dextella14
    4. júl 2019    Čítané 1864x

    Odborné skúmanie Rybilky 🙂

    Niektoré z vás už možno vedia, že pred nástupom na "dovolenku" som pracovala ako kožná lekárka. Z mojej profesie vyplýva, že som videla veeeeeľa zaparených malých /niekedy však, bohužiaľ, aj veľkých 🙂/ zadočkov. Zaparenina nie je príjemná diagnóza, to naozaj nie. Pre bábätká sú zapareniny nepríjemné, častokrát aj veľmi bolestivé, a maminky sú z toho zväčša celkom mimo, lebo zapareniny alebo plienková dermatitída sú v mnohých prípadoch prvou ,,vážnejšou chorobou“ ich dieťatka. Navyše - ak sa taká zaparenina nezačne liečiť včas, alebo vhodnou liečbou, môže toto ochorenie vyzerať ozaj hrozivo a môže dôjsť ku komplikáciám typu bakteriálnej superinfekcie a iné.

    Preto som si (keď som sa sama stala mamou) povedala, že urobím všetko preto, aby moje dieťatko nemalo zaparený zadoček... A, samozrejme, prvým krokom je prevencia. Prevenciou vzniku zaparenín je, okrem iného, pravidelné používanie nejakého bariérového krému/pasty pri každom prebaľovaní. Už v pôrodnici sme v uvítacom balíčku dostali rybacinu, a keďže niekedy nie je nad klasiku, môj malý novorodenec začal od svojho prvého dňa smrdkať aj touto pastou. Možno preto mne osobne vôňa rybacej pasty vôbec neprekáža, lebo si ju už spájam s mojou dcérkou 🙂 Vždy som používala typickú voňavú klasiku, priznám sa - ani som netušila, že je na trhu pasta, ktorá svojim zložením bude podobná klasickej, ale na rozdiel od nej je úplne bez parfumácie. Keďže rada skúšam všelijaké novinky, rozhodla som sa aj ja zapojiť do testovania! Od začiatku som ale bola rozhodnutá, že keby v priebehu testovania došlo ku nejakým komplikáciám typu červený zadok a pod., testovanie ihneď preruším a vraciam sa naspäť k mojim smradľavým obľúbencom. Nebudem vás napínať - testovali sme plné 2 týždne a sme nadšené 🙂

    V balíčku sme dostali: 

    Rybilku neo - bariérovú pastu bez parfumácie

    Pasta má bielu farbu a primeranú konzistenciu - nie je ani tuhá, ani riedka, proste tak akurát. Dobre sa rozotiera 🙂 Je balená v peknom, modernom obale s obrázkom veľryby. Obal je určite krajší ako u iných pást podobného typu. Hlavnými zložkami pasty je špeciálne deoderizovaný rybí olej z treščej pečene /takže pasta je celkom bez zápachu/. Ďalej pasta obsahuje mandľový olej, oxid zinočnatý, D-panthenol a vitamín E. Výrobca uvádza, že pasta je bez konzervačných látok. Nebudem vás tu nudiť siahodlhými popismi jednotlivých zložiek, kto má chuť, môže si viac o zložení pasty prečítať tu: http://www.rybilka.cz/nase-detska-rada/rybilka-neo/

    Musím povedať, že s pastou sme boli veľmi spokojné. Dcérka nemala vôbec začervenaný zadoček, a navyše, keď začalo byť už v posledné dni tak teplo, nesprevádzal ju pach rybaciny, ktorý je v teplom počasí ešte výraznejší. Mne teda táto vôňa vôbec nevadí, ale viem, že veľa mamičkám doslova prekáža a používajú preto iné krémy a pasty na zadoček - ich by možno práve oslovila testovaná pasta. Pri jednom prebaľovaní stačí pasty použiť vo veľkosti hrášku. 

