... 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...🎉🎊
    #happynewyear#stastnynovyrok#2020#end2019#magickecislo#snadbudelepsi#tesimesa#novyzaciatok
    ... tak v prvom rade (lebo ja keď sa rozkecam tak zabudnem🤭🤣)vám chcem popriať také klišé.. aby bol ten rok "dvadsať dvadsať" lepší ako ten pred ním 🙏(ja sa nato spolieham🤷‍♀️lebo ten dvetisíc devätnásť nebol najlepší 🤦‍♀️).. ale ako sa vraví keď je človek zdravý nič mu nechýba, no v dnešnej dobe sú to aj peniaze 🤦‍♀️bohužiaľ, zadarmo vám nikto nedá nič (aj keby mohol🤷‍♀️)a keďže ceny sú v niečom podobne akokeby žijeme vo Švajci či kde tak.. 🤷‍♀️.. bohužiaľ..
    .. okej už to začína byť pesimistické 🤣🤭takže.. veľa zdravíčka, šťastíčka(pfuj pfuj idem sa dať opäť na gamblerstvo a budem podávať lotto ✊😉).. lásky, ten kto ju hľadá prajem veľa šťastia ✊a kto ju má nech sa len a len prehlbuje 😘🥰..
    .. takisto vám prajem nech sa vám len a len darí (ja si snáď konečne kúpim ten šijací stroj a začnem šiť 🤭☝️a budem bohatá 🤣).. prajem vám nech nám tie naše #littleme(rozumej deti) robia radosť stále viac a viac(lexaurin už v dnešnej dobe nieje problém zohnať 🤣🤣) .. a nech nám ten ďalší rok dá viac ako nám dal ten pred ním a nech nám vezme menej ako ten pred ním... držte sa, s mierou (hlavne nie vychodniarskou) oslávte 🤣🤭, zajtra všetci povinne von sa prejsť(zdravo žiť), menej jesť, nehádať sa atď ved ako na Nový rok tak po celý rok (tak ten jeden deň vydržte 🤣☝️🤣😉).. potom si robte čo chcete.. ďakujem za pozornosť 😘