konik_testuje
    9. máj 2023    Čítané 992x

    Skúsenosti so vzorkami produktov Mustela® s patentovaným prírodným zložením Avocado Perseose®

    Napriek tomu, že jemná a krehká pokožka našich najmenších nejaví na prvý pohľad žiadne známky diskomfortu, stále je náchylnejšia na vonkajšie vplyvy a neustále sa dehydratuje. Preto je dôležité siahnuť po kvalitnej kozmetike, ktorá rieši špecifické kožné potreby detí a bábätiek. A vy máte práve možnosť sa dotestovania takejto kozmetiky prihlásiť.

    Čo budeme testovať

    Mustela® ponúka ucelený rad produktov určených na čistenie, kúpanie a starostlivosť, špeciálne vytvorený tak, aby chránil jemnú pokožku novorodencov, bábätiek a detí už od narodenia¹.Vďaka jedinečnému patentovanému prírodnému zloženiu obsahujúcemu Avocado Perseose® chránia tieto produkty kožnú bariéru, hydratujú a uchovávajú zásoby kožných buniek novorodencov. Vy budete mať práve možnosť testovať 50 ml vzorky vybraných troch produktov.

    Hydratačné telové mlieko Mustela® Hydra Bébé®25 (50 ml) poskytuje telovú starostlivosť pre každodenné používanie pre deti od narodenia¹. Posilňuje kožnú bariéru a uchováva zásoby kmeňových buniek. Okamžite a dlhodobo hydratuje citlivú detskú pokožku a zanecháva ju hebkú, pružnú a jemnú. Slnečnicový olej hydratuje (bohatý na sterol, zdroj esenciálnych mastných kyselín), vitamín E chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi zvonku a udržuje ju krásne hebkú. Rastlinný glycerín zvlhčuje pokožku a chráni ju pred odparovaním vody. Potešenie z používania umocňuje ľahká a fluidná textúra, pocit nádherne hebkej a hydratovanej pokožky a jedinečná vôňa.  

    Detský čistiaci gél na vlasy a telo Mustela® Bébé21(50 ml) je ideálny na každodenné umývanie pre deti už od narodenia. Dôkladne a šetrne umýva jemnú detskú pokožku a vlásky, upokojuje pokožku a zabraňuje jej vysušovaniu. Dermatologicky a pediatricky testované Avocado Perseose® pochádza z udržateľných zdrojov, pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky. Hypoalergénne zloženie s pantenolom a glycerínom. Obsahuje 93 % zložiek prírodného pôvodu.

    Detský krém na zapareniny Mustela® Bébé23 (50 ml) predstavuje ideálnu starostlivosť na podráždenú a začervenanú pokožku detí už od narodenia. Vitamínový krém s komplexom patentovaných prírodných látok s trojitým účinkom zaistí kompletnú starostlivosť o zadoček bábätka po výmene plienok.² Dermatologicky a pediatricky testované Avocado Perseose® pochádza z udržateľných zdrojov, pomáha udržať správnu hladinu hydratácie v pokožke a chráni kmeňové bunky jemnej detskej pokožky. Obsahuje 98 % prírodných zložiek. Krém proti zapareninám pri prebaľovaní Mustela Bébé – predchádza, upokojuje a regeneruje, aby bolo bábätko spokojné.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme 20 mamičiek a ich detičiek vo veku do 4 rokov, ktoré majú normálnu pokožku, bez kožných problémov. Mamičky, ktoré uprednostňujú kvalitnú kozmetiku s prevažne prírodným zložením v starostlivosti o pokožku ich detí. Ak si sa v popise vyššie našla a dokážeš nám svoju skúsenosť odprezentovať nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si sa spolu so svojim dieťatkom rada zúčastnila testovania vzoriek tejto kozmetiky, stačí ak nám do komentára pod tento článok predstavíš svoje dieťatko, ktoré by kozmetiku testovalo a aký typ pokožky má. Pokojne pripoj aj fotografiu.

    Zapojiť sa je možné do nedele 14.5.2023. V priebehu týždňa potom vyberieme 5 mamičiek, ktoré potešíme a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte.

    Držíme vám palce 🙂

    ¹ Novorodenci podľa NICU.

    ² Slepá štúdia in vivo vykonaná pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou na 192 deťoch vo veku 3 až 12 mesiacov s intenzívnym začervenaním. Klinické hodnotenie D0 a D5 - klinické hodnotenie plienkovej vyrážky na 11 parametroch (intenzita NR, drsnosť, suchosť kože, postihnutie kožných záhybov, rozsah NR, atď.).