    Druhým testovaným produktom boli Vlhčené obrúsky Rybilka. Aj tu popravde /tak ako v blogu/ napíšem, že tieto obrúsky som brala iba ako akýsi bonus k testovačke, keďže som (a aj budem) verná iba jednej značke obrúskov, ktorá ma nikdy nesklamala.. Ale zvedavosť mi nedala a, samozrejme, som otestovala aj rybilkácke. Najprv som ich len nedôverčivo používala na upatlané ruky, ale po čase prišlo aj k otestovaniu na zadočku. Balenie je robustnejšie, obsahujú 72 kusov vlhčených obrúskov. Na obale je milý obrázok veľryby. K samotným obrúskom: keďže som zvyknutá na iné, veľmi ma nenadchli. Ale ani neurazili 🙂 Balenie je možno trochu nepraktické - vždy sa mi podarilo vybrať viac ako jeden kus. Tkanina je menej husto tkaná, samotné obrúsky sú bez parfumácie /to mi veľmi vyhovovalo/. Ako najväčší mínus považujem to, že neboli až tak mokré ako by sa mi páčilo. Som proste naučená na extra mokré obrúsky. Inak však musím povedať, že vôbec nepodráždili citlivú pokožku môjho dieťaťa a keby boli mokrejšie, som s nimi viac-menej spokojná. 

    Výsledkom testovania som bola veľmi milo prekvapená! Chcem sa poďakovať tímu MK za rozšírenie obzorov 🙂 Pastu Rybilka Neo si určite kúpim zase, ide naozaj o kvalitný výrobok, zaradením ktorého do prebaľovacej rutiny vášho dieťatka nič nepokazíte. Ak ste naučené na menej vlhké obrúsky, budú sa vám asi pozdávať aj tie rybilkácke. Ja však zostávam pri mojich obľúbencoch. Na záver by som vám chcela napísať ešte pár rád, ako sa vyvarovať tvorbe zaparenín, ktoré sú nepríjemné jednak pre vaše dieťatko a aj pre vás 🙂 Prevencia je dôležitá!

    • Pri každom prebaľovaní používať nejaký typ bariérovej pasty alebo krému. Tieto špeciálne prípravky vytvárajú na koži bariérový film, ktorý chráni jemnú a citlivú pokožku vášho dieťatka pred agresívnym pôsobením moču a stolice. Používaním týchto krémov znižujete riziko vzniku zaparenín, a teda aj nutnosť používať kortikosteroidné a antimykotické krémy – ktoré sa používajú v liečbe zaparenín a plienkovej dermatitídy.
    • Po stolici je dôležité ritku čo najrýchlejšie umyť /najlepšie pod tečúcou vodou s trochou vhodného mydla/. Ak túto možnosť nemáte - ste napr. na cestách, treba použiť nedráždivé vlhčené obrúsky, príp. aj vodu z fľaše. 
    • Dieťatko by ste mali kúpať/sprchovať každý deň a na záhyby použiť jemné mydlo.
    • Ak nájdete plienky, ktoré vášmu dieťatku vyhovujú – nereaguje na nich alergickou reakciou, zbytočne ich nemeňte. 

    Pastu Rybilka Neo a vlhčené obrúsky Rybilka zoženiete v lekárňach alebo v niektorých vybraných online obchodoch.

    x_vixinela_x
    18. jún 2019    Čítané 558x

    Testovanie s Rybilkou

    Testovanie sa nám skončilo a chceli by sme sa podeliť o naše skúsenosti. Keďže Rybilka krém používame od narodenia našej Vandušky, vedeli sme, že balíček nás len poteší.

    Keďže krém obsahuje rybí olej, panthenol a vitamíny, je vhodný pre citlivú pokožku dieťatka. Taktiež je vhodný na rýchlu regeneráciu. Nie je potrebné veľké množstvo krému a výsledok je hneď viditeľný. Vzhľadom na horúce dní v tomto období máme Rybilku stále po ruku. Keďže sa zadoček doslova parí v plienke, Rybilka nám len pomáha.

    Vlhčené obrúsky používam inej značky, no som rada za skúsenosti s týmito obrúskami. Keďže sú suchšie oproti našim, museli sme použiť väčšie množstvo. Tiež nám vyhovovalo to, že sme ich mohli kľudne spláchnuť v toalete. Sú neparfumované a je ich v porovnaní s ostatnými o niečo viac v balení.

