da_nie_la
    11. jún 2019    Čítané 208x
    Image title

    Kuniboo - pohodlné oblečenie pre detičky

    V prvom momente som neverila, že sme vyhrali. Prišla mi správa, že vyhrávame testovanie oblečenia značky Kuniboo, čo nás veľmi potešilo, teda hlavne našu malú parádnicu. 

    Keď mi domov zavítala karta s kreditom, vybrali sme sa nakupovať.  Nevedeli sme si vybrať z veľkého množstva oblečenia za prijateľné ceny pre všetkých. 

    Livinku hneď oslovil ruksačik, ten sme museli zobrať.  Už sme ho aj otestovali, boli sme na výlete a naozaj sa nám tam toho veľa zmestilo. 

    Mali aj krásne tričká na teplé letné dni, ktoré určite využijeme. Pri malých deťoch tričiek nikdy nie je dosť.  

    Ďalej v Livinkinom botníku sme privítali tieto pohodlné cvičky. 

    Pri ďalšom nákupe sme kúpili pyzamká do škôlky, tepláčiky a ponožky. 

    Celkovo hodnotím Kuniboo oblečenie za veľmi pohodlné, cenovo prijateľné a este raz sa chcem poďakovať, že sme mali možnosť testovať a zaobstarať si krásne kusky oblečenia.  

    edibedi
    9. jún 2019    Čítané 389x

    Za málo peňazí kvalitné oblečko? Odpoveď znie: Kuniboo

    ...kto nevie, čo je Kuniboo, je to značka oblečenia pre deti, ktorú na náš trh uviedol reťazec Kaufland minulý rok (2018). 

    Úprimne? Postrehla som to, ale prvú vec som kúpila len niekedy začiatkom tohto roka.

    A teda bola som milo prekvapená, keďže oblečenie bolo z Bio bavlny a malo certifikát GOTS. 

    Keď som zbadala, že bude testovanie tejto značky, neváhala som a napísala pod príspevok - a čo čert nechcel, vybrali si nás. Veľmi som sa potešila a nedočkavo som čakala, kedy príde kuriér s obálkou 🙂

    Na testovanie sme mali dva týždne a teda poviem Vám, na to že bol máj, som nakúpila naozaj rôznorodé oblečenie - od kabáta do dažďa až po sandále 😀

    Ale pekne po poriadku: prvý nákup teda dal zabrať, pôvodne som sa chcela len rozhliadnuť v sortimente, ale zistila som, že naša predajňa toho má síce veľa ale celkom pohádzané, čiže sa treba hrabať. Ďalšie zistenie bolo, že veľkosť 110/116 pre dievčatá je nedostatkový tovar, keďže pre ňu bol dosť problém nájsť niečo. Preto som jej toho nakúpila menej. Čo sa týka vecí pre chlapcov, tých bolo podstatne viac, kupovala som veľkosť 86/92 a tam mi bolo výhodou, že sa našli nejaké veci aj v bábätkovských veciach ale aj pre väčšie deti. Čiže nákup som rozkúskovala a čiastku, ktorú som mohla minúť na testovanie som minule na trikrát. 

    Kompletne všetko, čo som kúpila za 50 €, ktoré som obdržala formou darčekovej karty je na tejto foto:

    Pre dcéru:

    Kabát do dažďa

    Nohavičky 3 pack modré

    Nohavičky 7 pack ružové

    Ponožky 5 pack ružové

    Pre syna:

    Kabát do dažďa

    Pletený svetrík

    Pletené nohavice

    Dvojdielne pyžamo

    Ponožky 5 pack

    Sandále

    Osuška s kapucňou

    Ak by som sa mala vyjadriť ku veľkostiam, zdá sa mi, že tie menšie veci do veľkosti 86/92 sú o čosi väčšie, syn je síce tenký, má 2,5 roka, ale tieto veci ponosí ešte minimálne rok 🙂

    Väčšie veľkosti, ktoré som brala na dcéru sedeli.

    S materiálom som bola pri všetkom spokojná, pranie vydržali nejedno, žmolky sa neurobili na žiadnom oblečení (dokonca ani na pletených nohaviciach).

    Najväčší úspech mala bunda do dažďa, keďže sme ju využili pomerne často. Počas doby testovania veľa pršalo a mláky boli naše. 

    Dcérina bunda tiež obstála v teste, je na nej super, že je tenká a kľudne aj v lete v daždi využiteľná.

