#test_markscrub Môj mesiac s Markom je na konci a ja mám ešte štvrť balenia čo to znamená? ....Áno našli sme a skvele sme si sadli 🙂 Mark je slovák jak repa ale TO už predsa viete TO že je čisto prírodný produkt asi tiež a aké blahodárne účinky má mandľový olej to Vám predsa povie aj ujo GOOGLE ale to aký je Mark v skutočnosti sa dozviete od nás obyčajných žien a matiek čo Marka otestovali takže poďme na to 🙂 : Na testovanie som dostala dva scruby veľký kávový a malé balenie kokosového .Vôňa mi pripomína čerstvo namletú kávu .Kto zboznuje kávu tak ako ja tak parfumácia produktu mu vôbec nebude prekážať ..Peeling som používala 3 krát do týždňa a veru poctivo🙂 Naniesla som ho krúživými pohybmi na tvár a telo a nechala pôsobiť 5 minút a opláchla.Pokožka ostala hladká a hydratovaná škoda že s mojimi striami neurobil nic pretože sù hlboké a je ich veľa :(ale zato moju pomarančovù kožu dal celkom do poriadku za to mu dávam veľké PLUS🙂 Ale nikdy nemôže byt všetko len ružové musím napísať aj nejaké negatívum a tým je bordel všade samé zrniečka 🙂) ale akosi som si uz zvykla vždy po sebe poriadne upratat a odpúšťam mu to bordelarstvo 🙂) Peeling som otestovala aj na mojej 14 mesačnej dcérke ktorá ma veľmi suchú pokožku ale samozrejme som jej len jemnucko hladila chrbátik a "chcela" som jej to nechat pôsobiť no márne kedže je vodný živel a celé si to zmyla 🙂) Na záver len zhrniem že produkt som si veľmi obľúbila a určite ho odporúčam ...určite si ho kúpim znova 🙂

    (9 fotiek)

    #test_markscrub
    Bola som vybraná na testovanie kavoveho peelingu. Chcela som to velmi vyskúšať, vela ľudí to prezentovalo ako zázrak, ktorý im pomohol ci uz pri akné alebo na strie.
    Tak hor sa na testovanie.
    Otvorila som balík a nemohla som odtrhnúť nos od tej krásnej vône. Bolo to neskutočne. A vzdy ked si robím peeling najprv "nasajem" tu krásnu vôňu a az potom zacem s nim pracovať. Na tvári je skvelý. Hned po prvom použití som vedela, ze je to zázrak.
    Plus-
    Pleť ostala velmi jemná, hydratovana, a farba pleti bola zjednotená.
    Neskutočná vôňa 😊
    Peeling na rukách bol pre mna potešením
    Mínus-
    Tažko sa to umyvalo
    Akné mi nezmizlo, ale cítim, ze pleť je viac hydratovana (to je vlastne aj plus 😊)
    Obal po par použitiach, uz sa nedal zatvoriť, do tých kolajniciek sa dostali zrniecka.
    Ine uz neviem 😊
    Záver- pleť, ruky, nohy a vlastne cele telo bolo po peelingu na dotyk uplne jemnučke.
    Vôňa ostala este dlho na koži alebo pleti a to sa mi velmi páčilo.
    Dakujem, ze som mohla testovať tento peeling Marksrcub ❤️

    (4 fotky)

    #test_markscrub nemá chybu strávená nedeľa-chvíľka pre mňa

    #test_markscrub aj ked je Mark najväčší bordelár akého poznám aj tak ho zbožňujem a odpúšťam mu každé jedno zrnko co po ňom upracem 🙂)))

    #test_markscrub
    MARK mi pricestoval kuriérom,prekvapilo ma,že necestoval sám,ale spoločnosť mu robil aj jeho kolega v menšom balení MARK kokosový. Za mnou zavítal MARK citrusový.
    Prvý dojem : cením si dovoz kuriérom, prekvapenie v podobe ďalšieho malého balenia,úžasná vôňa. Zasmiala som sa pri čítaní infa o Markovi,bavil ma jeho návod,ktorý je písaný vtipne a popri tom poskytuje všetky potrebné info. 
    MARK je u mňa,môžem sa pustiť do testovania! Neodolala som a utekala s ním do kúpelne hneď😉

    (2 fotky)

    #test_markscrub na unavenú pleť po ťažkej noci iba markscrub ❤️

    #test_markscrub a dnes som otvorila kokosovy nemozem sa ho nabazit ach 🙂

    #test_markscrub ràno som začala s Markom 🙂

    Laska na prvý pocit ❤️😊
    #test_markscrub

    konik_testuje
    26. máj 2016    Čítané 2713x

    Vaše skúsenosti s MARK scrub

    Aktualizácia: recenzie našich používateliek nájdete tu.

    -------

    Zdá sa mi, že ste sa celkom tešili na Skúsenosti s MARK scrub. Už je to tu!

    Čo testujeme:

    Testujeme slovenský, prírodný kávový peeling MARK scrub. Neobsahuje žiadnu chémiu a svojim zložením je vhodný aj na detskú pokožku. Základom je káva robusta s vysokým obsahom kofeínu, ktorý v kombinácii s morskou soľou, hnedým cukrom, organickým kokosovým olejom, mandľovým olejom a inými látkami účinné bojuje proti problémom, s ktorými sa denne stretáva takmer každá žena. Sú nimi akné, strie, celulitída, suchá pokožka, psoriáza, ekzém, drobné žilky či iné kožné nedokonalosti. MARK obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré svojou vôňou nie len dostanú každú ženu, ktorá MARKa používa, ale aj rozvoňajú celú kúpeľňu či byť. 

    Esenciálne oleje blahodárne a relaxačné pôsobia aj na myseľ. Je to jediný produkt svojho druhú vyrábaný na Slovensku so starostlivo vybranými kvalitnými a prírodnými surovinami. MARK je držiteľom aj všetkých potrebných osvedčení o nezávadnosti kozmetického produktu, či pre dospelých, či pre deti, a je zaregistrovaný aj ako kozmetický product v prísne regulovanej Európskej únii. Je dostupný v 4 neodolateľných vôňach - káva, citrus, peppermint a kokos.

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 20 z vás, ktoré sa rady o seba starajú a chcú mať zdravú pokožku. No hľadáme aj ženy, ktoré riešia problémy, ktoré som spomenul vyššie.

    Čakáme od vás dokumentovanú recenziu. S fotkami, s morom fotiek 🙂 Recenziu zverejníte vo svojom blogu a vo fóre, vo vlákne, ktoré bude venované tomuto testu.

    Tešíme sa na vaše recenzie a vaše názory!

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentárov pod týmto článkom, prečo chcete testovať peeling MARK scrub. Hlavne sa nebojte rozpísať a buďte originálne! 🙂

    Čas máte do nedele 29.5. Výber bude prebiehať v spolupráci s ľuďmi z MARK scrub. Informovať vás budem cez IP.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    A keďže je Koník_testuje veľkorysý, hneď oznamuje aj druhé testovanie. Budeme skúšať prírodné kávové peelingy od firma MARK scrub 🙂 Lebo každá pokožka si zaslúži MARKa!

    Detaily o teste a produktoe vám prezradím o týždeň v článku 🙂 Ak sa chcete dozvedieť viac o projekte "Vaše skúsenosti so značkou", prečítajte si tento článok: https://i.modrykonik.sk/vase_skusenosti 😉 Krásny deň vám praje Koník testuje!

    #test_markscrub