    Určite by som budúcim mamičkám odporučila produkty od Rybilka. Respektíve mamičkám, ktoré sa trápia so zapareninami a nevedia nájsť vhodný krém pre svoje dieťa. Nieje to len o vetraní a častom prebaľovaní. Stále musíte mať po ruke vhodný krém. 

    suzinka1608
    16. jún 2019    Čítané 163x

    Rybilka naša každodenná

    Keď som dostala súkromnú správu o tom, že sme boli vybraní na testovanie rybilky - veľmi som sa potešila. Rybilku totiž veľmi dobre poznám a je opäť súčasťou našej domácnosti, keďže po synovi k nám pribudla minulé leto dcéra (10 mes.). Po niekoľkých dňoch od obdržania správy nám bol kuriérom doručený balíček, ktorý obsahoval dva produkty:


    Rybilka NEO - detská masť pre starostlivosť o pokožku so sklonom k zapareninám (1ks)
    Rybilka NEO - detské jemné vlhčené obrúsky (1ks)

    Rybilka detská masť:

    Špeciálna masť určená na ochranu a regeneráciu jemnej pokožky kojencov a batoliat. Ukľudňuje pokožku, nanáša sa na miesta so sklonom k zapareninám. Udržuje pokožku hladkú a vláčnu.

    Masť má obsah 100 ml. Obsahuje rybí olej, mandľový olej, oxid zinočnatý, d- panthenol. Je bez parabénov a bez dramatického zápachu. Je vhodná pre deti od narodenia, a to nielen proti zapareninám (my osobne používame aj na suché miesta podobné lišaju a aj pri náznakoch atopického ekzému).  

    Dizajn krému je milý, jednoduchý, nevtieravý s modrou veľrybkou, ktorá je logom tejto značky. Samotná mastička je zabalená v papierovej krabičke. Pred prvým použitím mastičky je potrebné odskrutkovať uzáver a odstrániť hliníkovú membránu z hrdla tuby. Po odstránení je možné nájsť malé množstvo oddeleného oleja (u nás to tak bolo stále), čo ale nie je na závadu. Pri ďalšom používaní sa nám už nikdy olej neoddelil. Samotná mastička má super nešmykľavý povrch, tiež super otváranie vrchnáka - jednoduchá manipulácia pri pridŕžaní dieťaťa počas samotného prebaľovania. Konzistencia mastičky je primerane hustá a krémová a na pokožke nepôsobí "ťažko" a mastne. Na jedno prebalenie bohate postačí množstvo o veľkosti hrášku. 

    Plusy: všetko vyššie uvedené, pomer kvalita-cena je super, priemerná cena je okolo 4€. 

    Mínusy: pri tejto mastičke som ozaj žiadne mínusy nenašla, možno ak by sme chceli byť viac eko - tak ten papierový obal je za nás zbytočný, ja hneď zahadzujem do koša.

    Rybilka - vlhčené obrúsky

    Sú to detské jemné vlhčené obrúsky s obsahm panthenolu. Obrúsky sú dermatologicky testované, hypoalergénné a neparfémované. Tkanina je z prírodného materiálu. V balení je ich 72 ks, čo nám postačilo približne na týždeň. Sú mierne elastické a sú biologicky odbúrateľné, čiže sa môžu splachovať aj v toalete (maximálne však 3kusy na spláchnutie). Za nás mali plus, že sa vyťahovali pekne po jednom kuse.

    Obrúsky Rybilka slúžia:

                  - k starostlivosti o detskú pokožku, u dojčiat a batoliat,

                  - na očistenie pokožky v plienkovej oblasti,

                  - na ošetrenie pokožky - zložky obrúska pokožku vyživujú a hydratujú.

    Plusy: vyššie uvedené.

    Mínusy: Za nás boli obrúsky dosť suché - neviem, pamätala som si ich po synovi mokrejšie. Naozaj by sa zišlo ich o trošku viac navlhčiť, pretože v týchto horúčavách vysychajú naozaj rýchlo. A tu sa dostávem hneď k bodu, že by im možno pomohol lepšie uzatvárateľný obal. Obrúsky ani nesklamali, ale ani neohúrili a asi naďalej ostaneme pri našej značke, ktorú nakupujeme za polovicu ceny týchto obrúskov. Tieto sa pohybujú v priemernej cene 2,5€.

    Ďakujeme modrému koníku za skvelú možnosť testovania, zase sme si potvrdili, že čo sa týka mastičky, našli sme skvelú voľbu, za skvelý peniaz a naša Dáša môže byť šťastná, že sme tak učinili už pri jej predchodcovi a vďaka tomu ona od narodenia nevie, čo to zapareniny sú.

    janetta898
    16. jún 2019    Čítané 153x

    S Rybilkou to máš v suchu (naše prvé testovanie s Emkou)

    Rybilka Neo je produkt, ktorý nám s Emkou nebol cudzí, tak som nás prihlásila na testovanie. Veď však skúsime, možno nás vyberú. Aj som na to pozabudla, že som sa prihlásila, keď prišiel e-mail, že sme boli vybrané. Úprimne som sa potešila a s príchodom balíčka sme začali testovanie. Krém nebol pre nás žiadna novinka, ako som už spomenula vyššie, skúsenosť sme mali. Zaujímali nás vlhčené obrúsky, ktoré som síce registrovala, ale ešte som nemala tú česť ich vyskúšať.