    Ostatné veci, ktoré sme kúpili a skúsili boli v našom prípade skôr spodné prádlo a ponožky - maximálna spokojnosť, hlavne nohavičky pre dcéru. Super držia tvar aj farby aj po opakovanom praní, sú veľmi príjemné na dotyk, cíti sa v nich pohodlne.

    Syn otestoval osušku, je z veľmi príjemného mäkkého materiálu, dobre saje a macík na kapucni je dobrý spoločník na rozveselenie 🙂

    Pyžamko bolo fajn, len je trochu širšieho strihu, takže využijeme neskôr, keď do neho pánko priberie.

    Celkovo by som značku Kuniboo odporúčala, určite je to dobrá kúpa.

    VÝHODY

    - cena

    - kvalita použitých materiálov

    - GOTS certifikát

    - pekné balenie (veci sú vhodné aj do daru)

    - štítky na oblečení majú priestor na napísanie mena (ocenia rodičia škôlkarov)

    - na veciach pre bábätká sú použité jemné odtiene modrej a ružovej

    NEVÝHODY

    - neprehľadnosť a veľakrát aj nedostatok tovaru v predajniach

    - číslovanie nesedí pri všetkom rovnako, ideálne je vec rozbaliť a prirovnať, aby ste nemuseli chodiť naspäť vrátiť alebo vymeniť (aj keď sú v tom naozaj ústretový)

    - tovar je k dispozícii len sezónne, čiže keď sa objaví v letáku, potom už len ak máte šťastie a natrafíte na niečo na predajni

    Mňa testovanie bavilo, teraz už viem, že ak chcem nejaké oblečko pre deti nájdem aj v Kauflande.

    Ďakujem @konik_testuje za príležitosť a verím, že sa ešte nejaká naskytne do budúcnosti🙂

    fergiea
    9. jún 2019    Čítané 264x
    Image title

    Kvalitné detské oblečenie, no predsa Kuniboo

    Naše testovanie oblečenia značky Kuniboo skončilo a tak môžem zhrnúť svoje dojmy a ukázať Vám svoj pohľad na kúsky, ktoré sa nám podarili zakúpiť.

    Keď nás vybrali na testovanie, veľmi som sa tešila. Nabehli sme do Kauflandu a hľadali regál s oblečením Kuniboo. Našli sme časť, kde boli posledné kúsky za výpredajové polovičné ceny, čiže radosť o to väčšia, že toho nakupim viac.

    V našom košíku pristáli rôzne kúsky a to dlhé nohavice, ponožky, plátenky, sandálky, tielka, trenky, tričká s dlhým rukávom, teplákové legíny. Doma sme všetko oprali a začalo sa testovanie.

    Nohavice ma zaujali na obrázku strihom, ale v skutočnosti boli príliš široké na nášho Paťka. Čo je však veľké plus, maju regulovateľný pás, čiže sa pekne prispôsobia aj malému brušku.

    Ponožky sa u nás derú každý deň a držia, s nimi som veľmi spokojná.


    Ešteže sa počasie konečne umúdrilo a tak sa už nosia aj plátenky a sandálky. Oceňujem, že sú perfektne pohodlné pre detské nôžky.

    Tielka sme skúšali, na svoje číslo boli príliš úzke a dlhé, čo môjmu synovi prekážalo a vyzliekal ich. Materiál je však príjemný.


    K trenkám dodám iba toľko, že po prvom praní sa začali oboje párať, tak uvidíme, koľko nosení vydržia.


    Tričká s dlhým rukávom mame kuniboo už po niekoľký raz a s nimi som maximálne spokojná vždy. Prežijú aj sušičku, malý mi ich vždy dlho ponosí a su stále aj po viacerých praniach ako nové.

    Teplákové legíny mame prvýkrát a som spokojná, na brušku malému držia super, u nás sa používajú na spanie, ako spodny diel pyžamka.


    Ešte dodám, že veľmi rada nakupujem synovi aj mikinky od Kuniboo, tie su perfektné, krásne motívy a su nezničiteľné.

