnými tónmi ovocia, lahodnou penou a intenzívnou arómou. Ideálne ňou pripravíte espresso.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 kávičkáriek, žien, ktoré milujú prežívať každý okamih naplno.  Hľadáme ženy, ktoré sú labužníčky, náročné na kvalitu, zodpovedné a smelé povedať svoj názor.

    Kávičkárky naše, musíte však mať buď mlynček na kávu alebo kávovar s integrovaným mlynčekom, lebo vám pošleme zrnkovú kávu! 🙂

    Ako sa zapojiť

    Zapojíte sa napísaním komentára, v ktorom popíšete svoj vzťah ku kávičkovaniu. Akú kávu milujete? Kde si ju najradšej vychutnávate? A s kým? Taktiež nezabudnite napísať aj dôvod, pre ktorý by sme mali vybrať na testovanie práve vás.

    Ak vás zaujíma svet Popradskej kávy a čajov, tak sa pridajte k skupinke Popradské kávy a čaje, v ktorej si budeme vymieňať aj ďalšie skúsenosti z tohto voňavého a lahodného sveta.

    Držíme palce!

    Váš konik_testuje