    Výber správnej kozmetiky pre svoju malú ratolesť asi sprevádza každú mamičku, či už pred narodením bábätka, alebo hneď potom. Ani ja som sa tomu nevyhla, mala som doporučenie od kamarátky, ktorá mala už ročnú dcérku. Bol to iný produkt, s ktorým sme začínali. Ale prišli teplá a horúčavy a s nimi aj prvé zapareniny, aj keď nie veľké. Práve tu som sa dočítala o Rybilke, cena ma zaujala, takisto zloženie, tak som išla do toho. Na moje milé prekvapenie, začervenanie zmizlo a pokožka na zadočku bola opäť taká ako má byť. 

    Takisto to bolo aj tentokrát, naša Emka 10,5-mesačná je už veľké šidlo, lozí a  štvornožkuje kade-tade. A v týchto teplách sme sa nevyhli ani my začervenanému zadočku. Testovanie Rybilky padlo vhod, hneď sme ju nasadili a už po pár dňoch bolo vidieť zlepšenie. Dôležité je v týchto teplách zadoček umývať čistou vodou, osušiť a nechať vetrať. Samozrejme, potrebné je aj preventívne krémovať pri každom prebaľovaní.

    Na mastičke oceňujem hlavne:

    - zloženie bez parabénov

    - obsahuje rybí olej, ktorý používali ešte naše mamy a vedeli, čo je dobré a čo sa osvedčilo aj v minulosti

    - chválim mandľový olej, ktorý je pre mňa osobne top-ka, čo sa týka zloženia v detskej kozmetike

    - D-panthenol je výborná zložka pre podporu regenerácie pokožky a zároveň jej ochranu

    - je bez zbytočných parfémov

    Ako bonus je asi dobrá konzistenica mastičky, praktické balenie, kde sa nemusí celý vrchnák odšróbovať, a milý dizajn s rybkou, ktorú si vždy pri prebaľovaní Emka obzerá.

    Druhý testovaný produkt, ktorý bol pre nás úplne nový, boli vhlčené obrúsky od Rybilka Neo. Balenie obsahuje 72 kusov, otváranie štandardné pomocou lepiaceho uzáveru. Obrúsky sa ťažšie vyberali a sú dosť pevné. Na môj vkus málo vlhké, používame o trochu vlhkejšie, aj keď v týchto teplách radšej umyjeme zadoček pod tečúcou vodou. Celkom sa osvedčili vonku na prechádzke, na utretie rúk a úštočiek. 

    Záverom by som sa chcela poďakovať za to, že sme mohli byť učastníčkami tesovania produktov značky Rybilka Neo. Ostaneme verné mastičke, ktorá sa nám osvedčila a sme s ňou maximálne spokojné. Obrúsky zrejme kupovať nebudeme, keďže máme svojho favorita. Mamičkám značku Rybilka Neo vrelo odporúčam. 🙂

    zutosa
    15. jún 2019    Čítané 225x

    Rybilka Neo 🐋

     Naše dni s Rybilkou 

    Každá maminka chce pre svoje dieťatko to najlepšie. Nech už ide o stravu, oblečenie, či kvalitnú detskú kozmetiku. A práve o kozmetike a mojich dojmoch a postrehoch z testovania bude môj článok.

    Testovali sme masť proti zapareninám a vlhčené obrúsky Rybilka Neo 🐋

    Zapareniny u bábätiek riešia snáď všetky mamičky. Jedná sa o začervenané miesta na pokožke, ktoré vznikajú v dôsledku zvýšenej vlhkosti. Najčastejšie začínajú v plienkovej oblasti, postupne sa potom môžu rozšíriť aj do ďalších oblastí na tele. Ak sa problém nerieši, môže dieťatku privodiť svrbivé pocity, v horších prípadoch dokonca až veľké bolesti. V takýchto prípadoch väčšina mamičiek siaha po paste s rybím olejom. Jej účinky sú skvelé, ale ten zápach... No, nieje to Chanel 🙄

    Ale čo, ak existuje niečo rovnako účinné a ešte aj bez neželaného zápachu?