    Takže ak chcete kvalitné oblečenie za prijateľnú cenu, skúste Kuniboo. Oblečenie je vyrobené z biobavlny bez použitia škodlivín a šetrné k detskej pokožke. My budeme určite aj naďalej nakupovať kúsky tejto značky a teda odporúčam vám vyskúšať a uvidíte, že sa ľahko stane vašou srdcovou záležitosťou ❤️

    ingba
    9. jún 2019    Čítané 1133x

    Kuniboo ❤

     Už ste si určite všimli , že kaufland pridal do svojho sortimentu detské oblečenie, oblečenie pre bábätká a doplnky značky Kuniboo. Oblečenie je z bio bavlny - 100% prírodná vlákna, takže 👌.Kuniboo oblečenie mňa osobne veľmi milo prekvapilo. Pekný strih, pastelové farby, veľmi príjemný material a jasné že aj super cena!!

    Väčšina prírodných vlákien označených certifikátom GOTS.
    Vyrobené bez použitia škodlivín, z biobavlny, šetrné k životnému prostrediu, hebké a jemné k detskej pokožke.
    Moderné, odolné, praktické, za výhodné ceny.

    A asi najzvedavšia som bola na oblečenie KUNIBOO po opratí. Hlásime žo oblečenie po opratí na baby programe 60'stupňovom, krásne udržalo svoj tvar. Vobec nie je roztahané ani nezmenilo svoju velkost a materiál nadalej krásne jemný!!!

    Veľkostne sa mi zdá oblečenie o trošinku väčšie takže ja som siahala po veľkostiach akurát na 6m. čo aj Melinka má a ešte v pohode môže do nich narást.

    Tak by som to ukončila že spokojnost z oboch strán . 

    peha1606
    9. jún 2019    Čítané 371x
    Image title

    "KUNIBOO", originálne oblečenie pre malých aj veľkých

    Značku Kuniboo uviedol na slovenský trh Kaufland minulý rok. Oblečenie bolo predstavené na veľkolepej módnej prehliadke.

    Zaujímavosťou je, že malými modelkami a modelmi, boli deti zamestnancov tohto obchodného reťazca. Kaufland tak spravil zámerne. Vybral "obyčajné" deti, aby ukázal, komu je značka v konečnom dôsledku venovaná.

    Kuniboo sa dostáva do povedomia ako originálna detská móda pre malých i veľkých. Prihliada na každodenné potreby dieťaťa a preto sa prezentuje veselými farbami, hravými motívmi, príjemným materiálom šetrným k detskej pokožke. Jednoducho pohodlné oblečenie na každý deň.

    Maskotom značky je malý, milý medvedík čistotný a jeho kamaráti - sova a bobor, ktorých si dieťa jednoznačne obľúbi.

    Výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu. Chce ponúknuť to najlepšie. Detské oblečenie preto podlieha najprísnejším kritériám. Ako som sa dočítala, jeho výroba je pod stálym dohľadom manažérov obchodného reťazca. Na spracovanie navyše pravidelne dozerajú aj nezávislé kontrolné inštitúcie. 

    Balenie, v ktorom oblečenie nájdeme je z papiera, prípadne z kartónu; obaly získali certifikát FSC - Forest Stewardship Council, ktorý deklaruje zodpovedné zaobchádzanie so svetovými zásobami dreva.

    A výrobca si dal záležať nielen na obale! Oblečenie má ďalší významný certifikát kvality, certifikát GOTS (Globálne Organické Textilné Štandardy). Je z biobavlny, čo znamená, že bavlna sa pri pestovaní, pri ručnom zbere a počas procesu spracovania nedostáva do styku so žiadnou chémiou.

    Celkom dobré správy, čo poviete? 

    Osobne ma tieto informácie príjemne prekvapili.

    Do súťaže som sa zapojila po prvýkrát a keďže som šťastie v hre nikdy nemala, nedúfala som, že do testovania vyberú práve nás. No raz sa šťastie muselo usmiať aj na nás 🙂

    Správa o výhre veľmi potešila. O značke Kuniboo som nikdy predtým nepočula, a keďže som rada pripravená, hneď som začala "googlit". Prišlo sklamanie. Oblečenie z Kauflandu? Začala som čítať... Medzitým dorazil  domov vkusne zabalený poukaz a nálada sa zlepšila. "Možno predsa len niečo vyberieme," chlácholila som sa v duchu.

