Uvazujes ci kupit, uvazujes ci podarovat , precitaj si a sama sa rozhodni 🙂 vsetky recenzie a recepty na Nutribullet najdes tu v jednom linku 🙂 krasny den zelam

    1mirka1
    13. júl 2016    Čítané 405x

    Malý ale šikovný🙂

                                                                       Test Nutribullet

    Keď prišla výzva otestovať Nutribullet, povedala som si „waw“ - to by som veľmi chcela. Nie preto, že nemám mixér na smoothie, ale naozaj urobiť test či je taký šikovný fešak a naozaj hodný tej sumy, za ktorú ho zakúpite. Priznajme si, tá cena nie je na Slovensku pre mamičky málo. Neverila som, že ma vyberú a keď som sa dozvedela že som jedna z vybratých, písala som či je naozaj a naozaj ho nemusím vrátiť. Mala som úprimnú radosť.

    Nutribullet som si mohla vyzdvihnúť až po piatich dňoch, pretože keď prišiel bola som odcestoavaná na chate. Ale ako správna žena som celých 5 dní premýšľala, aké recepty s ním vyskúšam.  

    Test - u mňa správny zmysel slova, pretože svoj mixér mám celkom nový (cca rok). Dostala som  ho, keď som prišla na chuť zdravej strave a chcela si aj doma pripravovať smoothie. Dostala som ho na narodeniny a poviem Vám, neľutujem. Môj najmladší syn sa naučil piť ovocie, zeleninu, ovsené vločky a semiačka z pohára a to vďaka smoothie mixéru.

    Čo sa týka Nutribulletu čakala ma len porovnávačka. Nutribullet má o jednu schopnosť viac ako môj starý - dokáže mlieť. Pomelie Vám ovsené vločky na jemnú múčku. Aj mak a koreniny môžete mať za pár sekúnd k dispozícii čerstvo namleté. Som nadšená z príslušenstva, ktoré je naozaj bohaté a naozaj ako sa povie - presne do ruky. Aj najmenšiemu v rodine padol pohárik ako uliaty. Pravdepodobne preto, že pohár je vypracovaný do najmenších detailov. A najväčšie plus: nádobka je širšia ako tá, na ktorú som zvyknutá a tak sa lepšie a ľahšie umýva.

    Spravila som test. Rovnaké množstvo, rovnako mixované ovocie (2x 30sek.) na dvoch mixeroch zároveň - pomohol mi môj 16 ročný syn. Sám bol zvedavý ako to dopadne. Smoothie v Nutribullete bol o trošku viac nadýchanejší ale teplejší a motorček bol skoro studený a zvuk mixovania bol oveľa príjemnejší. Na mojom mixéri som mala smoothie chladnejšie ale za to motorček mal teplotu tesne pred jeho smrťou. Russell Hobbs má výkon 320w a Nutribullet 600w a ďalšia vec je, že som sa dočítala v návode na Nutribullet, že mám dať viac mrazeného ovocia ale nedočítala som sa, koľko to „viac“ znamená. V Russell Hobbs je jasne napísane, že doporučujú 6 kociek ľadu.

    Moje názor je: ak chcete mať doma jedného šikovného fešáka, ktorý vám vie urobiť viac vecí a robíte si dennodenne smoothie - určite odporúčam Nutribullet. Ak chcete mixér, v ktorom si občas spravíte smoothie, postačí vám aj lacnejšia verzia. Samozrejme musíte mať šťastnú ruku na výber lacnejšej verzii. Neviem ako Nutribullet pretože ho máme na testovanie ešte len krátko ale moja dcéra si kúpila lacnejšiu variantu mixéru (nie RH) a mixér nevydržal ani mesiac. Ako som už spomínala, svoj mixér vlastním od Októbra a „šlape ako hodinky“.

    Garantujem vám, že ak si nájde mixér u vás to správne denne užívanie, budete chcieť niečo viac a to VIAC vám Nutribullet určite poskytne. To čo v opise sľubuje to aj dokáže dať.

    Recepty, s ktorými som skúšala Nutribullet nájdete v mojej skupine Mirkina modrá vareška https://www.modrykonik.sk/group/8057/

    #test_nutribullet myslím že veľmi poteším malého a nie len jeho.

    Zdravé ránko u nás pre všetkých #test_nutribullet
    mango, hruska,banan, biely jogurt, voda ak je potrebne a macca prasok pre dospelych a pubertakov.
    Vedeli ste ze macca zabraňuje neplodnosti, Koreň v želé kapsuliach napomáha plodnosti žien a priaznivo reguluje menštruačný cyklus. Pôsobí ako vynikajúci posilňovač ľudského organizmu
    Pôsobí ako vynikajúci posilňovač ľudského organizmu. Maca sa užíva denne alebo periodicky. Výskumy dokázali, že denné užívanie tohto prípravku zlepšuje okrem zvýšenej potencii u mužov, plodnosti u žien, regulácie menštruačného cyklu aj zlepšenie stavu senility u starých ľuďoch. Pozitívne výsledky mal koreň maca aj pri liečení respiračných chorôb, revme a krvného tlaku.