    Áno, existuje... Reč je o masti Rybilka Neo 🐋

    Rybilka Neo 🐋

    Je to tradičná detská masť určená k ochrane a ošetreniu jemnej pokožky kojencov a batoliat. Nanáša sa na miesta so sklonom k zapareninám, ukľudňuje citlivú detskú pokožku a pôsobí tiež preventívne proti plienkovej dermatitíde. Obsahuje kombináciu účinných látok D-panthenol, Vitamín E, mandľový a rybí olej a oxid zinočnatý, ktoré regenerujú namáhanú detskú pokožku.

    🙂 Ujo kuriér nám testovací balíček s Rybilkou doručil práve v čase, keď vonku začínalo byť dosť horúco, čo značí zvýšený pitný režim a následne viac mokrých plienok. Ako prvé sme začali testovať mastičku na zapareniny. Keďže dovtedy sme používali krém s rybím olejom, plynule sme prešli na Rybilku 🙂 

    Dizajn krému je veľmi pekný, jednoduchý a deti hneď zaujala milá veľryba na obale 🐋

    Obal je nešmykľavý, vrchnák sa ľahko otvára a zatvára, takže môžem jednou rukou pridržať nôžky bábätka a druhou si nadávkovať masť.

    Konzistencia je príjemná krémová, primerane hustá a vôbec nepôsobí nastno. Oproti klasickej verzii rybieho krému Rybilka ostáva aj v horúčavách kompaktná a neoddeľuje sa na krém a olej. Čo je veľké plus.

    Mastičku som používala po každom kúpaní a pri každom prebalení a zadoček môjho drobčeka je krásny ružový, bez zaparenín.

    Počas nášho testovania sa však synčekovi urobili drobné zapareninky v oblasti krku a pazušky. Ale Rybilka si s nimi hravo poradila.

    Vlhčené obrúsky Rybilka Neo 🐋

    Obrúsky s obsahom D-panthenolu, sú hypoalergénne a neparfémované. Vyrobené sú z prírodného materiálu.

    Počas dvoch týždňov sme testovali aj vlhčené obrúsky. Tieto testovali dcérka a neterka.

    Ako krémik, aj vlhčené obrúsky majú pekný obal s veľrybkou 🐋

    Manipulácia s nimi je o trochu zložitejšia. Pri pokuse vybrať jednu sa ich ťahá von viac, ako je potrebné 🤔 Môže to byť spôsobené tým, že obrúsok je dosť elastický.

    Tiež by mohli byť o trochu vlhkejšie (pri bábätku boli pre mňa nepostačujúce). Na ihrisku aj na výlete nám poslúžili dobre.

    Výhodou pri týchto vlhčených je, že sa môžu splachovať do wc (a to až 3ks naraz). Dievčatá, samozrejme, vyskúšali 😅 Všetko je ok.

    Zhrnutie: 

    Za mňa je Rybilka Neo 🐋  jednoznačný favorit medzi krémami na zapareniny. Určite ju budeme naďalej používať a taktiež ju ďalej odporúčať 😊 Čo sa týka vlhčených obrúskov, hodnotím ich ako taký lepší priemer 🙂

    Ďakujem Modrému koníku za možnosť vyskúšať a testovať výrobky kozmetiky Rybilka Neo 🐋 

    angie_l
    14. jún 2019    Čítané 197x

    Rybilka Neo test

    Rybilka Neo, najlepší krém na zadoček? A celkom dobré vlhčené obrúsky... 

    • PREVENCIA JE LEPŠIA NEŽ LIEČENIE
    • Ochranný krém na zadoček by ste mali používať pravidelne, i keď pokožka nevykazuje žiadne príznaky zaparenia, aby ste pokožku bábätka pred dráždivými účinkami moču a stolice ochránila. Je to dôležité najmä v situáciách, keď plienku nemeníte tak často (napr. v noci, na cestách, na návšteve atď.) 