    Popravde? Za darčekový poukaz v hodnote 50 € sme nakúpili nad očakávanie. Prvý nákup prebiehal v chladné, upršané dni. Naše dve detičky preto odskúšali od teplých mikín po krásne, vzdušné pastelové tričká všetko, čo sa dalo z ponúkaného sortimentu vybrať. Pri nakupovaní sme sa sústredili na veľkosť 74/80 pre dievčatko a 98/104 pre chlapčeka. Niektoré z produktov deťom sadli ako uliate, iné boli väčšie, čo by mali brať rodičia pri prvom nákupe na vedomie. Veci sú balené tak, aby ste si ich mohli obzrieť a porovnať s bežnými veľkosťami, ktoré vaše ratolesti nosia.

    Samotný nákup nám zabral viac času, ako sme čakali. Na predajných stojanoch vládol chaos. Nájsť vhodnú veľkosť si vyžadovalo dávku trpezlivosti. Ak si však vyhradíte nejaké minúty nazvyš, určite neoľutujete. Potešia vás výhodné ceny a špičková kvalita.

    Registrovala som negatívne príspevky po vypraní oblečenia. Osobne som bola veľmi zvedavá na stav nakúpených vecí potom, ako ich vyberiem z práčky. Výsledok priniesol milé prekvapenie. Oblečenie odolalo každodenným nástrahám pri jedení i šantení 🙂 Škvrny zmizli a tričká sa nevyťahali. Menším sklamaním boli objavujúce sa žmolky po prvom praní na pančuchových nohaviciach. Detské uteráky však zostali aj po x-tom čistení hodvábne mäkké k detskej pokožke. Priznám sa, uteráčiky mi svojím pastelovým odtieňom a hravým motívom priniesli najväčšiu radosť. Určite ich využijeme aj pri tohtoročnej dovolenke. 

    Na každom produkte sa nachádza etiketa, ktorá informuje spotrebiteľa o zložení a možnostiach prania. Čo najviac oceňujem hlavne pri staršom synovi, ktorému momentálne prekáža každý štítok na oblečení je, že Kuniboo premyslelo aj tento detail. Štítky sú látkové a pri nosení detskú pokožku "nehryzú", nie je potrebné ich strihať. Na každom kúsku sa nachádza menovka, čo poteší hlavne rodičov starších detí.

    Hravého maskota, medvedíka čistotného, si náš syn hneď obľúbil. O to radšej si obliekal kúsky z výherného nákupu. Je vo veku, keď sa mu nie vždy páči, čo mu ráno vyberiem. Pri tričkách s medvedíkom Kuniboo (tak na úvod kampane Kaufland symbolicky pomenoval aj medvedíka čistotného v bratislavskej ZOO) som ho nemusela ani raz presviedčať. Oblečenie je spracované z biobavlny a to prináša svoje výhody. Hlavne v teplých, letných mesiacoch ich vidím v priedušnosti, ľahkosti, elasticite materiálu. 

    Krstnou mamou oblečenia Kuniboo je Barbara Jagušák. V jednom rozhovore vyhlásila, že ako mama sa zaujíma nielen o dizajn, ale i materiál a pôvod oblečenia, ktorý je v tomto prípade kvalitný a spĺňa aj náročné požiadavky rodiča. S jej výrokom súhlasím. Za vyskúšanie človek nič nedá. Nákup oblečenia v Kauflande je nielen kvalitný, ale aj cenovo dostupný. A mne sa znova raz potvrdilo, že nielen "značka" predáva. Pri ďalšom nákupe potravín určite zablúdime aj k detskému sortimentu.

    Týmto ďakujeme Modrému koníku za možnosť podeliť sa s vami o naše postrehy a skúsenosti. Tešíme sa zas niekedy nabudúce.

    zuzzuzzuz
    8. jún 2019    Čítané 309x

    Špičková kvalita za super cenu... Sen? Nie, realita 🙂

    A je to tu... Dva týždne testovania značky KUNIBOO ubehli ako voda, a je najvýšší čas vám napísať, ako to celé prebiehalo...

    Ale pekne po poriadku. Vraj ste o značke KUNIBOO doteraz nepočuli? Nevadí, musím sa priznať, že donedávna ani ja. Síce som v telke zachytila nejakú reklamu, no priznávam, že som pregúľala očami... Oblečenie zo supermarketu, to zas bude dizajn a kvalita, napadlo mi... ej, ako som sa vtedy mýlila 🙂 

    Potom som na stranke modrykonik.sk zbadala, že hladajú 10 mamičiek, ktoré spolu so svojimi detičkami otestujú oblečenie značky KUNIBOO z bio bavlny. Hneď som spozornela, lebo moji synčekovia Adamko a Matúško majú veľmi citlivú pokožku so sklonom k častým ekzémom, a preto im kupujeme kvalitnejšie značky oblečenia, aby sme sa vyhli liekom a kortikoidným mastiam 🙂 Rýchlo som ich prihlásila, no ani vo sne mi nenapadlo, že sa šťastie usmeje na nás. O to väčšia radosť nasledovala, keď sme sa dozvedeli, že nás vybrali... Poukážka na nákup dorazila v stredu popoludní, no na nákupy sme sa dostali až v nedeľu, lebo chlapci boli chorí.

