konik_testuje
    7. mar 2022    Čítané 532x

    Jupí IMUNITA - fľaštička plná vitamínov

    Ako mama som sa naučila jedno – lepšie je chorobám predchádzať, ako ich potom liečiť. Vždy sa snažím, aby som si nemusela spytovať svedomie a vyčítať si, že sme mali byť viac vonku, jesť viac ovocia, dopriať sebe či deťom viac odpočinku, či naopak viac športovať. Do redakcie Modrého koníka sme v uplynulých dňoch dostali na testovanie sirupy Jupí IMUNITA3, ktoré do mojich preventívnych opatrení zapadli, ako chýbajúci dielik puzzle. 

    U nás doma na raňajky nesmie chýbať čaj. Je to zvyk, ktorý som si priniesla z domu a s láskou ho odovzdávam svojim dvom dcéram. Možno si tento rituál raz rovnako prenesú do svojich rodín. Počas leta zbierame a sušíme lipu, či bylinky. Na jeseň šípky, hneď po prvých slabých mrazoch, kedy majú, podľa starých mám, najviac vitamínu C a výraznejšiu chuť. Aby to neznelo moc idylicky, moje baby mali vždy radšej chuť klasických ovocných čajov. Vymyslela som si na ne však fintu, vďaka ktorej neohŕňajú nosom ani nad tými bylinkovými. Stačí ich vylepšiť trochou sirupu, ktorý použijem namiesto cukru. Aj vlk sýty, aj ovca celá.

    Teraz už rozumiete, prečo som písala, že mi do mojich preventívnych opatrení sirupy Jupí IMUNITA zapasovali. Sú ako stvorené do horúceho čaju, ktorý osladíte, namiesto cukru, sirupom Jupí IMUNITA, nabitým funkčnými vitamínmi. Vybrať si môžete z troch príchutí - Brusnica, Arónia a Rakytník. Sirupy Jupí IMUNITA3 vznikli, aby podporili zdravie a dobrú náladu celej rodiny, zahnali stres či únavu. 

    Funkčné vitamíny obsiahnuté v sirupoch Jupí IMUNITA, prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, napomáhajú k normálnej psychickej činnosti, k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Logicky sa teda stali nielen súčasťou nášho raňajkového rituálu, ale aj tréningového procesu mojich dvoch malých krasokorčuliarok. Počas tréningu im na mantineli nesmie chýbať termoska s čajom. Ten som po novom osladila sirupom Jupí IMUNITA Arónia. Arónia bola v minulosti považovaná za posvätný strom, a vďaka nej je aj tento sirup zdrojom vitamínov. Zinok dopomáha k normálnej funkcii imunitného systému, kyselina listová k normálnej funkcii psychiky, a niacín k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Ideálne „kombo“. Tento šport je totiž náročný, ako fyzicky, tak psychicky. Skoré vstávanie, tréningy pred vyučovaním, tvrdé pády, skrehnuté ruky, ...

    null

    Chuť sirupov Jupí IMUNITA je veľmi dobrá. Ak sa aj u vás doma striedajú stále klasické príchute ako malina, pomaranč, lesné ovocie a pod., vaše chuťové poháriky zaplesajú od radosti. Sú svieže, nepresladené a úplne iné, ako všetky sirupy, ktoré ste doteraz pili. Sú skutočne príjemnou zmenou. Sirupy IMUNITA sú navyše bez konzervantov, umelých farbív a zahusťovadiel.

    Sirup sa veľmi dobre nalieva, žiadne ulepené fľaše, ktoré sú, priznávam sa, mojou nočnou morou. Navyše, vďaka vtipne poňatým odtrhovacím etiketám, s pokynom: „Trhni si!“ napomôžete v správnom triedení odpadu a stanete sa eko-hrdinkou pre svoje deti.

    Moje deti si obľúbili sirup Jupí IMUNITA Brusnica s echinaceou v domácej limonáde. Brusnica pôsobí proti zápalom a podporuje činnosť srdiečka. Echinacea je známa ako prírodné antibiotikum, ničí vírusy a stimuluje imunitný systém. Vo fľaštičke nájdete aj vitamíny, ktoré z limonády urobia elixír na zníženie únavy a zlepšenie nálady celej rodiny.

    Dcéra si zase pochvaľovala, keď si v škole vo fľaške nenašla čistú vodu, ako zvyčajne, ale zarobenú so sirupom Jupí IMUNITA Rakytník. Menší doping počas náročného dňa prváka sa vždy počíta. Rakytník dopomáha zmierniť únavu, doplniť prospešné látky, podporuje správne trávenie a bojuje s vyčerpaním. Je známy pre svoje vysoké množstvo vitamínu C, ale nájdete v ňom aj vitamín D a minerály.

    Testovanie sirupov Jupí IMUNITA sme si s deťmi užili. Zaujali nás blahodarným zložením s funkčnými vitamínmi a presvedčili svojou zaujímavou chuťou. Za redakciu Modrého koníka ich môžeme určite odporučiť.

    #test_jupi_imunita