    Moja dcérka má veľmi citlivú pokožku, musíme veľmi dbať na správny výber kozmetiky. A čo sa týka hlavne plienkovej oblasti, kde aj pri našej  snahe častého prebaľovania sa stane, že má pokožku podráždenú. Vyskúšali sme už veľa krémov a mastičiek, či už tie známe a drahšie alebo menej známe a lacnejšie. Pri testovaní krému Rybilka Neo som postrehla tieto veci: 

    1. Zaujímavý dizajn, ktorý upútal aj dcérku, keďže je tam nakreslená rybička. Mne hneď napadlo, že v zložení bude určite rybí olej, ktorý je veľmi priaznivý na pokožku, čo som sa aj v zložení dočítala. 
    2. Krém má hustú konzistenciu, čo hneď svedčí, teda pre mňa, o kvalite výrobku. Všeobecne nemám rada riedke krémy, ťažko sa vstrebávajú a zbytočne treba vždy väčšie množstvo, čiže sa aj rýchlo míňajú. Krém Rybilka Neo sme používali naozaj každý deň a stále máme polovicu krémiku, čiže nám to vydrží ešte možno aj 2 mesiace.
    3. Počas testovania začalo byť extrémne teplo a dcérka sa mi vyhádzala a dosť si to škrabala, vyskúšala som jej natrieť oblasť, kde je vyhádzaná. Na moje prekvapenie sa prestala škriabať, čo mne veľmi pomohlo a nemusela som ďalej vymýšľať, čo jej na to kúpiť.

    Detské jemné vlhčené obrúsky Rybilka NEO s panthenolom:

    1. Pútavé balenie, zaujme na prvý pohľad a k tomu stručný popis, čo obrúsky obsahujú -veľké +.

    2. Čo sa týka praktickosti,veľmi zle sa mi vyberali, prijala by som to lepšie vyriešiť. Keď som jedným ťahom potiahla jednu servítku, vytiahlo sa zbytočne veľké množstvo, ktoré som nepotrebovala.

    3. Ďalej pre mňa boli obrúsky málo vlhčené, prijala by som, aby boli aspoň o trošku viac vlhčené.

    Testovanie máme teda za sebou a som rada, že som mohla vyskúšať výrobky od Rybilka Neo. Na nás veľmi kladne zapôsobil krém Rybilka Neo, pri ktorom radi zostaneme a budeme ho pravidelne kupovať. Rybilka Neo obrúsky sme využili a boli sme spokojní aj s nimi, aj keď niektoré veci sa nám nepáčili, čo som vytkla vyššie. Ale kupovať ich zrejme nebudeme, cena je dosť vysoká na jedno balenie, ale zase zloženie je veľmi prijateľné pre bábätka a bez žiadnej chémie, čiže je to na uvážení rodičia.

    Ďakujeme za možnosť vyskúšať výrobky Rybilka Neo.

    #test_rybilka
    Testovanie s Rybilkou pokračuje, krém super, ten už poznáme dlhšie a vyhovuje nám 👌 Obrúsky sú menej vlhké ako sme zvyknutí, ale v pohodičke, bez parfémov a zbytočnej chémie 😉

    Obrúsky sa nam pomaly míňajú, no za nás veľká spokojnosť. Akurát menšie mínus ze sú o čosi drahšie než tie co používame my 🙂 Nakoľko stále používame jednu značku bála som sa reakcie pri použití týchto obrúskov. Našťastie žiadne negatívne reakcie nenastali.. 🙂
    #test_rybilka

    Dnes sme opäť dali šancu vlhčeným obrúskom Rybilka 🐋

    Nieje to Rolls Royce medzi vlhčenými, ale poslúžili 🙂

    #test_rybilka

    (2 fotky)
    angie_l
    Správa bola zmenená    6. jún 2019    

    #test_rybilka
    Rybilka Neo vlhčené obrúsky sú veľmi šetrne ku zadočku,čiže výborne mimo domu na prebaľovanie,Veľké plus že sú hypoalergénne.A že obsahujú D-panthenol.Čo mne osobne ale prekáža je že sú pre nas malo vlhčené a že sa ťažšie vyberajú keď potiahnem jednu zbytočne sa jedným ťahom vyberie oveľa viac ako potrebujem.

    janetta898
    Správa bola zmenená    4. jún 2019    

    #test_rybilka
    Rybilka s nami aj na prechádzke. Nemôže chýbať ;) Malá Emka hneď kontroluje, kde je rybka 🐬🤗

    (2 fotky)
    x_vixinela_x
    Správa bola zmenená    4. jún 2019    

    #test_rybilka

    Stále testujeme a sme spokojné🙂 hlavne Vanduška. Vlhčené obrusky si nevieme vynachváliť 🙂