    A čo nás na nákupe potešilo a čo zaskočilo? 

    V meste Bardejov, kde bývame, máme Kaufland, a preto sme sa na nákup oblecenia vybrali práve tam. Naši chlapci nosia veľkosti 98/104 a 110/116... No priznávam, že sú to veľkosti, ktoré nosia skoro všetci škôlkari, a preto bol trošku problém pri výbere.

    Oblečenie pre bábätká bolo krásne a prehľadne uložené v jednej časti obchodu, oblečenie pre väčšie deti v inej, chvíľu nám trvalo, kým sme ho našli. 

    Ostali sme zaskočení chaosom a neporiadkom, ktorý tam panoval (nebudem hodnotiť ani predavačky, ani neporiadných kupujúcich, ale podľa mňa veľmi veľa ľudí odradí tento neporiadok). V prvej sekunde mi napadlo, že tu sa mi nepodarí minuť ani 5 eur, ale pri troške snahy sa nám podarilo nakúpiť za 50 eur 🙂 

    Veľkým pozitívom bolo to, ako je oblečenie zabalené. Kvalitu materiálu je možné si vďaka malým otvorom na balení ešte pred samotným nákupom vyskúšať. Taktiež som sa dočítala, že značka prihliada na obalové materiály a používa certifikované papierové a kartónové balenia označené pečaťou FSC.

    Za poukážku som chcela chlapcom kupiť spodné prádlo, ponožky, tepláky, tričká a mikiny, no nepodarilo sa nájsť správne čísla alebo daný tovar na predajni nemali...

    No aj napriek tomu sme za 50 eur kúpili:

    • pyžamo s krátkym rukávom
    • 2 pyžamá s dlhým rukávom
    • 2 balenia ponožiek
    • 2 krátke nohavice
    • 5 dvojbalení tričiek s dlhým rukávom

    Že je to super 🙂 Ceny sú veľmi priateľné, dokonca častokrát sú vecičky aj v akcii. Na predajni sa nachádza stalý sortiment oblečenia a zároveň pravidelné týždňové akčné ponuky... Aktuálne máte možnosť si vybrať až zo 130 druhov (priznávam sa, nerátala som to, len som sa o tom dočítala).

    Veľmi sa mi páči, že značku KUNIBOO reprezentuje MEDVEDÍK ČISTOTNÝ. Malý, hravý, zvedavý. Úplne ako naše detičky 🙂

    Po návrate z nákupu Adamko a Matúško trošku popózovali, Adamko si hneď zbalil tigríkové pyžamko do škôlky... A veľmi sa tešil, lebo sa páčilo nielem deťom, ale aj pani účiteľke.

    Následné dni chlapci nosili tričká a ponožky dennodenne pri rôzných aktivitách, hrách, na prechádzky, na zmrzlinu alebo len tak po byte. Material je mäkký, príjemný, tričká je možné prať na 40 alebo 60 stupňov v práčke, dokonca zvládajú sušenie v sušičke studeným vzduchom. Priznávam, obetovala som dve tričká a dala som ich sušiť na teplý program. A výsledok: aplikácia prežila, tričko sa nepokrivilo, nezrotovalo, len sa zbehlo o 1 cm, čo však nie je problém, lebo chlapci nosili zahrnuté rukávy. Ešte by som chcela pochváliť štítky v oblečení, sú textilné, takže netlačia a neškrabú, chlapci si ich vôbec nevšimli 🙂

    • prechádzku a spoznávanie stromov a kvetov
    • šmolkovú zmrzlinu, ktorá sa z nich dala vpohode vyprať
    • maľovanie vodou a farbami
    • maľovanie farbičkami (na stránke kaufland.cz som našla obrázky medvedíka Kuniboo, ktoré si chlaci s nadšením vymaľovali)
    • obedovanie
    • objímanie sa
    • hranie sa s korálikmi
    • ponožky poslúžili na Montessori aktivity :D

    A aj pyžamká sú skvelé. Veľké pozitívum sú manžety na tričku aj na nohaviciach, takže pyžamko sa nevyhŕňa, drží tam, kde má, aj keď majiteľ doňho ešte nedorástol. Guma na páse pekne drží, no netlačí do bruška, pyžamko je mäkké, chlapcom sa v ňom dobre spinkalo, ležalo, čítalo, dokonca na výbornú zvládli nápor zubnej pasty a následne pranie a sušenie...