    (2 fotky)

    Od zajtra #test_nutribullet a par tipov a receptov

    (6 fotiek)

    Smoothie potesi vzdy #test_nutribullet

    #test_nutribullet
    Orieskovo spenatove smoothie

    #test_nutribullet ked sme na recenziu dvaja alebo kazdy to svoje🙂
    Prislousenstvo nutribullet, velmi slusna kombinacia

    (12 fotiek)

    #test_nutribullet moje najrychlejsie sulance s makom ,sulance polotovar a mak zomlety prvy krat nutribullete a uz viem ze inak sa mliet mak nebude, tymto sa stal milacik aj mojich chlapov, bola to ich rucna praca😉 jedla a kolace od dneska lavou zadnou☆★☆

    (2 fotky)

    #test_nutribullet nakúpené, zajtra sa ide skúšať 🙂

    #test_nutribullet som naozaj zvedava.
    Ako viete, ja som svojho milacika dostala uz davnejsie a som velmi spokojna, ale ako sa povie, nikdy nehovor nikdy, aj ked som pokukovala po nutrIbullete, cena ma odradzala, vzdy som si povedala ved mam svoj a som spokojna🙂
    Teraz prisla moznost a som velmi rada - DAKUJEM @konik_testuje ze mozem sa sama presvedcit v com je tak vynimocny a vzacny, ako sa pise.
    Velmi rada pripravim recenzie a ta, moznost aj porovnat dvoch sikovnych fesakov.
    Som sama zvedava, ktory vyhra🙂

    #test_nutribullet
    Dneska konecne doma a prve co bolo som si prevzala tohto pomocnika a od zajtra sa ide testovat mozne aj nemozne, uvidime co vsetko fesak dokaze a vytvori. Co viac si mozem zelat ako zdravie v pohari pre celu rodinku.

    (3 fotky)
    konik_testuje
    24. jún 2016    Čítané 4759x

    Vaše skúsenosti s Nutribullet

    Očakávali ste to a je to tu. Vaše Skúsenosti s Nutribullet. Budeme testovať tento super mixér. Bude to parádne testovanie. Skúste si predstaviť všetko, čo vám umožní... Fantázii sa medze nekladú. 

    AKTUALIZÁCIA: recenzie a názory našich používateliek nájdete vo fóre

    Čo testujeme:

    V našom uponáhlanom svete si často nevieme nájsť dostatok času na zdravé jedlo – nestíhame pokrm ani poriadne požuť. Takže aj pokiaľ si potrpíme na zdravé stravovanie, náš tráviaci systém má veľký problém získať z jedla všetky vitamíny, minerály a živiny. Ako môžeme zaručiť, že naše telo dostane potrebnú výživu? Najspoľahlivejší spôsob je extrakcia živín. Ak ovocie, zeleninu, semiačka a orechy pred konzumáciou rozložíme do čo najstrávitelnejšej formy, náš tráviaci systém z nich dokáže jednoducho absorbovať to najlepšie, čo ponúkajú. A presne toto NutriBullet robí!

    S každým chutným kokteilom Nutriblast, ktorý si pripravíte pomocou tohtovýkonného mixéra na extrakciu živín, prispievate k celkovému zdraviu Vášho tela viacerými spôsobmi. Tak sa viac netrápte s prehĺtaním nekonečného množstva vitamínových tabliet, Nutribullet Vám v jednom chutnom koktaile Nutriblast poľahky zaručí plnohodnotnú dávku vitamínov!

    Koho hľadáme:

    Hľadáme 8 z vás, ktoré rady varia alebo pripravujú dobré smoothies a koktejly, ale zároveň dbajú na svoje zdravie. Čakáme od vás dokumentovanú recenziu. S fotkami, s morom fotiek 🙂 Recenziu zverejníte vo svojom blogu a vo fóre, vo vlákne, ktoré bude venované tomuto testu.

    Tešíme sa na vaše recenzie a vaše názory!

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chcete zapojiť, napíšte mi do komentárov pod týmto článkom, prečo chcete testovať tento mixér. Hlavne sa nebojte rozpísať a buďte originálne! 🙂

    Čas máte do nedele 26.6. Výber bude prebiehať v spolupráci s ľuďmi z Delimana. Informovať vás budem cez IP.

    Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte "Vaše skúsenosti so značkou". Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    Ťažké je odolať, neotvoriť balenie a nepripraviť si smoothie týmto krásnym Nutribulletom. Dámy, povedzte mi, čo by ste si pripravili vy 🙂 Samozrejme, za tri srdiečka!

    #test_nutribullet

    O týždeň budeme testovať super mixér Nutribullet! Budeme zdravo variť a vymýšľať recepty 🙂 Budeme hľadať 8 mamičiek, pre ktoré sú varenie a zdravý životný štýl naozajstnou vášňou.

    Detaily o teste a produkte vám prezradím až o týždeň v článku 🙂 Ak sa chcete dozvedieť viac o projekte "Vaše skúsenosti so značkou", prečítajte si tento článok: https://i.modrykonik.sk/vase_skusenosti 😉 Krásny deň vám praje Koník testuje!

    #test_nutribullet