konik_testuje
    11. apr 2023    Čítané 2219x
    Skúsenosti s kašami GERBER Natural a Gerber Cereal

    Skúsenosti s kašami GERBER

    Pri zavádzaní príkrmov nie je jediným cieľom dieťa zasýtiť a spestriť mu jedálny lístok. Prvou lyžičkou sa začína budovanie stravovacích návykov, ktoré si človek so sebou nesie po celý život. V tomto období by sme mali detičkám ponúkať čo najpestrejšiu škálu potravín, zo všetkých štyroch základných skupín (mäso, ovocie, zelenina, obilné výrobky) a od začiatku venovať pozornosť najmä výrobkom obsahujúcim železo, ako napríklad mäsu, jeho alternatívam a dojčenským kašiam s obsahom železa. Tie sú ideálnym pokrmom nielen počas dňa, ale aj pred spaním. Pretože spokojné a nasýtené bruško je predzveťou dlhého a pokojného spánku.  Ak by ste chceli mali záujem také kaše testovať, čítajte ďalej.

    Čo budeme testovať

    Kaše GERBER Cereal sú kombináciou vysoko kvalitnej ryžovej múky, jemnej chuti a vitamínov, ktoré uspokoja potreby dieťatka aj jeho maškrtný jazýček. Jemná textúra je ideálna pri zavádzaní prvých príkrmov. Kaše GERBER Cereal kombinujú vysoké nároky na kvalitu starostlivo vybranej ryže a jemnú chuť ovocia pre potešenie všetkých malých brušiek.

    nullnullnullnullnull

    Kaše GERBER Natural sú vyrobené zo starostlivo vybraných obilnín pšenice a ovsa. Sú vhodné pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Pri výrobe nepridali cukor ani arómy. Prirodzene sladkastú chuť vytvorili pridaním rozomletých kúskov sušených jabĺk a sliviek, ktorá poteší ich malé brušká.

    null

    Kaše GERBER Cereal i Natural jednoducho miska plná dobrôt, ktorá obsahuje starostlivo vybrané ingrediencie plné ovocnej chuti, na ktorých si vaši drobci pochutia. Potešia nielen svoje malé bruška, ale zároveň uspokoja svoje potreby v ich kľúčovom období vývinu.

    Značka GERBER chráni prírodu a rešpektuje jej prirodzený poriadok. Nespoliehajú sa len na spoluprácu s overenou farmou, spolupracujú s konkrétnymi farmármi, s mnohými už po celé generácie. Spoločnými silami vytvárajú čisté regeneratívne poľnohospodárstvo, starostlivo vyberajú semienka, pripravujú pôdu, ručne zbierajú plodiny a s láskou sa starajú o úrodu.

    Nároky na vypestované suroviny sú rovnako vysoké ako tie vaše. Z toho dôvodu si môžete byť istí, že s výberom GERBER produktov nešliapnete vedľa.

    Koho hľadáme

    Na toto chutné testovanie hľadáme 25 mamičiek a ich detičiek vo veku od ukončeného 6. mesiaca do 1 roku. Hľadáme autentické ženy, ktoré sú sebavedomé, energické a svedomité. Svojmu dieťaťu ponúkajú starostlivo vybrané produkty a chcú preň len to najlepšie. Premýšľajú nad zložením produktov a kašu s vysokým obsahom železa, vitamínov a minerálnych látok pre podporu vývoja detského organizmu rady zaradia do jedálnička svojho dieťatka.

    Ako sa zapojiť

    Chcela by si so svojím malým pokladom testovať kaše GERBER? Stačí, ak v komentári pod týmto článkom napíšeš akú kašu má tvoje dieťatko najradšej. Nezabudni spomenúť aj jeho vek, prípadne sa pochváľ fotkou 🙂

    Čas na zapojenie máš do nedele 16.4. a v priebehu týždňa vyberieme 25 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Tešíme sa na komentáre a budeme držať všetkým palce.

    konik_testuje

    #test_gerber