    #test_rybilka

    S 🐋 rybilkou 🐋 na cestách 😊

    V tomto horúcom, sparnom počasí nám krémik dobre poslúžil 😊🤗

    angie_l
    Správa bola zmenená    1. jún 2019    

    #test_rybilka
    Masť ktorá chráni zadoček
    Zatiaľ hodnotíme Rybilka Neo pozitívne.
    Keďže Elizabeth má veľmi háklivu pokožku musíme si dávať veľký pozor pri výbere kozmetiky pre ňu,ale táto masť jej pekne chráni zadoček proti zapareniu.Najviac má ale veľmi potešilo to že táto masť obsahuje veľký podiel rybiehu tuku,ktorý je priaznivý v akejkoľvek kozmetike pre deti.👏

    Sladké sníčky 😍😘
    🐋 Spokojné bábätko ❤ spokojná maminka

    #test_rybilka

    x_vixinela_x
    31. máj 2019    Čítané 97x

    Testujeme každý deň 🙂 nakoľko nám idú zúbky plienku meníme viackrát ako inokedy, no zatiaľ nemôžem povedať žeby bol náznak nejakých zaparenín 😉 obrusky su super 🙂 

    Tak a môžeme začať testovať 😍😊

    #test_rybilka

    x_vixinela_x
    29. máj 2019    Čítané 130x
    • Takže začíname v testovaní 🙂  hneď po prebudení sme vyskúšali vlhčené servítky, ktoré sú na prvý dotyk odlišné než tie čo používame 🙂 dokonca niesu ani parfumované čo nám vyhovuje 🙂 
    x_vixinela_x
    28. máj 2019    Čítané 131x

    Včera nás kuriér veľmi potešil. Priniesol nám balíček s produktami od Rybilka. 🙂 začína sa naše testovanie. Síce, my Rybilku používame od narodenia no vlhčené sme ešte nemali 🙂 budeme testovať tie.... Inak veľmi pekne ďakujeme za balíček 😉 

    #test_rybilka
    Balíček dorazil, a Emka si ho hneď poťažkala ako všetko naokolo, teraz je u nej obdobie skúmania. Je to naše prvé testovanie na MK, tak sa tešíme 🙂 Rybilku - mastičku sme už mali u nás doma, obrúsky budú novinka.

    (2 fotky)

    Balík dnes dorazil s ide sa testovať #test_rybilka

    Viete, ako prebieha odstraňovanie nežiaduceho zápachu masti Rybilka NEO? Základom procesu je fúkanie pary skrz rybí olej za vysokého vákua - vďaka tomu nie je narušená kvalita suroviny. Masť Rybilka si dokáže poradiť aj so zapareninami.

    Ak chcete udržať zadoček svojho dieťatka bez podráždenia z nosenia plienok a prebaľovania, vyskúšajte masť Rybilka NEO.

    Prihláste sa do testovania už dnes! Napíšte odpoveď na otázku z nasledujúceho článku, ktorý nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/ar.... Odpovede píšte priamo pod článok. Kto sa prihlási do testovania a ešte nám sem napíše komentár - zapojila som sa - získa 6 srdiečok.

    #test_rybilka

    konik_testuje
    13. máj 2019    Čítané 3692x
    Image title

    Vaše skúsenosti s Rybilkou

    Je to tu! Vítame vás pri novom testovaní, pri ktorom vyskúšate kozmetiku na detské zadočky. Ide o kozmetiku Rybilka s unikátnym zložením, ktorá obsahuje okrem iného aj rybí olej z tresčej pečene. Rybí olej v Rybilke podporuje regeneráciu detskej pokožky a je dezodorizované, takže má menej intenzívnu vôňu.

    Ak máte doma dieťa, ktoré ešte nosí plienky, a chcete pre jeho zadoček to najlepšie, prihláste sa k testovaniu Rybilka.

    Čo testujeme

    Budeme testovať 2 produkty z kozmetickej rady Rybilka NEO bez konzervantov a parfumácie.

    1. Masť Rybilka NEO 100 ml

    Táto špeciálna masť je určená na ochranu a regeneráciu jemnej pokožky dojčiat a batoliat. Obsahuje dezodorizovaný rybí olej, mandľový olej, oxid zinočnatý, D-panthenol a vitamín E. Masť Rybilka NEO používajte najlepšie po každej výmene plienok a po umytí. Stačí naniesť len tenkú vrstvu prípravku a pokožka vášho dieťatka bude chránená pred nepríjemným podráždením. Masť je dávkovaná v praktickom plastovom balení po 100 ml.

    Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu dokáže upokojiť podráždenú pokožku, ktorú zároveň regeneruje a udržuje mäkkú a pružnú. Rybí olej z tresčej pečene, ktorý je hlavnou a úplne jedinečnou zložkou Rybilka NEO, podporuje regeneráciu pokožky a obsahuje omega 3 - mastné kyseliny - a vitamíny A a D3. Olej je vyrobený z kvalitnej tresčej pečene zo Severného ľadového a Atlantického oceánu.

    V masti Rybilka NEO nájdete aj D-panthenol. Ten sa v pokožke mení na vitamín B5 a zaisťuje tak optimálnu hydratáciu, podporuje produkciu kolagénových a elastánov, čím udržuje kožu pružnú a zdravú. D-panthenol má protizápalový účinok a v kombinácii s masťovým základom pôsobí ako ochrana a umožňuje pokožke lepšie a rýchlejšie regenerovať. Pôsobí blahodárne na všetky typy pleti.

    Mandľový olej v Rybilke NEO dodáva pokožke vitamíny A, E, minerály a glyceridy. Zvláčňuje a šetrne vyživuje podráždenú pokožku. Dobre sa vstrebáva a nezanecháva tak pocit mastnoty. Je vhodný na suchú svrbiacu až zapálenú pokožku a tiež na kožu postihnutú ekzémom alebo psoriázou (lupienkou).

    Mamičkám dobre známy oxid zinočnatý vysušuje, upokojuje a priaznivo pôsobí na pokožku so sklonom k zapareninám. V kombinácii s masťovým základom vytvára na pokožke ochranný film.

    Vitamín E v masti Rybilke NEO pomáha zvýšiť obranné funkcie kože a slúži ako dôležitý antioxidant. Spomaľuje proces starnutia buniek a tkanív.

    2. Detské jemné vlhčené obrúsky Rybilka NEO s panthenolom

    Každá mamička iste ocení, keď môže udržať svoje bábätko v čistote, aj keď práve nie je po ruke sprcha a voda. Práve k tomu sú určené vlhčené obrúsky Rybilka Neo s panthenolom.

    Obrúsky slúžia prevažne na odstránenie nečistôt po stolici a moču pri prebaľovaní bábätiek. Detskú pokožku nielen dôkladne očistia, ale vďaka upokojujúcim účinkom panthenolu jej zároveň dodajú vláčnosť. Obrúsky môžete využiť aj na ruky či ostatné časti tela.

    Rybilka Neo detské jemné vlhčené obrúsky s D-panthenolom sú vyrobené z prírodného materiálu 100 % viskózy. Neobsahujú alkohol a nie sú parfumované, čo je veľmi šetrné k citlivej pokožke bábätiek. Obrúsky majú jemnú štruktúru, ktorá napomáha dokonalému čisteniu. Sú splachovateľné - naraz možno v toalete spláchnuť až 3 ks.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s novorodencami alebo bábätkami vo veku do 2 rokov.

    Ako sa zapojiť

    Chcete testovať masť Rybilka NEO, vlhčené obrúsky Rybilka NEO s panthenolom a vaše bábätko má maximálne 2 roky? Tak stačí, keď napíšete pod tento článok komentár s odpoveďou na otázku: Ako predchádzate u vášho dieťatka zapareninám - čo by ste poradili ostatným mamičkám?

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 19.05.2019 a v pondelok 20.05.2019 vyberieme mamičky, ktoré oslovíme internou poštou.

    Veľa šťastia a krásny deň.

    Konik_testuje

    Prebaľovanie bábätka býva spolu s kŕmením najčastejšou činnosťou v prvom roku jeho života. Štatistiky uvádzajú, že ako sa vaše dieťa naučí chodiť na nočník, spotrebuje 6 500 až 10 000 plienok! Teda zhruba 6-8 plienok denne. Koľkokrát denne prebalíte vy svoje bábätko?

    Napíšte nám do komentára a pošleme vám 4 srdiečka. Sledujte ďalej náš profil. Chystáme pre vás totiž testovanie, v ktorom bude hrať úlohu zadoček vášho bábätka. Už za týždeň sa dozviete viac.

    #test_rybilka