konik_testuje
    23. apr 2024    Čítané 1135x

    Skúsenosti s Veľkým setom na kúpanie bábätka

    Pri kúpaní bábätka rýchlo zistíme, že to, čo vyzerá ako jednoduchý proces, skrýva celú škálu drobností, ktoré môžu bežnú rutinu premeniť na rituál pohody. Od výberu vhodnej kozmetiky, cez odhadnutie vhodnej teploty vody, až po výber tých najmäkších uterákov, či vhodných nožničiek na nechty. Kúpanie bábätka je však v prvom rade o tých „malých“ momentoch... Keď nám bábätko prvýkrát stisne prst vo vodičke alebo o tom, ako zvedavo sleduje každú kvapku vody, ktorá steká po jeho brušku. Aby ste sa mohli sústrediť práve na ne, rozhodli sme sa vám sňať z pliec tie praktické povinnosti a pripravili sme pre vás Veľký set na kúpanie bábätka, ktorý obsahuje všetko potrebné. A práve teraz ho budete môcť testovať. 

    Čo budeme testovať

    So zaobstaraním jednotlivých potrieb na hygienu a kúpanie bábätka si viac nemusíte lámať hlavu – vo veľkom kúpacom sete nájdete všetko dôležité2, potrebné a osožné, pekne pod jednou strechou. Kúpací set sme vyskladali tak, aby vám čo najviac uľahčil starostlivosť o jemnú pokožku dieťatka a žiadna situácia vás viac nezastihla nepripravených.

    Set obsahuje:

    Manikúrový set v praktickom uzatvárateľnom puzdre obsahuje kefku a hrebeň na detské vlásky, manikúrové nožničky so zaoblenou špičkou, klieštiky a pilník na nechty, silikónovú zubnú kefku na prst, digitálny teplomer na meranie telesnej teploty a manuálnu odsávačku hlienov.

    Detský uterák s kapucňou (90 x 90 cm) je z materiálu coral fleece, vyznačuje výbornou savosťou a nesmierne hebkými vláknami. Kapucňu zdobí roztomilý zvierací motív a jeho rozmer garantuje využitie aj pre staršie detičky.

    HiPP BabySANFT Kúpeľ na dobrú noc (350 ml) je ideálnym prípravkom na spríjemnenie večernej rutiny pred spaním. Výťažok z bio mandlí je zárukou šetrnosti aj k citlivej detskej pokožke a jemná aróma santalového dreva napomáha k uvoľneniu tela a mysle.

    HiPP BabySANFT Pleťový olej (200ml) obsahuje čisté prírodné oleje, možno ho používať už od narodenia a dozaista si nájde svoje uplatnenie aj pri masáži boľavého bruška. Tento všestranne využiteľný prípravok oceníte nielen na ošetrenie suchých miest na pokožke, ale aj ako prísadu do kúpeľa.

    Umývacia žinka slovenskej značky Ritka v suchu je z bambusového froté, ktoré aj po častom praní netvrdne a ostáva príjemné na dotyk. Žinka má putko na zavesenie, po kúpeli rýchlo vyschne. Žinku po kúpeli stačí len opláchnuť, jemne vyžmýkať a zavesiť.

    Ako darček dostanete:

    Zubná pasta Elmex Caries Protection Kids (50 ml) má citlivé, no zároveň efektívne zloženie, ktoré napomáha chrániť pred zubným kazom už prvý mliečny zúbok. Amínfluorid a fluorid vápenatý tvoria ideálnu kombináciu na ochranu skloviny a zvýšenie odolnosti mliečnych zubov. Zubná pasta je vhodná od 0 – 6 rokov.

    Elmex Baby hryzátko a zubná kefka oboznamuje bábätká s čistením zubnou kefkou. Je špeciálne navrhnutá tak, aby uľahčila prerezávanie prvých zúbkov. Flexibilné rukoväte sú navrhnuté pre malé detské rúčky. Produkt je testovaný na použitie v chladničke aj vo vriacej vode.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 5 mamičiek a ich malých pokladov vo veku do pol roka. Či už je tvoje dieťatko vodný živel, alebo naopak je každý kúpeľ malý boj a oceníš akýchkoľvek pomocníkov na spríjemnenie týchto chvíľ, neváhaj a prihlás sa do testovania. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa o výsledky z testovania s nami na Modrom koníku, slovne aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si rada testovala Veľký set na kúpanie bábätka, napíš nám do komentára pod článok, či si tvoje dieťatko vodu užíva, alebo je to naopak pre vás trápenie. Máte svoje rituály počas či po kúpeli? Jednoducho sa s nami podeľ o to, ako to u vás doma večer vyzerá od chvíle, keď sa začne napúšťať voda do vaničky.

    Zapojiť sa je možné do nedele 28.4.2024. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré potešíme a o ďalších krokoch informujeme internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre

    konik_testuje