    A ešte malé zhrnutie na záver... Môžem povedať, že značka KUNIBOO v sebe spája špičkové materály, ktoré sú dôkladne spracované a kontrolované nielen manažérmi kvality, ale aj nezávislými kontrolnými inštitútmi, väčšina prírodných vlákien použitá pri výrobe detského oblečenia je označená certifikátom GOTS (globálne organické textilné štandardy).

    ...čo znamená, že oblečenie je:

    • vyrobené bez použitia škodlivín z bio bavlny
    • šetrné k životnému prostrediu
    • hebké a skutočne jemné pre detskú pokožku
    • moderné, odolné, praktické, hravé, dá sa pekne kombinovať... a za výhodnú cenu

    A na úplný záver UPOZORNENIE!!!

    Mamičky, ak si nedáte pozor, tak sa nákup detského sortimentu značky KUNIBOO, veľmi ľahko stane vašou srdcovou záležitosťou, alebo až závislosťou, ako sa to stalo mne :D Odporúčam preto nákupy absolvovať s manželom alebo len s určitým obnosom peňazí 🙂))

    zoh2011
    5. jún 2019    Čítané 388x

    Kuniboo - pohodlné oblečenie pre šťastné deti

    V posledných týždňoch sme mali možnosť vďaka modrykonik.sk s mojím 1,5-ročným Filipkom otestovať detské oblečenie Kuniboo.

    Značka Kuniboo je značka detského oblečenia od obchodného reťazca Kaufland. V obchodoch nájdete ako akciový sortiment tak aj stálu ponuku. Doteraz som o tejto značke veľmi nepočula a tak ma veľmi potešilo, že aj ja som bola vybraná na testovanie. Ako prvé som išla obzrieť, čo ponúka obchodný dom Kaufland v Pezinku. Zostala som veľmi príjemne prekvapená, keďže vecičky boli v regáli krásne uložené podľa veľkosti a výber bol naozaj veľký. Nakoniec som sa však rozhodla ísť nakúpiť do Kauflandu v Rači. Tam už veci neboli až tak ukážkovo uložené, ale nebol problém dohľadať si veľkosť akú som potrebovala.

    Keďže staršia dcéra práve dostala kiahne, predpokladala som, že najbližší mesiac strávim zavretá doma. Kúsky som preto vyberala skôr praktické na každodenné nosenie a krásne bundičky, svetríky, topánočky som nekupovala, lebo počas testu by sme ich aj tak nemali možnosť otestovať vonku.

    Ako som už spomenula, zamerala som sa na nákup basic oblečenia, ktoré je vyrobené z kvalitnej biobavlny, je šetrné k životnému prostrediu a navyše jemné k detskej pokožke. Ako poznám nášho malého Filipka (čo sa mi aj koniec koncov potvrdilo), v oblečení sa celý deň vála po podlahe, špiní sa jedlom a farbami, jeho veci sú častejšie v práčke ako na ňom.

    Bola som príjemne prekvapená, že veci sa ani po 6. praní vôbec nerozťahali a aj žehlením zostávajú naďalej ako nové. To platí aj pre potlač, ktorá sa zvyčajne na veciach vyperie prvá, avšak na Kuniboo oblečení sa zatiaľ drží zubami-nechtami. Materiály na výrobu oblečenia sú skutočne tej najvyššej kvality, keďže aj farby zostali pekné, prirodzené a bez vyblednutia.

    Veľmi praktické sú vnútorné visačky z bavlny, ktoré dieťatku neprekážajú a nemusia sa strihať, na rozdiel od polyesterových, ktoré väčšinou bývajú na oblečení. Cvočky na bodynkách a pyžamkách sú značky YKK, čo už z názvu navodzuje ľahkú manipuláciu a pevné zapnutie oblečenia.Náš malý Filipko má najnovšiu radosť z toho, že sa práve cvočky naučil rozopínať a to tak, že za ne ťahá až pokiaľ nepovolia. Kuniboo vecičky taktiež disponujú aj s detailami, ktoré sú obzvlášť pre mňa veľmi vítané: ako napríklad taká maličkosť, že ponožky majú označenie veľkosti pri chodidle.

    Priznajme si to, pomer kvality materiálov a cien je veľmi príjemný a svoje deti môžete obliecť po celý rok, keďže Kuniboo ponúka veci letné aj zimné. V neposlednom rade by som ešte spomenula pekné obaly oblečenia, ktoré robia oblečenie vhodným aj ako darček.

    Čo sa týka veľkostí náš Filipko meria 88 cm a kupovala som veľkosti 86/92 a veci mu sedia ako uliate, teda číslovanie je smerodajné. Nakoniec ešte spomeniem milé logo v podobe medvedíka čistotného, ktoré sa Filipkovi zapáčilo a vždy keď ideme do Kauflandu na nákup, tak ma upozorňuje na nálepky na zemi, ktoré vás navedú do tej správnej uličky.

    Čo dodať na záver? Doteraz som nevidela organické oblečenie tak cenovo dostupné pre širokú verejnosť.Celkovo za tieto 2 týždne sme boli s vecičkami Kuniboo spokojní, ako ja, tak aj Filipko a určite pri najbližšej návšteve Kauflandu neodolám a opäť zavítam do uličky pre deti a tak môže malý medvedík čistotný s nami počítať aj do budúcna.

    #test_kuniboo
    A aby som nezabudla, na stránke Kaufland.cz som objavila krásne kuniboo omaľovánky na stiahnutie, u nás mali úspech 👍

    (4 fotky)
    zuzzuzzuz
    Správa bola zmenená    2. jún 2019    

    #test_kuniboo
    A je to tu...pomaly sa blíži koniec testovania, tak ešte rýchlo skúšať, skúšať 😀
    Musím sa priznať, že dve tričká som “obetovala” a dala som ich vyprať na 60 stupňov (bolo to uvedené na štítku ) a dokonca som ich vysušila v sušičke teplým programom...aplikácia to zvládla na výbornú, tričká nezrotovali, len sa zmenšili o 1cm 😀😀 takže som spokojná aj s výsledkom pokusu 😛
    A čo pre vás znamená značka Kuniboo?
    Pre mňa : KVALITA a HRAVOSŤ 🥳

    (5 fotiek)

    Tak testovanie nám pomali končí . Hlásim maximálnu spokojnost z oboch strán. Materiál super jemný a vzdušný, určite ideme nakúpit aj tielka a krátke rukávy..
    #test_kuniboo

    #test_kuniboo
    Milé mamičky, želám vaším detičkám krásny medzinárodný deň detí, hlavne veľa zdravíčka a lásky ❤️❤️❤️
    Moje ranné vtáčatká už vstali vyspinkané doružova 😀 podľa mna za to môže aj kvalitný materiál pyžamká...super sú aj jemné manžety na pyžame, takze sa nohavice nevyhrnú po kolená ( za mňa jednotka)

    (4 fotky)

    #test_kuniboo
    Soplíky a kašeľ sa nám vrátili, počasie nič moc, tak sme dnes testovali pestré oranžové tričká na zlepšenie nálady 😎 myslím, že sa to podarilo 😛😛 odporúčame...sú mäkké, netlačia, chlapci sa neošívajú, vysačky ich nešteklia...kuniboo nesklamalo opäť 🥳🥳🥳

    (6 fotiek)

    #test_kuniboo
    Maminky, otázka na vás...čo uprednostňujete pri výbere? Tričká s aplikáciou alebo tričká, ktoré sú z latky so vzorom???
    Ja osobne dávam prednosť tričkám zo vzorovanej látky, no mám pocit, že ich je v ponuke omnoho menej...aké sú vaše skúsenosti??? 😍

    Bojujeme s kiahnami 🤕 Este ze tie veci od Kuniboo su take pohodlne a prijemne na uz aj tak tazko skusanu pokozku mojho maleho hrdinu🙏 #test_kuniboo

    ingba
    Správa bola zmenená    30. máj 2019    

    Dnes som sa zladila s počasím 🤨 ⛅🌧🌬🌦🌪
    #test_kuniboo

    #test_kuniboo
    Mojí malí “horenoskovia” tričko kuniboo a aj ponožky 🤣 len tie nie je vidieť 🤣🤣 tričko prežilo aj pobyt na pieskovisku...

    (2 fotky)

    Cas kupania je pre Filipka vzdy velka zabava, vdaka Kuniboo za skvelu makkucku osusku, je fakt 🔝🔝🔝#test_kuniboo

    zuzzuzzuz
    Správa bola zmenená    27. máj 2019    

    #test_kuniboo
    Podávam večerné hlásenie 👍 pyžamká sú super, bielo-žlté s tigríkom sa páčilo všetkým deťom a aj pani učiteľke a tieto modré s vlkom (psíkom) sú tiež super, dole manžeta, čiže sa dajú pekne podohnúť (chýba nám pár cm) a chlapci ododnes chcú mat ešte belšia zuby, ako vlk na pyžamku 🤣🤣🤣🤣

    (2 fotky)

    #test_kuniboo
    A ide sa prať...je super, že je možné trička prať až na 60 stupňov a sušiť v sušičke studeným vzduchom, hoci majú trička aplikáciu 😳 dnes myslím, že postačí 40 stupňov a sušičku skúsim tiež 👍

    A asi najzvedavšia som bola na oblečenie KUNIBOO po opratí. Hlásime žo oblečenie po opratí na baby programe 60'stupňovom, krásne udržalo svoj tvar. Vobec nie je roztahané ani nezmenilo svoju velkost a materiál nadalej krásne jemný!!! #test_kuniboo

    Väčšina prírodných vlákien označených certifikátom GOTS.
    Vyrobené bez použitia škodlivín, z biobavlny, šetrné k životnému prostrediu, hebké a jemné k detskej pokožke.
    Moderné, odolné, praktické, za výhodné ceny.

    ingba
    Správa bola zmenená    27. máj 2019    

    Už ste si určite všimli , že kaufland pridal do svojho sortimentu detské oblečenie, oblečenie pre bábätká a doplnky značky Kuniboo. Oblečenie je z bio bavlny - 100% prírodná vlákna, takže 👌.
    Kuniboo oblečenie mňa osobne veľmi milo prekvapilo. Pekný strih, pastelové farby, veľmi príjemný material a jasné že aj super cena!!
    #test_kuniboo

    Ahojte kamaráti , krásne ránko prajeme v pyžamku KUNIBOO sa spinkalo úúúúžasne 👌.. Cez víkend sme si dali volno a dnes nahádžeme veškeré skúsenosti o KUNIBOO oblečeni 😉😊 ak vás to zaujíma sledujte 👌 #test_kuniboo

    #test_kuniboo
    Keď chce mama skúšať prať, musí sa o špinu postarať 😎
    Samozrejme, na šmolkovú zmrzlinu sa môže človek spoľahnúť 🍦🍦🍦

    (3 fotky)

    Ten cas tak leti - dnes uz 19 mesiacov s nami 😍🎈🎊 #test_kuniboo

    #test_kuniboo
    A je to tu...konečne sa hlásime z ďalekého východu, kde nič nie je 😀😀😀 ale nie, vyvediem vás z omylu, je tam krásne mesto Bardejov...a dokonca aj Kaufland. A kde je Kaufland, tam je značka KUNIBOO 😀
    Keď sme v stredu popoludní dostali obálku s poukážkou, veľmi sme sa tešili, hlavne chlapci...no keďže chlapci boli chorí, tak na nákup sme sa dostali dnes (prikladám foto). A aké sú naše pocity? Chlapcom sa páči, že maskotom značky je MEDVEDÍK ČISTOTNÝ, tak sme sa smiali, že či to oblečenie ostane dlho čisté 😉 mne sa páči, že štítky vo vnútri oblečenia sú z látky, takže ich nemusíme odstrihnut a nášmu tatkovi sa páčila cena 😳 za nákup 3 pyžamiek, 2 balení ponožiek, 2 kraťasov, 5 balení dvoj-tričiek sme zaplatili 52e....no najviac nás sklamal neporiadok a chaos v rozmiestnení oblečenia....a dosť malý výber pre chlapcov - školkarov 🙁 ak sa rozšíri sortiment, bude to super, lebo dizajn je milý, materiál vyhovujuci a cena neskutočná 😍😍😍
    Večer sa Vám chlapci predvedú v pyžamkach 😇

    (14 fotiek)